Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Gezelschapsspellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Gezelschapsspellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 89 resultaten)
Stratego original op Allemaal Speelgoed
Stratego original
Stratego Original: Val aan en verover de vlag!Keer op keer probeert luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te veroveren. Het leger van de Blauwhemden is ..
De vergeten stad op Allemaal Speelgoed
De vergeten stad
De vergeten stad, van White Goblin Games.Jouw team van avonturiers is uitgezonden op een missie om een oude stad in de woestijn uit te graven en een legendarische vliegmachine terug te hale ..
A game of Thrones - Het bordspel op Allemaal Speelgoed
A game of Thrones - Het bordspel
A Game of Thrones, het bordspel. Tweede editie, Nederlandse uitgave.Deze Nederlandstalige uitgave van het populaire A Game of Thrones Boardgame Second Edition is gebaseerd op de best-sellin ..
Wie in de kamer? op Allemaal Speelgoed
Wie in de kamer?
Wie in de kamer? spel.Vermakelijk en boeiend spel met meer dan 300 gênante, grappige en uitdagende vragen die allemaal starten met "Wie in de kamer…"Wie in de kamer plast er onder de dou ..
Bezzerwizzer op Allemaal Speelgoed
Bezzerwizzer
Bezzerwizzer, verslavend trivia spel.Zet je kennis op het spel in Bezzerwizzer. Troef je tegenstanders af met kennis, plagen èn tactiek in het #1 trivia spel van Scandinavië en Duitsland. ..
Tokaido op Allemaal Speelgoed
Tokaido
Tokaido bordspel.In het bordspel Tokaido zijn de spelers reizigers die via de straat Tokaido van Kyoto naar Edo reizen in Japan. Tijdens de reis kan je je vergapen aan prachtige uitzichten, ..
Katamino classic op Allemaal Speelgoed
Katamino classic
Katamino classic bordspel van Gigamic.Katamino is in de eerste plaats hersenbreker met veel mogelijkheden en oplossingen, maar daarnaast is het ook een vlot en snel spel voor twee personen. ..
Pandemic Legacy NL - Blauwe editie - Seizoen 1 op Allemaal Speelgoed
Pandemic Legacy NL - Blauwe editie - Seizoen 1
Pandemic Legacy is een stand-alone spel bedacht door Matt Leacock (Pandemic) en Rob Daviau (Risk Legacy). In dit (nu al) legendarische spel staat de wereld op de rand van de afgrond. Speler ..
Durf je? op Allemaal Speelgoed
Durf je?
Durf je? - Het ultieme feestWaarschijnlijk het meest waanzinnige en opwindenste feest spel ooit! Meer dan 100 onverwachte, gênante en leuke vragen en meer dan 100 waanzinnige uitdagingen i ..
Party & Co Original op Allemaal Speelgoed
Party & Co Original
Party & Co Original is een superleuk spel, een succesnummer op alle feestjes of gezellige visites met vrienden en vriendinnen.Party & Co Original combineert de beste elementen van de allerl ..
Zeeslag op Allemaal Speelgoed
Zeeslag
Zeeslag van Hasbro gaming.Zorg ervoor dat de vloot van je tegenstander tot zinken wordt gebracht voordat je eigen schepen naar de haaien zijn. Beide spelers verdelen hun 4 schepen op hun oc ..
Ticket to ride Nederland op Allemaal Speelgoed
Ticket to ride Nederland
Ticket to ride Nederland.Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let op: een basisspel uit de Ticket To Ride series is vereist om deze expansieset te kunnen s ..
Pandemic extreem gevaar op Allemaal Speelgoed
Pandemic extreem gevaar
Pandemic extreem gevaar.Extreem Gevaar is de Nederlandse uitgave van de expansieset "On the Brink" voor het bordspel Pandemic. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel vereist.Was de ..
Vortex op Allemaal Speelgoed
Vortex
Vortex bordspel.Het basisspel van Vortex is Crossing en heeft als doel om zo snel mogelijk je gekleurde routers naar de overkant van het bord te verplaatsen.Draai de torens op het dynamisch ..
Paard-opoly op Allemaal Speelgoed
Paard-opoly
Monopoly? Dat kennen we allemaal wel en de vele versies ervan ook. Maar Paard-opoly is helemaal nieuw. Echt helemaal omgezet in paardentermen. Je huurt bijv. een pony of paard met strobalen ..
Trivial pursuit classic op Allemaal Speelgoed
Trivial pursuit classic
Trivial pursuit classic.Dit spel heeft de klassieke speelwijze op het oude bekende speelbord van vroeger. Het spel bevat maar liefst 2400 vragen.Beantwoord de vragen, win partjes en het spe ..
Ticket to ride USA op Allemaal Speelgoed
Ticket to ride USA
Ticket to ride USA spel.Nederlandstalig versie van Ticket to Ride (USA), het klassieke bordspel over een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. Spelers proberen trajecten tussen ver ..
Geen Paniek Turbo op Allemaal Speelgoed
Geen Paniek Turbo
Spel Geen Paniek Turbo van Goliath.Durf jij de strijd aan te gaan in het spel Geen Paniek Turbo? Hoeveel antwoorden kun jij bedenken? Ga je bluffen?De toon is gezet, de strijd kan beginnen! ..
Geek! op Allemaal Speelgoed
Geek!
Geek! is hét partyspel voor echte kenners op het gebied van popcultuur. Van Harry Potter tot Star Wars, van Batman tot Superman en langs Lord of the Rings en Dragonball Z naar al die ander ..
Scrabble original op Allemaal Speelgoed
Scrabble original
Scrabble Original bordspel van Mattel.Dit spel is al jaren een klassieker onder de bordspellen, want geef nu toe....wie kent dit spel nu niet? Deze vernieuwde variant bevat het originele sp ..
Legendarische uitvinders op Allemaal Speelgoed
Legendarische uitvinders
Legendarische uitvinders bordspel.Van het ontdekken van vuur tot de uitvinding van de gloeilamp, van Aristoteles tot Einstein, Legendarische Uitvinders brengt je terug naar de geschiedenis ..
Ticket to ride Mijn eerste reis op Allemaal Speelgoed
Ticket to ride Mijn eerste reis
Ticket to ride Mijn eerste reis.Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride Mijn Eerste Reis is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een perf ..
Expeditie Robinson bordspel op Allemaal Speelgoed
Expeditie Robinson bordspel
Het Expeditie Robinson bordspel van Just 2 Play.Overleef jij dit spel? Twee teams met ieder zes kampleden landen op een onbewoond eiland. De beide teams proberen te overleven door het eilan ..
Tuin der lusten - Het zeven zondenspel op Allemaal Speelgoed
Tuin der lusten - Het zeven zondenspel
Tuin der lusten - Het zeven zondenspel.Het Zeven Zondenspel speelt zich af in de Tuin der Lusten, het bekende drieluik van Jheronimus Bosch.Centraal in het spel staan de zeven hoofdzonden. ..
Perudo op Allemaal Speelgoed
Perudo
Perudo is een eenvoudig en snel dobbelspel vol bluf en spanning. Bij aanvang van het spel ontvangt iedere speler een dobbelbeker met vijf dobbelstenen in de bijhorende kleur. De spelers bek ..
Geestenjacht Evolution op Allemaal Speelgoed
Geestenjacht Evolution
Geestenjacht Evolution spel van Megableu.Doe het licht uit en maak je met Geestenjacht Evolution klaar voor de nieuwe Geestenjacht sensatie!Fred Skelet is doodsbang want hij ziet nu niet al ..
Sequence op Allemaal Speelgoed
Sequence
Sequence, het leuke, strategische spel voor jong en oud!Vorm als eerste twee rijen van vijf fiches van dezelfde kleur op het speelbord. Elke beurt leg je een kaart uit je hand voor je neer ..
Wordious op Allemaal Speelgoed
Wordious
Vergeet Scrabble, vergeet Wordfeud....hier is namelijk Wordious!Wordious is een uniek woordspel! Het spelbord bestaat uit losse tegels, die jij tijdens je beurt op tafel mag leggen, zo bepa ..
King of Tokyo op Allemaal Speelgoed
King of Tokyo
King of Tokyo spel.De vijfde verjaardag van King of Tokyo brengt een nieuwe uitgave van het populaire spel van Richard Garfield!In deze nieuwe, Nederlandse editie kruip je wederom in de hui ..
Pandemic in het lab op Allemaal Speelgoed
Pandemic in het lab
Pandemic In Het Lab is een nieuwe Nederlandstalige expansie-set voor het bordspel Pandemic. Zowel Pandemic als Pandemic Extreem Gevaar zijn vereist om deze uitbreiding te kunnen spelen. Ac ..
Small world op Allemaal Speelgoed
Small world
Smallworld spel.Nederlandstalige editie van het populaire bordspel Smallworld! Tijdens het spel wordt Smallword bevolkt door maar liefst 14 verschillende rassen.Helaas blijkt de wereld, zo ..
Simon Micro Series op Allemaal Speelgoed
Simon Micro Series
Simon Micro Series.Het Simon Micro Series spel kun je echt overal spelen. Deze compacte versie van het bekende Simon spel werkt net zoals het spel dat je al kent. Kijk naar de lichtjes en o ..
Ticket to ride UK & Pennsylvania op Allemaal Speelgoed
Ticket to ride UK & Pennsylvania
Ticket to ride UK & Pennsylvania spel.United Kingdom & Pennsylvania is een nieuwe map collection expansieset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: uitsluitend speelbaar wanneer je het b ..
Woordzoeker op Allemaal Speelgoed
Woordzoeker
Woordzoeker, spel van Goliath.Een woordzoeker, maar dan voor meerdere spelers waarbij je snel moet zoeken! Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het ..
Bert Bever op Allemaal Speelgoed
Bert Bever
Het is de taak van Bert Bever om goed op alle boomstammen van zijn dam te passen.Maar de brutale beverkinderen proberen steeds weer stammen te pikken uit deze mooie beverdam. Ze schuiven z ..
Horen zien zwijgen spel op Allemaal Speelgoed
Horen zien zwijgen spel
Horen zien zwijgen spel van University games.Het hilarische partyspel met de 3 wereldberoemde aapjes! De speler die als eerste het juiste aapje weet te grijpen, mag zich wagen aan één van ..
Tik tak boem op Allemaal Speelgoed
Tik tak boem
Tik Tak Boem, een supersnel, knallend spel van Goliath.Verzin zo snel mogelijk de woorden voordat je barst van het lachen. De tikkende tijdbom gaat van hand tot hand en kan elk moment ontpl ..
Quadropolis op Allemaal Speelgoed
Quadropolis
Quadropolis spel.In Quadropolis speel je de Burgemeester van een moderne stad. Om jouw stad te bouwen zul je de juiste strategie moeten kiezen. Zorg dat je Inwoners tevreden zijn en overtre ..
Pandemic op Allemaal Speelgoed
Pandemic
Pandemic, heruitgave van dit spannende bordspel, Nederlandstalige uitgave.Deze uitgave biedt twee nieuwe rollen om te spelen en tevens nieuw artwork. Spelers zijn leden van een eliteteam da ..
Toffe turner op Allemaal Speelgoed
Toffe turner
Toffe Turner, maak de perfecte landing, ga voor de 100 punten.....en je wint.Geef je eigen draai eraan met dit spannende en coole Toffe turner-spel. Spelers bepalen zelf de snelheid en het ..
Klabats op Allemaal Speelgoed
Klabats
Klabats, het spel van Goliath.Klabats, wees sneller dan je schaduw!Bij Klabats moet je op alles voorbereid zijn en in een enkele tel schakelen. Hoeveel benen hebben 3 spinnen en 2 giraffen ..
Penoza op Allemaal Speelgoed
Penoza
Penoza - Speel het misdaadspel.Dit is het enige echte Penoza-bordspel, net zo spannend als de populaire misdaadserie.Jouw uitdaging als speler: vorm je eigen bende en bouw een crimineel net ..
Wie is de mol? bordspel op Allemaal Speelgoed
Wie is de mol? bordspel
Wie is de mol? bordspel.In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je vrienden (of vriendinnen) de opdracht een geheim op te lossen.Kunnen jullie goed samenwerken en elkaar vertrouwen?Want al ..
Woofy Whoops op Allemaal Speelgoed
Woofy Whoops
Woofy Whoops.Woofy Whoops van Jumbo is een hilarisch spel, maar pas op voor natte neuzen. Draai om de beurt Woofy in het rond en degene bij wie hij stopt moet hem net zo vaak aaien als hij ..
Knipper kikker op Allemaal Speelgoed
Knipper kikker
Spel Knipper Kikker van Goliath.Wat een herrie in de kikkerpoel! De vliegen maken dat ze wegkomen en verstoppen zich om te overleven. Kan de kikker hun vinden?Zet je kikkerbril op en zorg d ..
Zwarte kater op Allemaal Speelgoed
Zwarte kater
Zwarte kater is een snel spel waarbij de spelers als muizen het lekkers bij de zwarte kat vandaan moeten zien te stelen. De Zwarte Kater heeft alles wat muizen lekker vinden verstopt. Met k ..
Oudhollands keezenspel op Allemaal Speelgoed
Oudhollands keezenspel
Oudhollands keezenspel van King spellen.Keezen is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. De speelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen ..
Spectrangle op Allemaal Speelgoed
Spectrangle
Spectrangle spel  van Jumbo.Spectrangle is een spannend spel dat je samen met je vrienden/vriendinnen  kunt spelen. Leg om de beurt een driehoekige speelsteen met gekleurde zijden op het ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 89 resultaten)

Aanraders via Google!!