Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Lego City op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Lego City gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 162 resultaten verdeeld over 7 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 162 resultaten)
LEGO City Police 60139 Mobiele commandocentrale van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City Police 60139 Mobiele commandocentrale

Vang de boef met de gave LEGO City Police 60139 Mobiele commandocentrale Stop de vrachtwagen en laat de politiehond los! De boef die in de mobiele gevangenis zit, probeert te ontsnappen met hulp van zijn makker. Maak de ketting met haak vast aan de tralies van de celdeur en geef vol gas met de quad om de deur open te breken. Laat de hel ..
LEGO City 60215 Brandweerkazerne van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60215 Brandweerkazerne

Houd de stad vuurvrij met de LEGO® City Fire 60215 Brandweerkazerne Bescherm de inwoners van LEGO® City vanuit de brandweerkazerne! Haal een kopje koffie en ga voor de tv zitten met wat popcorn. De brandweerhond komt er gezellig bij. Ineens gaat het alarm. Spring snel in de terreinwagen en zet het zwaailicht en de sirene aan om ieder ..
LEGO City 60239 Politiepatrouille Auto van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60239 Politiepatrouille Auto

Ga op patrouille met de LEGO® City patrouille. Stap in de auto, start de krachtige motor van de politiepatrouilleauto en bescherm de stad! Hé, het lijkt erop dat iemand hulp nodig heeft bij het regelen ven het verkeer. Zet de pylonnen neer om het verkeer te laten zien waar ze naartoe moeten en word een alledaagse held van het LEGO® Ci ..
LEGO City 60220 Vuilniswagen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60220 Vuilniswagen

Veeg de straten schoon met de LEGO® City Great Vehicles 60220 Vuilniswagen Doe je handschoenen maar vast aan, want vandaag ga je de vuilnismannen helpen! Het is tijd om de straten van LEGO® City schoon te vegen. Neem de bezem en veeg de rommel op een hoop. Bah, die vis stinkt zeg! Je collega helpt je het vuilnis in de container te sc ..
LEGO City 60245 Politiemonstertruck Overval van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60245 Politiemonstertruck Overval

Houd de boeven tegen met LEGO City 60245 Politiemonstertruck Overval Kraak! Door de enorme knal schrikt de slapende bankbewaker wakker. De achterbakse boef Big Betty en haar stiekeme medeplichtige hebben een magneet op hun superkrachtige monstertruck gezet. Daarmee hebben ze net de kluis uit de bankmuur geramd! Volg samen met de heldhaf ..
LEGO City 60256 Racewagens van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60256 Racewagens

Houd je eigen te gekke races met LEGO City 60256 Racewagens Beleef geweldige plankgasactie met deze stoere bouw- en speelset! Bouw supersnel de voertuigen in elkaar en zet de coureurs erin. Laat ze naar de finish racen voor een superspannende wedstrijd! Wie zal de race winnen? Zal het de rood-witte sportwagen met zijn supersnelle benzin ..
LEGO City 60258 Tuningworkshop van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60258 Tuningworkshop

Sleutel aan leuke auto’s, motoren en andere voertuigen in de LEGO City 60258 Tuningworkshop Ga mee naar de tuningworkshop van Tread Octane, waar van alles gebeurd! Klusjesman Harl Hubbs is aan zijn raketaangedreven motor aan het sleutelen, Tread last zijn dure hot rod en daar is de monteur: hij komt net aanrijden in de sleepwagen met ..
LEGO City 60241 Politie Hondenpatrouille van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60241 Politie Hondenpatrouille

Ga achter de boef aan en haal de edelstenen terug met de LEGO City 60241 Politie Hondenpatrouille Oh nee! De boef probeert bij de juwelier in te breken en wil de kostbare edelstenen stelen. De perfecte klus voor de LEGO® City Politie hondenpatrouille! Ga snel achter het stuur van de politieauto zitten en rijd er naartoe. Laat dan snel ..
LEGO City 60243 Politiehelikopter Achtervolging van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60243 Politiehelikopter Achtervolging

Ga achter de gestolen kluis aan met LEGO City 60243 Politiehelikopter Achtervolging ‘Jeetje, ik wist niet dat auto’s konden vliegen!’ Snel gaan Snake Rattler en zijn medeplichtige ervandoor met een gestolen kluis! De LEGO® City politieterreinwagen en –helikopter met een verbazingwekkend sterke magneet zetten direct de achtervol ..
LEGO City 60244 Helikoptertransport van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60244 Helikoptertransport

Beleef zelf de spannendste avonturen met het LEGO City 60244 Helikoptertransport De beruchte boef Frankie Lupelli wordt vervoerd door politieagent Rooky Partnur in een mobiele cel in het krachtige helikoptertransport. Maar opeens… BOEM! De wagen is aangevallen door een boef en Frankie Lupelli racet er nu vandoor op een supersnelle qua ..
LEGO City 60246 Politiebureau van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60246 Politiebureau

Ga in de achtervolging en zet de boeven achter de tralies met het LEGO City 60246 Politiebureau KABOEM! De beruchte boef Daisy Kaboom heeft net haar medeboeven bevrijd uit de LEGO® City politiebureaugevangenis. Ze gaan er snel vandoor in hun vluchtwagen, samen met een eng uitziende bulldog! Ga er snel achteraan met Duke DeTain, chef Wh ..
LEGO City 60247 Bosbrand van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60247 Bosbrand

Bouw de auto en race naar het bos om het vuur te doven met LEGO City 60247 Bosbrand Oh nee, het bos staat in brand! Ga er snel op af met de LEGO® City brandweer. Neem samen met LEGO® City tv-held Clemmons plaats achter het stuur van de supersnelle brandweerauto en race naar de brand. Help! De wilde dieren zijn in gevaar! Doof de vlamm ..
LEGO City 60248 Brandweerhelikopter Reddingsoperatie van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60248 Brandweerhelikopter Reddingsoperatie

Vlieg razendsnel naar de brand met de LEGO City 60248 Brandweerhelikopter Reddingsoperatie O nee, vuur! Help! De arbeider met het coole lasmasker was een pijp aan het repareren, en hij heeft per ongeluk de inhoud ervan in brand gestoken! Gelukkig is de LEGO® City brandweerhelikopter in de buurt. Hij heeft een noodoproep gedaan aan het ..
LEGO City 60252 Constructiebulldozer van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60252 Constructiebulldozer

Help een dagje mee op de bouwplaats met LEGO City 60252 Constructiebulldozer Help de drukke LEGO® City bouwvakkers op deze stoere bouwplaats! Zet de verkeerskegels en het bord neer om voorbijgangers te waarschuwen, klim op de kraan om de sloopkogel heen en weer te slingeren en breek de muur af. KRAAK! Stap daarna achter het stuur van d ..
LEGO City 60253 Ice-Cream Truck van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60253 Ice-Cream Truck

Rij rond en verkoop de lekkerste ijsjes met de LEGO City 60253 Ice-Cream Truck   Tingeling! O, joepie, de LEGO® City IJswagen is er! Rijd er snel naartoe op je coole skateboard, flip het omhoog, zet je helm af en haal een lekker ijsje, samen met je lieve hond. De ijsverkoopster heeft allerlei smaken. Welke kies jij? Help de ijsverk ..
LEGO City 60242 Politiearrest Op De Snelweg van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60242 Politiearrest Op De Snelweg

Race achter de boef aan met LEGO City 60242 Politiearrest Op De Snelweg De beruchte boef Vito racet met piepende banden weg met een gestolen kluis vol bankbiljetten en goudstaven. De heldhaftige luitenant Duke DeTain springt snel in zijn geweldige politieauto om de achtervolging in te zetten. Kraak! Vito is vol tegen een krat vol vis ge ..
LEGO City 60249 Straatveegmachine van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60249 Straatveegmachine

Houd je stad schoon met de LEGO City 60249 Straatveegmachine Het is tijd om de straten van LEGO® City schoon te vegen! Bestuur samen met de straatveger de straatveegmachine met de draaiende borstels. Wauw! Met deze coole wagen wordt het schoonmaken van de wegen echt kinderspel! Doe de achterkant van de truck open, pak je schop en gooi ..
LEGO Ninjago 70685 Spinjitzu Burst - Cole van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Ninjago 70685 Spinjitzu Burst - Cole

Beleef geweldige Spinjitzu avonturen met LEGO Ninjago 70685 Spinjitzu Burst - Cole   Help Cole om Spinjitzu onder de knie te krijgen met deze supercoole en leuke NINJAGO® speelset. Zet Cole in een spinner met zwaarden vast, plaats deze op het lanceerplatform, sla op de knop en kijk hoe deze al draaiend de lucht inschiet en daarna o ..
LEGO Friends 41428 Strandhuis van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Friends 41428 Strandhuis

Bedenk je eigen zomerse avonturen in het LEGO Friends 41428 Strandhuis   Tijd om achterover te leunen en even te ontspannen in het LEGO® Friends Strandhuis. Ga samen met Mia en Andrea op een supercoole zomervakantie. Spring van de steiger in Mia’s waterfiets. Fiets terug naar het strand waar Andrea een lekkere snack voor je maakt ..
LEGO Ninjago 71703 Storm Fighter Gevecht van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Ninjago 71703 Storm Fighter Gevecht

Ga het avontuur aan met je favoriete helden met het LEGO Ninjago 71703 Storm Fighter Gevecht   Neem het samen met Kai en Jay in een spannend gevecht op tegen de kwaadaardige Lasha, een gevaarlijke verkenner voor de slangenstam Venomari.  Schiet hoog de lucht in met het supersnelle straalvliegtuig wanneer je Lasha achtervolgt in ..
LEGO Ninjago 71704 Kai Fighter van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO Ninjago 71704 Kai Fighter

Overwin de Nindroids met de gave LEGO Ninjago 71704 Kai Fighter   Stijg samen met Kai en Lloyd op in dit geweldige ninjagevechtsvliegtuig! Speel beroemde scènes uit seizoen 3 van de NINJAGO® tv-serie na en neem het met jouw ninjahelden op tegen de Nindroid krijgers. Zweef over New NINJAGO City en vuur je schieters met veermechanis ..
LEGO City 60261 Centrale Luchthaven van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60261 Centrale Luchthaven

Help je passagiers met hun reis op de LEGO City 60261 Centrale Luchthaven   Ga voor het ultieme vakantiegevoel met deze coole LEGO® City Centrale luchthaven set! Waar ga je naartoe op vakantie? Vergeet je ticket niet! Haal iets lekkers bij het eetkraampje. Check daarna je bagage in en ga naar de gate. Kijk hoe de bagagemedewerker a ..
LEGO City 60262 Passagiersvliegtuig van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60262 Passagiersvliegtuig

Breng je passagiers overal naartoe met het LEGO City 60262 Passagiersvliegtuig   Iedereen instappen voor allerlei spannende avonturen op exotische locaties! Het enorme LEGO® City Passagiersvliegtuig staat klaar, dus iedereen kan instappen. Ster van de LEGO City tv-serie Poppy Starr is ook aangekomen in haar coole rode cabrio! Help ..
LEGO City 60264 Oceaan Verkenningsduikboot van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60264 Oceaan Verkenningsduikboot

Duik naar de diepste plekken van de oceaan met de LEGO® City Oceaan Verkenningsduikboot. Stap samen met de populaire duikbootpilote Jessica Sharpe uit de LEGO City tv-serie in haar krachtige diepzeeduikboot en verken een met koraal bedekte grot. Neem monsters met behulp van de robotarmen van de onderzeeër en verken de oceaanbodem met d ..
LEGO City 60265 Oceaan Onderzoeksbasis van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

LEGO City 60265 Oceaan Onderzoeksbasis

Duik samen met een haai, pijlstaartrog en een onderzoeksteam de diepte in met de LEGO® City Oceaan Onderzoeksbasis. Deze geweldige basis met verwisselbare woonkamer-, slaapkamer- en onderzoeksmodules heeft alles wat je nodig hebt voor oceaanonderzoek, waaronder een onderzeeër, kraan en onderwaterdrone. Er is zelfs een koffiezetapparaat ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 162 resultaten)