Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Educatief

Overzicht van alle producten in de rubriek Educatief


Resultaten 1 tot 48 (van de 312 resultaten)
999 Games 7ate9 Vanaf 8 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games 7ate9 Vanaf 8 jaar 2 tot 4
999 Games 7ate9 Chaotisch kaartspel, waarbij snel gerekend en gereageerd moet worden Je krijgt een gedekte stapel kaarten en probeert die zo snel mogelijk kwijt te raken. Er ligt 1 kaart ..
Nu met 25% voordeel!!
Haba leerspel Avonturier 1 x 1 (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Avonturier 1 x 1 (NL)
Haba Abenteuer leerspel Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door een grote poort met raadselachtige opgaven. Nu wordt er gere ..
Nu met 49% voordeel!!
Haba leerspel Abenteuer 1 x 1 (DU) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Abenteuer 1 x 1 (DU)
Haba Abenteuer leerspel Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door een grote poort met raadselachtige opgaven. Nu wordt er gere ..
Nu met 24% voordeel!!
Haba leerspel Boodschappen doen (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Boodschappen doen (NL)
Haba Boodschappen doen leerspel Op naar de markt! Elk van jullie heeft een boodschappenlijst met vier dingen die je moet kopen. Maar waar zijn broodjes verkrijgbaar en welke marktkraam verk ..
Nu met 25% voordeel!!
Haba leerspel Au Marché! (FR) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Au Marché! (FR)
Haba Au Marché! leerspel Op naar de markt! Elk van jullie heeft een boodschappenlijst met vier dingen die je moet kopen. Maar waar zijn broodjes verkrijgbaar en welke marktkraam verkoopt k ..
Nu met 35% voordeel!!
Haba leerspel Einkaufen (DU) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Einkaufen (DU)
Haba Einkaufen leerspel Op naar de markt! Elk van jullie heeft een boodschappenlijst met vier dingen die je moet kopen. Maar waar zijn broodjes verkrijgbaar en welke marktkraam verkoopt kaa ..
Nu met 25% voordeel!!
ThinkFun denkspel Wave Breaker op Allemaal Speelgoed
ThinkFun denkspel Wave Breaker
ThinkFun Wave Breaker Een spannend, uitdagend en meeslepend spel voor spelers die niet snel zeeziek worden. De golven klotsen namelijk alle kanten op. De bedoeling is dat jij de rode boot v ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games bouwspel Kheops op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games bouwspel Kheops
White Goblin Games bouwspel Kheops Kheops is een prachtig bouwspel vol strategische mogelijkheden. Farao heeft zijn twee beste architecten ontboden en hen bevolen de meest indrukwekkende gr ..
999 Games Terra op Allemaal Speelgoed
999 Games Terra
999 Games Terra In dit educatieve wedspel maak je een leerzame reis langs de interessantste locaties ter wereld. Van de hoogste bergen, via de kleinste eilanden naar de diepste diepten van ..
Deltas de grote kinderatlas op Allemaal Speelgoed
Deltas de grote kinderatlas
Reis van de ijsberen op de Noordpool naar de pinguins op de Zuidpool... Van de besneeuwde bossen in Alaska naar de bloedhete woestijnen van Australie... Van de nomadenstammen in Niger naar ..
Nu met 33% voordeel!!
ThinkFun leer programmeren spel Code Master op Allemaal Speelgoed
ThinkFun leer programmeren spel Code Master
ThinkFun Code Master Kinderen leren de basis van het programmeren zonder een computer! In Code Master reist de Avatar naar een exotische wereld. Hier gaat hij op zoek naar krachtige kristal ..
Just like home - electronische kassa, roze op Allemaal Speelgoed
Just like home - electronische kassa, roze
Ik wil graag appelsap kopen. Hoeveel kost dat? Met de kleine elektronische kassa van Just Like Home is het shoppen in een kleine winkel nog leuker! De levensmiddelen worden gekocht, betaald ..
Nu met 25% voordeel!!
Hubelino Sudoku 33 delig (DU) op Allemaal Speelgoed
Hubelino Sudoku 33 delig (DU)
Hubelino Sudoku Onze kleurrijke Sudoku slaagt erin om het hele spel leuk te maken zonder nummers. Met alleen de kleuren kunnen zelfs kleine kinderen dit spel spelen. Hun logisch denken word ..
Nu met 49% voordeel!!
Haba leerspel Les Couleurs et les Formes avec petit Ourson (FR) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Les Couleurs et les Formes avec petit ..
Haba Les Couleurs et les Formes avect petit Ourson Jouw kindje kan met dit spel op een leuke manier kennis maken met kleuren en vormen. Daarnaast kan er ook vrij gepuzzeld worden wat goed i ..
Nu met 50% voordeel!!
Haba leerspel Les Monstres des Maths (FR) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Les Monstres des Maths (FR)
Haba Les Monstres des Maths leerspel Help! Overval door de cijfermonsters! Wie een scherp verstand en een goed geheugen heeft, kan ze gemakkelijk vangen. Doel van het spel is om met steeds ..
Nu met 40% voordeel!!
Haba leerspel Cijfermonsters (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Cijfermonsters (NL)
Haba Cijfermonsters leerspel Help! Overval door de cijfermonsters! Wie een scherp verstand en een goed geheugen heeft, kan ze gemakkelijk vangen. Doel van het spel is om met steeds drie cij ..
Nu met 50% voordeel!!
Haba leerspel Mathe Monster (DU) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Mathe Monster (DU)
Haba Mathe-Monster leerspel Help! Overval door de cijfermonsters! Wie een scherp verstand en een goed geheugen heeft, kan ze gemakkelijk vangen. Doel van het spel is om met steeds drie cijf ..
Nu met 28% voordeel!!
Jumbo rekenspel Ik Leer Sommetjes 54 delig op Allemaal Speelgoed
Jumbo rekenspel Ik Leer Sommetjes 54 delig
Jumbo rekenspel Ik Leer Sommetjes Zit jouw kind in groep drie of vier en is het dol op rekenen? Of kan het wel wat hulp gebruiken om het beter onder de knie te krijgen? Dan is dit rekenspel ..
Nu met 25% voordeel!!
Hubelino Tangram 36 delig (DU) op Allemaal Speelgoed
Hubelino Tangram 36 delig (DU)
Hubelino Tangram Tangram is een oud Aziatisch spel die zijn weg vond naar ons assortiment. Met weinig stenen worden de meest fantastische dieren, huizen of eigen fantasie-creaties gemaakt! ..
Nu met 26% voordeel!!
Melissa & Doug magnetisch bord Switch & Spin 22 delig op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug magnetisch bord Switch & Spin 22 deli ..
Melissa & Doug magnetisch bord Met dit magnetische bord maken de kinderen hun eigen spel. Kies een van de tien designs en plaats de tandwielen in het houten frame. Ze draaien telkens weer i ..
Nu met 50% voordeel!!
Haba leerspel Dino des Chiffres (FR) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Dino des Chiffres (FR)
Haba Dino des Chiffres leerspel 1, 2, 3... Wie kan de getallendino helpen bij het tellen? Bij ieder getal moet de bijpassende hoeveelheid worden gevonden en omgekeerd. Specificaties: Kleur: ..
Nu met 64% voordeel!!
Haba leerspel Getallendino (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Getallendino (NL)
Haba Getallendino leerspel 1, 2, 3... Wie kan de getallendino helpen bij het tellen? Bij ieder getal moet de bijpassende hoeveelheid worden gevonden en omgekeerd. Specificaties: Kleur: mult ..
Nu met 54% voordeel!!
Haba leerspel Zahlendino (DU) op Allemaal Speelgoed
Haba leerspel Zahlendino (DU)
Haba Zahlendino leerspel 1, 2, 3... Wie kan de getallendino helpen bij het tellen? Bij ieder getal moet de bijpassende hoeveelheid worden gevonden en omgekeerd. Specificaties: Kleur: multic ..
Nu met 27% voordeel!!
Goula bouwspel Logic City 49 delig op Allemaal Speelgoed
Goula bouwspel Logic City 49 delig
Goula bouwspel Logic City Met dit spel ontwikkel je het ruimtelijk inzicht van jouw kind. Maar liefst 45 opdrachtkaarten bieden telkens weer een nieuwe uitdaging voor kleintjes vanaf 3 jaar ..
Playlab - Tam Tam - Optellen op Allemaal Speelgoed
Playlab - Tam Tam - Optellen
Tam Tam - Playlab - Optellen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die al wat verder gevorderd zijn met optellen en rekenen. Zoek de combinaties tussen een plaatje op de ene kaart en een w ..
Nu met 42% voordeel!!
Playlab - Tam Tam - Lezen Niveau 1 op Allemaal Speelgoed
Playlab - Tam Tam - Lezen Niveau 1
Tam Tam - Playlab - Lezen Niveau 1 is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die net zijn begonnen met lezen. Zoek de combinaties tussen een plaatje op de ene kaart en een woord op de andere k ..
Nu met 42% voordeel!!
Playlab - Tam Tam - Engelse Woordjes op Allemaal Speelgoed
Playlab - Tam Tam - Engelse Woordjes
Met Tam Tam - Playlab - Engelse Woordjes maakt je kind kennis met de eerste Engelse woordjes. Combineer het plaatje met het woord. Tussen 2 kaarten is er altijd 1 match. Zo zijn er talloze ..
Clown Games IQ Spel voor Kinderen op Allemaal Speelgoed
Clown Games IQ Spel voor Kinderen
Speel dit leuke IQ spel voor kinderen en ontdek hoe slim jij bent. Kinderen kunnen visueel inzicht, rekenkundig inzicht, logisch denken, taalkundig inzicht en ruimtelijk inzicht trainen met ..
Clementoni leesspelletjes op Allemaal Speelgoed
Clementoni leesspelletjes
De leesspelletjes laat kinderen kennismaken met de wereld van lezen. De spelletjes leren letters en lettergrepen te herkennen en begeleiden bij het leren lezen en het begrijpen van woorden ..
Ravensburger Tiptoi boek: Eerste letters op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Tiptoi boek: Eerste letters
Waar hoor je de N in zon? Wat rijmt op huis? Hoeveel lettergrepen hoor je? Met dit Tiptoi boek ontdekken kinderen de wereld van de letters en ontdekken ze interactief de Nederlandse taal.
Color Brain op Allemaal Speelgoed
Color Brain
Pak een kaart van de stapel en kies een kleur bij het woord op het kaartje. Wie weet de juiste kleur te raden? Geef kleur aan je gedachten met het schitterende spel Color Brain!
ABC memo op Allemaal Speelgoed
ABC memo
Leer spelenderwijs het alfabet met het ABC memospel. Draai twee tegels om en probeer zoveel mogelijk paren te vinden. Heb je de meeste paren gevonden, dan ben je de winnaar!
SES Ik leer zelf aankleden op Allemaal Speelgoed
SES Ik leer zelf aankleden
SES Ik leer zelf aankleden. Kinderen leren zichzelf gemakkelijk aan te kleden door de 6 verschillende kledingsluitingen als rits, gesp, drukknoop steeds opnieuw te oefenen.
Jumbo Duo 1 - 10 puzzelset - 20 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Duo 1 - 10 puzzelset - 20 stukjes
Deze duopuzzel van Jumbo is heel leerzaam! Je kind ontdekt dieren, kleuren en cijfers. Laat het kind het juiste getal bij het bijpassende puzzelstukje leggen.
Ravensburger eerste woordjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger eerste woordjes
Ravensburger eerste woordjes. Leer letters herkennen en woordjes maken met dit leuke spel. Bij dit spel leren de kinderen welke letters bij welk woord horen.
Nu met 25% voordeel!!
Jumbo Ik leer Schrijven op Allemaal Speelgoed
Jumbo Ik leer Schrijven
Met dit educatieve spel van Jumbo leren de allerkleinsten spelenderwijs letters en woordjes schrijven. De doos bevat twintig kaarten met 94 opdrachten.
Ravensburger Ontdek de wereld - kinderspel op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Ontdek de wereld - kinderspel
Waar leven de zebra en de olifant? Wie kent het vrijheidsbeeld en wie weet waar de piramides staan? Veel plaatjes nodigen uit onze aarde te ontdekken.
Dolfje Weerwolfje woordspelletjes op Allemaal Speelgoed
Dolfje Weerwolfje woordspelletjes
Dolfje Weerwolfje woordspelletjes bevat leuke spelletjes! Ontcijfer weerwolventaal, los de letterchaos op en zoek de woorden die erin verstopt zitten.
Clementoni interactieve quiz lichaam op Allemaal Speelgoed
Clementoni interactieve quiz lichaam
Ontdek het menselijk lichaam en de sport met deze interactieve quiz-set van Clementoni. Met twaalf educatieve activiteiten en meer dan 250 quizvragen.
Vorm en schaduw spel op Allemaal Speelgoed
Vorm en schaduw spel
Met dit spel zoek je de juiste schaduwen die bij de afbeeldingen horen. Het spel wordt nóg leuker door de schaduwbeelden te tekenen en in te kleuren.
Vind en kleur spel op Allemaal Speelgoed
Vind en kleur spel
Met dit vind- en kleurspel zijn kinderen creatief bezig. Laat je kind de afbeeldingen op het speelbord op basis van de kleurstippen zoeken en tellen.
Dinosauriërs feit en spel op Allemaal Speelgoed
Dinosauriërs feit en spel
Ontdek het prehistorische rijk van de dinosauriërs met dit te gekke feit en spelboek! Je vindt er allerlei weetjes, activiteiten en een skeletmodel.
Clementoni Wetenschap magnetisme op Allemaal Speelgoed
Clementoni Wetenschap magnetisme
Zet met deze Clementoni Wetenschap magnetismeset een kompas in elkaar en ontdek hoe het werkt! Leer ook hoe magnetisme invloed heeft op onze planeet.
Triominos: Disney Junior editie - kinderspel op Allemaal Speelgoed
Triominos: Disney Junior editie - kinderspel
Speel de Disney Junior editie van Triominos. Speel slim en combineer de kleuren en cijfers op de juiste manier met wat hulp van je Disney vriendjes!
Vind het trio spel op Allemaal Speelgoed
Vind het trio spel
Bij dit Trio-spel worden drie kaarten die bij elkaar horen gelegd. Door middel van vragen kun je het kind helpen om de juiste combinaties te vinden.
Goula schrijfbewegingen - set van 4 op Allemaal Speelgoed
Goula schrijfbewegingen - set van 4
Laat je kind de lijnen met de hand volgen en hij of zij zal de eerste schrijfbewegingen voelen. De set bevat vier plaatjes met verschillende lijnen.
Ravensburger spel Het lichaam op Allemaal Speelgoed
Ravensburger spel Het lichaam
Leer alles over het menselijk lichaam! Met dit Ravensburger spel kunnen kinderen op een leuke manier meer over botten, spieren en de huid ontdekken.
Woezel & Pip: hoe voel je je? op Allemaal Speelgoed
Woezel & Pip: hoe voel je je?
Met Woezel & Pip: hoe voel je je? leert je kleuter spelenderwijs emoties herkennen. Het kind leert zijn of haar gevoelens onder woorden te brengen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 312 resultaten)

Aanraders via Google!!