Allemaal Speelgoed - Spellen | Alle producten in de rubriek Kaartspellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 194 resultaten)


Qwixx - Het Kaartspel

Qwixx - Het Kaartspel op Allemaal Speelgoed
Het eenvoudige, maar spannende dobbelspel Qwixx verovert alle spellenharten. Maar nu is dit spel er ook als een kaartspel, net zo eenvoudig en net zo spannend!

Muisgeflipt

Muisgeflipt op Allemaal Speelgoed
Probeer in Muisgeflipt muizen te vangen door ze te lokken met de mooiste kledingstukken!

Asmodee Dobble kaartspel

Asmodee Dobble kaartspel op Allemaal Speelgoed
Geniet van 5 spellen in 1! Snelheid, observatie en goede reflexen is al wat je nodig hebt met het superleuke spel Dobble.

Gubs kaartspel

Gubs kaartspel op Allemaal Speelgoed
Dit Gubs-kaartspel is geschikt voor 2 tot 6 spelers en ideaal voor het hele gezin!

999 Games Halli Galli Junior

999 Games Halli Galli Junior op Allemaal Speelgoed
999 Games Halli Galli Junior De junior versie van het succesvolle "spel met de bel". Om beurten draaien de spelers een kaart open. Zodra je twee dezelfde lachende clowns ziet, sla je blikse ..

999 Games Halli Galli

999 Games Halli Galli op Allemaal Speelgoed
999 Games Halli Galli Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen! Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten dr ..

999 Games Boonanza

999 Games Boonanza op Allemaal Speelgoed
999 Games Boonanza In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste ..

Klaverjasblok groot

Klaverjasblok groot op Allemaal Speelgoed
Zijn jullie helemaal gek van klaverjassen maar is het altijd zo lastig om de stand bij te houden? Hier is de oplossing, een overzichtelijk groot blok om de stand precies op bij te houden zo ..

Touchmaster 4 Connect

Touchmaster 4 Connect op Allemaal Speelgoed
Touchmaster 4 Connect is een game waarin je twintig verschillende games kunt spelen die gebaseerd zijn op de Megatouch touchscreengames. Er zijn verschillende typen games te spelen, zoals a ..

Best of Card Games DS

Best of Card Games DS op Allemaal Speelgoed
Een verzameling van meerdere kaartspellen. In deze verzameling zitten de meest bekende en beste kaartspellen!

World Championship Cards

World Championship Cards op Allemaal Speelgoed
Een compilatie card games, in totaal bevat deze game meer dan 30 verschillende kaartspellen.

Touch Master

Touch Master op Allemaal Speelgoed
Touchmaster DS bevat 23 klassieke Touchmaster games die populair zijn in bars en arcadehallen. In een brede selectie van kaartspellen, puzzels en vaardigheden gebaseerde uitdagingen maak je ..

Dikkie Dik Kaartspel

Dikkie Dik Kaartspel op Allemaal Speelgoed
Speel 3 verschillende, spannende kaartspellen met Dikkie Dik en zijn vriendjes!

Skip-Bo - Deluxe Tin

Skip-Bo - Deluxe Tin op Allemaal Speelgoed
De luxe uitvoering van Skip Bo, nu verkrijgbaar in een speciaal blik. Gebaseerd op Uno, een van de best verkochte kaartspellen ter wereld, is Skip Bo het ultieme spel met volgordekaarten di ..

Ravensburger kaartspel Monster Trick

Ravensburger kaartspel Monster Trick op Allemaal Speelgoed
Ravensburger kaartspel Monster Trick Nu is er een kaartspel waarbij je met vier slagen tegelijk bezig bent! Want het gaat hier niet om de ene slag na de andere maar om vier - tegelijk! Bij ..

999 Games Timber

999 Games Timber op Allemaal Speelgoed
999 Games Timber In dit vlotte behendigheidsspel kiezen jullie eerst een aantal bouwstenen. Daarna bouwen jullie gezamenlijk aan 1 toren. Geef steeds 1 bouwsteen door, die qua kleur of vorm ..

999 Games Regenwormen Junior

999 Games Regenwormen Junior op Allemaal Speelgoed
999 Games Regenwormen Junior In deze versie van Regenwormen hoef je niet meer te rekenen. Je telt gewoon het aantal gedobbelde symbolen. Zo kan iedereen, hoe oud je ook bent, dit populaire ..

999 Games Nosferatu Vanaf 10 jaar

999 Games Nosferatu Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Nosferatu Spannend, interactief rollenkaartspel met vampiersthema Eén van jullie is Renfield, die het samen met de door hem in het geheim aangewezen vampier tegen een legertje va ..

999 Games Kakkerlakkendans

999 Games Kakkerlakkendans op Allemaal Speelgoed
999 Games Kakkerlakkendans Dynamische variant op de Kakkerlakkensalade-serie. Speel steeds een danskaart en voer de betreffende beweging uit en benoem deze tegelijkertijd. Omdat kakkerlakke ..

999 Games De Boze Wolf

999 Games De Boze Wolf op Allemaal Speelgoed
999 Games De Boze Wolf De Boze Wolf is een eenvoudig, maar fascinerend blufspelletje. Eén van jullie is de wolf, de anderen zijn Roodkapje, moeder geit en de biggetjes. De wolf kiest in he ..

999 Games Bonje in de Stal

999 Games Bonje in de Stal op Allemaal Speelgoed
999 Games Bonje in de Stal Chaotisch reactiespel voor jong en oud Vul je stallen zo snel mogelijk met 1 mannetjesdier en ten minste 1 vrouwtjesdier van dezelfde soort. Pas op dat je geen 2 ..

Drie Magiers spellen Spokentrap 2 tot 4

Drie Magiers spellen Spokentrap 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
Drie Magiers spellen Spokentrap Mini-versie van het turbulente geheugenspel Probeer zo snel mogelijk bovenaan de trap te komen. In je beurt gooi je met een dobbelsteen en doe je het aangege ..

Drie Magiers spellen Het magische Labyrint Vanaf 5 j ..

Drie Magiers spellen Het magische Labyrint Vanaf 5 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
Drie Magiers spellen Het magische Labyrint Mini-versie van het spannende, tactische geheugenspel. Overwin als tovenaarsleerling het magische labyrint. Je verplaatst in je beurt je pion op h ..

999 Games Brainstorm

999 Games Brainstorm op Allemaal Speelgoed
999 Games Brainstorm Creatief met taal Brainstorm is een partyspel, waarin alle spelers tegelijk 2 afbeeldingen proberen te combineren. Ze kunnen dan denken aan een woord, uitdrukking, film ..

Ravensburger Koehandel

Ravensburger Koehandel op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Koehandel Éénmaal... andermaal... verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt volkomen uit ..

Ravensburger Koehandel master

Ravensburger Koehandel master op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Koehandel master Net als bij de traditionele versie van koehandel, Ravensburger is het ultieme doel door loven en bieden zoveel en - als het even kan - zo kostbaar mogelijke di ..

999 Games Ik wil koekjes Vanaf 5 jaar

999 Games Ik wil koekjes Vanaf 5 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Ik wil koekjes Snel zoekspel voor jong en oud! Je bent een lief monster, dat een grote voorliefde voor desserts heeft. Er is er echter maar één die een toetje mag eten! Ben jij ..

Kaarthouder hout 35 cm

Kaarthouder hout 35 cm op Allemaal Speelgoed
Kaarthouder hout 35 cm

999 Games Baobab

999 Games Baobab op Allemaal Speelgoed
999 Games Baobab Tactisch behendigheidsspel voor families met kinderen. De spelers leggen zoveel mogelijk kaarten op de boom zonder dat deze eraf vallen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is, o ..

Skip Bo

Skip Bo op Allemaal Speelgoed
Skip-Bo Het spannende Skip-Bo kaartspel voor de hele familie! Je kunt die spel zowel individueel spelen als samen met een gezelschap. Het doel van het spel is om al je kaarten zo snel mogel ..

Uno

Uno op Allemaal Speelgoed
Uno Uno kun je een beetje vergelijken met het spel Peste. In dit spel komen geen jokers in voor ze hebben hun eigen nummers. De kaarten zijn genummerd van 0 tot en met 9 in 4 verschillende ..

999 Games Speelgoedkist

999 Games Speelgoedkist op Allemaal Speelgoed
999 Games Speelgoedkist Kaartspel uit de "Dubbel en Dwars"-serie. Alle kaarten zijn tweezijdig bedrukt. Tijdens het spel heb je beide zijden nodig! Er liggen een aantal kaarten met speelgoe ..

999 Games Shape up

999 Games Shape up op Allemaal Speelgoed
999 Games Shape up Kaartspel uit de "Dubbel en Dwars"-serie. Alle kaarten zijn tweezijdig bedrukt. Tijdens het spel heb je beide zijden nodig! In Shape Up speelt iedereen tegelijk. Je probe ..

999 Games pick a pig Vanaf 8 jaar

999 Games pick a pig Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games pick a pig In dit verslavende zoekspel krijgen jullie allemaal een startkaart en zoeken jullie tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop jullie ..

999 Games pick a dog Vanaf 8 jaar

999 Games pick a dog Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games pick a dog In dit verslavende zoekspel krijgen jullie allemaal een startkaart en zoeken jullie tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop jullie ..

Ravensburger Ravenburger Steal and Deal

Ravensburger Ravenburger Steal and Deal op Allemaal Speelgoed
Ravenburger Steal and Deal Het gaat er hier net zo aan toe als op de markt, er wordt zo veel mogelijk geruild. Over en weer wisselen de kaarten dat het een lieve lust is. Maar pas op: raak ..

999 Games Wizard Vanaf 10 jaar

999 Games Wizard Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Wizard Fascinerend kaartspel voor families én veelspelers! In dit spannende spel krijgt iedere speler steeds 1 kaart meer. Elke ronde moeten de spelers voorspellen hoeveel slagen ..

999 Games De karakters in wakkerdam

999 Games De karakters in wakkerdam op Allemaal Speelgoed
999 Games De karakters in wakkerdam Deze derde uitbreiding op dit populaire rollenspel bevat 24 kaarten met nieuwe rollen en gebeurtenissen die het leven van weerwolfspecialisten zuur maken ..

999 Games Volle maan in wakkerdam Vanaf 10 jaar

999 Games Volle maan in wakkerdam Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Volle maan in wakkerdam Uitbreiding op Weerwolven van Wakkerdam. Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel "De Weerwolven van Wakkerdam" bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe ..

999 Games De weerwolven in wakkerdam Vanaf 10 jaar

999 Games De weerwolven in wakkerdam Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games De weerwolven in wakkerdam Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. ..

999 Games Vlotte geesten

999 Games Vlotte geesten op Allemaal Speelgoed
999 Games Vlotte geesten Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het ..

999 Games Vliegen vangen Vanaf 8 jaar

999 Games Vliegen vangen Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Vliegen vangen Dit korte bluf- en rekenspelletje is ideaal voor tussendoor. De spelers bieden een aantal vliegen voor de opengedraaide kaart. Daarna schatten ze om beurten hoeveel ..

999 Games Totem Vanaf 8 jaar

999 Games Totem Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Totem Elk jaar organiseren de Indianen een spannende wedstrijd. Wie bouwt de mooiste en hoogste totempalen? Elke ronde kies je drie kaarten, waarmee je de beste totempalen probeer ..

999 Games Take5! Vanaf 10 jaar

999 Games Take5! Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Take5! Spannend kaartspel, waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Wie incasseert de minste strafpunten? Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafpun ..

999 Games Spokentrap het kaartspel

999 Games Spokentrap het kaartspel op Allemaal Speelgoed
Spokentrap het kaartspel Test je geheugen in dit turbulente familiespel. De oude geest van de ruïne verandert jullie in spoken en zorgt ervoor dat jullie steeds van plaats wisselen. Kun ji ..

999 Games Sketch!

999 Games Sketch! op Allemaal Speelgoed
999 Games Sketch! Iedereen tekent, eentje raadt! Iedereen tekent alsof zijn leven ervan afhangt. Eén speler raadt: "Schommelstoel?" "Australië?" Raadt hij het begrip dat de anderen met al ..

999 Games Saboteur de uitbreiding

999 Games Saboteur de uitbreiding op Allemaal Speelgoed
999 Games Saboteur de uitbreiding Uitbreiding op het populaire rollenkaartspel Saboteur. Het spel bevat nieuwe rollen en actie- en gangenkaarten. Zoals gebruikelijk zijn er de schatzoekende ..

999 Games Saboteur Vanaf 8 jaar

999 Games Saboteur Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Saboteur Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen. Beide groe ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 194 resultaten)