Facebook
Twitter
Google+

Puzzels - Legpuzzels

Overzicht van alle producten in de rubriek Legpuzzels


Resultaten 1 tot 48 (van de 423 resultaten)
Jumbo Puzzel Studio Pets True Love (1000) op Allemaal Speelgoed
Jumbo Puzzel Studio Pets True Love (1000)
Een prachtige puzzel van het Hollandse kwaliteitsmerk Jumbo. Het is een puzzel van 1000 stukjes waarmee je gegarandeerd urenlang plezier hebt. Deze afbeelding van Studio Pets by Myrna barst ..
Puzzel Alina Amethyst (1000) op Allemaal Speelgoed
Puzzel Alina Amethyst (1000)
Op deze puzzel is een afbeelding weergegeven van een vrouw met donkere lippen en opvallende kledij. Dit weergeeft de stijl van Bibian zeer goed. Bibian laat haar inspireren door verschillen ..
Schmidt puzzel Colette (1000) op Allemaal Speelgoed
Schmidt puzzel Colette (1000)
Klaar voor een nieuwe uitdaging op puzzelgebied? Probeer dan maar eens deze Schmidt puzzel Colette (1000) van de Spaanse schilder Arantza Sestayo. Een puzzel met wel 1000 stukjes: genoeg pu ..
Jumbo puzzel Cows At A Farm (1500) op Allemaal Speelgoed
Jumbo puzzel Cows At A Farm (1500)
Een schitterende puzzel van een landelijk tafereel: een boerderijtje met rieten dak en koeien in het weiland. Deze Jumbo puzzel Cows At A Farm (1500) is een mooie uitdaging voor de ervaren ..
Jumbo Puzzel Anton Pieck De Tentoonstelling (1000) op Allemaal Speelgoed
Jumbo Puzzel Anton Pieck De Tentoonstelling (1000)
Deze illustratie van de bekende Nederlandse illustrator Anton Pieck is geïnspireerd op de 19e eeuw. Het verbeeldt een kunst tentoonstelling die veel bezoekers trekt. De puzzel bestaat uit ..
Puzzel Lily (1000) op Allemaal Speelgoed
Puzzel Lily (1000)
Deze prachtige Oosterse schone is het werk van de getalenteerde Japanse kunstenaar Arantza. In haar schitterende jurk zit deze dame op de grond in de prachtige natuur. Maar wat is haar aang ..
Puzzel Fresia (1000) op Allemaal Speelgoed
Puzzel Fresia (1000)
Als je naar de afbeelding van Anne Geddes kijkt die voor deze puzzel van Schmidt is gebruikt, verwondert de compositie je direct. Je vraagt je af hoe de fotografe een kleine baby zo bijzond ..
Puzzel Art Gallery Disney (1500) op Allemaal Speelgoed
Puzzel Art Gallery Disney (1500)
De perfecte puzzel voor alle Disney-fans! Op deze puzzel staat een enorme kunstgalerij met allemaal portretten van de Disney-figuren. De puzzel bestaat uit wel 1500 stukjes! Een prachtige u ..
Puzzel 3 In 1 1000 Stukjes Race Collection op Allemaal Speelgoed
Puzzel 3 In 1 1000 Stukjes Race Collection
Waar doe je echte race-fans een plezier mee? Deze Puzzel 3 In 1 1000 Stukjes Race Collection natuurlijk! Een prachtige set met 3 fantastische race-puzzels. Alle drie de puzzels bestaan uit ..
Ravensburger Puzzel Mooi Praag (300) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel Mooi Praag (300)
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze puzzel met grotere puzzelstukken is eenvoudiger te leggen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vor ..
Jumbo Puzzel Yosemite (500) op Allemaal Speelgoed
Jumbo Puzzel Yosemite (500)
Een schitterende puzzel van het Yosemite National Park! Deze Jumbo Puzzel Yosemite (500) is een leuke uitdaging voor de ervaren puzzelaar, maar zeker ook voor de beginnende. De afbeelding l ..
Ravensburger Puzzel De Calanques van Cassis (1000) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel De Calanques van Cassis (1000)
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze gel ..
Schmidt puzzel Aphrodite (1500) op Allemaal Speelgoed
Schmidt puzzel Aphrodite (1500)
Weet je niet wat je moet doen op een regenachtige zondagmiddag? Probeer dan maar eens deze Schmidt puzzel Aphrodite (1500). Deze schitterende puzzel van de Griekse godin Aphrodite is zo ged ..
Jumbo Puzzel Horses (1000) op Allemaal Speelgoed
Jumbo Puzzel Horses (1000)
Een prachtige puzzel uitdaging voor echte paardenfans! Leg de puzzelstukjes op de juiste manier in elkaar en er ontstaat een schitterende afbeelding van een kudde wilde paarden Door de 1000 ..
Ravensburger Puzzel Stadhuis, Bamberg (500) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel Stadhuis, Bamberg (500)
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met de Ravensburger kwaliteitspuzzels. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen ..
Jumbo Puzzel Van Gogh Sunflowers (500) op Allemaal Speelgoed
Jumbo Puzzel Van Gogh Sunflowers (500)
Altijd al zelf de beroemde zonnebloemen van Van Gogh willen maken? Dat kan met deze Jumbo Puzzel Van Gogh Sunflowers (500)! De puzzel bestaat uit 500 stukjes: een leuke uitdaging! Jumbo puz ..
Ravensburger puzzel Fleroux Cities of the world: Paris 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger puzzel Fleroux Cities of the world: Par ..
Een leuke puzzel van Ravensburger voor beginnende en gevorderde puzzelaars! Duik bij het maken van deze puzzel in een prachtige afbeelding van Parijs, getekend door Fleroux. Deze puzzel zit ..
Puzzelplankje Houtje 30x22 cm op Allemaal Speelgoed
Puzzelplankje Houtje 30x22 cm
Met dit super leuke Puzzelplankje 30x22 cm leer je spelenderwijs puzzelen! Ontdek waar welk puzzelstukje thuishoort en leg het op de juiste plek met het handige plastic knopje. De vrolijke ..
Puzzel Gloria gold (1000) op Allemaal Speelgoed
Puzzel Gloria gold (1000)
Op de puzzel is een modieuze en bewuste dame afgebeeld. De kleding lijkt rechtstreeks uit één of andere burlesque film te komen, al stamt de oorsprong van dat woord uit de zestiende eeuw. ..
Ravensburger puzzel Le Monal/Sainte-Foy Tarentaise - 1500 stukjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger puzzel Le Monal/Sainte-Foy Tarentaise - ..
Als je op zoek bent naar langer puzzelplezier, maar met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, dan is dit de juiste puzzel voor jou. Jong en oud zullen genieten van deze Le Monal / Sainte-Foy T ..
Schmidt puzzelset Holiday at Spring en Gate Gardens beyond Spring Gate - 2 x 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Schmidt puzzelset Holiday at Spring en Gate Gardens ..
Ze zeggen dat Thomas Kinkade zijn schilderijen maakt met licht. Licht speelt een belangrijke rol in zijn impressionistische schilderijen, schijnend door de bomen, reflecterend op het water ..
Jumbo Jan van Haasteren puzzel De oase - 1500 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren puzzel De oase - 1500 stukje ..
Een puzzel van een oase middenin de woestijn, vol met komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. Mensen stijgen op op hun vliegende tapijt, doen aan zandskiën en nog vee ..
Puzzel Dolphins Underwater - 500 stukjes op Allemaal Speelgoed
Puzzel Dolphins Underwater - 500 stukjes
Wat een ontzettend mooie puzzel van de onderwaterwereld. De kleuren van het koraal springen eruit en natuurlijk is het ook een feest om de dolfijnen te puzzelen. Een fantastische puzzel van ..
Jumbo Wasgij puzzel 4 Original Een dag om nooit te vergeten - 500 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Wasgij puzzel 4 Original Een dag om nooit te v ..
Weer een geweldige puzzel van Jumbo Wasgij! Bij een dag om nooit te vergeten puzzel je wat de bruidegom ziet. De fotograaf denkt dat hij iedereen er goed op heeft staan maar wat zal deze br ..
Jumbo Wasgij puzzel Original Retro 1 Zondagsrijders - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Wasgij puzzel Original Retro 1 Zondagsrijders ..
De zondagsrijders zaaien onrust in het dorp in deze uitdagende Wasgij Original puzzel van Jumbo! De afbeelding op de verpakking is niet de afbeelding die je puzzelt. Gebruik je verbeelding ..
Ravensburger Puzzel Finding Dory Onderweg In Zee (2X12) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel Finding Dory Onderweg In Zee (2X ..
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met de Ravensburger kwaliteitspuzzels. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen ..
Ravensburger Puzzel Huizenbouw (2x12) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel Huizenbouw (2x12)
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met de Ravensburger kwaliteitspuzzels. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen ..
Ravensburger Puzzel Finding Dory Altijd Zwemmen (2x24) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel Finding Dory Altijd Zwemmen (2x2 ..
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met de Ravensburger kwaliteitspuzzels. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen ..
Ravensburger Puzzel Bij De Ridders (2X24) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel Bij De Ridders (2X24)
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met de Ravensburger kwaliteitspuzzels. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen ..
Ravensburger Puzzel Finding Dory (100XL) op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Puzzel Finding Dory (100XL)
Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met de Ravensburger kwaliteitspuzzels. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen ..
Jumbo Wasgij puzzel Voetbalgekte nummer 14 - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Wasgij puzzel Voetbalgekte nummer 14 - 1000 st ..
Puzzel vanuit het oogpunt van de spelers. Wat begon als een lekker partijtje voetbal loopt uit op een chaos als de scheidsrechter een rode kaart trekt. Wat gaat er mis in deze puzzel van 10 ..
Ravensburger puzzel Bergmagie - 1500 stukjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger puzzel Bergmagie - 1500 stukjes
Als je op zoek bent naar langer puzzelplezier, maar met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, dan is dit de juiste puzzel voor jou. Jong en oud zullen genieten van deze Bergmagie puzzel met 15 ..
The Hobbit legpuzzel 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
The Hobbit legpuzzel 1000 stukjes
Voor iedereen die houdt van puzzelen en fan is van The Hobbit, is deze Tolkien-puzzel echt perfect! Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes en zal het bekende schilderwerk "Bilbo en de adelaar ..
Jumbo Wasgij puzzel Original 11 Schoonheidssalon - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Wasgij puzzel Original 11 Schoonheidssalon - 1 ..
Ga jij de uitdaging aan met deze Wasgij Original puzzel? Waarom kijkt de dame in de schoonheidssalon zo verschrikt? Is het resultaat soms niet helemaal naar wens? Ga aan de slag en kom erac ..
Jumbo Wasgij puzzel Mystery 12 De onverwacht verdachte! - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Wasgij puzzel Mystery 12 De onverwacht verdach ..
Gebruik je fantasie om erachter te komen wat er gaat gebeuren met de personen die afgebeeld staan op de verpakking van deze Jumbo Wasgij Mystery puzzel Onverwacht verdachte van 1000 stukjes.
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Tropisch zwemparadijs - 1500 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Tropisch zwemparadijs ..
Jumbo Jan van Haasteren Tropisch Zwemparadijs 1500 stukjes. Kun jij de vaste items, zoals de haaienvin en Sinterklaas, deze keer weer vinden? Ga snel aan de slag met deze prachtige puzzel!
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Technische hoogstandjes - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Technische hoogstandj ..
Op deze Jan van Haasteren puzzel van Jumbo met een afbeelding van een drukke fabriekshal kom je een heleboel verrassingen tegen. Van verstopte dieren en politieagenten tot een echte raket.
Ravensburger puzzel Asterix: Le Papyrus de Cesar - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger puzzel Asterix: Le Papyrus de Cesar - 1 ..
Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. Jong en oud zullen genieten van deze AX: Le Papyrus de Cesar puzzel met 1000 stukjes.
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Het kantoor - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Het kantoor - 1000 st ..
Jumbo puzzel Jan van Haasteren het kantoor 1000 stukjes. Jan van Haasteren heeft een komische blik op het kantoorleven. Wat speelt zich af in de verschillende hokjes op het kantoor?
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Feestje! - 500 + 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Feestje! - 500 + 1000 ..
Deze puzzels van 500 en 1000 stukjes geven op een humoristische manier weer hoe het er aan toe gaat tijdens een feestje. De puzzels zijn getekend door de beroemde Jan van Haasteren.
Jumbo Jan van Haasteren 3-in-1 puzzel WK Oranje - 500 + 750 + 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren 3-in-1 puzzel WK Oranje - 50 ..
Deze Jan van Haasteren puzzelset is perfect voor puzzel- en voetbalfanaten! Er zitten drie komische puzzels in die gaan over voetbal. Inclusief posters en gratis bierviltjes spel.
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Voetbal - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Voetbal - 1000 stukje ..
Jumbo Jan van Haasteren puzzel voetbal. De puzzels van Jan van Haasteren zijn altijd om te lachen! Zie wat er allemaal op het voetbalveld gebeurt wanneer de puzzel in elkaar zit!
Jumbo Wasgij puzzel Destiny 10 Chaos in de winkelstraat - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Wasgij puzzel Destiny 10 Chaos in de winkelstr ..
Deze Wasgij Destiny puzzel speelt zich af in een winkelstraat in het verleden. Het is een drukte vanjewelste en er heerst complete chaos. Puzzel hoe de toekomst eruit gaat zien!
Jumbo Wasgij puzzel Mystery 2 Een zee van problemen - 150 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Wasgij puzzel Mystery 2 Een zee van problemen ..
Is de rust in deze puzzel van lange duur? Of is er iemand minder blij met alle bezoekers? Dat is de afbeelding die jij moet puzzelen in deze leuke Jumbo Wasgij Mystery puzzel!
Schmidt puzzel Historical Map 2000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Schmidt puzzel Historical Map 2000 stukjes
De 2000 stukjes van deze Schmidt puzzel staan garant voor dubbel zoveel puzzelplezier! Leg de 2000 stukjes op de juiste plaats en deze vormt een prachtige, historische kaart.
Ravensburger puzzel DIY Collage - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger puzzel DIY Collage - 1000 stukjes
Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. Jong en oud zullen genieten van deze DIY Collage puzzel met 1000 stukjes.
Jumbo puzzel Natuurpracht - 2000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo puzzel Natuurpracht - 2000 stukjes
Ontdek verschillende dieren in een mooi landschap met deze natuurpracht-puzzel van Jumbo. Deze leuke puzzel bestaat uit 2000 stukjes die in een stevige doos geleverd worden.
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Rollerdisco - 1000 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Jan van Haasteren puzzel Rollerdisco - 1000 st ..
Het is tijd voor een feestje met de rollerdisco puzzel van de bekende tekenaar Jan van Haasteren! De puzzel, die bestaat uit 1000 stukjes, staat bol van komische situaties.
Resultaten 1 tot 48 (van de 423 resultaten)

Aanraders via Google!!