Allemaal Speelgoed - Barbie | Alle producten in de rubriek Kleding


Resultaten 1 tot 11 (van de 11 resultaten)


Fashionistas Barbie

Fashionistas Barbie op Allemaal Speelgoed
Fashionistas Barbie

Barbie Airbrush Studio Met Pop

Barbie Airbrush Studio Met Pop op Allemaal Speelgoed
Ontwerp jouw favoriete look voor Barbie met de Airbrush Designer. In de set zitten 3 witte shirts, die je met de airbrush kunt versieren. Je hebt keuze uit 5 verschillende meegeleverde pat ..

Barbie Mode Accessoires Tasje

Barbie Mode Accessoires Tasje op Allemaal Speelgoed
Barbie Mode Accessoires Tasje

Barbie fashionistas - Roze / paarse accessoires

Barbie fashionistas - Roze / paarse accessoires op Allemaal Speelgoed
Wil je jouw Barbie ook als een topmodel rond laten lopen?Dan is deze Barbie Fashionistas set met roze en paarse spullen echt iets voor jou.Deze set bestaat uit:- 2 paar schoenen- 2 handtass ..

Barbie Mode Accessoires

Barbie Mode Accessoires op Allemaal Speelgoed
Barbie is dol op verschillende outfits en stijlen. Door deze Barbie Mode Accessoires Sets te gebruiken kun je haar look keer op keer weer veranderen. Doet ze roze hakjes aan of juist zilver ..

Bratz Shoefie Snaps Pack

Bratz Shoefie Snaps Pack op Allemaal Speelgoed
De ShoefieSnaps is een set met 2 paar hippe schoenen voor je Bratz poppen. Met deze schoenen maak je elke outfit compleet! Verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen.

Moxie Girl Art-titude modekit

Moxie Girl Art-titude modekit op Allemaal Speelgoed
Met deze Moxie-Girlz Art-titude Fashion Design Kit kun je unieke kledingontwerpen maken voor jouw eigen Moxie-Girl. De kleding die je zelf op de Moxie-Gilz tekent is afneembaar. Daardoor ku ..

Barbie glitterzuiger pop

Barbie glitterzuiger pop op Allemaal Speelgoed
Maak je Barbie kleding nog mooier! Je kan alle kleding vanaf nu versieren met glitter zonder te kliederen! Met de glitterzuiger is kleding beglitteren een fluitje van een cent! Het enige wa ..

Barbie pop met extra kleding

Barbie pop met extra kleding op Allemaal Speelgoed
Barbie zijn er altijd geweldig uit! Ook deze Barbie steelt de show met haar prachtige kleren. Deze set bevat kleding voor elke gelegenheid. Op een feestje draagt Barbie haar mooie roze jurk ..

Barbie Fashion Set

Barbie Fashion Set op Allemaal Speelgoed
Het Prinselijk Bal, een premiere of een gaaf discofeest? Mattel heeft voor jouw barbie altijd de perfecte jurk in de kast hangen, compleet gestyled met de perfecte accessoires. Iedere set b ..

Barbie Fasion 1 Set

Barbie Fasion 1 Set op Allemaal Speelgoed
Breid de kledingcollectie van je Barbie uit met dit stijlvolle kledingstuk. De collectie bevat veel verschillende kledingstukken, van een simpele spijkerbroek tot een luxe feestjurk. Verkri ..