Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Memory

Overzicht van alle producten in de rubriek Memory


Resultaten 1 tot 48 (van de 85 resultaten)
Nu met 34% voordeel!!
Tactic 2 in 1 spel Dora Lotto&Memo op Allemaal Speelgoed
Tactic 2 in 1 spel Dora Lotto&Memo
Tactic Dora Lotto & Memo Speel twee spellen met dezelfde inhoud! Je kunt twee klassieke spellen spelen: Lotto en Memory. Verzamel paren (memory) of probeer kaartjes te verzamelen op je afbe ..
Nu met 26% voordeel!!
Selecta Kleuter Memo junior op Allemaal Speelgoed
Selecta Kleuter Memo junior
Selecta kleuter memo Dit leuk en herkenbaar geillustreerde memospel is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Voor de jongste spelers kun je er voor kiezen te starten met minder memokaart ..
Nu met 42% voordeel!!
Tactic memory spel Transport Memo op Allemaal Speelgoed
Tactic memory spel Transport Memo
Tactic Transport Memo Draai twee kaarten om als je aan de beurt bent, als deze twee kaarten overeenkomen mag je ze houden en nogmaals twee kaarten pakken. De speler die aan het eind van het ..
Nu met 42% voordeel!!
Tactic memory spel Wildlife Memo op Allemaal Speelgoed
Tactic memory spel Wildlife Memo
Tactic Wildlife Memo Draai twee kaarten om als je aan de beurt bent, als deze twee kaarten overeenkomen mag je ze houden en nogmaals twee kaarten pakken. De speler die aan het eind van het ..
Nu met 44% voordeel!!
Tactic domino spel Dora Domino op Allemaal Speelgoed
Tactic domino spel Dora Domino
Tactic Dora Domino Probeer van je dominostenen af te komen door het aanleggen van dezelfde plaatjes. Een opwindende versie van het klassieke spel. Leert kinderen denken op een logische mani ..
Nu met 27% voordeel!!
Deltas memory spel Ik leer lezen! 14 cm 56 kaartjes op Allemaal Speelgoed
Deltas memory spel Ik leer lezen! 14 cm 56 kaartjes
Deltas memory spel Ik leer lezen! Hoera, je leert lezen! Dan moet je heel veel oefenen, elke dag opnieuw! Want hoe meer je oefent, hoe vlotter het zal gaan. Met het leuke memory spel in dez ..
Memory - Robocar Poli op Allemaal Speelgoed
Memory - Robocar Poli
Het Robocar team is een geweldig groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om buren en vrienden in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook g ..
Memory - Fien en Teun op Allemaal Speelgoed
Memory - Fien en Teun
Memory Fien en Teun is één artikel uit de geweldigeserie van Just2Play spellen. Je kunt niet jong genoeg zijn om te spelen. Vanaf de aller kleinste en jongste kinderen spelen we thuis met ..
Memory - Pluk van de Petteflet op Allemaal Speelgoed
Memory - Pluk van de Petteflet
Memo is bij iedereen bekend en kinderen zijn er helemaal dol op. Dit memospel bevat 48 kaartjes van zeer stevig karton met allerlei mooie en vrolijke afbeeldingen. Voor kleinere kinderen is ..
Memory - Palace Pets op Allemaal Speelgoed
Memory - Palace Pets
Memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan... en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefen ..
Nu met 28% voordeel!!
Jumbo Finding Dory bad memory op Allemaal Speelgoed
Jumbo Finding Dory bad memory
Jumbo Finding Dory bad memory Dit spel bezorgt jouw kind veel speelplezier in het water. Draai twee van de kaartjes om en kijk of de plaatjes precies hetzelfde zijn. Is dit zo? Dan mag je d ..
Memory - Kikker & Vriendjes op Allemaal Speelgoed
Memory - Kikker & Vriendjes
In de succesvolle serie spellen van Kikker en Vriendjes kan het memospel natuurlijk niet ontbreken.  Iedereen kent dit geheugenspel en kinderen zijn er dol op.  Deze set bevat 40 kaartjes ..
Memory - Dogs op Allemaal Speelgoed
Memory - Dogs
Memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan... en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefen ..
Memory - Oceaan op Allemaal Speelgoed
Memory - Oceaan
Memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan... en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefen ..
Memory - Monsters & Co op Allemaal Speelgoed
Memory - Monsters & Co
Memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan... en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefen ..
Nu met 33% voordeel!!
Goki Peggy Diggledey memory hout 32 delig op Allemaal Speelgoed
Goki Peggy Diggledey memory hout 32 delig
Goki Peggy Diggledey memory Hoe goed is jouw geheugen? Met memory is het belangrijk dat je de afbeeldingen goed onthoud, om zo twee keer dezelfde afbeelding om te draaien. Op de kaartjes st ..
Nu met 26% voordeel!!
Ravensburger Nijntje memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Nijntje memory
Ravensburger Nijntje memory Door de grote kaarten van extra dik karton is deze memory met afbeeldingen van Nijntje al geschikt voor de allerkleinsten. Daarnaast oefent het kind spelenderwij ..
Nu met 28% voordeel!!
Disney Frozen Memo 48 Kaarten op Allemaal Speelgoed
Disney Frozen Memo 48 Kaarten
Disney Frozen Memo. Het klassieke memory spel, maar met afbeeldingen van Disney Frozen. Draai alle kaartjes om en probeer zoveel mogelijk paren bij elkaar te vinden! Wie de meeste paren hee ..
Ravensburger spel Memory + puzzel Frozen op Allemaal Speelgoed
Ravensburger spel Memory + puzzel Frozen
Groot fan van Disney Frozen? Dan is deze set je op het lijf geschreven! Ravensburger spel Memory + puzzel Frozen bevat alles wat je maar nodig kunt hebben voor urenlang plezier! Van verschi ..
Spel Memo The Good Dinosaur op Allemaal Speelgoed
Spel Memo The Good Dinosaur
Memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan... en hoe! Meestal winnen zij gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefen ..
Ravensburger Spel Memo + Puzzel Cars 2 op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Spel Memo + Puzzel Cars 2
Kun jij ook niet genoeg krijgen van Cars 2? Dan is dit de perfecte set voor jou. Met Ravensburger Spel Memo + Puzzel Cars 2 heb je namelijk dubbel zoveel plezier! De set bevat: Memory Spel ..
Ravensburger Spel Memory + puzzel Nemo op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Spel Memory + puzzel Nemo
Dubbel zoveel plezier met de Ravensburger Spel Memory + puzzel Nemo set! Deze set bevat namelijk: Memory Spel Puzzel van 25 stukjes Puzzel van 36 stukjes Puzzel van 49 stukjes ... en dat al ..
Dora 3-in-1 spel op Allemaal Speelgoed
Dora 3-in-1 spel
Jij hoeft je niet langer te vervelen, want deze set bestaat uit drie verschillende spellen. Heb je zin in Memory, Lotto of Domino? Keuze genoeg met het 3-in-1 spel van Dora. Wacht niet lang ..
Memory - Studio Pets op Allemaal Speelgoed
Memory - Studio Pets
Studio Pets zijn lieve baby dieren gefotografeerd in schattige instellingen, met stijlvolle rekwisieten en verbluffende graphics. Studio Pets zijn onmiddellijk herkenbaar, onweerstaanbaar e ..
Dora memo spel op Allemaal Speelgoed
Dora memo spel
Speel memory samen met Dora! Zoek zoveel mogelijk paren bij elkaar en win het spel. Draai de kaarten en probeer zoveel mogelijk paren te vinden. Het klassieke geheugenspel voor kinderen van ..
Ravensburger Dinosauriër Memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Dinosauriër Memory
Ravensburger Dinosaurier Memory. Speel het wereldberoemde spel memory met vrienden of familie en vind zoveel mogelijk bij elkaar passende kaartjes van dinosariers en win dit leuke spel. Met ..
Goula memory Roodkapje op Allemaal Speelgoed
Goula memory Roodkapje
Het eerste memoryspel voor de allerjongsten, met vriendelijke afbeeldingen uit het sprookje van Roodkapje. 18 hoogwaardige ronde houten stukken die prettig in de hand liggen.
Ravensburger Disney Doc McStuffins memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Disney Doc McStuffins memory
Kun jij de meeste bij elkaar horende kaartjes van de speelgoeddokter en haar vriendjes vinden? Dan heb jij het spel Ravensburger Disney Doc McStuffins memory gewonnen!
Ravensburger Disney Princess Memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Disney Princess Memory
Zoek zoveel mogelijk bij elkaar passende kaartjes en jij komt als winnaar uit de bus bij dit geweldige memory spel van Disney Princess. Dolle pret voor jong en oud!
Disney Winnie the Pooh memory op Allemaal Speelgoed
Disney Winnie the Pooh memory
Teigetje, Knorretje, Iejoor, Roe en Konijn - dat zijn de beste vrienden van Winnie the Pooh. Ze doen allemaal mee in deze memory en zorgen voor veel speelplezier!
Ravensburger Smurfen mini Memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Smurfen mini Memory
Ben je dol op spelletjes? Met dit leuke memoryspel van Ravensburger heb je volop plezier. De kaarten zijn voorzien van vrolijke plaatjes van de Smurfen.
Ravensburger Disney Cars 3 Memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Disney Cars 3 Memory
Speciaal voor de racers is er dit spannende memoryspel van Ravensburger. De kaarten hebben afbeeldingen van je favoriete personages uit Disney Cars 3.
Ravensburger Gruffalo mini-memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Gruffalo mini-memory
Speel nu dit leuke memory spel van Ravensburger met al jouw Gruffalo vriendjes! Vind de meeste bij elkaar horende kaartjes en jij bent de winnaar.
Disney Cars memory op Allemaal Speelgoed
Disney Cars memory
In dit coole memory spel van Disney Cars kom je Bliksem McQueen en al zijn leuke vrienden tegen. Weet jij de juiste kaartjes bij elkaar te zoeken?
Animal Babies memo op Allemaal Speelgoed
Animal Babies memo
Vind de meeste bij elkaar horende kaartjes van de schattige dieren en jij bent de winnaar! Dit Animal Babies Memory spel bevat 12 extra kaarten.
Ravensburger Disney Cars 3 mini memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Disney Cars 3 mini memory
Met dit Disney Cars 3-minimemoryspel van Ravensburger oefent je kleintje belangrijke vaardigheden zoals concentratie en uithoudingsvermogen.
Ravensburger PJ Masks memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger PJ Masks memory
Memoryspel van Ravensburger is een kinderspel dat nooit verveelt! Het spel bevat grote kaarten van dik karton met afbeeldingen van PJ Masks.
Ravensburger Mini Memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Mini Memory
Wie vindt de meeste bij elkaar horende kaartjes? Het wereldberoemde spel dat nooit verveelt en waarbij de kleinsten vaak de grootsten zijn!
Ravensburger Brandweerman Sam XL Memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Brandweerman Sam XL Memory
Memory is een leuk spel dat nooit verveelt! Zoek in dit Ravensburger Memory spel de twee bij elkaar horende kaartjes van Brandweerman Sam.
Tactic Moomin memo reisversie op Allemaal Speelgoed
Tactic Moomin memo reisversie
Probeer zoveel mogelijk paren te vinden met dit leuke Moomin-memoryspel van Tactic en win! De kaarten bevat 48 kleurrijke afbeeldingen.
Goula Memory boerderij op Allemaal Speelgoed
Goula Memory boerderij
Probeer de meeste bij elkaar horende kaartjes van de lieve boerderijdieren te vinden en jij bent de winnaar van dit Goula Memory spel!
Ravensburger Bob de bouwer memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Bob de bouwer memory
Train je geheugen op een leuke manier met dit Ravensburger Bob de bouwer memory spel. Weet jij de meeste setjes kaarten te verzamelen?
K3 memory op Allemaal Speelgoed
K3 memory
K3 memory.Leuk memory spel met de meiden van K3.Hanne, Marthe en Klaasje staan op de kaarten gedrukt.Zing mee met het K3 memory spel.
Ravensburger Teenage Ninja Mutant Turtles memory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Teenage Ninja Mutant Turtles memory
Speel samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles Raphael, Donatello, Michelangelo en Leonardo dit beroemde en superleuke memory spel.
Ravensburger memory Verschrikkelijke ikke op Allemaal Speelgoed
Ravensburger memory Verschrikkelijke ikke
Leuk Ravensburger Verschrikkelijke ikke memory spel voor de allerkleinsten. Met leuke plaatjes van onder meer de grappige Minions!
Memory - Toy Story op Allemaal Speelgoed
Memory - Toy Story
Het klassieke memoryspel maar dan met je favoriete karakters uit Toy Story! Heb jij als eerste de meeste paren gevonden?
Houten memory spel dieren op Allemaal Speelgoed
Houten memory spel dieren
Dit memoryspel bestaat uit twaalf dierparen. Laat je kind zijn of haar geheugen trainen met dit superleuke spel.
Disney Sofia Memory op Allemaal Speelgoed
Disney Sofia Memory
Ravensburger Disney Sofia memory, het wereldberoemde spel dat nooit verveelt, met afbeeldingen van Disney Sofia.
Resultaten 1 tot 48 (van de 85 resultaten)

Aanraders via Google!!