Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Kaartspellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Kaartspellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 158 resultaten)
999 Games Nosferatu Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Nosferatu Vanaf 10 jaar
999 Games Nosferatu Spannend, interactief rollenkaartspel met vampiersthema Eén van jullie is Renfield, die het samen met de door hem in het geheim aangewezen vampier tegen een legertje ..
999 Games Love letter Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Love letter Vanaf 10 jaar
999 Games Love Letter Kort, tactisch blufspelletje met maar 16 kaarten. Dit vlotte spelletje was één van de hits op de spellenbeurs te Essen in 2012. Hoewel de spelregels zeer eenvoudig ..
999 Games Boon to be wild op Allemaal Speelgoed
999 Games Boon to be wild
999 Games Boon to be wild Zelfstandige versie van het communicatieve kaartspel Boonanza. Ook nu handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere sp ..
999 Games Boonanza op Allemaal Speelgoed
999 Games Boonanza
999 Games Boonanza In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meest ..
999 Games SET op Allemaal Speelgoed
999 Games SET
999 Games SET Er liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: een kleur, een hoeveelheid, een vulling en een vorm. Alle spele ..
999 Games OMG Vanaf 10 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games OMG Vanaf 10 jaar 2 tot 4
999 Games OMG Vlot maar uitdagend kaartspel voor gezinnen met oudere kinderen en veelspelers! Kruip in de huid van ambachtslieden, die gereedschap, vaten, ijzer, glas en vele andere goede ..
De grote Dalmuti op Allemaal Speelgoed
De grote Dalmuti
De grote Dalmuti van PS GamesHet leven is niet eerlijk ... en dat geldt ook voor De Grote Dalmuti! In de ene beurt kan je koning zijn, in de volgende weer een bediende. Strijd voor de hoogs ..
999 Games Looky Looky: Zie je het verschil? op Allemaal Speelgoed
999 Games Looky Looky: Zie je het verschil?
999 Games Looky Looky: Zie je het verschil? Geheugen- en reactiespel van de maker van Halli Galli. In dit uitdagende kinderkaartspel liggen er in het begin 5 kaarten op tafel. Eén van de ..
Openhartig Kids op Allemaal Speelgoed
Openhartig Kids
Openhartig Kids.Praatjes genoeg met je ouders, je buren, de juf of je vriendjes.., maar wat weet je nou eigenlijk echt over elkaar?Je hebt het samen heel gezellig, maar hoe gek durven julli ..
Openhartig Memories op Allemaal Speelgoed
Openhartig Memories
Openhartig Memories.Laat kostbare herinneringen niet verloren gaan!Je kent meestal maar een stukje van elkaars geschiedenis waardoor veel waardevolle verhalen, herinneringen en ervaringen v ..
1 Nacht weerwolven en waaghalzen op Allemaal Speelgoed
1 Nacht weerwolven en waaghalzen
1 Nacht weerwolven en waaghalzen, kaartspel van White Goblin Games.1 Nacht weerwolven en waaghalzen is een snel spel voor 3-10 spelers, waarin iedere speler een andere rol speelt: een lafha ..
Openhartig Puber Tijd op Allemaal Speelgoed
Openhartig Puber Tijd
Openhartig Puber Tijd.Wat wil de wereld van mij? Wat vinden mijn vrienden van mij? Wat verwachten mijn ouders van mij? Vragen waarvan de antwoorden regelmatig met elkaar botsen.En dan zit j ..
999 Games Take5! Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Take5! Vanaf 10 jaar
999 Games Take5! Spannend kaartspel, waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Wie incasseert de minste strafpunten? Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafp ..
Openhartig Team Spirit op Allemaal Speelgoed
Openhartig Team Spirit
Openhartig Team Spirit.Meer dan 100 inspirerende vragen en opdrachten dagen jullie uit openhartig te zijn, op elkaar te vertrouwen, elkaar beter te leren kennen en jullie band te versterken ..
Klussen met koeien op Allemaal Speelgoed
Klussen met koeien
Klussen met koeien kaartspel van The Game Matser.De koeien hebben grootse plannen met de boerderij die in verval is geraakt. Tijd voor een flinke opknapbeurt! Ze gaan op zoek naar geschikte ..
FC Kip pestspel op Allemaal Speelgoed
FC Kip pestspel
FC Kip pestspel.Sla die kaarten tegen de vlakte, Flappie! Onbeskoft leuk!In dit lekkere kippenrestaurant kun je alles bestellen, maar weet je nooit wat je krijgt. Spelers plaatsen hun beste ..
999 Games Volle maan in wakkerdam Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Volle maan in wakkerdam Vanaf 10 jaar
999 Games Volle maan in wakkerdam Uitbreiding op Weerwolven van Wakkerdam. Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel "De Weerwolven van Wakkerdam" bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe ..
Voor de lol op Allemaal Speelgoed
Voor de lol
Voor de lol.Zin om eens goed te lachen samen? Snel energie ofontspanning nodig? Of je nu twee minuten tijd hebt of een hele avond, of je nu met tweeën bent of met vijfentwintig, ‘Voor d ..
Openhartig Classic op Allemaal Speelgoed
Openhartig Classic
Openhartig Classic.Gedurfde, verrassende vragen en uitdagingen.Meer dan 100 afwisselende, verrassende en gedurfde vragen en opdrachten dagen jou en je medespelers uit openhartig te zijn ove ..
999 Games Saboteur het duel Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Saboteur het duel Vanaf 8 jaar
999 Games Saboteur het duel Zoek alleen of met z'n tweeen naar goud! In deze opzichzelfstaande versie van het kaartspel Saboteur probeer je zoveel mogelijk goudstukken te verzamelen. ..
Openhartig Vuurwerk op Allemaal Speelgoed
Openhartig Vuurwerk
Openhartig Vuurwerk.Voor spetterende feestdagen en een knallend Nieuwjaar.Kerst en Oud & Nieuw brengen vrienden en familie bij elkaar. Hét moment voor Openhartig vuurwerk! Na alle tradi ..
999 Games Patchwork Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Patchwork Vanaf 8 jaar
999 Games Patchwork Toegankelijk, tactisch tweepersoonsspel. Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met d ..
999 Games EXIT - De Grafkamer van de Farao op Allemaal Speelgoed
999 Games EXIT - De Grafkamer van de Farao
999 Games EXIT - De Grafkamer van de Farao Het uitdagende cooperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit de griezelige grafkamer. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op ..
999 Games Exit - Het Geheime Lab op Allemaal Speelgoed
999 Games Exit - Het Geheime Lab
999 Games Exit - Het Geheime Lab Het uitdagende cooperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit het geheimzinnige laboratorium. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te ..
999 Games Pungi op Allemaal Speelgoed
999 Games Pungi
999 Games Pungi PUNGI In dit kaartspel probeer je de meest waardevolle slangen te vangen en eventueel 1 of meer slangenbezweerders te verzamelen. Slangenbezweerders kunnen aan het einde v ..
999 Games Dieven Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Dieven Vanaf 8 jaar
999 Games Dieven In dit vlotte kaartspel vol bluf en tactiek ben je een dief in een grote stad. Je verzamelt zoveel mogelijk geld, maar je gunt ook de andere spelers af en toe wat. De poli ..
999 Games EXIT - De verlaten hut op Allemaal Speelgoed
999 Games EXIT - De verlaten hut
999 Games EXIT - De verlaten hut Het uitdagende cooperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit de verlaten boshut. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en a ..
999 Games Baobab op Allemaal Speelgoed
999 Games Baobab
999 Games Baobab Tactisch behendigheidsspel voor families met kinderen. De spelers leggen zoveel mogelijk kaarten op de boom zonder dat deze eraf vallen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is ..
999 Games Saboteur de uitbreiding op Allemaal Speelgoed
999 Games Saboteur de uitbreiding
999 Games Saboteur de uitbreiding Uitbreiding op het populaire rollenkaartspel Saboteur. Het spel bevat nieuwe rollen en actie- en gangenkaarten. Zoals gebruikelijk zijn er de schatzoekend ..
999 Games Recycle Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Recycle Vanaf 8 jaar
999 Games Recycle De spelers proberen flessen, blikjes, bekers en papier van elkaar te scheiden en in de recyclingfabriek tot bruikbaar materiaal te verwerken. Daarvoor krijgen ze geld. He ..
999 Games Bonje in de Stal op Allemaal Speelgoed
999 Games Bonje in de Stal
999 Games Bonje in de Stal Chaotisch reactiespel voor jong en oud Vul je stallen zo snel mogelijk met 1 mannetjesdier en ten minste 1 vrouwtjesdier van dezelfde soort. Pas op dat je geen ..
999 Games Saboteur Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Saboteur Vanaf 8 jaar
999 Games Saboteur Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen. Beide gr ..
999 Games Kolonisten het snelle kaartspel Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Kolonisten het snelle kaartspel Vanaf 8 ja ..
999 Games Kolonisten het snelle kaartspel Vlot kaartspel voor 2-4 spelers, gebaseerd op het populaire bordspel De Kolonisten van Catan. Ook in dit kaartspel bouwen de spelers straten, dor ..
Jumbo Pim Pam Pet Het laatste woord! op Allemaal Speelgoed
Jumbo Pim Pam Pet Het laatste woord!
Jumbo Pim Pam Pet Het laatste woord! In dit razendsnelle spel is de klok je grootste vijand en gezond verstand je beste vriend. Speel alleen of in een team en versla je opa, vriend(in) of ..
999 Games Spokentrap het kaartspel op Allemaal Speelgoed
999 Games Spokentrap het kaartspel
Spokentrap het kaartspel Test je geheugen in dit turbulente familiespel. De oude geest van de ruine verandert jullie in spoken en zorgt ervoor dat jullie steeds van plaats wisselen. Kun ji ..
999 Games Party Animals Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Party Animals Vanaf 10 jaar
999 Games Party Animals De dieren organiseren een feest en spelen een kaartspelletje. Ieder dier communiceert op zijn eigen wijze. Om beurten draait het dierengezelschap een kaart om. Bij ..
999 Games Totem Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Totem Vanaf 8 jaar
999 Games Totem Elk jaar organiseren de Indianen een spannende wedstrijd. Wie bouwt de mooiste en hoogste totempalen? Elke ronde kies je drie kaarten, waarmee je de beste totempalen probee ..
Stop op Allemaal Speelgoed
Stop
Stop kaartspel van PS GamesProbeer als eerste al jouw kaarten kwijt te raken in dit vlotte kaartspel voor de gehele familie.Als je aan de beurt bent, dan speel je uit je hand één van je k ..
Uno Cars 3 op Allemaal Speelgoed
Uno Cars 3
Uno Cars 3 editie.Het klassieke Uno spel met een vleugje Disney Cars 3. Zorg dat je zo snel mogelijk al je kaarten uitspeelt door de bijpassende kaarten in je hand op de bovenste kaart van ..
999 Games Regenwormen Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Regenwormen Vanaf 8 jaar
999 Games Regenwormen De spelers zijn hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen! De kippen voelen zich namelijk ..
Munchkin 2 - De zwakken geslacht op Allemaal Speelgoed
Munchkin 2 - De zwakken geslacht
Munchkin 2 - De zwakken geslacht van PS Games.Expansieset voor het Nederlandstalige kaartspel Munchkin - NL. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel van Munchkin vereist. 112 nieuwe, ..
999 Games Kakkerlakkensalade op Allemaal Speelgoed
999 Games Kakkerlakkensalade
999 Games Kakkerlakkensalade De spelers stellen zo snel mogelijk een salade samen waarbij ze gespeelde groentekaarten op de juiste manier moeten benoemen. Omdat een groente niet twee keer ..
Uno kleuren op Allemaal Speelgoed
Uno kleuren
Uno kleuren, kaartspel.Het populaire kaartspel UNO is er nu met kleurenfiguurkaarten voor nog meer strategische mogelijkheden en macht!Zorg dat je één van de vier kleurenkrachtkaarten in ..
999 Games Vlotte geesten op Allemaal Speelgoed
999 Games Vlotte geesten
999 Games Vlotte geesten Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het ..
Professor Tempus op Allemaal Speelgoed
Professor Tempus
Professor Tempus spel van Gigamic.Zandlopers bepalen de waarde van de kaarten van Professor Tempus: de speler die er de meeste verzameld heeft op het einde van het spel, is de uiteindelijke ..
999 Games Halli Galli Extreme Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Halli Galli Extreme Vanaf 8 jaar
999 Games Halli Galli Extreme Wie kent het spel met de bel niet? Halli Galli is al jaren één van de best verkopende reactiespelletjes voor kinderen, families en studenten. Om het allemaa ..
999 Games De Boze Wolf op Allemaal Speelgoed
999 Games De Boze Wolf
999 Games De Boze Wolf De Boze Wolf is een eenvoudig, maar fascinerend blufspelletje. Eén van jullie is de wolf, de anderen zijn Roodkapje, moeder geit en de biggetjes. De wolf kiest in ..
Dixit op Allemaal Speelgoed
Dixit
Dixit, Nederlandstalige uitvoering.In Dixit speel je met prachtig geïllustreerde, grote speelkaarten. Wanneer je aan de beurt bent zeg je iets over één van de kaarten in je hand. Je kunt ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 158 resultaten)

Aanraders via Google!!