Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Google+
Twitter
Facebook

Informatie over Allemaal Speelgoed

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van speelgoed en games, dan bent u hier aan het juiste adres. Allemaal Speelgoed geeft u dagelijks het laatste nieuws uit speelgoedland.
Buiten de laatste nieuwtjes kunt u hier ook terecht voor:

- Voordeeltjes, acties en kortingcodes van speelgoedwinkels;
- Uitgebreide artikelen over bepaalde onderwerpen zoals bv Lego, Speelzand, Playmobil en vele anderen;
- Informatie over speelgoed(web)winkels, denk hierbij aan reviews, verzendkosten, bedrijfsinformatie en contactinformatie;
- Productreviews (ook gemaakt door bezoekers);
- Uitgebreide hoeveel producten van verschillen webwinkels online... Vergelijk en koop... Gebruik de Speelgoedzoeker.

Bijdrage Leveren

Uiteraard is dit mogelijk!! Wilt u uw ervaringen over bepaalde producten of winkels met ons en onze bezoekers delen, artikelen schrijven, ergens voordeel gevonden, uw eigen speelgoed gerelateerde website promoten via een mooi stuk? Laat het ons weten via de Contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Links naar andere websites

Op Allemaal-Speelgoed.nl treft u een aantal links naar andere websites. Allemaal-Speelgoed is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Contact / Adverteren

Als u contact op wil nemen met Allemaal-Speelgoed.nl kunt u daarvoor het contactformulier op de contactpagina gebruiken. Allemaal-Speelgoed.nl heeft verschillende mogelijkheden voor adverteren beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina.
Direct naar de contactpagina.

Garantie, vragen en klachten

Allemaal-Speelgoed.nl verkoopt zelf geen artikelen, wel is het mogelijk om via onze website (bijvoorbeeld de speelgoedzoeker) op webwinkels uit te komen en daar producten aan te schaffen. Wij kunnen u niet helpen met vragen over garantie en klachten over producten. Hiervoor verwijzen wij u door naar de betreffende webshop.

Cookies en Privacy

Alles over cookies en privacy op Allemaal-Speelgoed.nl vindt u hier.

Partners

Op onze Partnerpagina staat een overzicht van websites die partner zijn van Allemaal Speelgoed. Al deze sites hebben zijn naar onze mening interresant om te bekijken en hebben over het algemeen met Speelgoed of kinderen te maken. Bent u zelf in het bezit van een soortgelijk website en wilt u uw link bij de partners terugzien, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.