Allemaal Speelgoed - Poppenmeubels | Alle producten in de rubriek Poppenhuizen


Resultaten 1 tot 19 (van de 19 resultaten)


Elegant herenhuis voor poppen

Elegant herenhuis voor poppen op Allemaal Speelgoed
Het wachten is voorbij! Nu is er ook een poppenhuis speciaal voor je lievelingspop. Speel in de verschillende kamers met je pop en laat haar zitten op de stoelen of slapen in een bed.
Vanaf €308,00

Kidkraft Magnolia poppenhuis

Kidkraft Magnolia poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Het poppenhuis Magnolia Mansion is sprookjesachtig, elegant versierd en compleet met ouderwetse meubels.Bevat 13 accessoires.De WC maakt een spoelgeluid wanneer men op een knop drukt.De lam ..
Vanaf €144,90

Kidkraft Kayla poppenhuis

Kidkraft Kayla poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Het kleurrijke en moderne ontwerp maken het ideale geschenk voor alle gelegenhedenMet de verschillende verdiepingen en kamers hebben kinderen veel speelplezierInclusief 10 kleurrijke meubel ..
Vanaf €109,00

Kidkraft Poppenhuis Herenhuis Modern Deluxe

Kidkraft Poppenhuis Herenhuis Modern Deluxe op Allemaal Speelgoed
Tijd om vadertje en moedertje te spelen! Ons moderne Deluxe Herenhuis biedt kinderen 3 verdiepingen en 12 kamers aan open ruimte om mee te spelen en in te richten. Met de kleurrijke meubels ..

Kidkraft Poppenhuis Sweet Savannah

Kidkraft Poppenhuis Sweet Savannah op Allemaal Speelgoed
Het savannah poppenhuis is een van de elegantste poppenhuizen die kidkraft ooit heeft gemaakt. Dit prachtige huis is ingericht zoals de statige huizen in het zuiden van de VS. Meisjes kunne ..
Vanaf €119,90

Kidkraft Prinsessen Kasteel

Kidkraft Prinsessen Kasteel op Allemaal Speelgoed
Kidkraft Prinsessen KasteelKidkraft Kasteel Poppenhuis 65259. Met ons Prinsessenkasteel voelt elk meisje zich echt koninklijk. Wat een plezier te spelen de lange touwbrug te beklimmen, op d ..

Kidkraft Elegant poppenhuis

Kidkraft Elegant poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Het wachten is voorbij!Met ons Eelegant Herenhuis voor poppen tot 46 cm, hebben meisjes eindelijk een poppenhuis voor hun lievelingspoppenDit stevige huis zit vol met leuke details and prac ..
Vanaf €259,00

Kidkraft Annabelle poppenhuis

Kidkraft Annabelle poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Met ons Annabelle poppenhuis is speelplezier verzekerdDit poppenhuis zit vol prachtige details die op elk meisjesgezichtje gegarandeerd een glimlach tevoorschijn zal toverenLift met nieuw g ..
Vanaf €144,90

Kidkraft jongens poppenhuis

Kidkraft jongens poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Alarm!, Alarm!, er is brand uitgebroken in de stad.Glijd langs de brandweerpaal en snel in de auto!Speel je favoriete rollenspelen alleen of met je stoere vrienden.Met deze gedetailleerde s ..
Vanaf €139,90

Kidkraft chelsea poppenhuis

Kidkraft chelsea poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Dit poppenhuis komt met maar liefst 19 meubelstukken, zoals een prachtige vleugelpiano en stapelbedden met een ladder.Als uw meisje wil dat haar poppen echt in stijl wonen, dan is dit hét ..
Vanaf €104,90

Kidkraft savannah poppenhuis

Kidkraft savannah poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Het Savannah-poppenhuis is een van de elegantste poppenhuizen die KidKraft ooit heeft gemaakt.Dit prachtige huis is ingericht zoals de statige huizen in het zuiden van de VS.Meisjes kunnen ..
Vanaf €144,90

Keuken Mentari 3331

Keuken Mentari 3331 op Allemaal Speelgoed
Poppenhuis Keuken Mentari 3331 Richt je poppenhuis in met poppenhuis meubeltjes en accessoires. Maak met deze meubeltjes een uniek poppenhuis. Kenmerken Poppenhuis accessoires: Hoogte fornu ..

Poppenhuis Villa 29201

Poppenhuis Villa 29201 op Allemaal Speelgoed
HoutenPoppenhuis Villa 29201 Poppenhuis van hoge kwaliteit hout met 8 kamers en een rond balkon. Volledig ingericht met een verscheidenheid aan meubilair en prachtig geklede karakters. Dit ..

Small Foot Houten Woonhuis 26X40X38 cm

Small Foot Houten Woonhuis 26X40X38 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Woonhuis. Leuk houten woonhuis met alle meubeltjes. Het huisje heeft 2 etages en kan gedemonteerd worden. Afmetingen: ca. 40 x 27 x 38 cm Materiaal: hout Kleur: blank

Droomhuis met meubels

Droomhuis met meubels op Allemaal Speelgoed
Met deze speelset heb je nu het huis van je dromen! Decoreer je houten huis met de magnetische meubeltjes en je eigen ingelijste kunstwerken.
Vanaf €121,99

So Chic poppenhuis

So Chic poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Maximaal speelplezier bij dit prachtige poppenhuis. Het poppenhuis is aan alle vier zijden open. Daardoor kun je aan alle kanten spelen. Het huis heeft drie verdiepingen.
Vanaf €229,99

Mijn droomvilla

Mijn droomvilla op Allemaal Speelgoed
Dit prachtig ingerichte poppenhuis is een fantastisch cadeau voor ieder meisje. Voorzien van 13 meubelstukken, een wenteltrap en een lift met glijsysteem.
Vanaf €159,99

Lalaloopsy Minis prinsessenkasteel

Lalaloopsy Minis prinsessenkasteel op Allemaal Speelgoed
De perfecte plek voor elke Lalaloopsy-prinses! Het kasteel is helemaal compleet met een draaiende dansvloer, een lift en een balkon.

Tienerpoppenhuis

Tienerpoppenhuis op Allemaal Speelgoed
In dit prachtige poppenhuis is ruimte voor al jouw poppen! Het poppenhuis heeft 3 verdiepingen, is wel 118 cm hoog en compleet gemeubileerd en ingericht met badkamer, woonkamer, slaapkamer ..