Facebook
Twitter
Google+

Zwembaden - Reiniging

Overzicht van alle producten in de rubriek Reiniging


Resultaten 1 tot 48 (van de 79 resultaten)
Nu met 60% voordeel!!
Summer fun Vlok Blok 90 gram op Allemaal Speelgoed
Summer fun Vlok Blok 90 gram
Summer Fun Vlok Blok Summer fun Floc blok. Voegt zeer kleine zwevende deeltjes in het water samen tot grotere deeltjes die vervolgens makkelijk door het filter worden opgevangen. Uitsluiten ..
Nu met 48% voordeel!!
Pool Power Alkaliniteit poeder plus 5 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Alkaliniteit poeder plus 5 kg
Pool Power Alkaliniteit Poeder TA Plus Pool Power TA+ verhoogt de totale alkaliniteit. Wanneer totale alkaliniteit van het water een waarde heeft tussen 100 en 150 p.p.m, zal de pH stabiel ..
Zwembad Skimmer op Allemaal Speelgoed
Zwembad Skimmer
Een zwembad skimmer is handig voor de kleinere zwembaden. Maar voor de grotere Intex zwembaden is het gebruik van een skimmer een must. De zwembad skimmer kan eenvoudig aan het metalen fram ..
Nu met 33% voordeel!!
Pool Power Alkaliniteit poeder plus 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Alkaliniteit poeder plus 1 kg
Pool Power Alkaliniteit Poeder TA Plus Pool Power TA+ verhoogt de totale alkaliniteit. Bij een totale alkaliniteit met een waarde tussen 100 en 150 p.p.m, zal de pH stabiel blijven. Het pro ..
Nu met 41% voordeel!!
Pool Power Desinfectie tabletten long 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Desinfectie tabletten long 1 kg
Pool Power Long desinfectie tabletten. Pool Power Long zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten van 200 gram die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 117 ..
Nu met 48% voordeel!!
Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg
Pool Power Long Mini Pool Power Mini zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten (20 gram), die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eerst d ..
Digitale Zoutmeter op Allemaal Speelgoed
Digitale Zoutmeter
Wanneer u gebruikt maakt van zout in plaats van chloor in uw zwembad, dan is deze digitale zout concentratie meter ideaal. Met deze meter kunt u op een eenvoudige manier de zoutconcentratie ..
Nu met 28% voordeel!!
Pool Power long 5 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power long 5 kg
Pool Power Long Pool Power Mini 200 gr. zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten van 200 gr, die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eer ..
Intex zwembad Schoonmaakset op Allemaal Speelgoed
Intex zwembad Schoonmaakset
Met deze schoonmaakset heeft u alle accessoires in huis om uw zwembad schoon te maken. De schoonmaakset bestaat uit een bladskimmer, muurborstel en zuigmond. De zuigmond (met herbruikbare ..
Intex zwembad Schoonmaakset Deluxe op Allemaal Speelgoed
Intex zwembad Schoonmaakset Deluxe
Met deze schoonmaakset heeft u alle accessoires in huis om uw zwembad schoon te maken. De schoonmaakset bestaat uit een bladhark, gebogen muurborstel en zuigmond. De zuigmond (met herbruik ..
Nu met 42% voordeel!!
Bestway Flowclear Aquafeed chloordoseersluis op Allemaal Speelgoed
Bestway Flowclear Aquafeed chloordoseersluis
Bestway Flowclear Aquafeed chloordoseersluis Deze chloordoseersluis zorgt voor een gereguleerde afgifte van chloor. Het apparaat wordt buiten het zwembad geplaatst en aangesloten via de fil ..
Nu met 58% voordeel!!
Summer fun pH Minus Granulaat 1,5 kg op Allemaal Speelgoed
Summer fun pH Minus Granulaat 1,5 kg
Summer Fun pH-Minus Granulaat pH-Minus Granulaat is een middel om de pH-waarde van het zwembadwater te verlagen. De pH-waarde is belangrijk voor een optimale werking van de chloorproducten ..
Nu met 50% voordeel!!
Pool Power Shock 55/G 5 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Shock 55/G 5 kg
Pool Power Shock 55/G Pool Power Shock 55/G is een snel oplossend desinfectiemiddel in korrelvorm voor zwembaden. Toe te passen bij het opstarten en als extra chloordosering. Toelatingsnumm ..
Nu met 22% voordeel!!
Pool Power Mini 5 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Mini 5 kg
Pool Power Mini Pool Power Mini zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten van 20 gram die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eerst de pH ..
Telsa 50 Oplaadbare Zwembad Handstofzuiger op Allemaal Speelgoed
Telsa 50 Oplaadbare Zwembad Handstofzuiger
De Telsa 50 is het perfecte gereedschap om uw zwembad schoon te maken zodat u naderhand weer een heerlijk frisse duik kunt nemen! De Telsa 50 glijdt over de bodem van uw zwembad om zand en ..
Nu met 49% voordeel!!
Summer fun pH Plus Granulaat 5 kg op Allemaal Speelgoed
Summer fun pH Plus Granulaat 5 kg
Summer Fun pH Plus Granulaat Summer Fun pH Plus Granulaat is een middel om de pH-waarde van zwembadwater te verhogen. De pH-waarde is belangrijk voor een optimale werking van de chloorprodu ..
Nu met 52% voordeel!!
Pool Power Anti Algengroei 1 liter op Allemaal Speelgoed
Pool Power Anti Algengroei 1 liter
Pool Power Anti Algengroei Dit middel is om algengroei te voorkomen. Toelatingsnummer 11795 N. Het middel kan zonder problemen in combinatie met chloorproducten worden gebruikt. Nooit menge ..
Nu met 43% voordeel!!
Summer fun Vlok Cartouche(cartridges) 1 kg 8 x 125 gram op Allemaal Speelgoed
Summer fun Vlok Cartouche(cartridges) 1 kg 8 x 125 g ..
Summer Fun Vlok Cartouche(Cartridges) Deze Vlok Cartouche zijn voor het samenbinden van kleine zwevende deeltjes in het zwemwater, zodat ze door het filter kunnen worden opgevangen. Alleen ..
Zeester Reinigingssponzen op Allemaal Speelgoed
Zeester Reinigingssponzen
Deze vrolijke zeesterren bezorgen u een schonere jacuzzi of zwembad én minder schoonmaakwerk, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen! Gooi eenvoudig een van de sponzen in het water ..
Nu met 31% voordeel!!
Summer fun Vlokfix vloeibaar 5 liter op Allemaal Speelgoed
Summer fun Vlokfix vloeibaar 5 liter
Summer Fun Vlokfix Vloeibaar Bindt kleine zwevende vuildeeltjes in het zwembad, zodat ze door het filter kunnen worden opgevangen. Geschikt voor zand- en cartridgefilters. Nooit mengen met ..
Intex Spa schoonmaakset op Allemaal Speelgoed
Intex Spa schoonmaakset
Met deze schoonmaakset houdt u uw opblaasbare jacuzzi in perfecte staat. De schoonmaakset bestaat uit een borstel, schepnet met handvat en een scrub spons. U kunt de borstel gebruiken om de ..
Nu met 53% voordeel!!
Summer fun Basisreiniger 1 liter op Allemaal Speelgoed
Summer fun Basisreiniger 1 liter
Summer Fun Basisreiniger Deze sterke zure reiniger is bedoeld tegen kalkafzetting en korsten. Deze basisreiniger is vooral geschikt voor het reinigen van zwembadwanden en -bodem, in het voo ..
Digitale pH-meter op Allemaal Speelgoed
Digitale pH-meter
Met deze digitale pH meter meet u eenvoudig de pH waarde, oftewel de zuurtegraad, van uw zwembadwater. Het is belangrijk de pH waarde van uw zwembad of jacuzzi goed op peil blijft. Dit zorg ..
Nu met 51% voordeel!!
Summer fun Randreiniger 1 liter op Allemaal Speelgoed
Summer fun Randreiniger 1 liter
Summer Fun Randreiniger Summer fun Randreiniger is voor het oplossen van olie-, vet-, roet- en cosmetica-afzettingen op zwembadwanden. Uitermate geschikt bij verontreinigingen langs de wate ..
Telescoopsteel 120-240cm op Allemaal Speelgoed
Telescoopsteel 120-240cm
Deze telescoopsteel is een uitschuifbare steel die perfect past op de Telsa zwembadstofzuigers. Door de telescoopsteel op de zwembadstofzuiger te klikken en vervolgens uit te schuiven kunt ..
Interline Chloor Starterspakket Mini op Allemaal Speelgoed
Interline Chloor Starterspakket Mini
Het zuiver houden van uw zwembadwater kan een hele klus zijn. Daarom is er dit basispakket waarmee u de kleinere zwembaden (tot 10.000 liter) voorziet van chloor. Het pakket bestaat uit kle ..
Intex Zwembad Onderhoudsset Deluxe op Allemaal Speelgoed
Intex Zwembad Onderhoudsset Deluxe
Met dit onderhoudsset heeft u alles in huis om uw zwembad schoon te houden! Het set bevat: – een telescopische, aluminium stok met verschillende hoofden – een vacuum pomp waarmee u al h ..
Intex cartridgereiniger op Allemaal Speelgoed
Intex cartridgereiniger
Een nieuw artikel van Intex om de filter cartridge goed schoon te houden! Het ergste vuil kan hiermee uit de cartridge gespoten worden waardoor u de filters iets langer kunt gebruiken. De c ..
Nu met 45% voordeel!!
Pool Improve Zwembadstofzuiger borstel deluxe 45 cm op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Zwembadstofzuiger borstel deluxe 45 cm
Pool Improve Zwembadstofzuiger Borstel Deluxe Zwembadstofzuiger borstel. Voor handmatige reiniging van het zwembad in combinatie met een zandfilter en een telescoopsteel. Wordt geleverd exc ..
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 2,5kg op Allemaal Speelgoed
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 2,5kg
Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder (chloorpoeder) dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehan ..
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/1kg op Allemaal Speelgoed
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/1kg
U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze 200 grams Long 90 tabletten zijn i ..
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/5kg op Allemaal Speelgoed
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/5kg
U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze 200 grams Long 90 tabletten zijn i ..
Interline pH-Min Granulaat 3kg op Allemaal Speelgoed
Interline pH-Min Granulaat 3kg
Wanneer uw zwembadwater een te hoge pH-waarde heeft, zal er sneller sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad doordat het chloor minder goed werkt. Met de pH-Min granulaat van Interlin ..
Interline pH-Min Granulaat 1kg op Allemaal Speelgoed
Interline pH-Min Granulaat 1kg
Wanneer uw zwembadwater een te hoge pH-waarde heeft, zal er sneller sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad doordat het chloor minder goed werkt. Met de pH-Min granulaat van Interlin ..
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/10kg op Allemaal Speelgoed
Interline Chloortabletten - Long90 200gram/10kg
U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze 200 grams Long 90 tabletten zijn i ..
Scrubhandschoen op Allemaal Speelgoed
Scrubhandschoen
De Scrubhandschoen is een latex schoonmaakhandschoen met daarop een scrub-pad. Hiermee kunt u eenvoudig de wanden van uw jacuzzi of zwembad schrobben en zo de aanslag langs de waterrand ver ..
Interline pH-Min Tabs 8gram op Allemaal Speelgoed
Interline pH-Min Tabs 8gram
Wanneer uw zwembadwater een te hoge pH-waarde heeft, zal er sneller sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad doordat het chloor minder goed werkt. Met de pH-Minus Tabs van Interline k ..
Interline Chloortabletten - Long90 Mini tabs 2,7gram / 180 stuks op Allemaal Speelgoed
Interline Chloortabletten - Long90 Mini tabs 2,7gram ..
Deze Mini tabs 2,7 gram chloortabletten van Interline is een handig desinfectie middel voor uw zwembadwater. Hiermee houdt u het water vrij van bacteriën en algen. Deze chloortabletten zij ..
PH Minus 2 kg op Allemaal Speelgoed
PH Minus 2 kg
Verlaag de pH waarde, de zuurgraad, van uw zwembad met dit poeder van Ph minus. Een goede beheersing van de Ph-waarde houdt uw zembad schoon en verhoogt de werking van ontsmettingsmiddelen ..
Bestway zwembadfilters 2 stuks op Allemaal Speelgoed
Bestway zwembadfilters 2 stuks
Het hygienisch en schoon houden van je zwembad is belangrijk. Daarom kun je deze navullingsfilters van Bestway gebruiken. Te gebruiken in zwembaden van 244/305/366 centimeter. Bestway is ee ..
Chloorgranulaat 1 kg op Allemaal Speelgoed
Chloorgranulaat 1 kg
Voor het op peil houden van de waterhygiëne is dit sneloplossende chloorgranulaat uitstekend te gebruiken. Voeg dit chloorgranulaat in poedervorm aan het zwembadwater toe. Daarna onderhoud ..
Bestway 50 Zwembad water teststrips op Allemaal Speelgoed
Bestway 50 Zwembad water teststrips
Wil je zeker weten dat het water in je zwembad nog wel fris en schoon is? Gebruik dan deze handige Bestway 50 Zwembad water teststrips. De teststrips geven door middel van kleuren aan hoe s ..
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 10kg op Allemaal Speelgoed
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 10kg
Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehandeling voor uw ..
Interline Shock 55 Chloorgranulaat op Allemaal Speelgoed
Interline Shock 55 Chloorgranulaat
Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehandeling voor uw ..
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 5kg op Allemaal Speelgoed
Interline Shock 55 Chloorgranulaat 5kg
Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehandeling voor uw ..
Digitale Testset op Allemaal Speelgoed
Digitale Testset
Met deze handige digitale testset kunt u binnen een aantal seconden de pH, chloor en alkaliteit waarden van uw zwembadwater aflezen. Onmisbaar om de kwaliteit van uw zwembadwater te waarbor ..
Schuurborstel met handgreep op Allemaal Speelgoed
Schuurborstel met handgreep
Reinig de wanden en bodem van uw jacuzzi of zwembad met deze handige schuurborstel. Geen aanslag, algen en vuil meer! De borstel is zeer praktisch door het handelbare formaat, en dankzij de ..
Nu met 26% voordeel!!
Pool Power Power Floc vloeibaar vlokmiddel 5 liter op Allemaal Speelgoed
Pool Power Power Floc vloeibaar vlokmiddel 5 liter
Pool Power Power Floc vloeibaar vlokmiddel Vloeibaar Pool Power vlokmiddel voor verwijdering van niet-filtreerbare verontreiniging. Specificaties: Inhoud: 5 liter Afmetingen: 13,5 x 18,5 x ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 79 resultaten)

Aanraders via Google!!