Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Dobbelspellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Dobbelspellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 59 resultaten)
Nu met 26% voordeel!!
White Goblin Games dobbelspel Genius op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games dobbelspel Genius
White Goblin Games Genius dobbelspel Dobbelen, kiezen, winnen! Het leukste familiespel is er nu ook als dobbelspel. Genius dobbelspel is ontworpen door de wereldberoemde spelontwerper Reine ..
Nu met 52% voordeel!!
ThinkFun wiskunde dobbelen op Allemaal Speelgoed
ThinkFun wiskunde dobbelen
ThinkFun wiskunde dobbelen Dit spel is speciaal gemaakt voor kinderen om te oefenen met wiskunde. Door dit spel te spelen ontwikkelen ze meer rekenvaardigheden en wordt de algemene kennis i ..
Nu met 49% voordeel!!
Winning Moves dobbelspel Biggen op Allemaal Speelgoed
Winning Moves dobbelspel Biggen
Winning Moves dobbelspel Biggen Bij het geluksspel Biggen gooi je niet met dobbelstenen, maar met varkentjes. De manier waarop de varkentjes op de tafel landen, bepaalt het aantal punten da ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games Machi Koro dobbelspel op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games Machi Koro dobbelspel
White Goblin Games Machi Koro dobbelspel Welkom in de stad van Machi Koro, het Japanse dobbelspel dat de wereld aan het veroveren is. Je bent zojuist verkozen tot burgemeester. Gefeliciteer ..
Nu met 23% voordeel!!
Haba spelbox Mijn grote Boomgaard spelletjesverzameling op Allemaal Speelgoed
Haba spelbox Mijn grote Boomgaard spelletjesverzamel ..
Haba Mijn grote Boomgaard- spelletjesverzameling spelbox Kunnen de kinderen de rijpe vruchten plukken, voordat de brutale raaf de boomgaard bereikt? Kunnen de raven in hun nest in de boom r ..
Nu met 25% voordeel!!
White Goblin Games uitbreiding Machi Koro: Haven op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games uitbreiding Machi Koro: Haven
White Goblin Games uitbreiding Machi Koro: Haven Om dit spel te kunnen spelen heb je het basisspel Machi Koro nodig. Deze uitbreiding voegt vervolgens meer variatie, strategie en de mogelij ..
Nu met 26% voordeel!!
White Goblin Games uitbreiding Machi Koro: Metropool op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games uitbreiding Machi Koro: Metropool
White Goblin Games uitbreiding Machi Koro: Metropool Machi Koro: Metropool is de tweede uitbreiding voor het populaire spel Machi Koro. Naast een hoop nieuwe gebouwen wordt er ook een gehee ..
Nu met 35% voordeel!!
Haba dobbelspel Little Fox Dierendokter (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba dobbelspel Little Fox Dierendokter (NL)
Haba Little Fox - Dierendokter dobbelspel Het is druk in de boomhutpraktijk: de egel is verkouden, de vleermuis heeft zijn vleugel verstuikt en de haas heeft een buil op zijn kop. Help de k ..
Nu met 35% voordeel!!
Asmodee dobbelspel Perudo op Allemaal Speelgoed
Asmodee dobbelspel Perudo
Asmodee dobbelspel Perudo Perudo is een verrassend, eenvoudig en snel blufspel vol spanning! Schud de dobbelstenen in de beker, draai hem om op tafel, gluur naar je eigen score en gok hoeve ..
Nu met 24% voordeel!!
White Goblin Games dobbelspel Twenty One (21) op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games dobbelspel Twenty One (21)
White Goblin Games dobbelspel Twenty One (21) Na Qwixx en Qwinto opnieuw een superleuk dobbelspel! Speel je lekker vlot en vul je lage getallen in? Of wacht je op voltreffers omdat die tot ..
Nu met 26% voordeel!!
Haba dobbelspel Dobbelwormpje (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba dobbelspel Dobbelwormpje (NL)
Haba Dobbelwormpje dobbelspel Daar brandt een lichtje! Rups Roel rekt zich uit en ziet enkele blaadjes verderop glimwormpje Gloria. Hij wil heel graag met haar spelen... Wie heeft geluk met ..
Nu met 52% voordeel!!
White Goblin Games dobbelspel Qwinto op Allemaal Speelgoed
White Goblin Games dobbelspel Qwinto
White Goblin Games dobbelspel Qwinto In Qwinto werken de spelers aan drie oplopende cijferreeksen. Iedere speler heeft een velletje van een notitieblokje voor zich liggen met daarop een ora ..
Nu met 27% voordeel!!
Haba dobbelspel Dobbelkoning (NL) op Allemaal Speelgoed
Haba dobbelspel Dobbelkoning (NL)
Haba Dobbelkoning dobbelspel Het doel is om nieuwe onderdanen te winnen voor je koninkrijk en dit doe je door met drie keer gooien aan de meest uiteenlopende voorwaarden op de kaarten te vo ..
Nu met 11% voordeel!!
Deltas rekendobbelstenen Hoera, ik kan rekenen 18 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas rekendobbelstenen Hoera, ik kan rekenen 18 cm
Deltas rekendobbelstenen Hoera, je leert rekenen! Dat is heel leuk, maar ook wel moeilijk. Daarom moet je veel oefenen, elke dag opnieuw. Want hoe meer je oefent, hoe vlotter het rekenen za ..
Nu met 36% voordeel!!
Selecta Dobbel Puzzel junior op Allemaal Speelgoed
Selecta Dobbel Puzzel junior
Selecta dobbel puzzel Puzzel er op los met deze duidelijk geillustreerde Dobbel Puzzel. Het spel Dobbel Puzzel kan hierdoor gespeeld worden door de allerkleinsten. Gooi met de grote dobbels ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys gambling game 8cm zwart op Allemaal Speelgoed
Toi Toys gambling game 8cm zwart
Toi-Toys gambling game Met deze dobbelstenenset van Toi-Toys kun jij meerdere spellen spelen. Op de achterkant van de verpakking staan een aantal voorbeeldspellen maar je kunt er zelf natuu ..
Nu met 40% voordeel!!
Tactic dobbelspel Dicetto op Allemaal Speelgoed
Tactic dobbelspel Dicetto
Tactic dobbelspel Dicetto Gooi met de dobbelstenen, kijk welke combinaties er op de kaarten staan en probeer de beste kaarten te verzamelen. Een verrassend leuk dobbelspel van Tactic. Speci ..
Nu met 50% voordeel!!
Toyrific dobbelspel shut the box voor vier spelers op Allemaal Speelgoed
Toyrific dobbelspel shut the box voor vier spelers
Toyrific shut the box dobbelspel Deze versie van het dobbelspel shut in the box is speciaal voor vier spelers. Gooi de dobbelstenen en sla de nummers om die op de dobbelsteen staan. Je wint ..
Nu met 26% voordeel!!
Toi Toys dobbelspel paard met kar op Allemaal Speelgoed
Toi Toys dobbelspel paard met kar
Toi-Toys dobbelspel paard met kar Probeer zoveel mogelijk vaten en stro op de kar te plaatsen. Maar pas op! Maak Bronco niet boos. Als je te veel op zijn kar legt gooit hij alles van zijn k ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys throw dice XXL boerderijdieren 29 cm op Allemaal Speelgoed
Toi Toys throw dice XXL boerderijdieren 29 cm
Toi-Toys trow dice XXL Erg leuk gezelschapsspel geinspireerd op Yahtzee. De cijfers zijn vervangen door boerderijdieren. Hiermee is het gemakkelijker om met de allerkleinste te spelen. Spec ..
Nu met 60% voordeel!!
Small Foot Dobbelspel Gigant op Allemaal Speelgoed
Small Foot Dobbelspel Gigant
Small Foot dobbelsteen gigant Een reusachtig gezelschapsspel voor jong en oud. Een dobbelspel dat voor plezier zorgt, met vijf grote houten dobbelstenen, een speelzak en een blok om de resu ..
Nu met 44% voordeel!!
Longfield Games Shut The Box 4 Spelers Dennenhout op Allemaal Speelgoed
Longfield Games Shut The Box 4 Spelers Dennenhout
Longfield Games Shut the Box voor 4 spelers Dennenhout speelbak bekleed met groen vilt. Inclusief 2 dobbelstenen en spelregels. Afmetingen ca. 30 x 30 x 5 cm Shut The Box is een simpel, leu ..
Nu met 29% voordeel!!
33 Dobbelspellen op Allemaal Speelgoed
33 Dobbelspellen
Clown 33 Dobbelspellen in één doosje. Een veelzijdige verzameling van de meest geliefde spelletjes in één spellenpakket. Wie kent niet de bekende dobbelspellen zoals Chicago of een kaar ..
Keer op keer op Allemaal Speelgoed
Keer op keer
Keer op keer is een dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin. Kies steeds 2 dobbelstenen en kruis de bijbehorende vakjes op je speelveld aan. Het vullen van kolommen en gebieden van dezelf ..
Nu met 50% voordeel!!
Eddy Toys dobbelstenen 12 x 12 mm 12 stuks op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys dobbelstenen 12 x 12 mm 12 stuks
Eddy Toys dobbelstenen Speel de leukste dobbelspellen met deze kleurrijke dobbelstenen! Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Afmetingen: 12 x 12 mm Inhoud: 12 Dobbelstenen
Carcassonne dobbelspel op Allemaal Speelgoed
Carcassonne dobbelspel
Voor de fans van het spel Carcassonne is er nu een compact dobbelspel. Het Carcassonne dobbelspel is een snel en eenvoudig spel, leuk voor tussendoor.
Ravensburger Star Wars Dice Battle game op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Star Wars Dice Battle game
Samen met de Star Wars rebellen dobbel je je door de strijd tegen het Imperium met de coole Ravensburger Star Wars dice battle game. door het heelal.
Schmidt Kniffle Extreme dobbelspel op Allemaal Speelgoed
Schmidt Kniffle Extreme dobbelspel
Bij dit Kniffle Extreme-spel van Schmidt maak je slimme combinaties met de vijf dobbelstenen. De speler met het hoogste puntenaantal wint het spel.
Uno - Dobbelspel op Allemaal Speelgoed
Uno - Dobbelspel
Een spannende variatie op het klassieke kaartspel. Raak zo snel mogelijk al je dobbelstenen kwijt en win! Inclusief 11 dobbelstenen en spelregels.
Longfield dobbelset - 34 cm op Allemaal Speelgoed
Longfield dobbelset - 34 cm
Dobbelspellen tijdens een feestje zijn altijd supergezellig. Met deze gave dobbelset van Longfield kun je elk dobbelspel spelen dat je maar wilt!
Qwinto het kaartspel op Allemaal Speelgoed
Qwinto het kaartspel
Speel Qwinto met kaarten en heb het geluk in eigen hand! Dit kaartspel is net zo eenvoudig, maar ook net zo spannend als het dobbelspel.
Zoo Yatzy op Allemaal Speelgoed
Zoo Yatzy
Speel Yahtzee op een leuke nieuwe manier met Zoo Yatzy! In plaats van ogen vind je allerlei leuke dierentuindieren op de dobbelstenen.
Selecta woord mix op Allemaal Speelgoed
Selecta woord mix
Dobbel, maak woorden en win dit woordmixspel van Selecta! Dit spel is niet alleen om te spelen, maar je verbetert je woordenschat ook.
Nada! - Gezelschapsspel op Allemaal Speelgoed
Nada! - Gezelschapsspel
Nada! Is een chaotisch zoekspel met dobbelstenen. Dobbel witte en oranje stenen en zoek zo snel mogelijk naar overeenkomende symbolen.
Longfield dobbelstenen - 16 mm - 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Longfield dobbelstenen - 16 mm - 100 stuks
Speel leuke dobbelspellen met deze kunststofdobbelstenen van Longfield. In de verpakking vind je 100 dobbelstenen van 16 millimeter.
Qwixx Mixx spel op Allemaal Speelgoed
Qwixx Mixx spel
Breid je Qwixx-collectie uit met deze Qwixx Mixx voor nog meer spelplezier! De doos bevat twee verschillende soorten scoreblokken.
Nu met 48% voordeel!!
Goki Dobbelsteenbak Achthoeking op Allemaal Speelgoed
Goki Dobbelsteenbak Achthoeking
Leuk gezelschapsspel met dobbelstenen. - Materiaal: hout en vilt - Diameter: 25,7 cm - Vanaf 6 jaar - Inclusief 5 dobbelstenen
Ravensburger Star Wars aanval op de Dodester pocketspel op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Star Wars aanval op de Dodester pockets ..
Speel dit gave Star Wars-pocketspel van Ravensburger en probeer om de meeste ruimteschepen van je tegenstander te overwinnen.
Qwixx Het duel op Allemaal Speelgoed
Qwixx Het duel
Qwixx Het duel is een superleuke variant op het populaire Qwixx-dobbelspel. Dit spannende spel is geschikt voor twee spelers.
Longfield Shut The Box dubbel spel - 34 x 34 x 4 cm op Allemaal Speelgoed
Longfield Shut The Box dubbel spel - 34 x 34 x 4 cm
Speel met de hele familie het Shut The Box-spel van Longfield. Met dit leuke spel leer je ook nog eens spelenderwijs tellen.
Nu met 50% voordeel!!
Longfield Games Scoreblok Yahtzee op Allemaal Speelgoed
Longfield Games Scoreblok Yahtzee
Longfield Games Yahtzee scoreblok. Dit scoreblok bestaat uit 100 vellen, geschikt voor het gezellige dobbelspel Yathzee.
Qwinto blocks op Allemaal Speelgoed
Qwinto blocks
Qwinto blocks bevat twee extra scorebloks met 80 blaadjes per stuk (160 in totaal) voor het populaire dobbelspel Qwinto.
Yatzy op Allemaal Speelgoed
Yatzy
Rol vijf dobbelstenen en probeer verschillende comninaties te krijgen. De speler met de meeste punten wint het spel!
Schmidt Tricky dobbelspel op Allemaal Speelgoed
Schmidt Tricky dobbelspel
De winnaar van dit Tricky-spel van Schmidt is de grootste vrek die de meeste chips bij elkaar weet te verzamelen.
Bang! The Dice Game op Allemaal Speelgoed
Bang! The Dice Game
Spellenliefhebbers hebben volop dobbelpret met het dobbelspel Bang! The Dice Game van het populaire kaartspel.
Jumbo Stratego dobbelspel op Allemaal Speelgoed
Jumbo Stratego dobbelspel
Stratego dobbelspel van Jumbo is een uitdagend strategisch dobbelspel. Het spel is geschikt voor 2 spelers.
Dobble Kids op Allemaal Speelgoed
Dobble Kids
Speel Dobble Kids en vind als eerste hetzelfde dier op twee verschillende kaarten om het spel te winnen!
Dobbelbeker met dobbelstenen en scoreblokje op Allemaal Speelgoed
Dobbelbeker met dobbelstenen en scoreblokje
Deze dobbelset bevat 6 dobbelstenen, een beker en een scoreblok. Te gebruiken voor allerlei spelletjes.
Resultaten 1 tot 48 (van de 59 resultaten)

Aanraders via Google!!