Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Denkspellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Denkspellen


Resultaten 1 tot 15 (van de 15 resultaten)
Escape room the game op Allemaal Speelgoed
Escape room the game
Escape room the game van Identity games.Net als in een real-life escape room draait het in Escape Room The Game om het oplossen van breinbrekende puzzels in een race tegen de klok. In 60 mi ..
Cortex challenge GEO op Allemaal Speelgoed
Cortex challenge GEO
Cortex challenge GEO.Geo-versie van het snelle hersentestspel Cortex! Stel je hersens op de proef in dit leuke spel waarbij je je geografische kennis, geheugen en reactiesnelheid kunt test ..
Rubiks 3x3 op Allemaal Speelgoed
Rubiks 3x3
Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? De Rubiks kubus.Het spel waar je na heeeeeeeeeel erg lang draaien en vele dagen verder eindelijk een vlak van dezelfde kleur bij elkaar had?Nu is er ..
Cortex challenge op Allemaal Speelgoed
Cortex challenge
Cortex challenge.Stel je hersens op de proef in dit leuke spel waarbij je je inzicht, geheugen en reactiesnelheid kunt testen! Ga de strijd aan met andere spelers in 8 uitdagende tests die ..
Anti-Virus mutation op Allemaal Speelgoed
Anti-Virus mutation
Anti-Virus mutation van Smart Games.Schuif het rode virus eruit! Anti-Virus Mutation daagt je uit om de kleurrijke puzzelstukken over het spelbord te schuiven om zo een weg vrij te make nom ..
Anti-Virus op Allemaal Speelgoed
Anti-Virus
Anti-Virus van Smart Games.Zet je immuumsysteem aan het werk en verwijder het virus voordat het zich vermenigvuldigt.Een superleuke schuifpuzzel: de puzzelstukken kunnen diagonaal en in gro ..
Roadblock op Allemaal Speelgoed
Roadblock
Roadblock van Smart Games.Sluit de wegen af en voorkom dat de autodief kan ontsnappen uit de stad. Uren speelplezier voor jong én oud met 60 spannende missies. Combineer logica en ruimteli ..
Logic Cards blauw op Allemaal Speelgoed
Logic Cards blauw
Logic card blauw.Laat die hersencellen werken!53 verschillende logica puzzels, 5 moeilijkheidsgraden.De oplossing vind je in de app welke je op je telefoon of tablet kunt installeren. Met b ..
Logic Cards geel op Allemaal Speelgoed
Logic Cards geel
Logic card geel.Laat die hersencellen werken!53 verschillende logica puzzels, 5 moeilijkheidsgraden.De oplossing vind je in de app welke je op je telefoon of tablet kunt installeren. Met be ..
IQ Puzzler Pro op Allemaal Speelgoed
IQ Puzzler Pro
IQ Puzzler Pro van Smart Games.IQ-Puzzler Pro is een logisch denkspel voor zowel jong en oud. Het stelt je ruimtelijk inzicht op een leuke manier op de proef. Door zijn compacte vorm is het ..
Trucky 3 op Allemaal Speelgoed
Trucky 3
Trucky 3 van Smart Games.Drie vrolijke vrachtwagens zijn op weg naar hun volgende bestemming. Ze moeten verschillende pakjes oppikken, maar gaan die wel allemaal in hun laadruimte passen? K ..
IQ Focus op Allemaal Speelgoed
IQ Focus
IQ Focus van Smart Games.Concentreer je op het middelste vierkant.Bevat 120 opdrachten in 5 moeilijkheidsgraden.Merk: Smart GamesLeeftijd: Vanaf 8 jaarAantal spelers: 1Speelduur: 5 tot 30 m ..
Magische Metalen Puzzels op Allemaal Speelgoed
Magische Metalen Puzzels
Magische Metalen Puzzels
Thinkfun Block by Block op Allemaal Speelgoed
Thinkfun Block by Block
Thinkfun Block by Block
Tangram Puzzel op Allemaal Speelgoed
Tangram Puzzel
Tangram Puzzel

Aanraders via Google!!