Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Reisspellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Reisspellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 73 resultaten)
Hive pocket op Allemaal Speelgoed
Hive pocket
Hive pocket.Reisversie van Hive. Inclusief de uitbreidingen: mug (mosquito) en het lieveheersbeestje (Ladybug).Hive speel je met 2 spelers en het doel van het spel is om de koninginbij van ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games reisspel Keltis Fun & Go op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games reisspel Keltis Fun & Go
White Goblin Games reisspel Keltis Fun & Go Een snel spel met eenvoudige regels! Als je aan de beurt bent draai je een tegel open. Je moet kiezen of je daarmee een rij langer gaat maken, ee ..
Nu met 49% voordeel!!
Clementoni Secret Live Pets reis quiz op Allemaal Speelgoed
Clementoni Secret Live Pets reis quiz
Clementoni Secret Live Pets reis quiz De interactieve reis quiz is een educatief spel dat het geheugen en het logische denk- en observatievermogen van het kind verbetert. Kinderen leren hie ..
Nu met 32% voordeel!!
Goliath woordzoeker reiseditie op Allemaal Speelgoed
Goliath woordzoeker reiseditie
Goliath woordzoeker reiseditie De meest praktische en compacte reisvariant van woordzoeker. Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. B ..
Nu met 25% voordeel!!
Clementoni the secret life of pets reisquiz op Allemaal Speelgoed
Clementoni the secret life of pets reisquiz
Clementoni the secret life of pets reisquiz De interactieve reis quiz is een educatief spel dat het geheugen en het logische denk- en observatievermogen van het kind verbetert. Kinderen ler ..
Nu met 20% voordeel!!
Goliath Rummikub reiseditie in blik op Allemaal Speelgoed
Goliath Rummikub reiseditie in blik
Goliath Rummikub reiseditie Het overbekende familiespel Rummikub in een handig, stevig opbergblik. Ideaal voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games reisspel Ubongo: Fun & Go op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games reisspel Ubongo: Fun & Go
White Goblin Games reisspel Ubongo: Fun & Go Ubongo: Fun & Go is bliksemsnel en eenvoudig en ideaal om mee op reis te nemen! De regels zijn binnen drie minuten te leren en iedereen puzzelt ..
Smart Games IQ focus op Allemaal Speelgoed
Smart Games IQ focus
Smart Games IQ focus Concentreer je op het middelste vierkant! Enkelzijdige puzzelstukken in verschillende kleuren. Met een 5de Wizard level. Compact en draagbaar, makkelijk om mee te nem ..
Nu met 40% voordeel!!
Haba reisspel ABC toverduel (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba reisspel ABC toverduel (NL)
Haba ABC-toverduel reisspel Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte le ..
Nu met 26% voordeel!!
White Goblin Games reisspel Genius: Fun & Go op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games reisspel Genius: Fun & Go
White Goblin Games reisspel Genius: Fun & Go Genius: Fun & Go is een eenvoudig spel in een handig meeneemdoosje, ideaal om even tussendoor te doen. Verzamel als eerste een bepaald aantal te ..
Clown keezenspel reiseditie op Allemaal Speelgoed
Clown keezenspel reiseditie
Clown keezenspel reiseditie Nu is er een reisversie van Keezen, het bekende Hollandse en oergezellige bordspel! Keezen is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die ..
Nu met 58% voordeel!!
Jumbo Mens erger je niet: Ludo reisspel op Allemaal Speelgoed
Jumbo Mens erger je niet: Ludo reisspel
Jumbo Ludo Reisspel Breng als eerst de pionnen naar de thuisbasis en win. Maar pas op, want voor je het weet gooit iemand je van het bord af. Dit reisspel komt in een handig koffertje en ne ..
Nu met 31% voordeel!!
Tactic gezelschapsspel Mexican Train Reisversie op Allemaal Speelgoed
Tactic gezelschapsspel Mexican Train Reisversie
Tactic Mexican Train (reisversie) Bouw je eigen dominotrein of leg dominostenen aan de Mexicaanse Trein. Degene die als eerste alle dominostenen kwijt is, heeft gewonnen! Met handige houder ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys reisspel Gekke Ganzen op Allemaal Speelgoed
Toi Toys reisspel Gekke Ganzen
Toi-Toys Gekke Ganzen reisspel Dit reisspel neem je overal gemakkelijk mee naartoe. Krijg jij als eerste jouw pion op het eindvak in het Gekke Ganzen spel? Wees slim en probeer uit te komen ..
Nu met 68% voordeel!!
Haba reisspel Waf, Blub, Knor... (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba reisspel Waf, Blub, Knor... (NL)
Haba Waf, Blub, Knor... reisspel Waar zitten haas, muis, olifant en alle andere dieren verstopt? Wie een goed geheugen en een beetje geluk bij het dobbelen heeft, kan de gezochte dieren als ..
Nu met 35% voordeel!!
Melissa & Doug Galgje bordspel op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug Galgje bordspel
Melissa & Doug galgje bordspel Galgje, wie heeft het niet gespeeld? Dit leuke woordspel lijkt nooit te gaan vervelen en wordt nog altijd door zowel jong als oud met veel plezier gespeeld. N ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys reisspel Irritatie Dobbelsteen op Allemaal Speelgoed
Toi Toys reisspel Irritatie Dobbelsteen
Toi-Toys Irritatie Dobbelsteen reisspel Dit reisspel neem je overal gemakkelijk mee naartoe. Krijg jij als eerste jouw pionnen op het eindvak in dit irritatiespel? Een nieuwe versie met dob ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys reisspel Irritatie Vliegtuigen op Allemaal Speelgoed
Toi Toys reisspel Irritatie Vliegtuigen
Toi-Toys Irritatie Vliegtuigen reisspel Dit reisspel neem je overal gemakkelijk mee naartoe. Krijg jij als eerste jouw pionnen op het eindvak in dit irritatiespel? Een nieuwe versie met vli ..
Nu met 64% voordeel!!
Haba reisspel Dier op Dier klein maar dapper! (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba reisspel Dier op Dier klein maar dapper! (NL)
Haba Dier op Dier- klein maar dapper! reisspel Deze dierenpiramide is werkelijk een heel wankele bedoening! Alleen degene die de dieren behendig op elkaar stapelt, wint het duel! Specificat ..
Mens erger je niet reisspel op Allemaal Speelgoed
Mens erger je niet reisspel
Mens erger je niet reisspel van Jumbo spellen.In dit handige koffertje zitten twee versies van Mens erger je niet., namelijk origineel en junior. Breng als eerst de pionnen naar de thuisba ..
Nu met 25% voordeel!!
Goliath Triominos Sunshine oranje 24 stenen op Allemaal Speelgoed
Goliath Triominos Sunshine oranje 24 stenen
Goliath Triominos Sunshine Kijk goed, speel slim en combineer de gekleurde stenen met cijfers op de juiste manier om te winnen. Door het compacte formaat neem je dit spel gemakkelijk overal ..
Nu met 25% voordeel!!
Goliath Triominos Sunshine paars 24 stenen op Allemaal Speelgoed
Goliath Triominos Sunshine paars 24 stenen
Goliath Triominos Sunshine Kijk goed, speel slim en combineer de gekleurde stenen met cijfers op de juiste manier om te winnen. Door het compacte formaat neem je dit spel gemakkelijk overal ..
Nu met 25% voordeel!!
Goliath Triominos Sunshine blauw 24 stenen op Allemaal Speelgoed
Goliath Triominos Sunshine blauw 24 stenen
Goliath Triominos Sunshine Kijk goed, speel slim en combineer de gekleurde stenen met cijfers op de juiste manier om te winnen. Door het compacte formaat neem je dit spel gemakkelijk overal ..
Nu met 27% voordeel!!
Jumbo Ganzenbord & Slangen en Ladders reisspel op Allemaal Speelgoed
Jumbo Ganzenbord & Slangen en Ladders reisspel
Jumbo Ganzenbord & Slangen en Ladders reisspel Dit reisspel komt in een handig koffertje en neem je overal gemakkelijk mee naartoe. In het koffertje zitten twee echte klassiekers onder de s ..
Nu met 58% voordeel!!
Jumbo Backgammon & Solitaire reisspel op Allemaal Speelgoed
Jumbo Backgammon & Solitaire reisspel
Jumbo Backgammon & Solitaire reisspellen Dit reisspel komt in een handig koffertje en neem je overal gemakkelijk mee naartoe. In het koffertje zitten twee echte klassiekers onder de spellen ..
50 Grappige spellen voor onderweg op Allemaal Speelgoed
50 Grappige spellen voor onderweg
50 Grappige spellen voor onderweg.Vanaf nu hoef je je nooit meer te vervelen in de auto, in het vliegtuig of in de trein!De 50 afwisselende spelletjes zorgen voor veel gezelligheid onderw ..
999 Games Tiny Tins Set op Allemaal Speelgoed
999 Games Tiny Tins Set
999 Games Tiny Tins Set Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we SET nu ook in miniformaat uit. De tin is zo groo ..
999 Games Tiny Tins Gesjaakt Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Tiny Tins Gesjaakt Vanaf 8 jaar
999 Games Tiny Tins Gesjaakt Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we Gesjaakt nu ook in miniformaat uit. De tin ..
Ravensburger pocketspel Sam in actie 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
Ravensburger pocketspel Sam in actie 2 tot 4
Brandweerman Sam en zijn collega's worden opgeroepen voor een brand. Wie bereikt als eerste de brand? Als je de juiste fiches omdraait, mag je een ladder gebruiken en kom je snel vooruit. ..
999 Games Tiny Tins Love Letter Vanaf 10 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games Tiny Tins Love Letter Vanaf 10 jaar 2 tot ..
999 Games Tiny Tins Love Letter Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we Love Letter nu ook in miniformaat uit. D ..
Hippo hap reisspel (duitstalig) op Allemaal Speelgoed
Hippo hap reisspel (duitstalig)
Beste speelgoedvriend,Hartelijk welkom bij Toys R Us!Dit artikel is nieuw in ons assortiment. Daarom is de Nederlandse beschrijving helaas nog niet beschikbaar.Onze excuses voor het ongemak ..
Hasbro - wie is het? reisspel op Allemaal Speelgoed
Hasbro - wie is het? reisspel
Beste speelgoedvriend,Hartelijk welkom bij Toys R Us!Dit artikel is nieuw in ons assortiment. Daarom is de Nederlandse beschrijving helaas nog niet beschikbaar.Onze excuses voor het ongemak ..
Ravensburger pocketspel Bob de Bouwer op de bouwplaats 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
Ravensburger pocketspel Bob de Bouwer op de bouwplaa ..
Help Bob de Bouwer op de bouwplaats en let erop dat er altijd genoeg bouwstenen klaar staan! Met een beetje dobbelgeluk en de ijverige voertuigen Liftie, Dizzie, Muck, Rollie en Scoop breng ..
IQ Blox (120 opdrachten) op Allemaal Speelgoed
IQ Blox (120 opdrachten)
IQ Blox (120 opdrachten) Doorbreek het hokjesdenken! Vul het spelbord met gekleurde puzzelstukken. De muren blokkeren je niet, maar helpen je op weg om de oplossing te vinden. Een compact ..
Verkeersdrukte - magnetisch op Allemaal Speelgoed
Verkeersdrukte - magnetisch
Verkeersdrukte, magnetisch reisspel.Magnetische (reis)editie van het spel Verkeersdrukte (Traffic jam). Help de rode auto te ontsnappen aan de verkeersdrukte in een minimaal aantal stappen ..
Magische woorden - magnetisch op Allemaal Speelgoed
Magische woorden - magnetisch
Magische woorden, magnetisch reisspel.Magnetische (reis)editie van het spel Magische Woorden. Vorm zoveel mogelijk woorden met de hoogste puntenwaardering. Lange woorden en verschillende le ..
Ravensburger pocketspel La Cucaracha Loop 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
Ravensburger pocketspel La Cucaracha Loop 2 tot 4
De spannende kever-race op het terrein van de kakkerlak. Wie krijgt de kakkerlak dit keer te pakken? Met moed en geluk bereiken jullie met je kevers als eerste het doel! Barcode: 400555623 ..
Slangen en ladders - magnetisch op Allemaal Speelgoed
Slangen en ladders - magnetisch
Slangen en ladders, magnetisch reisspel.Magnetische (reis)editie van het spel Slangen en ladders.Bereik als eerste de finish aan de top van het speelbord.Verpakt in een blik gemaakt van 100 ..
Mikado reisspel op Allemaal Speelgoed
Mikado reisspel
Mikado reisspel.Een zenuwslopend spel vol vallende knikkers! Trek er om de beurt stokjes uit, maar pas op voor een knikkerlawine. Deze reisvariant is gemakkelijk overal mee naar toe te neme ..
Stratego reiseditie op Allemaal Speelgoed
Stratego reiseditie
Stratego reiseditie van Jumbo spellen.Het overbekende Stratego spel, maar nu om mee te nemen op vakantie.Lekker handig voor in de auto, caravan, tent of buiten op de camping.Mooi, klein for ..
Fidget Cube Sunset op Allemaal Speelgoed
Fidget Cube Sunset
Tikken op de tafel, wiebelen met je voet, klikken met je pen... Herken jij het ook? Dit zijn allemaal manieren die ons helpen te concentreren. Bijvoorbeeld op school! Helaas maakt het soms ..
Haba Spel Stiekem Betoverd op Allemaal Speelgoed
Haba Spel Stiekem Betoverd
Proef de spanning en test je snelheid met het behekste reactiespel van Haba! Op zoek naar de steen der wijzen reizen 6 dappere vrienden dwars door het donkere bos... Ze worden door de eigen ..
Spel Roadblock op Allemaal Speelgoed
Spel Roadblock
Road Block van Smart Games laat je hersens kraken! Sluit de wegen af en voorkom dat de gangster de stad uit kan glippen in zijn snelle rode sportwagen! Smart Games brengt met Road Block ure ..
Reisspel 4 op een rij op Allemaal Speelgoed
Reisspel 4 op een rij
Pret op de achterbank met de reisspelletjes van Hasbro Gaming! Ga je binnenkort op reis? Met de boot, de trein, in het vliegtuig of misschien een hele dag in jullie auto? Neem dan een leuk ..
Cluedo reisspel op Allemaal Speelgoed
Cluedo reisspel
Cluedo reiseditie van Parker.Het spel dat iedereen kent, nu handig in een klein formaat om mee te nemen op vakantie.Speel jij op de vakantie tegen iedereen die durft?Wordt de Cluedo vakanti ..
Spel Party & Co Family op Allemaal Speelgoed
Spel Party & Co Family
Imiteer, teken, wring je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Heb de GROOTSTE LOL met de nieuwe Party & Co Family: EEN FEESTJE VOOR DE HELE FA ..
Spel Penguins On Ice op Allemaal Speelgoed
Spel Penguins On Ice
Heb jij veel inzicht en beschik je over een goede dosis logica? Dan is dit spel echt iets voor jou! Kan jij elk puzzelstuk de juiste vorm geven en ervoor zorgen dat alle ijsschotsen samen o ..
Spel Ik hou van Holland Reis Editie op Allemaal Speelgoed
Spel Ik hou van Holland Reis Editie
Speel nu ook onderweg de leukste en nieuwste spellen uit de tv-hit Ik hou van Holland! Waan je in de studio bij Linda, Guus en Jeroen en hun kandidaten. Speel ‘Geen ja, nee en uh’, de S ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 73 resultaten)

Aanraders via Google!!