Allemaal Speelgoed - Knutselen tekenen en creatief | Alle producten in de rubriek Vouwen


Resultaten 1 tot 21 (van de 21 resultaten)


Airplanes Vliegtuigjes vouwen

Airplanes Vliegtuigjes vouwen op Allemaal Speelgoed
Leuke hobby set voor jongetjes, waarmee 16 verschillende vliegtuigjes gevouwen kunnen worden. De vliegtuigjes kunnen daarna met verschillende leuke sticker beplakt worden. Maak ze zo mooi a ..

Vlechtstroken Creafun 100 Stuks

Vlechtstroken Creafun 100 Stuks op Allemaal Speelgoed
100 vlechtstroken om mee te knutselen, vlechten en vouwen. De set bevat 5 verschillende kleuren.

Spel Party&Co Summer

Spel Party&Co Summer op Allemaal Speelgoed
Het bekende spel Party & Co is er nu in een geheel zomerse uitvoering. Speel het spel samen met je vrienden of familie op een zomerse dag. Verdeel de groep in teams en probeer door de opdra ..

Gekleurd Karton Creafun A5 80 Stuks

Gekleurd Karton Creafun A5 80 Stuks op Allemaal Speelgoed
80 vellen gekleurd karton om mee te vouwen en te knutselen. De set bevat 8 verschillende kleuren karton. De vellen hebben een afmeting van 14,8x21cm (A5).

Deltas het reuzeleuke vouwboek

Deltas het reuzeleuke vouwboek op Allemaal Speelgoed
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je van papier een zweefvliegtuigje, pop-upkaarten of een sterrendoosje kunt vouwen. Met gekleurde werktekeningen, enkele sjablonen en een kleurenfoto van ..

Eeboo craft vormen & kleuren 54 blaadjes 20 x 20 cm

Eeboo craft vormen & kleuren 54 blaadjes 20 x 20 cm op Allemaal Speelgoed
Eeboo craft vormen & kleuren Maak de leukste vormen en figuren met deze set van Eeboo. Wees creatief en maak jouw eigen kunstwerken of gebruik één van de tien voorbeelden. De leuke kleurt ..

Calafant Cala huis karton 91 x 79 x 97 cm wit

Calafant Cala huis karton 91 x 79 x 97 cm wit op Allemaal Speelgoed
Beleef nu veel plezier met het nieuwe grote huis van Calafant. Het huis is voorzien van mooie detail en bloemen in de ramen. U kunt het huis eenvoudig in elkaar te vouwen en dat kan gewoon ..

Calafant Deko set voor Calafant modellen 300 stuks

Calafant Deko set voor Calafant modellen 300 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef nu veel pleizer met de Calafant Deko set! Deze set bestaat uit 300 verschillende deeltjes van bruin karton die eenvoudig te plakken zijn op de Calafant modellen (met name op de Level ..

Calafant Party set losse aanvulling: Prinses

Calafant Party set losse aanvulling: Prinses op Allemaal Speelgoed
Deze losse set is een aanvulling op de Party prinsessenset (artikel 2615). De set bestaat uit: - 1x grondplaat - 1x kasteel - 1x prinses - 1x prins - 1x paard Materiaal: karton Kleur: wit W ..

Calafant Party set losse aanvulling: Piraat

Calafant Party set losse aanvulling: Piraat op Allemaal Speelgoed
Deze losse set is een aanvulling op de Party piratenset (artikel 2614). De set bestaat uit: - 1x grondplaat - 1x schip - 1x piraat - 1x kleine piraat - 1x schatkist Materiaal: karton Kleur: ..

Calafant Party set: Piraten

Calafant Party set: Piraten op Allemaal Speelgoed
Beleef veel plezier met deze Calafant vouwset! Vouw het piratenschip en de overige modelletjes in elkaar, decoreer ze en spelen maar! Inhoud: - 4x piratenschip - 4x piraat - 4x kleine piraa ..

Calafant Calalinos masker: Leeuw en Tijger

Calafant Calalinos masker: Leeuw en Tijger op Allemaal Speelgoed
Beleef veel verkleedplezier met deze Calafant maskers. Vouw de maskers in de juiste vorm en kleur ze vervolgens netjes in. Wanneer je dit gedaan hebt, lijk het net alsof je een echte leeuw ..

Calafant Vouwset Level 3 large: Piratenschip

Calafant Vouwset Level 3 large: Piratenschip op Allemaal Speelgoed
Bij het zien van van dit piratenschip gaat iedere jongen enthousiast worden! Vouw het schip in elkaar en versier hem vervolgens met bijvoorbeeld viltstiften of potloden. - Afmeting: 40 x 15 ..

Calafant Vouwset level 3 large: Manege

Calafant Vouwset level 3 large: Manege op Allemaal Speelgoed
Dit Calafant model is speciaal voor de paarden en ponyliefhebbers. Geleverd inclusief 2 extra accessoires in de vorm van 2 hinderissen. Playmobil poppetjes en paarden voelen zich prima op h ..

Calafant Vouwset Level 3 large: Piratenvesting

Calafant Vouwset Level 3 large: Piratenvesting op Allemaal Speelgoed
Beleef veel plezier met deze kartonnen vouwset! Maak met deze vouwset de piratenvesting af en decoreer hem vervolgens met mooie kleuren. - Afmeting: 61 x 61 x 23 cm - Kleur: wit - Materiaal ..

Calafant Vouwset Level 3 large: Kasteel McArthur

Calafant Vouwset Level 3 large: Kasteel McArthur op Allemaal Speelgoed
Vouwen, knutselen, decoreren en spelen maar! Dit grote Calafant speelkasteel biedt een thuis voor jonkvrouwen en ridders. Te decoreren met tal van materialen als viltstiften, verf, stukjes ..

SES Dieren Vouwen

SES Dieren Vouwen op Allemaal Speelgoed
Ses dieren vouwen. Met deze super leuke set maak je de leukste en meest kleurrijke dieren! Vouw vissen, katten, insecten en nog veel meer!

Ses Vliegtuigjes vouwen

Ses Vliegtuigjes vouwen op Allemaal Speelgoed
Altijd al willen weten wat dé truc is om het perfecte vliegtuig te vouwen? Ses neemt je stap voor stap mee in het creëeren van je eigen vouwkunst. Het pakket bevat 16 verschillende voorbe ..

Fashion kleding vouwen

Fashion kleding vouwen op Allemaal Speelgoed
Alle fashion liefhebbende meiden opgelet! Met deze Origami set vouw jij alle hipste jurken, rokken en shirts. Door de zeer duidelijke handleiding is het voor elke geoefende en ongeoefende O ..

Papieren Vliegtuigjes Stap voor Stap

Papieren Vliegtuigjes Stap voor Stap op Allemaal Speelgoed
Zoef.... Dwars door de kamer vliegt een heuze straaljager! Leer aan de hand van voorbeelden verschillende soorten vliegtuigjes vouwen! Stap voor stap maak je met de uitscheurbare vouwblaadj ..

Vouwkarton Creafun 16x16cm

Vouwkarton Creafun 16x16cm op Allemaal Speelgoed
Creatief aan de slag met het Vouwkarton van Creafun! Knippen, plakken of vouwen: Met vouwkarton kan alle kanten op. Wees creatief, gebruik je fantasie en maak de mooiste creaties met de kle ..