Allemaal Speelgoed - Spellen | Alle producten in de rubriek Buitenspellen


Resultaten 1 tot 41 (van de 41 resultaten)


Disney Frozen T ball 92 cm

Disney Frozen T ball 92 cm op Allemaal Speelgoed
Disney Frozen T-Ball Spring in de rondte met deze T-ball van Frozen. De T-Ball bevordert de motorische vaardigheden, kracht en uithoudingsvermogen van jouw kind. Hij is 92 cm hoog en wordt ..

Androni Spellentas 5 In 1

Androni Spellentas 5 In 1 op Allemaal Speelgoed
Androni Spellentas 5 in 1 Deze Androni 5-in-1 spellenset wordt geleverd in een transparante, stevige tas met 2 handvatten. Handig om mee te nemen op vakantie, naar het strand of het park! D ..

Eddy Toys Gooi en Vangspel roze/groen 37 cm

Eddy Toys Gooi en Vangspel roze/groen 37 cm op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys gooi en vangspel Vang en gooi de bal met deze rackets. Hoe vaak kunnen jullie overgooien zonder de bal de grond te laten raken? Lengte rackter: 25 cm Lengte handvat: 12 cm Diamete ..

Eddy Toys Gooi en Vangspel paars 37 cm

Eddy Toys Gooi en Vangspel paars 37 cm op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys gooi en vangspel Gooi en vang de bal met deze rackets. Hoe vaak kunnen jullie overgooien zonder de bal de grond te laten raken? Lengte racktet: 25 cm Lengte handvat: 12 cm Diamete ..

Eddy Toys Gooi en Vangspel oranje 37 cm

Eddy Toys Gooi en Vangspel oranje 37 cm op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys gooi en vangspel. Gooi en vang de bal met deze rackets. Hoe vaak kunnen jullie overgooien zonder de bal de grond te laten raken? Lengte racktet: 25 cm Lengte handvat: 12 cm Diamet ..

Toys Pure Gymnastiekband 200cm

Toys Pure Gymnastiekband 200cm op Allemaal Speelgoed
Toys Pure Gymnastiekband: Regenboog. Leuke gymnastiekband met vrolijke kleuren. Zwaai met de stok en zie hoe de gymnastiekband alle kanten op gaat. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Mate ..

Angel Sports Jokari 8mm Blauw

Angel Sports Jokari 8mm Blauw op Allemaal Speelgoed
Jokari set met 2 houten bats,blok met bal en elastiek. Dikte van de houten bats: 8 mm Afmetingen: - Bats: 40 x 14 cm - Bal: 4 cm (diameter) - Blok: 10 x 7 x 4 cm Gewicht blok: 600 gram Kleu ..

Helix Shuttles 4 Stuks

Helix Shuttles 4 Stuks op Allemaal Speelgoed
Helix Shuttles 4 stuks Sla naar elkaar over over een afstand van wel 10 tot 15 meter! Gemaakt in felle kleuren zodat de shuttles altijd goed te zien is. Kleur: oranje, groen Afmeting shuttl ..

Small Foot Spring Ster 2 Delig 64 X 15 X 10 cm

Small Foot Spring Ster 2 Delig 64 X 15 X 10 cm op Allemaal Speelgoed
Met deze springster worden evenwicht en motoriek perfect getraind! Zet een voet in de ring en laat het uiteinde met de rol in cirkelbeweging rondgaan. Probeer nu met de tweede voet op tijd ..

Small Foot Touwbrug 160 X 28 cm

Small Foot Touwbrug 160 X 28 cm op Allemaal Speelgoed
Enthousiast klimmen op de brug van scheurbestendig kunststofdraad, traint op speelse wijze het lichaamsgevoel! Span de schommel tussen 2 bomen en het schommelen kan beginnen. De schommel is ..

Angel Sports Racketset 2 Spelers Roze

Angel Sports Racketset 2 Spelers Roze op Allemaal Speelgoed
Angel Sports racketset voor 2 spelers. Wordt geleverd in luxe draagtas met grote shuttle en 2 soorten ballen.

Angel Sports Racketset 2 Spelers Donker Blauw

Angel Sports Racketset 2 Spelers Donker Blauw op Allemaal Speelgoed
Angel Sports racketset voor 2 spelers. Wordt geleverd in luxe draagtas met grote shuttle en 2 soorten ballen.

Angel Sports Racketset 2 Spelers Lichtblauw

Angel Sports Racketset 2 Spelers Lichtblauw op Allemaal Speelgoed
Angel Sports racketset voor 2 spelers. Wordt geleverd in luxe draagtas met grote shuttle en 2 soorten ballen.

Angel Sports Racketset 2 Spelers Rood

Angel Sports Racketset 2 Spelers Rood op Allemaal Speelgoed
Angel Sports racketset voor 2 spelers. Wordt geleverd in luxe draagtas met grote shuttle en 2 soorten ballen.

Toys Pure Gymnastiekband Regenboog 200 cm

Toys Pure Gymnastiekband Regenboog 200 cm op Allemaal Speelgoed
Beleef nu veel plezier met deze gymnastiekband! De band is van polyester, heeft de kleuren van de regenboog en zit vast aan een metalen stok. Zwaai met de stok en zie hoe de gymnastiek band ..

Angel Sports Jokari 8mm Rood

Angel Sports Jokari 8mm Rood op Allemaal Speelgoed
Jokari set met 2 houten bats en blok met bal en elastiek. Dikte van de houten bats: 8 mm Kleur: rood

Outdoor Play Garden Party Time

Outdoor Play Garden Party Time op Allemaal Speelgoed
Outdoor Play Garden Party Game: een spellenpakket met de leukste tuinspellen! Inhoud: zaklopen, eitje balanceren, duo-hardlopen, werpwedstrijd met startlijn, finishlijn en vlaggen voor een ..

Angel Sports Racketset 2 Spelers Oranje

Angel Sports Racketset 2 Spelers Oranje op Allemaal Speelgoed
Angel Sports racketset voor 2 spelers. Wordt geleverd in luxe draagtas met grote shuttle en 2 soorten ballen.

Tianlin Softtennis Rackets + Foambal

Tianlin Softtennis Rackets + Foambal op Allemaal Speelgoed
Tianlin softtennis rackets + foambal Leuk in de achtertuin of op de camping! Twee kunststof rackets met een zachte foambal. Vanaf 3 jaar

Smiffy Boom Racket Deluxe Set Geel/Blauw

Smiffy Boom Racket Deluxe Set Geel/Blauw op Allemaal Speelgoed
Smiffy Boom racket Super competition Kenmerken: - Kleur: geel/blauw - 2 rackets - 2 oranje ballen - Te spelen op het land en in het water - Vanaf 3 jaar

Smiffy Boom Racket Deluxe Set Geel/Groen

Smiffy Boom Racket Deluxe Set Geel/Groen op Allemaal Speelgoed
Smiffy Boom racket Deluxe set Kenmerken: - Kleur: geel/licht groen - 2 rackets - 2 ballen - Geleverd in handige draagzak - Kan zowel op het land als in het water gespeeld worden

Stelten blank 2 hoogtes

Stelten blank 2 hoogtes op Allemaal Speelgoed
Als je maar lang genoeg oefent, kan je vanzelf in het circus! Met deze Stelten train je op evenwicht, inzicht en zelfvertrouwen. Begin op de laagste blokken en perfectioneer je skills. Heb ..

Buitenspeel Parachute spel

Buitenspeel Parachute spel op Allemaal Speelgoed
Bij het spel Parachute is het belangrijk dat je goed samenwerkt met je vrienden! Laat de ballen in de parachute stuiteren, maar zorg dat ze er niet uitvallen. Een vrolijk en leerzaam spel d ..

Buitenspeel Werpspel

Buitenspeel Werpspel op Allemaal Speelgoed
Dit Finse werpspel is zeer geschikt om buiten gespeeld te worden! De houten stokken die voorzien zijn van een cijfer worden in een grasveld geplaatst en dienen te worden omgegooid met de MÃ ..

Slagbal Buitenspeel

Slagbal Buitenspeel op Allemaal Speelgoed
Zet het veld maar vast uit, nog even en de ballen vliegen je om de oren! Zet een veld van 15x15 uit en plaats op iedere hoek een honk. Speel je met een paar vrienden of gebruik je de set ti ..

Spel Balans Buddies

Spel Balans Buddies op Allemaal Speelgoed
Buiten spelen is gezond, daarom ontwikkelt Buitenspeel de allerleukste buitenspelletjes voor jong en oud! Zet de basis klaar en plaats de wip er bovenop. Wie van de spelers kan de meeste Bu ..

Vangbekerspel

Vangbekerspel op Allemaal Speelgoed
Het vangbekerspel is bij veel kinderen wel bekend! De combinatie van samenspelen en actie/reactie maakt het tot een populair spel bij verschillende leeftijden! Door middel van een drukknop ..

Xshot Fire Ball

Xshot Fire Ball op Allemaal Speelgoed
Schiet de bal naar je tegenstander en laat hem of haar de bal vangen. Hoe verder je van elkaar af staat hoe moeilijker het vangen wordt. Als een katapult houdt je jou net omhoog en schiet j ..

Buitenspeel Kaartspel XL

Buitenspeel Kaartspel XL op Allemaal Speelgoed
Met deze grote kaarten kun je zelfs buiten pesten of klaverjassen.... Leg ze uit in de tuin en wees iedereen te slim af. De kaarten zijn geplastificeerd dus ze kunnen tegen een spatje regen ..

Buitenspeel Spel Bowling Hout

Buitenspeel Spel Bowling Hout op Allemaal Speelgoed
De 6 kegels lachen je toe!! Maar wacht maar totdat je ze alle 6 hebt om gekegeld met de bal! Kegelen of bowlen is een leuke activiteit voor zowel binnens- als buitenshuis. Vanaf de kleuterl ..

Schiet en vang spel

Schiet en vang spel op Allemaal Speelgoed
Is jouw reactievermogen snel genoeg voor dit razendsnelle spel? Schiet de puck weg met deze speciale hendel. Jouw tegenstander probeert hem dan zo snel mogelijk weer te vangen. Hopelijk let ..

Zing Zyclone Ring

Zing Zyclone Ring op Allemaal Speelgoed
De ultra lichte Zing Zyclone Ring vliegt tientallen meters ver! Met de Zing Zyclone Blaster schiet je de ultra lichte ring tot 30 meter ver! De ring heeft een doorsnede van 18 centimeter en ..

Buitenspeel Spel Gooien

Buitenspeel Spel Gooien op Allemaal Speelgoed
Lekker spelen in de buitenlucht met de producten van Buitenspeel! Dit Gooi spel is wederom een uniek spel uit de pen van Buitenspeel. Bepaal vooraf de afstand van waar jij en je vrienden mo ..

Loopski Buitenspeel

Loopski Buitenspeel op Allemaal Speelgoed
Speel samen met de unieke producten van Buitenspeel! Soms zijn kinderen aan een kleine uitdaging toe, Buitenspeel heeft een zeer leuk, stimulerend en uitdagend assortiment. Met deze Loopski ..

Supreme Boomarang

Supreme Boomarang op Allemaal Speelgoed
Real Fly Action met de Supreme Boomerang! Deze boomerang is zacht en daardoor veilig in gebruik. De echte vlieg actie zorgt voor volop buitenspeelpezier in de tuin, op de camping of het str ..

Croquet 75 cm

Croquet 75 cm op Allemaal Speelgoed
Croquet is een gezellig balspel waarbij de bal door de poortjes geslagen dient te worden. Zoek een valk veld en zet een route uit met de poortjes. Nodig je vrienden, vriendinnen of mede cam ..

Summertime Beachball Colour

Summertime Beachball Colour op Allemaal Speelgoed
Spelen op het strand, op de camping en in de tuin met de Summertime Beachball set Colour! Samen met vrienden en familie speel jij beachball. Pak het batje stevig vast en laat de speciale be ..

Flying Disc Print

Flying Disc Print op Allemaal Speelgoed
In een frisgroen weiland of op een zonnig strand: Deze Frisbee zorgt altijd en overal voor volop plezier! De frisbee heeft een diameter van 23 centiemeter en brengt je volop plezier tijdens ..

Beach Bal Set

Beach Bal Set op Allemaal Speelgoed
Lekker in beweging op het strand met deze Beach Bal set! Of je nu op vakantie gaat in eigen land, naar de Costa of naar Scandinavië; Beach Bal speel je overal. Niet enkel op het strand. Oo ..

Pogo stick Guts

Pogo stick Guts op Allemaal Speelgoed
Leuk én gezond buiten spelen doe je met de Pogo stick! De Guts Pogo Stick heeft niet alleen een vet gaaf uiterlijk, je kan er ook nog eens super leuke dingen mee doen. Dankzij de ronde rub ..

Outdoor Play werpspel set - hout

Outdoor Play werpspel set - hout op Allemaal Speelgoed
Voor een leuke toevoeging aan je buitenspellen moet je zeker het gooispel van Outdoor Play hebben voor vele uren plezier met familie en vrienden.