Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Vouwen

Overzicht van alle producten in de rubriek vouwen


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met vouwen. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, vouwen, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 34 (van de 34 resultaten)
De leukste vouwspelletjes - uitscheurbaar! op Allemaal Speelgoed
De leukste vouwspelletjes - uitscheurbaar!
Zoek je een leuk spel om te spelen met je vrienden of vriendinnen? Op school, bij je thuis, in de auto of waar dan ook? Dan kunnen jullie zo aan de slag met deze superleuke vouwblaadjes! El ..
Nu met 26% voordeel!!
Calafant Deko set voor Calafant modellen 300 stuks op Allemaal Speelgoed
Calafant Deko set voor Calafant modellen 300 stuks
Beleef nu veel pleizer met de Calafant Deko set! Deze set bestaat uit 300 verschillende deeltjes van bruin karton die eenvoudig te plakken zijn op de Calafant modellen (met name op de Level ..
Deltas hobbyboek Origamipret dieren vouwen 20 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas hobbyboek Origamipret dieren vouwen 20 cm
Deltas hobbyboek Origamipret dieren vouwen In dit boek vind je leuke dieren met bijbehorende vouwblaadjes voor uren vouwplezier: een hongerige beer, schattige visjes, een statige zwaan, gra ..
Deltas vouwboek Vrolijke dieren vouwen 19 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas vouwboek Vrolijke dieren vouwen 19 cm
Deltas vouwboek Vrolijke dieren vouwen Een schaap, een eendje, een poes of een kikker? Met de vrolijke blaadjes in dit boek vouw je ze helemaal zelf. Het enige wat je nodig hebt is een scha ..
Papieren bootjes vouwen op Allemaal Speelgoed
Papieren bootjes vouwen
Uitscheurbaar! Kun jij een snelle speedboot, een coole zeilboot of een leuke stoomboot vouwen? Met de eenvoudige instructies in dit boek lukt dat in een handomdraai! Kies de boot die je wil ..
Nu met 24% voordeel!!
Calafant Calashop karton 81 x 31 x 50.5 cm wit op Allemaal Speelgoed
Calafant Calashop karton 81 x 31 x 50.5 cm wit
Kinderen vinden het heerlijk om winkeltje te spelen. Leren omgaan met geld door dingen te verkopen. Dit is een zeer educatieve ervaring, die ook nog eens een lust voor het oog is. De set be ..
Deltas vouwboekje Kerstballen vouwen 19 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas vouwboekje Kerstballen vouwen 19 cm
Deltas vouwboekje Kerstballen vouwen Heb je zin om zelf kerstballen te maken? Met de vrolijke blaadjes in dit boek vouw je ze in een handomdraai. Kijk goed naar de stap-voor-stapinstructies ..
Nu met 25% voordeel!!
Calafant Vouwset Level 2 medium: Boerderij op Allemaal Speelgoed
Calafant Vouwset Level 2 medium: Boerderij
Beleef veel plezier met dit knutselpakket van een boerderij. De set is compleet met erf en paardenstal, dus het is ook erg leuk om mee te spelen . Het valt in de smaak bij zowel jongens als ..
Origamipret voor jongens op Allemaal Speelgoed
Origamipret voor jongens
De coolste vouwprojecten stap voor stap uitgelegd Origamipret voor klein en groot! In dit boek vind je meer dan 20 figuren met bijbehorende vouwblaadjes voor uren vouwplezier: supersnelle v ..
Nu met 25% voordeel!!
Calafant Vouwset Level 2 medium: Piratenschip met inktivs op Allemaal Speelgoed
Calafant Vouwset Level 2 medium: Piratenschip met in ..
Beleef veel vouw- en tekenplezier met dit kartonnen piratenschip! De vouwset bestaat uit een piratenschip en een inktvis die beide eenvoudig te maken zijn. (Het schip kan niet echt varen.) ..
999 Games Manifold op Allemaal Speelgoed
999 Games Manifold
Logische vouwpuzzels voor jong en oud! Manifold bevat 100 zogenaamde "vouwpuzzels". Vouw het blad zo dat de ene kant volledig zwart en de andere kant volledig wit is. De 4 moeilijkheidsg ..
Nu met 62% voordeel!!
Calafant Calalinos masker: Leeuw en Tijger op Allemaal Speelgoed
Calafant Calalinos masker: Leeuw en Tijger
Beleef veel verkleedplezier met deze Calafant maskers. Vouw de maskers in de juiste vorm en kleur ze vervolgens netjes in. Wanneer je dit gedaan hebt, lijk het net alsof je een echte leeuw ..
Nu met 25% voordeel!!
Calafant Vouwset Level 3 large: Boomhuis op Allemaal Speelgoed
Calafant Vouwset Level 3 large: Boomhuis
Vouwen, knutselen, decoreren en spelen maar! Zet deze kartonnen boomhut snel in elkaar en beschilder hem. Te decoreren met tal van materialen als viltstiften, verf, stukjes stof, leef je ui ..
Leuke armbandjes vouwen op Allemaal Speelgoed
Leuke armbandjes vouwen
Een armbandje met vrolijke bolletjes, kleurrijke glitters of schattige bloempjes? Met de leuke vouwblaadjes in dit boek tover je ze zo tevoorschijn! Kijk goed naar de stap-voor-stapinstruct ..
Nu met 62% voordeel!!
Calafant Calalinos masker: Pony en hond 2 stuks op Allemaal Speelgoed
Calafant Calalinos masker: Pony en hond 2 stuks
Beleef veel verkleedplezier met deze Calafant maskers. Vouw de maskers in de juiste vorm en kleur ze vervolgens netjes in. Wanneer je dit gedaan hebt, lijk het net alsof je een echte pony o ..
Nu met 26% voordeel!!
Calafant Cala huis karton 91 x 79 x 97 cm wit op Allemaal Speelgoed
Calafant Cala huis karton 91 x 79 x 97 cm wit
Beleef nu veel plezier met het nieuwe grote huis van Calafant. Het huis is voorzien van mooie detail en bloemen in de ramen. U kunt het huis eenvoudig in elkaar te vouwen en dat kan gewoon ..
Vouwblaadjes Creafun 16x16cm op Allemaal Speelgoed
Vouwblaadjes Creafun 16x16cm
De mooiste bouwsels en knutselwerkjes maak je met Vouwblaadjes Creafun 16x16cm! Dit pakket vouwblaadjes zorgt ervoor dat je alles kunt maken wat je maar wilt. Of dat nu een speciale sneeuwv ..
Papieren Vliegtuigjes Stap voor Stap op Allemaal Speelgoed
Papieren Vliegtuigjes Stap voor Stap
Zoef.... Dwars door de kamer vliegt een heuze straaljager! Leer aan de hand van voorbeelden verschillende soorten vliegtuigjes vouwen! Stap voor stap maak je met de uitscheurbare vouwblaadj ..
Fashion kleding vouwen op Allemaal Speelgoed
Fashion kleding vouwen
Alle fashion liefhebbende meiden opgelet! Met deze Origami set vouw jij alle hipste jurken, rokken en shirts. Door de zeer duidelijke handleiding is het voor elke geoefende en ongeoefende O ..
Supervouwpakket Creafun op Allemaal Speelgoed
Supervouwpakket Creafun
Een super knutselpakket met vouwblaadjes in diverse kleuren en afmetingen! De mogelijkheden van knutselen met papier zijn nagenoeg eindeloos. In dit pakket vind je specifiek vouwblaadjes wa ..
Vouwblaadjes 12x12cm op Allemaal Speelgoed
Vouwblaadjes 12x12cm
Vouwblaadjes van Creafun! 100 vouwblaadjes in 6 fijne kleuren; met deze set maak jij eigenhandig de leukste, mooiste en meest creatieve vouwwerkjes. Van supersnelle vliegtuigen, feesthoedje ..
Vouwblaadjes rond op Allemaal Speelgoed
Vouwblaadjes rond
100 stuks ronde vouwblaadjes. In de verpakking zitten een aantal verschillende kleuren, waarmee je naar hartelust kan knippen, vouwen en creëeren. De CreaFun vouwblaadjes hebben een doorsn ..
Nu met 25% voordeel!!
Calafant Vouwset Level 3 large: Piratenvesting op Allemaal Speelgoed
Calafant Vouwset Level 3 large: Piratenvesting
Beleef veel plezier met deze kartonnen vouwset! Maak met deze vouwset de piratenvesting af en decoreer hem vervolgens met mooie kleuren. - Afmeting: 61 x 61 x 23 cm - Kleur: wit - Materiaal ..
Creators Leren Vouwen op Allemaal Speelgoed
Creators Leren Vouwen
Wil je leren hoe je de grappigste figuren kunt vouwen? Dat kan met Creators Leren Vouwen! Vouw alle figuren heel netjes volgens de lijntjes. Plaats ze vervolgens op de meegeleverde ondergro ..
Vouwblaadjes 20x20 Cm op Allemaal Speelgoed
Vouwblaadjes 20x20 Cm
Knutselen, vouwen, knippen en kleuren. Met deze Vouwblaadjes 20x20 Cm kun je van alles! Vouw de blaadjes dubbel en knip hoekjes in de vouwlijnen. Vouw het blaadje weer uit en ontdek een pra ..
Vouwkarton Creafun 16x16cm op Allemaal Speelgoed
Vouwkarton Creafun 16x16cm
Creatief aan de slag met het Vouwkarton van Creafun! Knippen, plakken of vouwen: Met vouwkarton kan alle kanten op. Wees creatief, gebruik je fantasie en maak de mooiste creaties met de kle ..
Ses Vliegtuigjes vouwen op Allemaal Speelgoed
Ses Vliegtuigjes vouwen
Altijd al willen weten wat dé truc is om het perfecte vliegtuig te vouwen? Ses neemt je stap voor stap mee in het creëeren van je eigen vouwkunst. Het pakket bevat 16 verschillende voorbe ..
Knutselpapier A5 op Allemaal Speelgoed
Knutselpapier A5
80 vellen gekleurd karton om mee te vouwen en te knutselen. De set bevat 8 verschillende kleuren karton. De vellen hebben een afmeting van 14,8x21cm (A5).
Airplanes ToTum: vliegtuigjes vouwen op Allemaal Speelgoed
Airplanes ToTum: vliegtuigjes vouwen
Airplanes ToTum: vliegtuigjes vouwen
SES Vliegende draken vouwen op Allemaal Speelgoed
SES Vliegende draken vouwen
SES Vliegende draken vouwen
Snoezige diertjes vouwen op Allemaal Speelgoed
Snoezige diertjes vouwen
Snoezige diertjes vouwen
Vouwblaadjes A4, 100st. op Allemaal Speelgoed
Vouwblaadjes A4, 100st.
Vouwblaadjes A4, 100st.
Dieren vouwen SES op Allemaal Speelgoed
Dieren vouwen SES
Dieren vouwen SES
Origami vouwpret op Allemaal Speelgoed
Origami vouwpret
Origami vouwpret

Aanraders via Google!!