Facebook
Twitter
Google+

Spellen - Behendigheidsspellen

Overzicht van alle producten in de rubriek Behendigheidsspellen


Resultaten 1 tot 24 (van de 24 resultaten)
Nu met 25% voordeel!!
Goliath behendigheidsspel Mission Escape (FR) op Allemaal Speelgoed
Goliath behendigheidsspel Mission Escape (FR)
Goliath behendigheidsspel Mission Escape Creëer jouw eigen Escape Room in huis met dit te gekke spel Mission Escape. Om dit spel te winnen, moet je een sleutel vrijspelen die toegang geeft ..
Nu met 34% voordeel!!
ThinkFun behendigheidsspel Houdini op Allemaal Speelgoed
ThinkFun behendigheidsspel Houdini
ThinkFun Houdini Houdini is een van de bekendste goochelaars van de wereld. Hij werd de boeienkoning genoemd en bracht het publiek in vervoering met zijn gedurfde en vaak gevaarlijke ontsna ..
Nu met 25% voordeel!!
Bertikal Bertikal doolhofpuzzel cilindervorm multicolor op Allemaal Speelgoed
Bertikal Bertikal doolhofpuzzel cilindervorm multico ..
Dit behendigheidsspel is de ideale hersengymnastiek! Het is een cilindervormige doolhof, dat geschikt is voor 1 persoon. Het is de bedoeling dat je de bal beweegt over de Bertikal paden. De ..
Nu met 50% voordeel!!
DiHong red de bij spel op Allemaal Speelgoed
DiHong red de bij spel
DiHong red de bij spel Superleuk spel in vrolijke kleuren waarin jij moet zorgen dat de bij niet van de honingraat af valt. Draai om de beurt aan het rad en verwijder een steen met de aange ..
Nu met 25% voordeel!!
Small Foot houten savanne magneet labyrint 30 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten savanne magneet labyrint 30 cm
Small Foot savanne magneet labyrint Een leuke uitdaging! Dit magneet labyrint heeft veel kleine balletjes onder plexiglas die door het labyrint geleid moeten worden. Met het magneetstaafje ..
Nu met 48% voordeel!!
ThinkFun sudoku spel chocolat fix op Allemaal Speelgoed
ThinkFun sudoku spel chocolat fix
ThinkFun Chocolat Fix Dit spel lijkt heel erg op sudoku. Je moet alle hint op de kaart bestuderen en vervolgende de negen chocolaatjes op de juiste plek leggen. Een zoet denkspel met 40 ver ..
Kendama groen op Allemaal Speelgoed
Kendama groen
Kendama: het eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De truc is om ..
Nu met 25% voordeel!!
Perplexus rookie grijs/geel 18,5 x 19,5 cm op Allemaal Speelgoed
Perplexus rookie grijs/geel 18,5 x 19,5 cm
Perplexus rookie Perplexus is verslavend leuk! Je zult perplex staan van de uitdagingen in dit spel. Manoeuvreer het balletje door de baan met valkuilen, kronkels, bruggetjes en andere obst ..
Nu met 28% voordeel!!
Small Foot Kat en Muis flipping spel op Allemaal Speelgoed
Small Foot Kat en Muis flipping spel
Small Foot Kat en Muis flipping spel Met dit Kat en Muis spel is een leuke spelletjesavond gegarandeerd. Flip de houten balletjes in de juiste gekleurde cirkel met de katapulten. Wie heeft ..
Nu met 30% voordeel!!
Small Foot Magnetische Doolhof Abstract 29 X 29 X 2,5 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Magnetische Doolhof Abstract 29 X 29 X 2, ..
Een leuke uitdaging voor de fijne motoriek is dit doolhof onder plexiglas! Een pen met sterke magneten trekt de kogeltjes in een van de 4 labyrinten en moet daarbij een draaibare "verdeler" ..
Balance duels op Allemaal Speelgoed
Balance duels
Balance Duels is een enerverend tafelspel met pionbewegingen in de speelbalans. Het heeft alle kenmerken van Backgammon® maar voegt een extra dimensie toe. Bij de balansgevechten spelen ge ..
Nu met 62% voordeel!!
Small Foot Nostalgiespel Rolweg op Allemaal Speelgoed
Small Foot Nostalgiespel Rolweg
Small foot nostalgiespel rolweg. De houten klemmen moeten op de tafel bevestigd worden, de touwtjes gespannen en dan kan het spel beginnen . Want wie een rustige hand heeft kan de kleurige ..
Domino Express Ultra Power op Allemaal Speelgoed
Domino Express Ultra Power
Domino Express Ultra Power van Goliath spellen.Beleef de Domino day van vroeger nu in je eigen huiskamer.Mooie, grote set met dominostenen en een automatische stenenzetter.In totaal zitten ..
Domino Express Amazing Looping op Allemaal Speelgoed
Domino Express Amazing Looping
Domino Express Amazing Looping van Goliath spellen.Beleef de Domino day van vroeger nu in je eigen huiskamer.Mooie, middelgrote set met dominostenen en een looping.In totaal zitten er 88 do ..
Domino Express Starter Lane op Allemaal Speelgoed
Domino Express Starter Lane
Domino Express Starter Lane van Goliath spellen.Beleef de Domino day van vroeger nu in je eigen huiskamer.Mooie, start set met dominostenen en een "Crazy Cascade".In totaal zitten er 60 dom ..
Nu met 33% voordeel!!
Small Foot Houten Sudoku Pinnen 25 X 25 X 3 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Houten Sudoku Pinnen 25 X 25 X 3 cm
Op een mooi beukenhouten bord zijn 9 velden ingetekend. Hier moeten de pinnen met een getal van 1 - 9 zo gezet worden, dat geen getal twee keer in een rij voorkomt! Fantastisch geduldspel v ..
Nu met 41% voordeel!!
Goki Behendigheidsspel Peggy Diggledey zeehond 7 x 7 x 2 cm op Allemaal Speelgoed
Goki Behendigheidsspel Peggy Diggledey zeehond 7 x 7 ..
Goki behendigheidsspel Leuk en leerzaam behendigheidsspel. Laat zien hoe behendig jouw handen zijn en probeer de balletjes in de gaten te krijgen. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal ..
Nu met 53% voordeel!!
Eddy Toys springkikkers 5 cm 12 stuks op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys springkikkers 5 cm 12 stuks
Eddy Toys springkikkers Duw op de kikker en hij springt met een sprong super hoog de lucht in. Wie kan zijn kikker het verste laten springen? Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: kun ..
Domino Express refill op Allemaal Speelgoed
Domino Express refill
Domino Express Refill van Goliath spellen.Beleef de Domino day van vroeger nu in je eigen huiskamer.Doos met 250 dominostenen om je sets met uit te breiden, of gewoon om mee te starten.Merk ..
Nu met 45% voordeel!!
Simply for Kids Houten Blaasspelletje Per Stuk op Allemaal Speelgoed
Simply for Kids Houten Blaasspelletje Per Stuk
Simply For Kids Houten Blaasspelletje Wanneer je blaast zal het balletje vanzelf omhoog gaan. Geschikt voor kinderen van 3 - 6 jaar. Kan in verschillende kleurstelling geleverd worden.
Nu met 43% voordeel!!
Small Foot Houten Doolhof 21 X 21 X 5 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Houten Doolhof 21 X 21 X 5 cm
De houten doolhof: Uitdaging voor mensen met sterke zenuwen en rustige handen. Compacte versie met als doel om de bal in het midden te krijgen. Materiaal: hout Afmeting: 29 x 24 x 8 cm
Nu met 28% voordeel!!
Small Foot Houten Doolhof 29 X 24 X 8 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Houten Doolhof 29 X 24 X 8 cm
Met de draaiknoppen wordt de speelplaat gekanteld en rolt de bal weg! Maar let op: de weg is lastig! Een traditioneel spel voor jong en oud. Materiaal: hout Afmeting: 29 x 24 x 8 cm
Nu met 60% voordeel!!
Kid O Knikker Doolhof Paars op Allemaal Speelgoed
Kid O Knikker Doolhof Paars
Kid O Knikker Doolhof. Krijg de knikkertjes in de middelste cirkel. Is lastiger dan het lijkt! Diameter: 13,5 centimeter Materiaal: kunststof Kleur: paars
Nu met 60% voordeel!!
Kid O Knikker Doolhof Rood op Allemaal Speelgoed
Kid O Knikker Doolhof Rood
Kid O Knikker Doolhof. Krijg de knikkertjes in de middelste cirkel. Is lastiger dan het lijkt! Diameter: 13,5 centimeter Materiaal: kunststof Kleur: rood

Aanraders via Google!!