Facebook
Twitter
Google+

Sport & Spel - Tennis

Overzicht van alle producten in de rubriek Tennis


Resultaten 1 tot 6 (van de 6 resultaten)
Exit - multi-sport net 3000, 300 x 155 cm op Allemaal Speelgoed
Exit - multi-sport net 3000, 300 x 155 cm
Het EXIT Multi-Sport Net is een multifinctioneel sportnet dat op drie verschillende hoogtes ingesteld kan worden.Tennissen, Beach Tennis, Voetvolley of Volleybal, het kan allemaal. De breed ..
Exit - multi-sport net 5000 op Allemaal Speelgoed
Exit - multi-sport net 5000
Het EXIT Multi-Sport Net 5000 is een multifunctioneel sportnet dat op drie verschillende hoogtes ingesteld kan worden. Tennissen, Beach Tennis, Voetvolley of Volleybal, het kan allemaal. De ..
Nu met 67% voordeel!!
Pro Star tennis set junior blauw 7 delig op Allemaal Speelgoed
Pro Star tennis set junior blauw 7 delig
Pro Star tennis set Beleef nu veel plezier met deze Pro Star tennis set. Span het net en daag jouw vrienden uit voor een leuk sportief potje tennis! Specificaties: Kleur: rood/blauw Geslach ..
Nu met 27% voordeel!!
Toyrific Soft Tennisset 53 cm blauw op Allemaal Speelgoed
Toyrific Soft Tennisset 53 cm blauw
Yello Soft Tennisset De tennis set is ideaal voor kinderen. De rackets zijn gemaakt van duurzaam plastic en de bal is van zacht synthetisch materiaal. Deze tennis set is geweldig voor op de ..
Tennisset op Allemaal Speelgoed
Tennisset
Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt is deze tennisset perfect. Zo kun je ontdekken of tennis een sport is die je leuk vindt! De rackets in deze set zijn gemaakt van stevig k ..
Tennis trainerset op Allemaal Speelgoed
Tennis trainerset
Een super handige set voor wanneer je wilt tennissen, maar geen tegenstander hebt! Zet de paal met de bal in de grond en sla met het racket tegen de bal. De tennisbal komt direct weer terug ..

Aanraders via Google!!