Allemaal Speelgoed - Poppen | Alle producten in de rubriek Lappenpoppen


Resultaten 1 tot 20 (van de 20 resultaten)


Haba Lappenpop Lisbeth

Haba Lappenpop Lisbeth op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop is leuk voor de kinderen. De pop is lekker zacht waardoor de kinderen het heerlijk vinden om met hem te kroelen. Natuurlijk vind deze lappenpop het geweldig om met zijn vriend ..

Haba lappenpop Annie

Haba lappenpop Annie op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Annie is een lieve meid. Ze draagt een blauw jurkje met een groene legging.Annie heeft schoenen en een haarlintje met een strikje.Annie is lekker zacht en houdt van k ..

Haba lappenpop Clara

Haba lappenpop Clara op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Clara is een lieve meid. Ze draagt een roze jurk met een rood/roze/witte legging.Clara heeft schoenen met beenwarmers en een haarband aan.Clara is lekker zacht en ho ..

Haba Lappenpoppen zusjes Lennja en Elin

Haba Lappenpoppen zusjes Lennja en Elin op Allemaal Speelgoed
Deze Haba poppenzusjes genaamd Lennja en Elin. Lennja draagt een jurk met overgooier, schoenen en haarband.Elin draag een overgooier en is 18 cm groot. Wasbaar op 30 graden.Afmeting: 30 c ..

Haba lappenpop Luis

Haba lappenpop Luis op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Luis is een lieve jongen. Hij draag een blauwe voeten pyjama. Luis is lekker zacht en houdt van knuffelen. Ook vindt hij met zijn vriendjes spelen erg leuk.  Wasb ..

Haba lappenpop Steven

Haba lappenpop Steven op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Steven is een lieve meid. Hij draagt een blauwe spijkersbroek en een wit shirt met een groen vest.Steven heeft grijze schoenen en een petje.Steven is lekker zacht en ..

Haba lappenpop Imke

Haba lappenpop Imke op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Imke is een lieve meid. Ze draagt een blauw/grijze jurk.In haar lange rode haren draagt ze een haarband.Imke is lekker zacht en houdt van knuffelen. Ook vindt ze met ..

Haba lappenpop Miro

Haba lappenpop Miro op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Miro is een stoere jongen. Hij draagt een blauwe broek en een blauw shirt.Op zijn hoofd draagt hij een pet.Hij vindt het leuk om met zijn vriendjes te spelen. Wasbaa ..

Haba lappenpop Mirle

Haba lappenpop Mirle op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Mirle is een lieve meid. Ze draagt een blauwe jurk.In haar lange blonde haren draagt ze een staart.Mirle is lekker zacht en houdt van knuffelen. Ook vindt ze met haa ..

Haba lappenpop Mirli

Haba lappenpop Mirli op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Mirli is een lieve meid. Ze draagt een roze jurk.In haar lange blonde haren draagt ze twee staartjes.Mirli is lekker zacht en houdt van knuffelen. Ook vindt ze met h ..

Haba lappenpop Charlotte

Haba lappenpop Charlotte op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Charlotte is een lieve meid. Ze draagt een blauwe rok met een bijpassend shirtje.Om haar nek heeft ze een sjaal. Charlotte is lekker zacht en houdt van knuffelen. O ..

Haba lappenpop Elise

Haba lappenpop Elise op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Elise is een lieve meid. Ze draagt een grijs tuinpak en heeft een bijpassend tasje bij zich.Daarnaast heeft ze een stoere pet op haar hoofd. Elise is lekker zacht en ..

Haba lappenpop Matze

Haba lappenpop Matze op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Matze is een leuke jongen. Hij draagt een blauw tuinpak met een stoere pet.Matze is lekker zacht en houdt van knuffelen. Ook vindt hij met zijn vriendjes spelen erg ..

Haba lappenpop Fine

Haba lappenpop Fine op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Fine is een lieve meid. Ze draag een roodjurk met een hartje erop met bijpassende blauwe schoenen. Fine is lekker zacht en houdt van knuffelen. Ook vindt ze met haa ..

Haba lappenpop Lotta

Haba lappenpop Lotta op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Lotta is een lieve meid. Ze draagt een roze jurk met een rood jasje erop met bijpassende rode schoenen. Lotta heeft een omkeerbaar jasje en haarelastiek.Lotta is lek ..

Haba lappenpop Nele

Haba lappenpop Nele op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Nele is een lieve meid. Ze draagt een oranje jurk met een hartje erop met bijpassende roze schoenen. In haar lange blonde haren draagt ze een haarband.Nele is lekker ..

Haba lappenpop Mali

Haba lappenpop Mali op Allemaal Speelgoed
Deze Haba pop genaamd Mali is een lieve meid. Ze draagt een groene jurk met een bloem erop met bijpassende roze schoenen. In haar lange blonde haren draagt ze een haarband met vier roze b ..

Haba Pop Victoria

Haba Pop Victoria op Allemaal Speelgoed
Je eerste pop is natuurlijk een lappenpop van Haba! Victoria gaat vandaag voor het eerst naar school. Ze vindt het wel een klein beetje spannend, ze bloost als ze haar nieuwe juf ziet! Wil ..

Haba Pop Felicitas

Haba Pop Felicitas op Allemaal Speelgoed
Felicitas is dol op grappen, grollen en houdt regelmatig haar vriendjes en vriendinnen voor de gek! De lappenpop uit de nieuwste collectie van Haba heeft schitterende rode haren, welke ze o ..

Lalaloopsy Littles Fashion Pack assortiment

Lalaloopsy Littles Fashion Pack assortiment op Allemaal Speelgoed
Met een Fashion Pack van Lalaloopsy heeft je eigen unieke lappenpop haar eigen unieke kleding! Voor elke gelegenheid is er de juiste kledingbeschikbaar! Je kleine Lalaloopsy Littles zal na ..