Allemaal Speelgoed - Barbie | Alle producten in de rubriek Voertuigen


Resultaten 1 tot 7 (van de 7 resultaten)


Barbie Sprookjeskoets met pop

Barbie Sprookjeskoets met pop op Allemaal Speelgoed
Barbie is er helemaal klaar voor om een sprookjesrit te maken. Deze prachtige koets kan op twee manieren worden gebruikt: met de kap omlaag zodat Barbie kan genieten van het zonnetje of met ..

NIKKO op afstand bestuurbare Barbie Cabrio

NIKKO op afstand bestuurbare Barbie Cabrio op Allemaal Speelgoed
Barbie maakt een heerlijk ritje in de stad met deze op afstand bestuurbare Cabrio van Nikko! Deze roze auto heeft een zeer gedetailleerd interieur.

Barbie Star Light Avontuur Hoverboard met Pop 33 cm

Barbie Star Light Avontuur Hoverboard met Pop 33 cm op Allemaal Speelgoed
Barbie Star Light Avontuur Hoverboard met Pop Barbie staat op haar buitenaards leuke en echt werkende hoverboard, zoals in de film Barbie Star Light Avontuur. Ga mee met Barbie en haar vrie ..

Barbie scooter met puppy roze 23 cm

Barbie scooter met puppy roze 23 cm op Allemaal Speelgoed
Barbie scooter met puppy Maak de leukste ritjes op deze coole scooter. Deze scooter wordt geleverd met een dierenvriendje dat altijd klaar is voor een ritje. Deze trendy scooter is uitgevoe ..

Barbie cabrio

Barbie cabrio op Allemaal Speelgoed
Barbie cabrio, nr. DGW23.Wanneer Barbie met het lekkere weer een eindje met de auto gaat rijden, kiest ze altijd voor de coole cabrio.Rij jij een stukje mee?

Barbie pop-up camper

Barbie pop-up camper op Allemaal Speelgoed
Barbie pop-up camper, nr. CJT42.Wanneer Barbie op vakantie gaat, dan doet ze dat goed. Ze pakt haar pop-up camper en klapt deze uit waar ze maar wil. Ze heeft dan de beschikking over een ..

Barbie Sprookjeskoets met Pop

Barbie Sprookjeskoets met Pop op Allemaal Speelgoed
Barbie is er helemaal klaar voor om een sprookjesrit te maken. Deze prachtige koets kan op twee manieren worden gebruikt: met de kap omlaag zodat Barbie kan genieten van het zonnetje of met ..