Facebook
Twitter
Google+

Zwembaden - Reiniging

Overzicht van alle producten in de rubriek Reiniging


Resultaten 1 tot 48 (van de 75 resultaten)
Nu met 34% voordeel!!
Gre Zwembadstofzuiger medium vac blauw/wit op Allemaal Speelgoed
Gre Zwembadstofzuiger medium vac blauw/wit
Gre Zwembadstofzuiger Medium Deze zwembadstofzuiger is voor een handmatige reiniging van de bodem van het zwembad. Bij de stofzuiger wordt mee geleverd: 2 zuigmondstukken (waarvan 1 met bor ..
Nu met 65% voordeel!!
Summer fun Vlok Blok 90 gram op Allemaal Speelgoed
Summer fun Vlok Blok 90 gram
Summer Fun Vlok Blok Summer fun Floc blok. Voegt zeer kleine zwevende deeltjes in het water samen tot grotere deeltjes die vervolgens makkelijk door het filter worden opgevangen. Uitsluiten ..
Zwembad Skimmer op Allemaal Speelgoed
Zwembad Skimmer
Een zwembad skimmer is handig voor de kleinere zwembaden. Maar voor de grotere Intex zwembaden is het gebruik van een skimmer een must. De zwembad skimmer kan eenvoudig aan het metalen fram ..
Nu met 44% voordeel!!
Pool Power Alkaliniteit poeder plus 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Alkaliniteit poeder plus 1 kg
Pool Power Alkaliniteit Poeder TA Plus Pool Power TA+ verhoogt de totale alkaliniteit. Bij een totale alkaliniteit met een waarde tussen 100 en 150 p.p.m, zal de pH stabiel blijven. Het pro ..
Nu met 33% voordeel!!
Gre schoonmaakset Large Budget blauw 10 delig op Allemaal Speelgoed
Gre schoonmaakset Large Budget blauw 10 delig
Gre Large Budget schoonmaakset Met deze set van Gre heb je alles in huis om jouw zwembad schoon te maken. De set bestaat uit één bodemstofzuiger, één telescoopsteel, één bodemnet, é ..
Nu met 43% voordeel!!
Bestway skimmer inhang op Allemaal Speelgoed
Bestway skimmer inhang
Bestway skimmer inhang Deze skimmer wordt op de filterpomp aangesloten. Hierdoor zal de skimmer de bladeren, insecten en ander vuil dat op de oppervlakte van het water ligt, opzuigen voorda ..
Digitale Zoutmeter op Allemaal Speelgoed
Digitale Zoutmeter
Wanneer u gebruikt maakt van zout in plaats van chloor in uw zwembad, dan is deze digitale zout concentratie meter ideaal. Met deze meter kunt u op een eenvoudige manier de zoutconcentratie ..
Nu met 38% voordeel!!
Gre schoonmaakset medium Budget 9 delig op Allemaal Speelgoed
Gre schoonmaakset medium Budget 9 delig
Gre schoonmaakset medium Budget Met deze set van Gre heb je alles in huis om jouw zwembad schoon te maken. De set bestaat uit één bodemstofzuiger, één slang, één telescoopsteel, één ..
Nu met 54% voordeel!!
Pool Power Desinfectiemiddel Shock 55/G 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Desinfectiemiddel Shock 55/G 1 kg
Pool Power Shock 55/G Pool Power Shock 55/G is een snel oplossend desinfectiemiddel in korrelvorm voor zwembaden. Toe te passen bij het opstarten en als extra chloordosering. Toelatingsnumm ..
Nu met 32% voordeel!!
Pool Power long 5 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power long 5 kg
Pool Power Long Pool Power Mini 200 gr. zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten van 200 gr, die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eer ..
Nu met 25% voordeel!!
Intex schoonmaakset deluxe 3 delig op Allemaal Speelgoed
Intex schoonmaakset deluxe 3 delig
Intex zwembad schoonmaakset deluxe Deze schoonmaakset is ideaal om bladeren en ander vuil uit jouw zwembad te verwijderen. Deze accessoires zijn geschikt voor een steel met een diameter van ..
Intex zwembad Schoonmaakset op Allemaal Speelgoed
Intex zwembad Schoonmaakset
Met deze schoonmaakset heeft u alle accessoires in huis om uw zwembad schoon te maken. De schoonmaakset bestaat uit een bladskimmer, muurborstel en zuigmond. De zuigmond (met herbruikbare ..
Intex zwembad Schoonmaakset Deluxe op Allemaal Speelgoed
Intex zwembad Schoonmaakset Deluxe
Met deze schoonmaakset heeft u alle accessoires in huis om uw zwembad schoon te maken. De schoonmaakset bestaat uit een bladhark, gebogen muurborstel en zuigmond. De zuigmond (met herbruik ..
Nu met 18% voordeel!!
Gre schoonmaakset Extra Small Budget 5 delig op Allemaal Speelgoed
Gre schoonmaakset Extra Small Budget 5 delig
Gre Extra Small Budget schoonmaakset Met deze set van Gre heb je alles in huis om jouw zwembad schoon te maken. De set bestaat uit een oppervlaktenet, een borstel, een thermometer, een bode ..
Nu met 43% voordeel!!
Bestway Flowclear Aquafeed chloordoseersluis op Allemaal Speelgoed
Bestway Flowclear Aquafeed chloordoseersluis
Bestway Flowclear Aquafeed chloordoseersluis Deze chloordoseersluis zorgt voor een gereguleerde afgifte van chloor. Het apparaat wordt buiten het zwembad geplaatst en aangesloten via de fil ..
Nu met 27% voordeel!!
Gre Skimmerset wit 19 delig op Allemaal Speelgoed
Gre Skimmerset wit 19 delig
Gre skimmerset Met deze skimmerset blijft jouw zwembad altijd heerlijk schoon. De set is geschikt voor stalen zwembaden met liner. Specificaties: Kleur: wit Materiaal: kunststof Afmeting op ..
Nu met 62% voordeel!!
Summer fun pH Minus Granulaat 1,5 kg op Allemaal Speelgoed
Summer fun pH Minus Granulaat 1,5 kg
Summer Fun pH-Minus Granulaat pH-Minus Granulaat is een middel om de pH-waarde van het zwembadwater te verlagen. De pH-waarde is belangrijk voor een optimale werking van de chloorproducten ..
Nu met 25% voordeel!!
Pool Power Mini 5 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Mini 5 kg
Pool Power Mini Pool Power Mini zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten van 20 gram die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eerst de pH ..
Telsa 50 Oplaadbare Zwembad Handstofzuiger op Allemaal Speelgoed
Telsa 50 Oplaadbare Zwembad Handstofzuiger
De Telsa 50 is het perfecte gereedschap om uw zwembad schoon te maken zodat u naderhand weer een heerlijk frisse duik kunt nemen! De Telsa 50 glijdt over de bodem van uw zwembad om zand en ..
Nu met 53% voordeel!!
Gre schoonmaakset small Budget 3 delig op Allemaal Speelgoed
Gre schoonmaakset small Budget 3 delig
Gre schoonmaakset small Budget Met deze set van Gre heb je alles in huis om jouw zwembad schoon te maken. De set bestaat uit één aluminium telescoopsteel, één stofzuigerslang en een bod ..
Nu met 36% voordeel!!
Summer fun Vlok Cartouche(cartridges) 1 kg 8 x 125 gram op Allemaal Speelgoed
Summer fun Vlok Cartouche(cartridges) 1 kg 8 x 125 g ..
Summer Fun Vlok Cartouche(Cartridges) Deze Vlok Cartouche zijn voor het samenbinden van kleine zwevende deeltjes in het zwemwater, zodat ze door het filter kunnen worden opgevangen. Alleen ..
Zeester Reinigingssponzen op Allemaal Speelgoed
Zeester Reinigingssponzen
Deze vrolijke zeesterren bezorgen u een schonere jacuzzi of zwembad én minder schoonmaakwerk, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen! Gooi eenvoudig een van de sponzen in het water ..
Nu met 31% voordeel!!
Summer fun Vlokfix vloeibaar 5 liter op Allemaal Speelgoed
Summer fun Vlokfix vloeibaar 5 liter
Summer Fun Vlokfix Vloeibaar Bindt kleine zwevende vuildeeltjes in het zwembad, zodat ze door het filter kunnen worden opgevangen. Geschikt voor zand- en cartridgefilters. Nooit mengen met ..
Nu met 27% voordeel!!
Intex uitschuifbare steel 279 cm zilver op Allemaal Speelgoed
Intex uitschuifbare steel 279 cm zilver
Intex uitschuifbare steel Deze uitschuifbare steel van Intex is ideaal voor het schoonmaken van jouw zwembad. Je bevestigt makkelijk accessoires zoals een schepnet of borstel aan de steel. ..
Nu met 27% voordeel!!
Intex uitschuifbare steel 279 cm blauw op Allemaal Speelgoed
Intex uitschuifbare steel 279 cm blauw
Intex uitschuifbare steel Deze uitschuifbare steel van Intex is ideaal voor het schoonmaken van jouw zwembad. Je bevestigt makkelijk accessoires zoals een schepnet of borstel aan de steel. ..
Intex Spa schoonmaakset op Allemaal Speelgoed
Intex Spa schoonmaakset
Met deze schoonmaakset houdt u uw opblaasbare jacuzzi in perfecte staat. De schoonmaakset bestaat uit een borstel, schepnet met handvat en een scrub spons. U kunt de borstel gebruiken om de ..
Nu met 45% voordeel!!
Gre telescoopsteel 2 delig grijs 120 240 cm op Allemaal Speelgoed
Gre telescoopsteel 2 delig grijs 120 240 cm
Gre telescoopsteel Deze telescoopsteel van aluminium heeft een standaard aansluiting. Bij uitstek geschikt voor grote zwembaden. De telescoopsteel is verstelbaar en past op alle borstels en ..
Nu met 56% voordeel!!
Gre telescoopsteel 2 delig grijs 180 360 cm op Allemaal Speelgoed
Gre telescoopsteel 2 delig grijs 180 360 cm
Gre telescoopsteel Deze telescoopsteel van aluminium heeft een standaard aansluiting. Bij uitstek geschikt voor grote zwembaden. De telescoopsteel is verstelbaar en past op alle borstels en ..
Digitale pH-meter op Allemaal Speelgoed
Digitale pH-meter
Met deze digitale pH meter meet u eenvoudig de pH waarde, oftewel de zuurtegraad, van uw zwembadwater. Het is belangrijk de pH waarde van uw zwembad of jacuzzi goed op peil blijft. Dit zorg ..
Nu met 69% voordeel!!
Pool Improve Winterset voor skimmer wit 13 delig op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Winterset voor skimmer wit 13 delig
Pool Improve winterset voor skimmer Winterset voor het afdichten van de skimmer in de wintermaanden. De complete set bestaat uit een skimmerpakking, afdekplaat, afdekraam en schroeven. Spec ..
Nu met 26% voordeel!!
Intex zwembad schepnet 44 x 20 cm op Allemaal Speelgoed
Intex zwembad schepnet 44 x 20 cm
Intex zwembad schepnet Dit schepnet is ideaal om bladeren en ander vuil uit jouw zwembad te verwijderen. Het schepnet is geschikt voor een steel met een diameter van 29,8 millimeter. Specif ..
Nu met 73% voordeel!!
Summer fun Randreiniger 1 liter op Allemaal Speelgoed
Summer fun Randreiniger 1 liter
Summer Fun Randreiniger Summer fun Randreiniger is voor het oplossen van olie-, vet-, roet- en cosmetica-afzettingen op zwembadwanden. Uitermate geschikt bij verontreinigingen langs de wate ..
Telescoopsteel 120-240cm op Allemaal Speelgoed
Telescoopsteel 120-240cm
Deze telescoopsteel is een uitschuifbare steel die perfect past op de Telsa zwembadstofzuigers. Door de telescoopsteel op de zwembadstofzuiger te klikken en vervolgens uit te schuiven kunt ..
Interline Chloor Starterspakket Mini op Allemaal Speelgoed
Interline Chloor Starterspakket Mini
Het zuiver houden van uw zwembadwater kan een hele klus zijn. Daarom is er dit basispakket waarmee u de kleinere zwembaden (tot 10.000 liter) voorziet van chloor. Het pakket bestaat uit kle ..
Nu met 43% voordeel!!
Intex Wandborstel 16in Curved Wall Brush op Allemaal Speelgoed
Intex Wandborstel 16in Curved Wall Brush
Intex Wandborstel De Curved Wall Brush van Intex is een gebogen wandborstel die ideaal is voor het reinigen van zwembadwanden en âvloeren. Deze borstel kan worden gebruikt in combinatie me ..
Nu met 65% voordeel!!
Gre handschoen voor reinigen waterlijn geel op Allemaal Speelgoed
Gre handschoen voor reinigen waterlijn geel
Gre reinigingshandschoen Deze handschoen is geschikt voor het reinigen van de waterlijn. Hij beschermt je hand tegen agressieve reinigingsmiddel en is makkelijk in gebruik. Specificaties: K ..
Intex Zwembad Onderhoudsset Deluxe op Allemaal Speelgoed
Intex Zwembad Onderhoudsset Deluxe
Met dit onderhoudsset heeft u alles in huis om uw zwembad schoon te houden! Het set bevat: – een telescopische, aluminium stok met verschillende hoofden – een vacuum pomp waarmee u al h ..
Intex cartridgereiniger op Allemaal Speelgoed
Intex cartridgereiniger
Een nieuw artikel van Intex om de filter cartridge goed schoon te houden! Het ergste vuil kan hiermee uit de cartridge gespoten worden waardoor u de filters iets langer kunt gebruiken. De c ..
Nu met 54% voordeel!!
Pool Improve Zwembadstofzuiger borstel deluxe 45 cm op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Zwembadstofzuiger borstel deluxe 45 cm
Pool Improve Zwembadstofzuiger Borstel Deluxe Zwembadstofzuiger borstel. Voor handmatige reiniging van het zwembad in combinatie met een zandfilter en een telescoopsteel. Wordt geleverd exc ..
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 2,5kg op Allemaal Speelgoed
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 2,5kg
Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder (chloorpoeder) dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehan ..
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/1kg op Allemaal Speelgoed
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/1kg
U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze 200 grams Long 90 tabletten zijn i ..
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/5kg op Allemaal Speelgoed
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/5kg
U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze 200 grams Long 90 tabletten zijn i ..
Interline pH-Min Granulaat 3kg op Allemaal Speelgoed
Interline pH-Min Granulaat 3kg
Wanneer uw zwembadwater een te hoge pH-waarde heeft, zal er sneller sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad doordat het chloor minder goed werkt. Met de pH-Min granulaat van Interlin ..
Interline pH-Min Granulaat 1kg op Allemaal Speelgoed
Interline pH-Min Granulaat 1kg
Wanneer uw zwembadwater een te hoge pH-waarde heeft, zal er sneller sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad doordat het chloor minder goed werkt. Met de pH-Min granulaat van Interlin ..
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/10kg op Allemaal Speelgoed
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/10kg
U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze 200 grams Long 90 tabletten zijn i ..
Scrubhandschoen op Allemaal Speelgoed
Scrubhandschoen
De Scrubhandschoen is een latex schoonmaakhandschoen met daarop een scrub-pad. Hiermee kunt u eenvoudig de wanden van uw jacuzzi of zwembad schrobben en zo de aanslag langs de waterrand ver ..
Interline pH-Min Tabs 8gram op Allemaal Speelgoed
Interline pH-Min Tabs 8gram
Wanneer uw zwembadwater een te hoge pH-waarde heeft, zal er sneller sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad doordat het chloor minder goed werkt. Met de pH-Minus Tabs van Interline k ..
PH Plus 1.2 kg op Allemaal Speelgoed
PH Plus 1.2 kg
PH plus wordt gebruikt voor het verhogen van de ph-waarde van zwembadwater. De ph-waarde geeft de zuurgraad van het water aan. Bij een waarde van 7 is het water zuiver. De ideale waarde lig ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 75 resultaten)

Aanraders via Google!!