Facebook
Twitter
Google+

999 Games gevonden

Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed


Wij hebben 999 Games gevonden tussen onze producten, bekijk hieronder de resultaten. Via de link Info... krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Resultaten 1 tot 49 (van de 60 resultaten)
Boochie op Allemaal-Speelgoed.nl
Boochie
Boochie actiespel van 999 Games.Je krijgt een ring, een bal en een polsbandje. Een van de spelers gooit de boochie, een 12-zijdige bal, een aantal meter weg. Je probeert je ring en je bal n ..
Spel Het Stenen Tijdperk: Talisman op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Het Stenen Tijdperk: Talisman
Alles had zijn waarde in de Oertijd, jagen en verzamelen was van groot belang! Het gebruik van Talismannen staat centraal in deze uitbreidingsset. Handelaren uit andere nederzettingen komen ..
Spel 30 seconds op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel 30 seconds
Vernieuwde versie van een spectaculair partyspel voor teams! 30 Seconds van 999 Games is een supersnel feestspel, wat gespeeld kan worden op verschillende bijeenkomsten als verjaardagen of ..
Spel 30 Seconds Everyday op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel 30 Seconds Everyday
Ben jij klaar voor een nieuwe 30 Seconds uitdaging? Dan is dit Spel 30 Seconds Everyday misschien wat voor jou! In dit super leuke en razend spannende spel komen begrippen uit het dagelijks ..
Spel Crox Word op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Crox Word
Een razendsnel spel dat kruiswoordpuzzels met dobbelen combineert! Wie het snelst een juiste kruiswoordpuzzel maakt door te dobbelen wint dit Spel Crox Word! Crox Word is ontzettend leuk vo ..
Spel Potion Explosion op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Potion Explosion
Een prachtige uitdaging voor het hele gezin. Dat is Spel Potion Explosion! Voor jong en oud en groot en klein. Op de banen liggen een hele hoop knikkers. Je pakt er steeds één en mag knik ..
Spel Roar! op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Roar!
Oh nee, het monster is ontsnapt! Probeer hem weer te pakken te krijgen met dit super leuke Spel Roar! Roar! is een heel interactief spel waarbij je tablets of telefoons moet gebruiken in co ..
Spel Happy Salmon op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Happy Salmon
Raak jij als eerste je kaarten kwijt? Dan ben jij de winnaar van Spel Happy Salmon! Probeer snel een speler te vinden die dezelfde kaart heeft als jou. Gevonden? Dan voer je samen de opdrac ..
Spel Burcht Fladderstein op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Burcht Fladderstein
In dit super spannende, spookachtige spel moet je als eerste bovenaan Burcht Fladderstein zien te komen! Schiet de stoffen vleermuizen af en laat ze op een goede plek landen. Landt hij in h ..
Spel Betoverde Toren op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Betoverde Toren
De tovenaar heeft de prinses opgesloten in de toren! Weet jij haar te bevrijden? In dit leuke, uitdagende spel speel je de tovenaar, of één van de Robinfiguren. De tovenaar weet waar de s ..
Spel Magische Labyrint op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Magische Labyrint
Met deze mini versie van het spannende Spel Magisch Labyrint heb je altijd een leuk spel bij de hand. In jouw beurt verplaats je steeds je pion. Iedere keer wanneer je een muur tegenkomt no ..
Spel Spoken Trap op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Spoken Trap
Deze miniversie van het spannende Spel Spoken Trap is super handig om overal mee naartoe te nemen. Dobbel met de dobbelsteen en neem het aantal stappen op de steen. Probeer als eerste de to ..
Spel Set! op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Set!
Een te gek spel voor jong en oud! Geschikt voor groepen van 2 tot 8 spelers. Spel Set! is een prachtige uitdaging: zorg ervoor dat je als eerste een set maakt van 3 kaarten. Je moet 3 dezel ..
The Unusual Suspects Bordspel op Allemaal-Speelgoed.nl
The Unusual Suspects Bordspel
Coöperatief partyspel, waarin vooroordelen de hoofdrol spelen. Er liggen 12 willekeurig getrokken verdachten van een misdrijf op tafel. Er is echter maar 1 getuige, die ook nog een zeer se ..
Spel Qwirkle op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Qwirkle
Qwirkle is een leuk strategisch familispel voor iedereen! Denk logisch na en leg de tegels met de verschillende kleuren en symbolen tegen elkaar aan om punten te scoren. Maak je een Qwirkle ..
Spel 30 seconds uitbreiding op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel 30 seconds uitbreiding
Kolonisten van Catan Aanpassingsset op Allemaal-Speelgoed.nl
Kolonisten van Catan Aanpassingsset
Maak je oudere versie van Kolonisten van Catan gebruiksvriendelijk voor meerdere spelmogelijkheden! Het bordspel Kolonisten van Catan van 999 Games is al sinds 1998 op de markt. Na vernieuw ..
Party animals op Allemaal-Speelgoed.nl
Party animals
Grappig kaartspel, waarin je goed moet onthouden wie welk dier voorstelt. Maar de identiteit van de spelers verandert voortdurend. Wie is in staat om het allemaal tot het einde toe te volge ..
Spel dierenmanieren op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel dierenmanieren
Een combinatie van een bord- en een DVD-spel, gebaseerd op het bekende televisieprogramma. De ingesproken teksten op de DVD komen van Martin Gaus zelf! De spelers beantwoorden vragen van 3 ..
Spel Kolonisten van Catan Europa Ontwaakt op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Kolonisten van Catan Europa Ontwaakt
Europa bloeit op tijdens de Middeleeuwen! Europa Ontwaakt van 999 Games is een zelfstandig spel van de Kolonisten van Catan. Alle bekende elementen uit het basisspel vindt je hierin terug. ..
Spel Gekke Guppies op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Gekke Guppies
Ga met de hele familie op jacht naar de bijzondere guppies! Spel Gekke Guppies is een fantastisch spel voor het hele gezin. De inktvis wiebelt met zijn tentakels en bepaalt zo welke guppies ..
Spel Stenen Tijdperk Huttenbouwen op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Stenen Tijdperk Huttenbouwen
Floep! Je bent opeens in het Stenen Tijdperk! Zorg jij dat jij als eerste 3 hutten hebt gebouwd om te overleven? Spel Stenen Tijdperk Huttenbouwen is een super leuk spel voor het hele gezin ..
Spel Ik Wil Koekjes op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Ik Wil Koekjes
Win jij dit overheerlijke koekjesspel? Spel Ik Wil Koekjes is een hilarisch spel voor jong en oud. Leuk voor het hele gezin! In Spel Ik Wil Koekjes speel je een schattig monster die dól is ..
Spel Speed Colors op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Speed Colors
Het begint gemakkelijk, maar wordt steeds moeilijker: Spel Speed Colors! Dit razensnelle super gave spel draait helemaal om tekenen. Probeer de kleurplaatjes precies zo in te kleuren als op ..
Spel Halli Galli op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Halli Galli
Een razendsnel spel waarbij je super goed opletten. Spel Halli Galli is leuk voor jong en oud! Let goed op de kaarten die gelegd worden. Iedere ronde legt iedereen een kaart uit zijn gedekt ..
Halli galli extreme op Allemaal-Speelgoed.nl
Halli galli extreme
Het spel met de bel.... Wie kent het niet het spel Halli Galli maar dan nog extremer. Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten of een dier ..
Spel Kolonisten van Catan Junior nieuw op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Kolonisten van Catan Junior nieuw
Piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert het eiland te veroveren door daar kastelen en schepe ..
Spel De Geheimzinnige vallende ster op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel De Geheimzinnige vallende ster
In de achtertuin vinden de kinderen een treurige ster... ze is gevallen en al haar stralen verloren... Concentreer je en maak je vingers soepel. Het spel gaat beginnen en daar behoren de sp ..
Spel Speed Cups op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Speed Cups
Speed Cups is een spel dat gegarandeerd zorgt voor veel plezier. Je moet niet alleen behendig en geconcentreerd zijn, maar ook je reactiesnelheid is belangrijk. Het spel: Op tafel ligt een ..
Spel Regenwormen op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Regenwormen
Met dit grappige spel ben je verzekerd van hilarische momenten! De kippen in het Spel Regenwormen zijn allemaal op zoek naar de beste regenwormscore! Door te dobbelen met de dobbelstenen en ..
Spel 30 Seconds Junior op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel 30 Seconds Junior
Spel 30 Seconds Junior is gezellig, leuk én razend spannend! Je moet super snel met antwoorden komen. Namelijk: binnen 30 seconden! Lukt het jou om alle 5 de begrippen zo goed te omschrijv ..
Spel vlotte geesten op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel vlotte geesten
Dit hilarische spel vraagt veel van je zenuwen! Spel vlotte geesten is razendsnel. Let goed op en zorg dat je het juiste voorwerp pakt! Bij Spel vlotte geesten staan er 5 voorwerpen op tafe ..
Spel Elfenland Jubileumeditie op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Elfenland Jubileumeditie
Een magisch elfenspel voor het hele gezin. Spel Elfenland Jubileumeditie is een schitterende uitdaging. Zorg jij dat jij aan het einde van het spel de meeste souvenirs uit de 20 steden te p ..
Spel Skye op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Skye
Een gaaf spel voor het hele gezin! Spel Skye is een interactief spel dat telkens anders verloopt. Iedere ronde mag je 3 tegels pakken waarvan je er 1 weglegt. Bepaal de prijs van de andere ..
Spel Fauna op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Fauna
Een leerzaam en spannend spel waarbij je het prachtige dierenrijk leert kennen. Elke ronde wordt er een kaart gepakt met 3 vragen. Plaats één van je wedstenen op de kaart of sporen die ee ..
Spel Friesche Velden op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Friesche Velden
Pittig, tweepersoonsspel van de maker van Agricola. Breid je landgoederen uit door middel van het afgraven van veen en het bouwen van dijken. Verbouw graan en vlas, houd dieren en zorg dat ..
Bordspel Mijn Dorp op Allemaal-Speelgoed.nl
Bordspel Mijn Dorp
In dit pittige bordspel kies je elke beurt 2 dobbelstenen, waarmee je een actie van de betreffende waarde naast of op het speelbord kunt activeren. Daarmee ontvang je meestal kaarten die je ..
De Legenden Van Andor: Reis Naar Het Noorden op Allemaal-Speelgoed.nl
De Legenden Van Andor: Reis Naar Het Noorden
Grote uitbreiding op het Speelgoed van het Jaar 2014 Zeil met een aftands schip naar het noorden en beleef in 4 nieuwe legenden fantastische coöperatieve avonturen. De Reis naar het Noorde ..
Spel Noorderwind op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Noorderwind
Ontdek als een echte ontdekkingsreiziger 3 verschillende uithoeken van onze bijzondere planeet! Kies een zeilboot en voer opdrachten uit om overwinningspunten binnen te harken. Rust het sch ..
Spel De Kolonisten van Catan: Kooplieden & Barbaren op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel De Kolonisten van Catan: Kooplieden & Barbaren
Is Kolonisten van Catan ook jouw favoriete spel? En heb je de derde grote uitbreiding Kooplieden en Barbaren al? Dan wordt het tijd voor nóg een uitbreiding! Spel De Kolonisten van Catan: ..
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Blue) op Allemaal-Speelgoed.nl
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Blue)
FL200 - Elk formaat, elke game... waar en wanneer je maar wil. Klaar om te spelen? De FL200 wel! De oogverblindende kleuren en het gestroomlijnde ontwerp zijn pas het begin. Sluit de heads ..
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Black) op Allemaal-Speelgoed.nl
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Black)
FL200 - Elk formaat, elke game... waar en wanneer je maar wil. Klaar om te spelen? De FL200 wel! De oogverblindende kleuren en het gestroomlijnde ontwerp zijn pas het begin. Sluit de heads ..
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Green) op Allemaal-Speelgoed.nl
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Green)
FL200 - Elk formaat, elke game... waar en wanneer je maar wil. Klaar om te spelen? De FL200 wel! De oogverblindende kleuren en het gestroomlijnde ontwerp zijn pas het begin. Sluit de heads ..
Spel Picture Party op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Picture Party
Op zoek naar een nieuw spel om te spelen met familie of vrienden? Dan is Spel Picture Party perfect! Iedere ronde draai je weer een nieuwe foto om. Vervolgens stemt iedereen op één van de ..
Beverbende op Allemaal-Speelgoed.nl
Beverbende
In het spel Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je e ..
Spel Carcassonne op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Carcassonne
In dit prachtige spel bouw je samen met je medespelers de oude Franse stad Carcassonne. Op de speciale speltegels staan kloosters, steden, wegen en weiden. Per beurt mag je één tegel legg ..
Nu met 25% voordeel!!
LEGO Ninjago: City haven (70657) op Allemaal-Speelgoed.nl
LEGO Ninjago: City haven (70657)
LEGO Ninjago: City haven Er gebeurt heel veel in de LEGO Ninjago City haven! Bedien de kraan in de haven en geniet van een boottochtje. Laat de kalkoen aan het spit draaien in de supermarkt ..
Resultaten 1 tot 49 (van de 60 resultaten)

Aanraders via Google!!

Verzamelen maar!!

Ben je ook gek van alles van L.O.L Surprise, squishies of Pokémon? Kies dan voor de vele figuurtjes, stickers of kaarten die je bij Intertoys kan vinden. En is je verzameling compleet, dan kun je natuurlijk oneindig lang spelen met alle verzamelfiguren of een leuk spel spelen met de kaarten!

Neem nu een kijkje op de speciale Intertoys verzamelpagina en maak je verzameling compleet!!
Aanrader

Social Media

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Stuur door
Aanrader