Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Familiespellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Familiespellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 91 resultaten)
Jumbo Party & Co Family op Allemaal Speelgoed
Jumbo Party & Co Family
Met Party & Co Family imiteer, teken, wring je je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Heb de GROOTSTE LOL met de nieuwe Party & Co Family: EE ..
999 Games Kolonisten van Catan De Steden en Ridders op Allemaal Speelgoed
999 Games Kolonisten van Catan De Steden en Ridders
999 Games Kolonisten van Catan De Steden en Ridders Pittige uitbreiding op De Kolonisten van Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te besche ..
999 Games Roar! 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games Roar! 2 tot 4
999 Games Roar! Hybrid semi-cooperatief deductiespel voor het hele gezin! Roar! is een bordspel waarin de tablet of smartphone op een spectaculaire manier in het spelsysteem zit verwerkt. ..
999 Games Kolonisten van Catan De Zeevaarders Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Kolonisten van Catan De Zeevaarders Vanaf ..
999 Games Kolonisten van Catan De Zeevaarders Verschillende nieuwe scenario's voor De Kolonisten van Catan. Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie va ..
999 Games Kolonisten van Catan basisspel Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Kolonisten van Catan basisspel Vanaf 10 ja ..
999 Games Kolonisten van Catan Basisspel De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleve ..
999 Games Mijn dorp 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games Mijn dorp 2 tot 4
999 Games Mijn dorp In dit pittige bordspel kies je elke beurt 2 dobbelstenen, waarmee je een actie van de betreffende waarde naast of op het speelbord kunt activeren. Daarmee ontvang je m ..
999 Games Carcassonne op Allemaal Speelgoed
999 Games Carcassonne
999 Games Carcassonne In dit bekende legspel bouwen de spelers gezamenlijk de Franse stad Carcassonne op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen score ..
999 Games Kolonisten van Catan Uitbreiding Kooplieden en barbaren op Allemaal Speelgoed
999 Games Kolonisten van Catan Uitbreiding Koopliede ..
999 Games Kolonisten van Catan Uitbreiding Kooplieden en barbaren De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Kooplieden & Barbaren bevat 4 varianten op De Kolonisten van Catan ..
999 Games De Mol op Allemaal Speelgoed
999 Games De Mol
999 Games De Mol De Mol is een rollenspel voor 5 tot 10 spelers, waarin agenten het tegen mollen opnemen. De spelers weten niet van elkaar aan welke kant ze staan. Met behulp van missies ..
999 games Carcassonne Kathedralen en Herbergen op Allemaal Speelgoed
999 games Carcassonne Kathedralen en Herbergen
999 games Carcassonne Kathedralen en Herbergen Uitbreiding op het bekende legspel. Speel Carcassonne nu ook met zes spelers! Deze uitbreiding bevat een flink aantal nieuwe tegels, waarond ..
999 Games De weerworven van Wakkerdam Het Pact Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games De weerworven van Wakkerdam Het Pact Vanaf ..
999 Games De weerworven van Wakkerdam Het Pact Compleet Weerwolvenpakket voor liefst 47 spelers! Met deze doos haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om "De Weerwolvan van ..
999 Games Camel up Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Camel up Vanaf 8 jaar
999 Games Camel up De stapelgekke kamelenrace Vlot race- en gokspel voor maximaal 8 spelers! Vijf kamelen rennen over een zandparcours en proberen etappes of zelfs de hele race te winnen ..
999 Games Kolonisten van Catan Junior op Allemaal Speelgoed
999 Games Kolonisten van Catan Junior
999 Games Kolonisten van Catan Junior Piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert het eiland ..
999 Games Jakkiiebak Kippenkak op Allemaal Speelgoed
999 Games Jakkiiebak Kippenkak
999 Games Jakkiiebak Kippenkak Spannend geheugenspel voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders. Iedere speler heeft een kip met één veer en probeert de veren van alle anderen te pakken te ..
Hasbro Jenga Quake op Allemaal Speelgoed
Hasbro Jenga Quake
Hasbro Jenga Quake "Het bekende blokken stapelspel Jenga heeft iets compleet nieuws! Hoe stapel jij tegen de wet van de zwaartekracht en de kans op de Jenga aardbeving? Net als anders stap ..
999 Games Agricola Familie editie Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Agricola Familie editie Vanaf 8 jaar
999 Games Agricola Familie editie Zeer toegankelijke versie van het bekende strategische bordspel Deze eenvoudige versie van Agricola bevat geen kaarten, waardoor het spel zeer geschikt i ..
999 Games Dominion starter op Allemaal Speelgoed
999 Games Dominion starter
999 Games Dominion starter Deze kennismakingsversie van het deckbuildingsspel Dominion bevat 16 koninkrijkkaarten (in plaats van 25) en van elke soort zijn er maar 8 kaarten (in plaats van ..
Clown vlootgevecht op Allemaal Speelgoed
Clown vlootgevecht
Clown vlootgevecht Zoek, schiet en win dit Clown Vlootgevecht spel! Kun jij de vloot van je tegenstander tot zinken brengen voordat al jouw schepen naar de haaien zijn? Beide spelers verde ..
999 Games Wie is de Ezel op Allemaal Speelgoed
999 Games Wie is de Ezel
999 Games Wie is de Ezel Eenvoudig kaartspel voor het hele gezin. Probeer al je kaarten kwijt te raken en blijf niet met de ezel zitten! De kaarten worden opgedeeld. Als je de ezelkaart ..
Drie Magiers spellen De betoverde toren Vanaf 5 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
Drie Magiers spellen De betoverde toren Vanaf 5 jaar ..
Drie Magiers spellen De betoverde toren Mini-versie van het tactische geheugenspel. De tovenaar heeft de prinses in de toren opgesloten. De spelers proberen haar te bevrijden. Een van de ..
999 Games Hamsteren op Allemaal Speelgoed
999 Games Hamsteren
999 Games Hamsteren In dit listige, tactische kaartspel probeer je gelijke hamsters te verzamelen en op het juiste moment te spelen. Als je aan de beurt bent, pak je een rij kaarten of spe ..
999 Games c.ac.ao Vanaf 8 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games c.ac.ao Vanaf 8 jaar 2 tot 4
999 Games c.ac.ao In dit tactische legspel leg je steeds één van je 3 persoonlijke tegels aan een jungletegel op het speelveld. Omdat op alle zijden van zo'n tegel arbeiders staan, ..
999 Games Op zoek naar Lutjebroek Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Op zoek naar Lutjebroek Vanaf 10 jaar
999 Games Op zoek naar Lutjebroek Nooit geweten waar Enkhuizen precies lag? Of Madurodam? Na het spelen van Op zoek naar Lutjebroek heb jij geen TomTom meer nodig. Wie beschikt over de mee ..
999 Games High Five Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games High Five Vanaf 8 jaar
999 Games High Five Maak combinaties van 5 tegels en scoor de meeste punten. De combinaties zijn de klassieke zoals Full House, Straat of Flush. De zeldzaamste combinaties leveren vanzelfs ..
999 Games Carcassonne het dobbelspel op Allemaal Speelgoed
999 Games Carcassonne het dobbelspel
999 Games Carcassonne het dobbelspel Eenvoudig vlot dobbelspel, gebaseerd op het bekende legspel Carcassonne. De spelers dobbelen om beurten maximaal 3 keer. Met de geworpen stadsdelen p ..
999 Games Keer op Keer Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Keer op Keer Vanaf 8 jaar
Dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin! Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en e ..
Ravensburger Koehandel het bordspel Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Koehandel het bordspel Vanaf 10 jaar
Ravensburger Koehandel het bordspel De 'doldwaze' veemarkt Boer zoekt koe! Hier vind je alles wat het onstuimige boerenhart begeert: dieren, veilingen en wat al niet meer! Haal ..
999 Games Port Royal op Allemaal Speelgoed
999 Games Port Royal
999 Games Port Royal Vlot kaartspel vol risico en tactiek. Verzamel gouden munten met behulp van allerlei verschillende schepen. Die worden één voor één van de gedekte stapel getrokke ..
999 Games Cup King Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games Cup King Vanaf 8 jaar
999 Games Cup King Bouw met gekleurde cups je eigen driedimensionale piramide. Speel 1 of meer kaarten in 1 kleur om je linker- of rechterbuurman aan te vallen. Die moet ter verdediging ka ..
999 Games 30 seconds junior op Allemaal Speelgoed
999 Games 30 seconds junior
999 Games 30 seconds junior Speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jull ..
999 Games Qwirkle Cubes 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games Qwirkle Cubes 2 tot 4
999 Games Qwirkle Cubes Dobbelspel, gebaseerd op het bekende Qwirkle Vorm net als in het bekende legspel rijen van gelijke kleuren of symbolen, maar nu doe je dat met dobbelstenen in plaa ..
999 Games Commando Pinkelen op Allemaal Speelgoed
999 Games Commando Pinkelen
999 Games Commando Pinkelen Reactiespel voor grote groepen. Alle spelers, met uitzondering van de spelleider, roffelen op tafel. Als de spelleider een commando roept, een kleur of een sy ..
Het beste brein van Nederland op Allemaal Speelgoed
Het beste brein van Nederland
Heb jij het beste brein van Nederland? Gefeliciteerd⦠je bent op weg om âHet Beste Breinâ te worden! Die titel pak je in een spannende strijd vol visuele spellen en opdrachten gebasee ..
Ravensburger HOI Barricade op Allemaal Speelgoed
Ravensburger HOI Barricade
Ravensburger HOI Barricade Zijn jullie klaar voor onverwachte onthullingen van jullie vrienden en een heleboel lol? Speel dan tegen elkaar in een spannend Survival Parcours! Welke HOI-figu ..
999 games Carcassonne De draak de fee en de jonkvrouw op Allemaal Speelgoed
999 games Carcassonne De draak de fee en de jonkvrou ..
999 games Carcassonne De draak de fee en de jonkvrouw De omgeving van Carcassonne wordt geteisterd door een rondzwervende draak. Dappere helden proberen hun horigen tegen het reusachtige m ..
999 Games 30 Seconds op Allemaal Speelgoed
999 Games 30 Seconds
999 Games 30 Seconds Herziene editie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert b ..
Clown Rommelo bordspel op Allemaal Speelgoed
Clown Rommelo bordspel
Clown Rommelo bordspel Rommelo: raak als eerste al je kaarten kwijt en verdien de meeste fiches! Het doel van dit spel is, om zo veel mogelijk fiches te verdienen. De speler, die aan het e ..
999 Games playmat Camel up Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games playmat Camel up Vanaf 8 jaar
999 Games playmat Camel up Speel Camel Up nu op een andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Camel Up. Vanaf nu bouw je het ..
999 Games Stapelgekke speedcups uitbreiding op Allemaal Speelgoed
999 Games Stapelgekke speedcups uitbreiding
Vlot reactie- en behendigheidsspel voor 2, maar met het basisspel te combineren! In deze nieuwe editie van het populaire reactiespel Speed Cups neem je het met z'n tweeen tegen elkaar ..
999 Games regenwormen uitbreiding Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games regenwormen uitbreiding Vanaf 8 jaar
Uitbreiding op het dobbelspelletje Regenwormen. Deze uitbreiding bevat 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en 5 specialisten in de vorm van 'animeeples' en een dobbelsteen. De sp ..
999 Games playmat Catan gold Vanaf 8 jaar op Allemaal Speelgoed
999 Games playmat Catan gold Vanaf 8 jaar
999 Games playmat Catan gold Speel Catan nu op een andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Catan. Vanaf nu bouw je het spee ..
Hasbro Monopoly Junior op Allemaal Speelgoed
Hasbro Monopoly Junior
Hasbro Monopoly Junior MONOPOLY voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met 4 Junior pionnen van de klassieke Monopoly pionnen. Je favoriete klassieke pionnenâ ..
Ravensburger Scotland yard master op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Scotland yard master
Ravensburger Scotland yard master De gratis appmaakt de smartphone of tablet van de detectives een digitale regelkamer; moderne opsporingsmethoden van analyse toto plaatsbepaling helpen me ..
Ravensburger Start 11 het bordspel op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Start 11 het bordspel
Ravensburger Start 11 het bordspel De geliefde klassieker onder de kaartspellen nu als bordspel! De geliefde klassieker onder de kaartspellen nu als bordspel! De spelers leggen kaartje v ..
999 Games playmat Qwirkle connect Vanaf 8 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games playmat Qwirkle connect Vanaf 8 jaar 2 tot ..
999 Games playmat Qwirkle connect Speel Qwirkle nu op een andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel Qwirkle. Leg net als in h ..
Ravensburger Doolhof: Op jacht naar de schat! op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Doolhof: Op jacht naar de schat!
Ravensburger Doolhof: Op jacht naar de schat! Zijn jullie er klaar voor? Klaar⦠af! Het razendsnelle spelplezier voor de hele familie! Lange gangen ontwarren⦠mooie schatten ontdekke ..
Goliath Twisted Eyes op Allemaal Speelgoed
Goliath Twisted Eyes
Goliath Twisted Eyes Voor één keer heb je een goed excuus om niet te weten hoe je moet tekenen! Met deze dwaze glazen worden je tekeningen onherkenbaar en krijgen je teamgenoten tranen i ..
Hasbro Chewie de stuntpiloot op Allemaal Speelgoed
Hasbro Chewie de stuntpiloot
Hasbro Chewie de stuntpiloot "Het bekende spel Stef Stuntpiloot nu in een speciale Star Wars editie. Chewie stunt en stuitert maar raak. Start de Millenium Falcon en laat Chewie vliegen! A ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 91 resultaten)

Aanraders via Google!!