Facebook
Twitter
Google+

Zwembaden - Babyzwembaden

Overzicht van alle producten in de rubriek Babyzwembaden


Resultaten 1 tot 30 (van de 30 resultaten)
Cars Baby zwembad op Allemaal Speelgoed
Cars Baby zwembad
Is uw kind helemaal fan van Cars? Dan kan dit baby zwembad niet ontbreken deze zomer! Het baby zwembad heeft een zachte, opblaasbare bodem, zodat uw kindje comfortabel kan zitten en spelen. ..
Baby zwembad Octopus op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Octopus
Met dit Smiling Octopus baby zwembad voelt uw kindje zich als een vis in het water. De octopus vormt een dakje boven het opblaasbaar zwembad, waardoor uw kindje beschermd wordt tegen de zon ..
Babybadje op Allemaal Speelgoed
Babybadje
Met dit baby zwembad kan uw kindje overal veilig in bad. Het babybadje heeft een comfortabele bodem met een anti-slip blokje zodat uw baby niet onderuit kan glijden. Dit babybadje is eenvou ..
Intex Regenboog Zwembad 86x25cm op Allemaal Speelgoed
Intex Regenboog Zwembad 86x25cm
Op warme zomerdagen thuis is met dit vrolijke baby zwembad geen probleem meer! Uw kindje zal zich heerlijk vermaken in dit Intex Rainbow opblaasbaar zwembad. Dit vrolijke baby zwembad besta ..
Baby zwembad Koninklijk Kasteel op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Koninklijk Kasteel
In dit baby zwembad zijn uw kinderen de koning te rijk! Het kleurrijke opblaas zwembad in de vorm van een kasteel heeft twee raampjes zodat kinderen als een echte koning of koningin kunnen ..
Vierkant Opblaasbaar Baby zwembad Roze op Allemaal Speelgoed
Vierkant Opblaasbaar Baby zwembad Roze
Met dit baby zwembad worden warme zomerdagen een feest! Het Intex zwembadje heeft een opblaasbare bodem waardoor uw kindje zacht en comfortabel zit. Dit badje is 85 x 85 x 23 cm en past hie ..
Opblaasbaar zwembad in Krokodilvorm op Allemaal Speelgoed
Opblaasbaar zwembad in Krokodilvorm
Dit opblaasbaar zwembad in de vorm van een krokodil spreekt meteen aan! De mond van de krokodil bevat een waterspuit, waardoor uw kind geregeld nat gespoten (kan) worden. Samen met de baby ..
Baby zwembad Paddenstoel op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Paddenstoel
Dit kleurrijke baby zwembad laat uw kleintje genieten! Door de opblaasbare bodem zit het badje lekker zacht en de losse paddenstoel zorgt voor heel wat speelplezier. Het baby zwembad heeft ..
Winnie the Pooh Baby zwembad met dakje op Allemaal Speelgoed
Winnie the Pooh Baby zwembad met dakje
In dit Winnie the Pooh baby zwembad kan uw kindje zich uren vermaken! De extra zachte, opblaasbare bodem van dit zwembad werkt hier zeker aan mee. Het dakje zorgt ervoor dat uw kindje gedee ..
Intex Stargaze opblaasbaar zwembad op Allemaal Speelgoed
Intex Stargaze opblaasbaar zwembad
Een vrolijk opblaasbaar zwembad met sterren print. Dit zwembad heeft een afmeting van 122 x 25 cm waardoor uw kinderen er makkelijk in en uit kunnen stappen. Het Intex opblaas zwembad besta ..
Winnie The Pooh baby zwembad op Allemaal Speelgoed
Winnie The Pooh baby zwembad
In dit badje kan uw kindje zich heerlijk vermaken. De vrolijke Winnie the Pooh print op de bodem zorgt voor extra veel plezier! Het zwembad heeft een afmeting van 61 x 15 cm, een inhoud va ..
Baby zwembad rechthoekig op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad rechthoekig
Volop ruimte om te zwemmen en te spelen en dat gewoon bij u thuis! Het baby zwembad heeft een opblaasbare bodem waardoor uw kinderen comfortabel en zacht zitten. Met een afmeting van 166 x ..
Opblaas Baby zwembad Zeepaard op Allemaal Speelgoed
Opblaas Baby zwembad Zeepaard
Wat zal uw kind op warme zomerdagen genieten van dit baby zwembad! Het model sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kind. Dit opblaasbaar zwembad staat dan ook garant voor uren spee ..
Opblaasbaar baby zwembad met ster-dak op Allemaal Speelgoed
Opblaasbaar baby zwembad met ster-dak
Met dit baby zwembad worden warme zomerdagen een groot feest voor uw kind! Dit zwembadje bevat zoveel extra elementen, dat uw kind zich uren zal kunnen vermaken. Een groot pluspunt van dit ..
Opblaasbaar zwembad in Visvorm op Allemaal Speelgoed
Opblaasbaar zwembad in Visvorm
Wat zal uw kind op warme zomerdagen genieten van dit opblaasbaar zwembad! Het model sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kind. Dit zwembad staat dan ook garant voor uren speelplez ..
Baby zwembad Lachende Panda op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Lachende Panda
Heerlijk in het water spetteren in dit leuke panda baby zwembadje. Dit vrolijke opblaas zwembad in panda vorm is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Dit baby zwembad heeft een afmeting ..
Baby zwembad Eend op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Eend
Baby zwembad in de vorm van een vrolijke eendje. Dit opblaasbaar zwembad heeft een boog zodat uw kleintje beschermd wordt tegen de zon. Door de opblaasbare bodem zit dit vrolijke eendje zac ..
Bad Baby Spray 140x140x11cm op Allemaal Speelgoed
Bad Baby Spray 140x140x11cm
Een super vrolijk zwembad voor de kleinste waterratten! Bad Baby Spray 140x140x11cm is het perfecte bad om samen met je kindje verkoeling in te zoeken. Door de vrolijke visjes op de bodem e ..
Baby zwembad Dino op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Dino
Leuk baby zwembad met dinosaurus print voor de warme zomerdagen! Het baby zwembad heeft een afmeting van 61 x 22 centimeter en bestaat uit 3 opblaasbare randen. De maximale capaciteit is 33 ..
Baby zwembad Sunset Glow 61x22 op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Sunset Glow 61x22
Warme zomerdagen thuis zijn met dit vrolijke baby zwembad geen probleem meer! Uw kind zal zich hierin heerlijk vermaken! Het zwembadje heeft drie opblaasbare ringen. Afmeting van 61 x 22 ce ..
Intex baby zwemzitje vierkant op Allemaal Speelgoed
Intex baby zwemzitje vierkant
Intex baby zwemzitje vierkant.De oplossing voor elke ouder om zijn/haar kind mee het zwembad / water mee in te nemen. In de lekkere felle, gele kleur.Voor kind van 1-2 jaar, max. gewicht 1 ..
Baby zwembad in vissenvorm op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad in vissenvorm
Met dit vrolijke, leuke baby zwembad in vissenvorm geniet uw kindje vast het meest. Het opblaasbare dak biedt bescherming tegen de zon, zodat u uw kindje onbezorgd uren kunt laten spelen.
Intex Baby zwembad met walvisprint op Allemaal Speelgoed
Intex Baby zwembad met walvisprint
Een vrolijk baby zwembad met walvisprint. Zowel de zijkanten als de bodem zijn voorzien van een frisse print. Makkelijk rechthoekig formaat. Geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar.
Baby zwembad Kleine Ster op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Kleine Ster
Dit stervormige baby zwembad biedt uren spetterplezier op een warme zomerdag. Door de heldere zeester op de bodem zal uw kind maar al te graag in dit opblaasbaar zwembadje zitten!
Baby zwembad Dolfijn op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad Dolfijn
Met dit dolfijne baby zwembad komen de allerkleinsten de warme zomerdagen prima thuis door! Dit badje bevat zoveel extra elementen, dat uw kind zich uren zal kunnen vermaken.
Baby zwembad in Giraffevorm op Allemaal Speelgoed
Baby zwembad in Giraffevorm
Met dit vrolijke, leuke baby zwembad in giraffe vorm geniet uw kindje vast het meest. Geleverd inclusief twee opblaasbare ringen en een aantal leuke speelattributen.
Groen opblaasbaar baby zwembad met print op Allemaal Speelgoed
Groen opblaasbaar baby zwembad met print
In dit vrolijke baby zwembad zal uw kind zich uren kunnen vermaken! De vrolijke ondergrond maakt dit opblaasbaar baby zwembad nog aantrekkelijker!
Jilong speelcenter piraatschip op Allemaal Speelgoed
Jilong speelcenter piraatschip
Voor de piratenliefhebbers is dit speelcenter van Jilong een must-have. Met een afmeting van 187 x 136 x 114 cm en een watercapaciteit van 150 liter.
Intex krokodil center - 203 x 173 x 89 cm op Allemaal Speelgoed
Intex krokodil center - 203 x 173 x 89 cm
Het wordt supergezellig in dit schattige Intex krokodilcenter met glijbaan. Voorzien van een opblaasparasol en een opblaaskrokodil.
Zwembad met kikkerdak op Allemaal Speelgoed
Zwembad met kikkerdak
In dit vrolijke, groene kinderzwembad met dakje kan je allerkleinste heerlijk met water spetteren!

Aanraders via Google!!