Facebook
Twitter
Google+

999 Games gevonden

Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed


Wij hebben 999 Games gevonden tussen onze producten, bekijk hieronder de resultaten. Via de link Info... krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Resultaten 1 tot 49 (van de 416 resultaten)
Manifold breinbreker op Allemaal-Speelgoed.nl
Manifold breinbreker
Vouwpuzzels voor jong en oud! Vouw steeds een blad zo dat de ene kant volledig zwart en de andere kant volledig wit is. Met 100 puzzels in 5 moeilijkheidsgradaties!
Animal Babies at the Farm puzzel - 100 stukjes op Allemaal-Speelgoed.nl
Animal Babies at the Farm puzzel - 100 stukjes
Kinderen zijn dol op puzzelen. Het in elkaar zetten van puzzels bevordert niet alleen hun ruimtelijk inzicht, maar ook hun creativiteit. Deze Animal Babies at the Farm puzzel bestaat uit 10 ..
La Granja bordspel op Allemaal-Speelgoed.nl
La Granja bordspel
La Granja is een zeer flexibel spel waarin je een grote keuzevrijheid hebt maar waarbij je ook te maken hebt met de grillen van verschillende kaarten en dobbelstenen.
Weerwolven op Allemaal-Speelgoed.nl
Weerwolven
Het is volle maan. De rust in Wakkerdam wordt ruw verstoord door een reeks gruwelijke moorden. Weet jij de weerwolven te herkennen? Of probeer juist uit de klauwen te blijven van de wraakzu ..
Wizard op Allemaal-Speelgoed.nl
Wizard
Een kaartspel voor tovenaars. Laat jouw magie spreken en sla je slag!
Catan Kooplieden & Barbaren op Allemaal-Speelgoed.nl
Catan Kooplieden & Barbaren
Maak het spel Kolonisten van Catan nog spannender met deze Kooplieden en Barbaren uitbreidingsset voor 5 en 6 spelers!
Stenen Tijdperk op Allemaal-Speelgoed.nl
Stenen Tijdperk
Stenen Tijdperk is een prachtig bordspel voor zowel families als gevorderde spelers waarbij je probeert te overleven in de steentijd. Daartoe zet je jouw stamleden op verschillende gebieden ..
Go West! op Allemaal-Speelgoed.nl
Go West!
Als zakenman is het in dit fantastische bordspel de bedoeling dat jij zoveel mogelijk weet te profiteren van de kolonisten, die met hun karavanen op weg zijn naar het Westen.
Nostalgic stamps puzzel - 1000 stukjes op Allemaal-Speelgoed.nl
Nostalgic stamps puzzel - 1000 stukjes
Deze puzzel, verkrijgbaar in verschillende formaten, is van de hoogste kwaliteit. De stukjes zijn zo fijn gesneden dat ze naadloos aan elkaar passen.
Rise of Empires op Allemaal-Speelgoed.nl
Rise of Empires
Ontwikkel je eigen beschaving door goederen te verhandelen, het opbouwen van steden en het stichten van keizerrijken in dit spannende bordspel.
Ligretto rood op Allemaal-Speelgoed.nl
Ligretto rood
Ligretto is een razendsnel kaartspel voor 2 - 12 spelers met overzicht en een goed reactievermogen. Een fascinerend, vermakelijk en verbazend simpel spel, dat snelheid, combinatie en reacti ..
Colosseum by night puzzel - 1000 stukjes op Allemaal-Speelgoed.nl
Colosseum by night puzzel - 1000 stukjes
Deze puzzel, verkrijgbaar in verschillende formaten, is van de hoogste kwaliteit. De stukjes zijn zo fijn gesneden dat ze naadloos aan elkaar passen.
Fairytale world puzzel - 100 stukjes op Allemaal-Speelgoed.nl
Fairytale world puzzel - 100 stukjes
In deze Fairytale world kinderpuzzel kun je jouw fantasie de vrije loop laten. In deze sprookjeswereld met een groot wit kasteel op de achtergrond staan prinsen, prinsessen, dwergen, kabout ..
Puzzel Fantastic Townscape - 1000 stukjes op Allemaal-Speelgoed.nl
Puzzel Fantastic Townscape - 1000 stukjes
Leg alle stukjes van deze Puzzel Fantastic Townscape puzzel aan elkaar en er ontstaat een prachtige afbeelding.
Gipf breinbreker op Allemaal-Speelgoed.nl
Gipf breinbreker
Abstract en vernieuwend spelconcept voor 2 spelers. Breng steeds 1 steen in het veld en schuif de stenen ervoor door. Maak je daarbij 4 op een rij, dan sla je alle stenen in die rij.
At the Dinosaurs puzzel - 60 stukjes op Allemaal-Speelgoed.nl
At the Dinosaurs puzzel - 60 stukjes
Deze kinderpuzzel met een leuke afbeeldingen van dinosaurussen in de jungle bevat 60 stukjes.
Panorama licht van New York puzzel - 1000 stukjes op Allemaal-Speelgoed.nl
Panorama licht van New York puzzel - 1000 stukjes
New York, New York, wie droom daar niet van? Deze panorama licht van New York puzzel geeft de bijzondere sfeer van het verlichte New York bij zonsondergang weer.
Tzaar breinbreker op Allemaal-Speelgoed.nl
Tzaar breinbreker
Tzaar is een abstract spel voor twee spelers, waarin iedere speler in totaal 30 speelstukken van drie verschillende soorten heeft. De drie soorten kunnen zonder elkaar niet bestaan.
Vlotte geesten 2.0 kaartspel op Allemaal-Speelgoed.nl
Vlotte geesten 2.0 kaartspel
De tweede versie van het bliksemsnelle reactiespel "Vlotte geesten" houd je uren zoet. Probeer de meeste kaarten te krijgen om het spel te winnen.
Dvonn breinbreker op Allemaal-Speelgoed.nl
Dvonn breinbreker
Controleer zoveel mogelijk speelstenen in je torens bij Dvonn-breinbreker. Een abstract spel voor twee spelers.
Carcassonne: Bruggen, Burchten en Bazaars op Allemaal-Speelgoed.nl
Carcassonne: Bruggen, Burchten en Bazaars
Breid jouw Carcassonne spel uit met de uitbreiding Bruggen, Burchten en Bazaars. Door het bouwen van bruggen kun je wegen nog langer maken.
Spel Het Stenen Tijdperk: Talisman op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Het Stenen Tijdperk: Talisman
Alles had zijn waarde in de Oertijd, jagen en verzamelen was van groot belang! Het gebruik van Talismannen staat centraal in deze uitbreidingsset. Handelaren uit andere nederzettingen komen ..
Spel Potion Explosion op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Potion Explosion
Een prachtige uitdaging voor het hele gezin. Dat is Spel Potion Explosion! Voor jong en oud en groot en klein. Op de banen liggen een hele hoop knikkers. Je pakt er steeds één en mag knik ..
Spel Qwirkle op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Qwirkle
Qwirkle is een leuk strategisch familispel voor iedereen! Denk logisch na en leg de tegels met de verschillende kleuren en symbolen tegen elkaar aan om punten te scoren. Maak je een Qwirkle ..
Kolonisten van Catan Aanpassingsset op Allemaal-Speelgoed.nl
Kolonisten van Catan Aanpassingsset
Maak je oudere versie van Kolonisten van Catan gebruiksvriendelijk voor meerdere spelmogelijkheden! Het bordspel Kolonisten van Catan van 999 Games is al sinds 1998 op de markt. Na vernieuw ..
Spel 30 Seconds Junior op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel 30 Seconds Junior
Spel 30 Seconds Junior is gezellig, leuk én razend spannend! Je moet super snel met antwoorden komen. Namelijk: binnen 30 seconden! Lukt het jou om alle 5 de begrippen zo goed te omschrijv ..
De Legenden Van Andor: Reis Naar Het Noorden op Allemaal-Speelgoed.nl
De Legenden Van Andor: Reis Naar Het Noorden
Grote uitbreiding op het Speelgoed van het Jaar 2014 Zeil met een aftands schip naar het noorden en beleef in 4 nieuwe legenden fantastische coöperatieve avonturen. De Reis naar het Noorde ..
999 Games Port Royal op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Port Royal
999 Games Port Royal Vlot kaartspel vol risico en tactiek. Verzamel gouden munten met behulp van allerlei verschillende schepen. Die worden een voor een van de gedekte stapel getrokken. M ..
999 Games Baobab op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Baobab
999 Games Baobab Tactisch behendigheidsspel voor families met kinderen. De spelers leggen zoveel mogelijk kaarten op de boom zonder dat deze eraf vallen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is ..
999 Games Fazantenbal op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Fazantenbal
999 Games Fazantenbal De spelers zijn door de organisator van het grote fazantengala aangenomen als keurmeesters. Fazantendames worden niet toegelaten als hun kostuums niet voldoende van ..
999 Games Coloretto Vanaf 8 jaar op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Coloretto Vanaf 8 jaar
999 Games Coloretto Creeer de mooiste kleurencollectie, maar pas op! Een verzameling die uit meer dan drie kleuren bestaat, neemt in waarde af. Speel de concurrent een vierde kleur toe e ..
999 Games Party Animals Vanaf 10 jaar op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Party Animals Vanaf 10 jaar
999 Games Party Animals De dieren organiseren een feest en spelen een kaartspelletje. Ieder dier communiceert op zijn eigen wijze. Om beurten draait het dierengezelschap een kaart om. Bij ..
999 Games De 7 Geitjes 2 tot 4 op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games De 7 Geitjes 2 tot 4
999 Games De 7 Geitjes De 7 Geitjes Speel steeds een aantal kaarten en probeer deze te dobbelen. Gooi je de juiste kleurencombinatie, dan mag je de kaarten afleggen, anders moet je ze wee ..
999 Games Vlotte geesten op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Vlotte geesten
999 Games Vlotte geesten Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het ..
999 Games Dieven Vanaf 8 jaar op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Dieven Vanaf 8 jaar
999 Games Dieven In dit vlotte kaartspel vol bluf en tactiek ben je een dief in een grote stad. Je verzamelt zoveel mogelijk geld, maar je gunt ook de andere spelers af en toe wat. De poli ..
999 Games Roar! 2 tot 4 op Allemaal-Speelgoed.nl
999 Games Roar! 2 tot 4
999 Games Roar! Hybrid semi-cooperatief deductiespel voor het hele gezin! Roar! is een bordspel waarin de tablet of smartphone op een spectaculaire manier in het spelsysteem zit verwerkt. ..
Iguazu op Allemaal-Speelgoed.nl
Iguazu
In de woeste stroming van de Iguazu-rivier, begeleid door het oorverdovende gekletter van de...
Nu met 28% voordeel!!
Dominion - Intrige op Allemaal-Speelgoed.nl
Dominion - Intrige
Zelfstandige variant van het meervoudig bekroonde kaartspel Dominion. De verpakking bevat...
Nu met 29% voordeel!!
In De Ban Van De Ring Junior op Allemaal-Speelgoed.nl
In De Ban Van De Ring Junior
Midden-aarde wordt bedreigd door de Duistere Heerser Sauron en 5 dappere ringdragende hobbits gaan proberen om Sauron te verslaan. Ze gaan op weg vanuit hun knusse hobbithol richting de Doe ..
Het Achtste Wereldwonder op Allemaal-Speelgoed.nl
Het Achtste Wereldwonder
Bouw mee aan acht wereldwonderen. Dat kun je echter niet alleen. Je moet daarom de hulp van de andere spelers inroepen, die daardoor net als jij voor het bouwen worden beloond. De kunst is ..
Carcassonne - Reiseditie op Allemaal-Speelgoed.nl
Carcassonne - Reiseditie
De reiseditie van het bekende legspel. Het bevat kleine multifunctionele en milieuvriendelijke...
Het orakel van Delphi op Allemaal-Speelgoed.nl
Het orakel van Delphi
Spannend, logistiek bordspel van succesauteur Stefan Feld! ...
Great Western Trail op Allemaal-Speelgoed.nl
Great Western Trail
Het spel is spannend en afwisselend, en speelt ook uitstekend met z’n tweeën. De spelers...
Dominion - Overvloed op Allemaal-Speelgoed.nl
Dominion - Overvloed
Deze interessante uitbreiding met het thema "variëteit" bevat 13 nieuwe...
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Blue) op Allemaal-Speelgoed.nl
Gioteck FL-200 Wired Stereo Headset (Blue)
FL200 - Elk formaat, elke game... waar en wanneer je maar wil. Klaar om te spelen? De FL200 wel! De oogverblindende kleuren en het gestroomlijnde ontwerp zijn pas het begin. Sluit de heads ..
Marco Polo uitbreiding 1: Venetië - bordspel op Allemaal-Speelgoed.nl
Marco Polo uitbreiding 1: Venetië - bordspel
Uitbreiding op het bordspel "In de voetsporen van Marco Polo". De spelers kunnen nu ook handelsposten in Venetië zelf zetten of de voordelen van verschillende reisgenoten benutten.
Majesty kaartspel op Allemaal-Speelgoed.nl
Majesty kaartspel
Toegankelijk tactisch kaartspel met Middeleeuws thema. Kies steeds een persoon die je in je vorstendom opneemt. Wie het beste met zijn middelen omgaat en de juiste combinatie van personen v ..
Spel Picture Party op Allemaal-Speelgoed.nl
Spel Picture Party
Op zoek naar een nieuw spel om te spelen met familie of vrienden? Dan is Spel Picture Party perfect! Iedere ronde draai je weer een nieuwe foto om. Vervolgens stemt iedereen op één van de ..
Resultaten 1 tot 49 (van de 416 resultaten)

Aanraders via Google!!

Verzamelen maar!!

Ben je ook gek van alles van L.O.L Surprise, squishies of Pokémon? Kies dan voor de vele figuurtjes, stickers of kaarten die je bij Intertoys kan vinden. En is je verzameling compleet, dan kun je natuurlijk oneindig lang spelen met alle verzamelfiguren of een leuk spel spelen met de kaarten!

Neem nu een kijkje op de speciale Intertoys verzamelpagina en maak je verzameling compleet!!
Aanrader

Social Media

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Stuur door
Aanrader