Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Kaartspellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Kaartspellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 284 resultaten)
999 Games Nosferatu Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Nosferatu Vanaf 10 jaar
999 Games Nosferatu Spannend, interactief rollenkaartspel met vampiersthema Eén van jullie is Renfield, die het samen met de door hem in het geheim aangewezen vampier tegen een legertje ..
999 Games Love letter Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Love letter Vanaf 10 jaar
999 Games Love Letter Kort, tactisch blufspelletje met maar 16 kaarten. Dit vlotte spelletje was één van de hits op de spellenbeurs te Essen in 2012. Hoewel de spelregels zeer eenvoudig ..
999 Games Boon to be wild op Allemaal Speelgoed
999 Games Boon to be wild
999 Games Boon to be wild Zelfstandige versie van het communicatieve kaartspel Boonanza. Ook nu handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere sp ..
999 Games Boonanza op Allemaal Speelgoed
999 Games Boonanza
999 Games Boonanza In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meest ..
999 Games De weerwolven in wakkerdam Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games De weerwolven in wakkerdam Vanaf 10 jaar
999 Games De weerwolven in wakkerdam Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. ..
999 Games SET op Allemaal Speelgoed
999 Games SET
999 Games SET Er liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: een kleur, een hoeveelheid, een vulling en een vorm. Alle spele ..
999 Games OMG Vanaf 10 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games OMG Vanaf 10 jaar 2 tot 4
999 Games OMG Vlot maar uitdagend kaartspel voor gezinnen met oudere kinderen en veelspelers! Kruip in de huid van ambachtslieden, die gereedschap, vaten, ijzer, glas en vele andere goede ..
Nu met 36% voordeel!!
Goliath kaartspel Señor Pepper (NL) op Allemaal Speelgoed
Goliath kaartspel Señor Pepper (NL)
Goliath Senor Pepper kaartspel Reis af naar Mexico met Senor Pepper, maar let op, want tijd voor een siesta is er niet bij! Senor Pepper is een snel kaartspel, waarbij het doel is om snelle ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games uitbreidingsset Rattus Cartus Nobilis op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games uitbreidingsset Rattus Cartus Nob ..
White Goblin Games Rattus Cartus - Nobilis uitbreidingsset 1348. De Zwarte Dood teistert Europa en jouw land heeft nog steeds geen nieuwe vorst nadat de vorige is bezweken aan de pest. De e ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games kaartspel Daxu op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games kaartspel Daxu
White Goblin Games kaartspel Daxu Winkelier zijn in een klein dorpje is een kwestie van de juiste balans vinden. Het doel is om de concurrentie nooit helemaal uit het veld te slaan. Sterker ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games kaartspel Rattus Cartus op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games kaartspel Rattus Cartus
White Goblin Games Rattus Cartus kaartspel Dit spannend en tactisch kaartspel met een protie bluf is gebaseerd op het uiterst succesvolle bordspel Rattus. 1347, De Zwarte Dood teistert Euro ..
999 Games Looky Looky: Zie je het verschil? op Allemaal Speelgoed
999 Games Looky Looky: Zie je het verschil?
999 Games Looky Looky: Zie je het verschil? Geheugen- en reactiespel van de maker van Halli Galli. In dit uitdagende kinderkaartspel liggen er in het begin 5 kaarten op tafel. Eén van de ..
Openhartig Kids op Allemaal Speelgoed
Openhartig Kids
Openhartig Kids.Praatjes genoeg met je ouders, je buren, de juf of je vriendjes.., maar wat weet je nou eigenlijk echt over elkaar?Je hebt het samen heel gezellig, maar hoe gek durven julli ..
Nu met 26% voordeel!!
White Goblin Games kaartspel Revolver 2 op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games kaartspel Revolver 2
White Goblin Games Revolver 2 kaartspel Opvolger van het zeer succesvolle spel Revolver en wederom voorzien van prachtig artwork. Het is 1892. De bank in Repentance Springs is overvallen. V ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games uitbreiding Invaders: Armageddon (en) op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games uitbreiding Invaders: Armageddon ..
White Goblin Games gezelschapsspel Invaders: Armageddon Invaders: Armageddon is een uitbreiding voor het spel Invaders. Deze uitbreiding bevat vier modules om het gevecht om de Aarde tussen ..
Nu met 39% voordeel!!
Asmodee kaartspel Jungle Speed (NL/FR) op Allemaal Speelgoed
Asmodee kaartspel Jungle Speed (NL/FR)
Asmodee Jungle Speed Het spel werd ongeveer 3000 jaar geleden uitgevonden door de leden van de Aboeloestam in het subtropische Spidopotamie. De Aboeloes, een volk van herrietrappers gebruik ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games kaartspel Invaders op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games kaartspel Invaders
White Goblin Games Invaders kaartspel Invaders is een asymmetrisch kaartspel voor twee spelers, waarbij één speler (mensheid) zich probeert te verdedigen tegen de aanvallen van de andere ..
Openhartig Memories op Allemaal Speelgoed
Openhartig Memories
Openhartig Memories.Laat kostbare herinneringen niet verloren gaan!Je kent meestal maar een stukje van elkaars geschiedenis waardoor veel waardevolle verhalen, herinneringen en ervaringen v ..
Nu met 30% voordeel!!
Asmodee kaartspel Dobble Beach (NL) op Allemaal Speelgoed
Asmodee kaartspel Dobble Beach (NL)
Asmodee kaartspel Dobble Beach Dobble Beach is een variant van Dobble, maar dan met een zomerse twist! Met deze waterafstotende versie kun je spelen op het strand, bij het zwembad, op de ca ..
Openhartig Puber Tijd op Allemaal Speelgoed
Openhartig Puber Tijd
Openhartig Puber Tijd.Wat wil de wereld van mij? Wat vinden mijn vrienden van mij? Wat verwachten mijn ouders van mij? Vragen waarvan de antwoorden regelmatig met elkaar botsen.En dan zit j ..
Nu met 26% voordeel!!
White Goblin Games kaartspel Matryoshka op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games kaartspel Matryoshka
White Goblin Games kaartspel Matryoshka Enkele zeldzame Matroesjkaâs, bestaande uit zeven poppen, zijn de laatste jaren verspreid geraakt en belanden uiteindelijk in de collectie van een a ..
Openhartig Team Spirit op Allemaal Speelgoed
Openhartig Team Spirit
Openhartig Team Spirit.Meer dan 100 inspirerende vragen en opdrachten dagen jullie uit openhartig te zijn, op elkaar te vertrouwen, elkaar beter te leren kennen en jullie band te versterken ..
Nu met 35% voordeel!!
Asmodee kaartspel Jungle Speed Beach (NL) op Allemaal Speelgoed
Asmodee kaartspel Jungle Speed Beach (NL)
Asmodee kaartspel Jungle Speed Beach Jungle Speed Beach is een variant van Jungle Speed, maar dan met een zomerse twist. Deze Beach versie is volledig waterproof en heeft een strandtasje. H ..
Klussen met koeien op Allemaal Speelgoed
Klussen met koeien
Klussen met koeien kaartspel van The Game Matser.De koeien hebben grootse plannen met de boerderij die in verval is geraakt. Tijd voor een flinke opknapbeurt! Ze gaan op zoek naar geschikte ..
FC Kip pestspel op Allemaal Speelgoed
FC Kip pestspel
FC Kip pestspel.Sla die kaarten tegen de vlakte, Flappie! Onbeskoft leuk!In dit lekkere kippenrestaurant kun je alles bestellen, maar weet je nooit wat je krijgt. Spelers plaatsen hun beste ..
Nu met 27% voordeel!!
Exploding Kittens kaartspel Imploding Kittens uitbreiding (en) op Allemaal Speelgoed
Exploding Kittens kaartspel Imploding Kittens uitbre ..
Exploding Kittens uitbreiding kaartspel Imploding Kittens Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor het prijswinnende kaartspel Exploding Kittens, dat wordt gezien als één van de be ..
999 Games Volle maan in wakkerdam Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Volle maan in wakkerdam Vanaf 10 jaar
999 Games Volle maan in wakkerdam Uitbreiding op Weerwolven van Wakkerdam. Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel "De Weerwolven van Wakkerdam" bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe ..
Nu met 27% voordeel!!
Exploding Kittens kaartspel Bears vs Babies Nsfw uitbreiding (en) op Allemaal Speelgoed
Exploding Kittens kaartspel Bears vs Babies Nsfw uit ..
Exploding Kittens kaartspel Bears vs Babies Bears vs Babies NSFW is een uitbreidingsset voor Bears vs Babies, waarbij je indrukwekkende beren moet creeren om verschrikkelijke babyâs op te ..
Voor de lol op Allemaal Speelgoed
Voor de lol
Voor de lol.Zin om eens goed te lachen samen? Snel energie ofontspanning nodig? Of je nu twee minuten tijd hebt of een hele avond, of je nu met tweeën bent of met vijfentwintig, ‘Voor d ..
Nu met 27% voordeel!!
White Goblin Games uitbreiding Revolver 1.2: De jacht is geopend op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games uitbreiding Revolver 1.2: De jach ..
White Goblin Games uitbreiding Revolver 1.2: De jacht is geopend Uitbreiding voor het succesvolle en thematisch ijzersterke spel Revolver, waarmee nieuwe tactieken worden toegevoegd en de s ..
Openhartig Classic op Allemaal Speelgoed
Openhartig Classic
Openhartig Classic.Gedurfde, verrassende vragen en uitdagingen.Meer dan 100 afwisselende, verrassende en gedurfde vragen en opdrachten dagen jou en je medespelers uit openhartig te zijn ove ..
999 Games Saboteur het duel Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Saboteur het duel Vanaf 8 jaar
999 Games Saboteur het duel Zoek alleen of met z'n tweeen naar goud! In deze opzichzelfstaande versie van het kaartspel Saboteur probeer je zoveel mogelijk goudstukken te verzamelen. ..
Openhartig Vuurwerk op Allemaal Speelgoed
Openhartig Vuurwerk
Openhartig Vuurwerk.Voor spetterende feestdagen en een knallend Nieuwjaar.Kerst en Oud & Nieuw brengen vrienden en familie bij elkaar. Hét moment voor Openhartig vuurwerk! Na alle tradi ..
Nu met 37% voordeel!!
Enigma kaartspel De Grote Dalmuti op Allemaal Speelgoed
Enigma kaartspel De Grote Dalmuti
Enigma De Grote Dalmuti Het leven is niet eerlijk ... en dat geldt ook voor De Grote Dalmuti! In de ene beurt kan je de koning zijn, in de volgende weer een bediende. Strijd voor de hoogste ..
Nu met 52% voordeel!!
Iello kaartspel Welcome to the Dungeon op Allemaal Speelgoed
Iello kaartspel Welcome to the Dungeon
Iello Welcome To The Dungeon kaartspel Wie heeft de meeste moed om de duisternis van de Dungeon te betreden? Jullie staan gezamenlijk voor de ingang, maar slecht één Held mag naar binnen ..
Nu met 27% voordeel!!
White Goblin Games uitbreiding Revolver 1.1: Hinderlaag langs Gunshot Trail op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games uitbreiding Revolver 1.1: Hinderl ..
White Goblin Games uitbreiding Revolver 1.1: Hinderlaag langs Gunshot Trail Uitbreiding voor het succesvolle spel Revolver, waarmee nieuwe tactieken worden toegevoegd en de strijd nog hefti ..
Nu met 41% voordeel!!
Iello Schotten Totten kaartspel op Allemaal Speelgoed
Iello Schotten Totten kaartspel
Iello Schotten Totten Strijd mee met de Schotse clans! Het dorp uitbreiden door de grensstenen een paar meter te verschuiven... Dat geweldige idee is ook bij jouw buurman opgekomen, dus jij ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games kaartspel Inspecteur Hoogstraaten: Kruisverhoor op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games kaartspel Inspecteur Hoogstraaten ..
White Goblin Games kaartspel Inspecteur Hoogstraaten: Kruisverhoor Inspecteur Hoogstraten gaat op pad om misdrijven op te lossen. Hij staat bekend om zijn oog voor detail en is vastbesloten ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games basiskaartspel Revolver 2 (en) op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games basiskaartspel Revolver 2 (en)
White Gobin Games Revolver 2 basiskaartspel Het is 1892. De bank in Repentance Springs is overvallen. Vele onschuldige burgers, waaronder sheriff Anton Dreyfus en schooljuf Sue Dagget, zijn ..
Nu met 26% voordeel!!
Haba kaartspel Trésor de Glace (FR) op Allemaal Speelgoed
Haba kaartspel Trésor de Glace (FR)
Haba Trésor de Glace kaartspel De drakenkinderen hebben een heel bijzondere schat ontdekt: een ijszuil met ingevroren fonkelstenen. Die wil iedereen natuurlijk graag hebben. Samen met de d ..
999 Games Patchwork Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Patchwork Vanaf 8 jaar
999 Games Patchwork Toegankelijk, tactisch tweepersoonsspel. Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met d ..
999 Games EXIT - De Grafkamer van de Farao op Allemaal Speelgoed
999 Games EXIT - De Grafkamer van de Farao
999 Games EXIT - De Grafkamer van de Farao Het uitdagende cooperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit de griezelige grafkamer. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op ..
Nu met 35% voordeel!!
Haba kaartspel Fonkelschat (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba kaartspel Fonkelschat (NL)
Haba Fonkelschat kaartspel De drakenkinderen hebben een heel bijzondere schat ontdekt: een ijszuil met ingevroren fonkelstenen. Die wil iedereen natuurlijk graag hebben. Samen met de draken ..
999 Games Exit - Het Geheime Lab op Allemaal Speelgoed
999 Games Exit - Het Geheime Lab
999 Games Exit - Het Geheime Lab Het uitdagende cooperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit het geheimzinnige laboratorium. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te ..
999 Games Pungi op Allemaal Speelgoed
999 Games Pungi
999 Games Pungi PUNGI In dit kaartspel probeer je de meest waardevolle slangen te vangen en eventueel 1 of meer slangenbezweerders te verzamelen. Slangenbezweerders kunnen aan het einde v ..
Nu met 34% voordeel!!
Iello kaartspel For Sale (NL) op Allemaal Speelgoed
Iello kaartspel For Sale (NL)
Iello For Sale kaartspel For Sale is een snel en leuk spelletje over het kopen en verkopen van vastgoed. In de eerste fase van het spel bieden de spelers op de beschikbare huizen, in de twe ..
999 Games Dieven Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Dieven Vanaf 8 jaar
999 Games Dieven In dit vlotte kaartspel vol bluf en tactiek ben je een dief in een grote stad. Je verzamelt zoveel mogelijk geld, maar je gunt ook de andere spelers af en toe wat. De poli ..
999 Games EXIT - De verlaten hut op Allemaal Speelgoed
999 Games EXIT - De verlaten hut
999 Games EXIT - De verlaten hut Het uitdagende cooperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit de verlaten boshut. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en a ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 284 resultaten)

Aanraders via Google!!