Facebook
Twitter
Google+

Waterpret - Waterbanen

Waterbanen – Het volledige overzicht waterpret op Allemaal-Speelgoed.nl


Resultaten 1 tot 7 (van de 7 resultaten)
Aquaplay - aqualand 516 op Allemaal Speelgoed
Aquaplay - aqualand 516
Openklappen, opbouwen en vullen. Slechts 3 stappen voor dolle speelpret! AquaLand van Aquaplay is een echt multitalent. Hier ben je kapitein van een schip, een kraanbestuurder of een gewone ..
Aquaplay - aqualand 528 op Allemaal Speelgoed
Aquaplay - aqualand 528
Met de Aquaplay Aqualand 528 is spetterend speelplezier gegarandeerd! Het prachtige waterlandschap heeft tal van verrassingen voor je in petto en er staan je ontelbare speelmogelijkheden te ..
Nu met 65% voordeel!!
Toyrific Aqua Play speelset 86 x 48 x 10 cm 15 delig op Allemaal Speelgoed
Toyrific Aqua Play speelset 86 x 48 x 10 cm 15 delig
Aqua play speelset Deze waterbaan zorgt voor extra veel speelplezier. De waterbaan heeft een waterpomp, zodat het water in de baan wordt rondgepompt. Bij de waterbaan zit één bootje, éé ..
Big Waterplay Figuren op Allemaal Speelgoed
Big Waterplay Figuren
Vanaf nu wordt jouw Big Waterplay waterbaan een echte haven! De monteur legt de laatste hand aan de motor, de schipper controleerd de zeekaarten, de agent en de brandweerman houden de veili ..
Waterplay bocht 2 stuks op Allemaal Speelgoed
Waterplay bocht 2 stuks
Met het speelgoed van Big Waterplay maak je je eigen wildwaterbaan in de woonkamer of tuin. Met verschillende bochten, verlengstukken en andere accesoires maak je de baan net zo groot als j ..
Waterplay Niagara op Allemaal Speelgoed
Waterplay Niagara
Big Waterplay laat je oneindig spelen met water! In de Niagara water speelset zit een heus hoogte verschil, hiermee creëer je een waterval of een stroomversnelling: de mogelijkheden zijn e ..
Waterplay Hamburg op Allemaal Speelgoed
Waterplay Hamburg
Schipper mag ik overvaren? Ja of nee? Maar natuurlijk mag u door de sluis meneer, wilt u dan ook geld betalen? Met de waterbaan van Birg Waterplay maak je urenlang plezier. De baan vul je m ..

Aanraders via Google!!