Facebook
Twitter
Google+

Poppen - Lappenpoppen

Overzicht van alle producten in de rubriek Lappenpoppen


Resultaten 1 tot 6 (van de 6 resultaten)
Stoffen Pop Sophie 28 cm op Allemaal Speelgoed
Stoffen Pop Sophie 28 cm
Stoffen Pop Sophie lengte 28 cm Ontmoet Sophie - zij is altijd op zoek naar een speciale vriend Sophie houdt van knuffelen en is een hartelijke pop. Met haar leuke bolletjes jurk en bijpass ..
Stoffen Pop Jenny 28 cm op Allemaal Speelgoed
Stoffen Pop Jenny 28 cm
Stoffen Pop jenny - 28 cm Ontmoet Jenny - Een zachte en knuffelige pop met een groot hart. Ruby draagt haar jurkje roze met gekleurde stepen met trots. Ruby is altijd in voor een knuffel Me ..
Stoffen Pop Ruby 28 cm op Allemaal Speelgoed
Stoffen Pop Ruby 28 cm
Stoffen Pop Ruby - 28 cm Ontmoet Ruby - Een zachte en knuffelige pop met een groot hart. Ruby draagt haar jurkje roze met witte stippen met trots. Ruby is altijd in voor een knuffel Met haa ..
Nu met 54% voordeel!!
Goula Piratenjongen pop 40 cm op Allemaal Speelgoed
Goula Piratenjongen pop 40 cm
Goula Piratenjongen pop Piratenjongen is een lappenpop van 40 centimeter lang. De pop is door de stof zeer geschikt voor kinderen om mee te spelen. Leer om te gaan met knopen, om de stropda ..
Haba Pop Victoria op Allemaal Speelgoed
Haba Pop Victoria
Je eerste pop is natuurlijk een lappenpop van Haba! Victoria gaat vandaag voor het eerst naar school. Ze vindt het wel een klein beetje spannend, ze bloost als ze haar nieuwe juf ziet! Wil ..
Haba Pop Felicitas op Allemaal Speelgoed
Haba Pop Felicitas
Felicitas is dol op grappen, grollen en houdt regelmatig haar vriendjes en vriendinnen voor de gek! De lappenpop uit de nieuwste collectie van Haba heeft schitterende rode haren, welke ze o ..

Aanraders via Google!!