Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Educatief

Overzicht van alle producten in de rubriek Educatief


Resultaten 1 tot 48 (van de 277 resultaten)
999 Games 7ate9 Vanaf 8 jaar 2 tot 4 op Allemaal Speelgoed
999 Games 7ate9 Vanaf 8 jaar 2 tot 4
999 Games 7ate9 Chaotisch kaartspel, waarbij snel gerekend en gereageerd moet worden Je krijgt een gedekte stapel kaarten en probeert die zo snel mogelijk kwijt te raken. Er ligt 1 kaart ..
999 Games Terra op Allemaal Speelgoed
999 Games Terra
999 Games Terra In dit educatieve wedspel maak je een leerzame reis langs de interessantste locaties ter wereld. Van de hoogste bergen, via de kleinste eilanden naar de diepste diepten van ..
Deltas de grote kinderatlas op Allemaal Speelgoed
Deltas de grote kinderatlas
Reis van de ijsberen op de Noordpool naar de pinguins op de Zuidpool... Van de besneeuwde bossen in Alaska naar de bloedhete woestijnen van Australie... Van de nomadenstammen in Niger naar ..
Just like home - electronische kassa, roze op Allemaal Speelgoed
Just like home - electronische kassa, roze
Ik wil graag appelsap kopen. Hoeveel kost dat? Met de kleine elektronische kassa van Just Like Home is het shoppen in een kleine winkel nog leuker! De levensmiddelen worden gekocht, betaald ..
Playlab - Tam Tam - Optellen op Allemaal Speelgoed
Playlab - Tam Tam - Optellen
Tam Tam - Playlab - Optellen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die al wat verder gevorderd zijn met optellen en rekenen. Zoek de combinaties tussen een plaatje op de ene kaart en een w ..
Nu met 42% voordeel!!
Playlab - Tam Tam - Lezen Niveau 1 op Allemaal Speelgoed
Playlab - Tam Tam - Lezen Niveau 1
Tam Tam - Playlab - Lezen Niveau 1 is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die net zijn begonnen met lezen. Zoek de combinaties tussen een plaatje op de ene kaart en een woord op de andere k ..
Nu met 42% voordeel!!
Playlab - Tam Tam - Engelse Woordjes op Allemaal Speelgoed
Playlab - Tam Tam - Engelse Woordjes
Met Tam Tam - Playlab - Engelse Woordjes maakt je kind kennis met de eerste Engelse woordjes. Combineer het plaatje met het woord. Tussen 2 kaarten is er altijd 1 match. Zo zijn er talloze ..
Little Storm: buitenspelen op Allemaal Speelgoed
Little Storm: buitenspelen
In Little Storm: Buiten spelen leren kinderen wat ze nodig hebben om veilig buiten te kunnen spelen. Little Storm is een serie educatieve geheugenspelletjes voor jonge kinderen waarbij plez ..
Clementoni leesspelletjes op Allemaal Speelgoed
Clementoni leesspelletjes
De leesspelletjes laat kinderen kennismaken met de wereld van lezen. De spelletjes leren letters en lettergrepen te herkennen en begeleiden bij het leren lezen en het begrijpen van woorden ..
Color Brain op Allemaal Speelgoed
Color Brain
Pak een kaart van de stapel en kies een kleur bij het woord op het kaartje. Wie weet de juiste kleur te raden? Geef kleur aan je gedachten met het schitterende spel Color Brain!
ABC memo op Allemaal Speelgoed
ABC memo
Leer spelenderwijs het alfabet met het ABC memospel. Draai twee tegels om en probeer zoveel mogelijk paren te vinden. Heb je de meeste paren gevonden, dan ben je de winnaar!
SES Ik leer zelf aankleden op Allemaal Speelgoed
SES Ik leer zelf aankleden
SES Ik leer zelf aankleden. Kinderen leren zichzelf gemakkelijk aan te kleden door de 6 verschillende kledingsluitingen als rits, gesp, drukknoop steeds opnieuw te oefenen.
Jumbo Duo 1 - 10 puzzelset - 20 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Duo 1 - 10 puzzelset - 20 stukjes
Deze duopuzzel van Jumbo is heel leerzaam! Je kind ontdekt dieren, kleuren en cijfers. Laat het kind het juiste getal bij het bijpassende puzzelstukje leggen.
Ravensburger eerste woordjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger eerste woordjes
Ravensburger eerste woordjes. Leer letters herkennen en woordjes maken met dit leuke spel. Bij dit spel leren de kinderen welke letters bij welk woord horen.
Jumbo Ik leer schrijven op Allemaal Speelgoed
Jumbo Ik leer schrijven
Met dit educatieve spel van Jumbo leren de allerkleinsten spelenderwijs letters en woordjes schrijven. De doos bevat twintig kaarten met 94 opdrachten.
Ravensburger Ontdek de wereld - kinderspel op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Ontdek de wereld - kinderspel
Waar leven de zebra en de olifant? Wie kent het vrijheidsbeeld en wie weet waar de piramides staan? Veel plaatjes nodigen uit onze aarde te ontdekken.
Dolfje Weerwolfje woordspelletjes op Allemaal Speelgoed
Dolfje Weerwolfje woordspelletjes
Dolfje Weerwolfje woordspelletjes bevat leuke spelletjes! Ontcijfer weerwolventaal, los de letterchaos op en zoek de woorden die erin verstopt zitten.
Clementoni interactieve quiz lichaam op Allemaal Speelgoed
Clementoni interactieve quiz lichaam
Ontdek het menselijk lichaam en de sport met deze interactieve quiz-set van Clementoni. Met twaalf educatieve activiteiten en meer dan 250 quizvragen.
Vorm en schaduw spel op Allemaal Speelgoed
Vorm en schaduw spel
Met dit spel zoek je de juiste schaduwen die bij de afbeeldingen horen. Het spel wordt nóg leuker door de schaduwbeelden te tekenen en in te kleuren.
Vind en kleur spel op Allemaal Speelgoed
Vind en kleur spel
Met dit vind- en kleurspel zijn kinderen creatief bezig. Laat je kind de afbeeldingen op het speelbord op basis van de kleurstippen zoeken en tellen.
Dinosauriërs feit en spel op Allemaal Speelgoed
Dinosauriërs feit en spel
Ontdek het prehistorische rijk van de dinosauriërs met dit te gekke feit en spelboek! Je vindt er allerlei weetjes, activiteiten en een skeletmodel.
Clementoni Wetenschap magnetisme op Allemaal Speelgoed
Clementoni Wetenschap magnetisme
Zet met deze Clementoni Wetenschap magnetismeset een kompas in elkaar en ontdek hoe het werkt! Leer ook hoe magnetisme invloed heeft op onze planeet.
Triominos: Disney Junior editie - kinderspel op Allemaal Speelgoed
Triominos: Disney Junior editie - kinderspel
Speel de Disney Junior editie van Triominos. Speel slim en combineer de kleuren en cijfers op de juiste manier met wat hulp van je Disney vriendjes!
Vind het trio spel op Allemaal Speelgoed
Vind het trio spel
Bij dit Trio-spel worden drie kaarten die bij elkaar horen gelegd. Door middel van vragen kun je het kind helpen om de juiste combinaties te vinden.
Goula schrijfbewegingen - set van 4 op Allemaal Speelgoed
Goula schrijfbewegingen - set van 4
Laat je kind de lijnen met de hand volgen en hij of zij zal de eerste schrijfbewegingen voelen. De set bevat vier plaatjes met verschillende lijnen.
Woezel & Pip: hoe voel je je? op Allemaal Speelgoed
Woezel & Pip: hoe voel je je?
Met Woezel & Pip: hoe voel je je? leert je kleuter spelenderwijs emoties herkennen. Het kind leert zijn of haar gevoelens onder woorden te brengen.
Jumbo Ik leer lettergrepen op Allemaal Speelgoed
Jumbo Ik leer lettergrepen
Met deze zes Jumbo spelletjes leer je spelenderwijs je eerste woordjes lezen. Je leert letters herkennen, lettergrepen benoemen en woordjes vormen.
Jumbo Electro basisschool groep 3 en 4 op Allemaal Speelgoed
Jumbo Electro basisschool groep 3 en 4
Met de Jumbo Electro basisschool groep 3 en 4 leer je taal, rekenen, de natuur, Engels en meer. Zoek het juiste antwoord en zie het lampje branden.
Jumbo Ik leer de tijd op Allemaal Speelgoed
Jumbo Ik leer de tijd
In deze Jumbo doos zitten zes spelletjes. Leer hele en halve uren, analoog en digitaal klokkijken, tijdsmomenten herkennen en tijden rangschikken!
Bumba 4-in-1 spel op Allemaal Speelgoed
Bumba 4-in-1 spel
Deze superleuke Bumba-4-in-1-speeldoos van Studio 100 bevat een puzzel, een blokpuzzel, een domino- en een memospel en dus onbeperkt speelplezier!
Knikkerspel mesmerizing op Allemaal Speelgoed
Knikkerspel mesmerizing
Friemel en kronkel de kleurrijke knikkers door een kronkelende doolhof of wijzig de weg door de schijven te verdraaien voor nog meer speelplezier.
Clementoni Disney Finding Dory Quizzy kaartspel op Allemaal Speelgoed
Clementoni Disney Finding Dory Quizzy kaartspel
De Disney Finding Dory Quizzy van Clementoni is een leuk kaartspel met meer dan 200 educatieve quizvragen. Inclusief elektronische pen met geluid.
Deltas Educatieve posters Groenten op Allemaal Speelgoed
Deltas Educatieve posters Groenten
De educatieve posters van Deltas zijn kleurrijk, duidelijk en informatief! Kenmerken - afmetingen: 80 x 51 cm - gelamineerd - vanaf +/- 2 jaar
Jumbo Electro Original Woezel & Pip op Allemaal Speelgoed
Jumbo Electro Original Woezel & Pip
Bij dit Jumbo Electro Original-spel zoek je met Woezel en Pip steeds twee dingen die bij elkaar horen door de stekkers in twee gaatjes te steken.
Tegenstellingen spel op Allemaal Speelgoed
Tegenstellingen spel
Het tegenstellingenspel is een leuk spel waarbij je je geheugen ook nog eens traint. Zoek, koppel en beschrijf de tegenovergestelde afbeeldingen.
Goula Tangram - hout op Allemaal Speelgoed
Goula Tangram - hout
Goula Tangram is een figuurspel met 28 geometrische vormen in vrolijke kleuren. Laat je fantasie de vrije loop en maak oneindig veel combinaties.
Ravensburger verkeersspel op Allemaal Speelgoed
Ravensburger verkeersspel
Leer alles over het verkeer met dit Ravensburger verkeersspel. Op speelse wijze helpen agent Paul en de geïllustreerde situatiekaarten daarbij.
Jumbo Electro wonderpen Mini-voertuigen op Allemaal Speelgoed
Jumbo Electro wonderpen Mini-voertuigen
Leren is nog nooit zo leuk geweest als met deze Jumbo Electro wonderpen-set. Ontdek alle voertuigen in de stad, de lucht, op zee en het station.
Twenty One op Allemaal Speelgoed
Twenty One
Speel je het spel Twenty One lekker vlot en vul je lage getallen in? Of wacht je op voltreffers, omdat die tot 21 bonuspunten op kunnen leveren?
Goula gezichtsuitdrukkingen op Allemaal Speelgoed
Goula gezichtsuitdrukkingen
Met dit leuke spel van Goula maak je kennis met de verschillende gezichtsuitdrukkingen. Kun jij het huilende meisje en de boze jongen puzzelen?
Karrewiet Kampioen bordspel op Allemaal Speelgoed
Karrewiet Kampioen bordspel
In Karrewiet Kampioen verbaas je je tegenstander met al je kennis van wat er in de wereld gebeurt en verzamel je de puzzelstukken van je kubus.
Goula rijgspel geometrische vormen op Allemaal Speelgoed
Goula rijgspel geometrische vormen
Dit Goula rijgspel bevat vier gekleurde geometrische vormen. Je kindje kan de bijgeleverde veters aan de figuurtjes met dezelfde kleur rijgen.
Hape A-mazing Pepe spelletje op Allemaal Speelgoed
Hape A-mazing Pepe spelletje
Pepe is de weg kwijt! Help hem de weg te vinden langs het pad. Beweeg de kleurrijke balletjes tot ze allemaal hun eigen kleur hebben gevonden.
Jumbo Ik leer Op weg naar groep 1 op Allemaal Speelgoed
Jumbo Ik leer Op weg naar groep 1
Is je kleintje op weg naar groep 1? Nu leren ze spelenderwijs met deze twintig Jumbo spelletjes! Leer kleuren, vormen, het alfabet en tellen.
Aanwijzingen spel op Allemaal Speelgoed
Aanwijzingen spel
Met dit vrolijke aanwijzingenspel gebruik je je eigen woorden om de andere speler te begeleiden bij het vinden van het juiste beeld en woord.
Jumbo Ik leer cijfers op Allemaal Speelgoed
Jumbo Ik leer cijfers
Met deze zes superleuke spelletjes van Jumbo leer je op een gezellige manier tellen. Leer cijfers herkennen, tellen en hoeveelheden ordenen!
VTech Storio Max spel Finding Dory op Allemaal Speelgoed
VTech Storio Max spel Finding Dory
Met dit VTech Storio Max-spel help je Dory bij het terugvinden van haar ouders. Speel negen uitdagende spellen en verzamel veel zanddollars!
Goula rijgspel lijnen op Allemaal Speelgoed
Goula rijgspel lijnen
Dit rijgspel van Goula is fantastisch! Het is voorzien van verschillende gekleurde lijnen waaraan je kind de bijgeleverde veters kan rijgen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 277 resultaten)

Aanraders via Google!!