Allemaal Speelgoed - Knuffels | Alle producten in de rubriek Boerderijdieren


Resultaten 1 tot 21 (van de 21 resultaten)


Trudi knuffelpaard Lucky pluche 32 cm rood

Trudi knuffelpaard Lucky pluche 32 cm rood op Allemaal Speelgoed
Trudi knuffelpaard Lucky Beleef veel knuffelplezier met dit knuffel paard! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en heeft een staande houding. Lucky heeft haar deken al om en is ..

Trudi knuffelpaard Vivi pluche 32 cm groen

Trudi knuffelpaard Vivi pluche 32 cm groen op Allemaal Speelgoed
Trudi knuffelpaard Vivi Beleef veel knuffelplezier met dit knuffel paard! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en heeft een staande houding. Vivi heeft haar deken al om en is kl ..

Trudi knuffelpaard Eclipse pluche 32 cm blauw

Trudi knuffelpaard Eclipse pluche 32 cm blauw op Allemaal Speelgoed
Trudi knuffelpaard Eclipse Beleef veel knuffelplezier met dit knuffel paard! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en heeft een staande houding. Eclipse heeft haar deken al om en ..

Trudi Sterrenbeeld Stier 9 cm blauw

Trudi Sterrenbeeld Stier 9 cm blauw op Allemaal Speelgoed
Trudi sterrenbeeld Mensen geboren tussen 21 april en 20 mei vallen onder het sterrenbeeld Stier. Ze hebben veelal een sterk karakter, gekenmerkt door veel geduld. Het zijn loyale mensen en ..

Trudi Knuffel lam 45 cm donkerbruin/ beige

Trudi Knuffel lam 45 cm donkerbruin/ beige op Allemaal Speelgoed
Toizz Trudi knuffel lam. Beleef veel knuffelplezier met dit jonge schaapje! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij wordt weergegeven in een zittende houding. - Kleur: beige ..

Trudi Knuffel lam 38 cm donkerbruin/ beige

Trudi Knuffel lam 38 cm donkerbruin/ beige op Allemaal Speelgoed
Toizz Trudi knuffel lam. Beleef veel knuffelplezier met dit jonge schaapje! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij wordt weergegeven in een liggende houding. - Kleur: beige ..

Trudi Knuffel lam 26 cm donkerbruin/ beige

Trudi Knuffel lam 26 cm donkerbruin/ beige op Allemaal Speelgoed
Toizz Trudi knuffel kat. Beleef veel knuffelplezier met dit jonge schaapje! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij wordt weergegeven in een liggende houding. - Kleur: beige ..

Trudi Knuffel ezel 36 cm grijs

Trudi Knuffel ezel 36 cm grijs op Allemaal Speelgoed
Toizz Trudi knuffel ezel. Beleef veel knuffelplezier met deze ezel! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij wordt weergegeven in een zittende houding. - Kleur: grijs - Mater ..

Trudi Knuffel lam 36 cm wit/ bruin

Trudi Knuffel lam 36 cm wit/ bruin op Allemaal Speelgoed
Toizz Trudi knuffel lam. Beleef veel knuffelplezier met dit jonge schaapje! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij wordt weergegeven in een zittende houding. - Kleur: wit/ ..

Trudi Knuffel lam 25 cm wit/ bruin

Trudi Knuffel lam 25 cm wit/ bruin op Allemaal Speelgoed
Toizz Trudi knuffel lam. Beleef veel knuffelplezier met dit jonge schaapje! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij wordt weergegeven in een zittende houding. - Kleur: wit/ ..

Trudi Knuffel Paard Dustin 52 cm bruin

Trudi Knuffel Paard Dustin 52 cm bruin op Allemaal Speelgoed
Trudi Knuffel paard Dustin. Beleef veel knuffelplezier met dit knuffel paard! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij wordt weergeven in een staande houding. - Kleur: bruin/ ..

Trudi Knuffel Varken 48 cm roze

Trudi Knuffel Varken 48 cm roze op Allemaal Speelgoed
Trudi Knuffel varken. Beleef veel knuffelplezier met dit varken! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en hij beschikt over een zittende houding. - Kleur: roze - Hoogte: 48 cm - ..

Trudi Knuffel Lammetje 38cm

Trudi Knuffel Lammetje 38cm op Allemaal Speelgoed
Trudi Knuffel Lammetje 38 cm Dit lammetje is lekker zacht, heeft een mooie vacht en een goede uitstraling. Knuffelen met dit lammetje is heerlijk, en zal ook jonge kinderen zeker aanspreken ..

Trudi Knuffel Ezel 28cm

Trudi Knuffel Ezel 28cm op Allemaal Speelgoed
Trudi Knuffel Ezel 28 cm Deze ezel is lekker zacht, heeft een mooie vacht en een goede uitstraling. Knuffelen met deze ezel is heerlijk, en zal ook jonge kinderen zeker aanspreken. De ezel ..

Trudi Knuffel Lammetje 28cm

Trudi Knuffel Lammetje 28cm op Allemaal Speelgoed
Trudi Knuffel Lammetje 28cm Dit lammetje is lekker zacht, heeft een mooie vacht en een goede uitstraling. Knuffelen met dit lammetje is heerlijk, en zal ook jonge kinderen zeker aanspreken. ..

Trudi Knuffel Paard Dustin 40 cm bruin

Trudi Knuffel Paard Dustin 40 cm bruin op Allemaal Speelgoed
Trudi Knuffel paard Dustin. Beleef veel knuffelplezier met dit knuffel paard! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en heeft een staande houding. - Kleur: bruin/wit - Materiaal: ..

Trudi Knuffel Paard Dustin 32 cm bruin

Trudi Knuffel Paard Dustin 32 cm bruin op Allemaal Speelgoed
Trudi Knuffel paard Dustin. Beleef veel knuffelplezier met dit knuffel paard! De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en heeft een staande houding. - Kleur: bruin/wit - Materiaal: ..

Small Foot Knuffeldieren Paarden Penny en Molly

Small Foot Knuffeldieren Paarden Penny en Molly op Allemaal Speelgoed
Small Foot knuffeldieren paarden Penny & Molly Set van 2. Knuffelig en leuk zijn deze begeleiders voor kleine paardengekken. Materiaal: pluche Afmetingen: ca. 27 x 13 x 26 cm Gewicht: 0,22 ..

Small Foot Knuffeldier Pepino

Small Foot Knuffeldier Pepino op Allemaal Speelgoed
Small Foot knuffeldier Pepino Als grappige begeleider van knuffelzacht textiel is deze kleine ezel ideaal voor het gaan slapen, bij het doen van boodschappen, op wandelingen en uitstapjes. ..

Small Foot Knuffeldier Pony Linda

Small Foot Knuffeldier Pony Linda op Allemaal Speelgoed
Small Foot knuffeldier pony Linda Dit absoluut schattige pony-meisje heeft bonte knippen in de lange staarten en uitnodigd om te kappen. Het zakje met 6 haar elastiek is ook erbij! De clou: ..

Boerderijdieren 15 Cm

Boerderijdieren 15 Cm op Allemaal Speelgoed
Vind jij de dieren op de boerderij ook zo leuk? Met deze mooie zachte knuffel van een varkentje, een lammetje of een koe heb je er altijd eentje bij je! De knuffel is ongeveer 15 cm groot. ..