Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Strijkkralen

Overzicht van alle producten in de rubriek strijkkralen


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met strijkkralen. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 279 resultaten)
Hama - 3000 strijkkralen glitter op Allemaal Speelgoed
Hama - 3000 strijkkralen glitter
Als je voor het volgende verjaardagsfeestje de tafeldecoratie zelf wilt maken of als je met kerst een paar zelfgemaakte spullen in de kerstboom wilt hangen, dan komt de zak met 3.000 glinst ..
Hama - 3.000 strijkkralen pastel op Allemaal Speelgoed
Hama - 3.000 strijkkralen pastel
Met 3.000 strijkkralen in pastelkleuren van Hama kun je vele prachtige afbeeldingen in elkaar steken. Eindelijk hoef je je nu niet meer te ergeren, wanneer je met een schilderij bent begonn ..
Deltas hobbyboek Leuke knutsels met strijkkralen 22 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas hobbyboek Leuke knutsels met strijkkralen 22 ..
Deltas hobbyboek Leuke knutsels met strijkkralen Strijkkralen zijn kleine, kleurrijke kralen van plastic die op veel verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Smelten, strijken, rijgen ..
Nu met 52% voordeel!!
Totum Princess strijkkralenset op Allemaal Speelgoed
Totum Princess strijkkralenset
Totum Princess strijkkralenset Maak jouw favoriete Disney-prinsessen na in 3D met deze set van Totum. Plaats de strijkkralen op het speciale bordje en laat dit strijken. Versier ze vervolge ..
Ses - strijkkralen specialassor op Allemaal Speelgoed
Ses - strijkkralen specialassor
Met strijkkralen van SES maak je de mooiste figuren door het leggen van de kraaltjes, die je vervolgens met een strijkbout aan elkaar vast smelt. Met deze strijkkralenset maak je verschille ..
Hama strijkkralen pastel groen (047) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen pastel groen (047)
Met de pastelgroene strijkkraaltjes van Hama wordt jouw knutselwerkje nog mooier. Pastelgroen kun je gebruiken voor het maken van een heldere zee, een groen grasveld of misschien maak je we ..
Hama strijkkralen roze (006) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen roze (006)
In dit zakje zitten maar liefst 1000 roze strijkkraaltjes van Hama. je maakt er mooie figuren mee die je kunt strijkken. Vervolgens kleven de kraaltjes aan elkaar en kun je het ophangen. Ha ..
Hama strijkkralen zilver (062) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen zilver (062)
Met deze gave Hama strijkkralen zilver (062) maak je de mooiste creaties! Kies je favoriete ontwerp en leg de kralen op de juiste plek. Strijk eroverheen met een strijkbout en een strijkpap ..
Hama strijkkralen paars (007) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen paars (007)
Met deze 1000 paarse strijkkraaltjes kun je zelf mooie gekleurde kunstwerkjes maken. Kies een figuur of grondvorm uit en kies de kleur kraaltjes die je wilt gebruiken. Leg ze in het figuur ..
Hama strijkkralen divers (067) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen divers (067)
Hama strijkkralen zijn het ideale speelgoed om mooie dingen mee te maken. Kinderen kunnen er goed hun creativiteit in kwijt en kleuren en vormen combineren. Wanneer uw kind niet tevreden is ..
Hama strijkkralen geel (1003) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen geel (1003)
Gele strijkkraaltjes kun je gebruiken voor het maken van een zon, de kleur van het haar van een poppetje, voor een bloem of voor bijvoorbeeld de snavel van een vogel. Samen met andere kleur ..
Hama strijkkralen pastel geel (043) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen pastel geel (043)
Deze kleur strijkkralen doet bijna zeer aan je ogen, zo fel zijn ze. Samen met andere felle of gewone kleuren maak je er leuke kunstwerkjes van. Daarna pak je strijkpapier en een strijkbout ..
Hama strijkkralen groen (710) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen groen (710)
Groen is niet alleen de kleur van gras, maar komt ook veel voor in kleding, bloemen of bijvoorbeeld een appel. Met deze groene strijkkralen van Hama vul je de strijkvormpjes op met jouw eig ..
Hama strijkkralen grijs (017) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen grijs (017)
Olifantengrijs, muisgrijs, cementgrijs... in dit zakje zitten 1000 strijkkraaltjes in de kleur grijs. Zoals gezegd kun je ze gebruiken voor het maken van verschillende dieren, zoals een oli ..
Hama strijkkralen zalm (026) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen zalm (026)
1000 prachtige, zalmkleurige Hama strijkkraaltjes zitten er in dit zakje. Je gebruikt ze om mooie figuren mee te maken op speciale grondplaten voor strijkkraaltjes. Door de kraaltjes te str ..
Hama Strijkkralen donkergrijs 1000 stuks (071) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen donkergrijs 1000 stuks (071)
Begonnen aan een gaaf DIY project en opzoek naar de juiste kleur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: Strijkkralen in alle kleuren van de regenboog! Deze donkergrijze beads (antraciet ..
Hama strijkkralen fuchsia (032) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen fuchsia (032)
Hou jij van de kleur felroze? Dan mogen deze kleur strijkraaltjes niet ontbreken in jouw strijkkralenbakje. Fuchsia roze gebruik je voor het maken van rozen en andere bloemen, kledingstukke ..
Hama strijkkralen chocokleur (012) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen chocokleur (012)
Maak mooie kunstwerkjes met de Hama strijkkralen. Hoe meer kleuren je hebt, des te leuker en mooier je creaties worden! Met deze bijzondere chocokleur geef je paarden, honden en andere dier ..
Hama strijkkralen parelwit (064) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen parelwit (064)
Met deze prachtige strijkkralen kun jij de mooiste ontwerpen maken. Maak een prachtig wit huis of een sneeuwpop of ijsster! Ook kun je deze parelwitte set combineren met andere strijkkralen ..
Hama strijkkralen zwart (018) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen zwart (018)
Met Hama strijkkralen maak je zelf de mooiste kunstwerkjes. Door de verschillende kleuren en vormpjes kun je elke keer nieuwe creaties maken. En ben je niet tevreden over het resultaat, dan ..
Hama srijkkralen 3000 transparante kleuren op Allemaal Speelgoed
Hama srijkkralen 3000 transparante kleuren
Strijkkralen van hama zijn er niet alleen in de felle, ondoorzichtige kleuren, maar ook in een transparante variant. Met deze transparantt strijkkraaltjes zijn je kunstwerkjes echt uniek. A ..
Hama Strijkkralen Fluor Groen (042) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Fluor Groen (042)
Felgroene strijkkralen voor de gaafste creaties! Deze Hama Strijkkralen Fluor Groen (042) is een zakje met wel 1000 strijkkralen. Gebruik de kralen zoals je maar wilt: bijvoorbeeld voor een ..
Hama Strijkkralen Neon Oranje (038) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Neon Oranje (038)
Oranje boven! Met deze felgekleurde strijkkralen van Hama maak jij de meest mooie Hollandse kunstwerkjes; van speciale WK items tot grappige Koningsdag kroontjes. In het zakje vind je 1000 ..
Hama Strijkkralen 13000-Delig Glitter op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen 13000-Delig Glitter
De beste ontwerpen bekroon je met een glitter randje! Kies je favoriete ontwerp en geef het de perfecte afwerking met een glitterend randje! De tiara van de Prinses wordt nog mooier, de oge ..
Hama Strijkkralen Papagaai 450-Delig op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Papagaai 450-Delig
Maak zelf deze vrolijke papegaai van Hama. Dit Hama Strijkkralen Papagaai 450-Delig setje bevat alles wat je nodig hebt. Geef de papegaai vrolijke kleuren door de kralen op de pinnetjes te ..
Hama Strijkkralen 9600 Stuks Box op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen 9600 Stuks Box
Bloemen, vlinders, maar ook huizen en dieren! Wat je ook wilt maken, met de Hama Strijkkralen kan het! Kies je favoriete vorm of patroon, neem de mooiste kleuren kralen en leg ze op de juis ..
Hama Strijkkralen Grondplaat Paard (281) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat Paard (281)
Wat voor kleur paard vind jij het mooiste? Zwart, bruin of juist knalroze? Met deze Hama Strijkkralen Grondplaat Paard (281) kun je helemaal zelf bedenken hoe je paard eruit ziet. Kies je f ..
Hama Strijkkralen Grondplaat krokodil (0259) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat krokodil (0259)
Maak de leukste krokodillenontwerpen met deze Hama Strijkkralen Grondplaat krokodil (0259)! Bepaal welke kleuren je krokodil moet krijgen en leg ze op de juiste plek op de grondplaat. Leg e ..
Hama Strijkkralen Grondplaat Prinses op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat Prinses
Met deze Hama Strijkkralen Grondplaat maak jij de mooiste prinsesjes helemaal zelf! Bepaal zelf welke kleuren haar jurk heeft en hoe haar kroontje eruit ziet. Heeft ze bruin of blond haar? ..
Hama strijkkralen grondplatenset (3 stuks) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen grondplatenset (3 stuks)
Hama grondplaten zijn gemaakt van zeer stevig plastic waardoor ze wel tegen een stootje kunnen. Maak de mooiste figuren met deze grondplaten, het enige wat jij nog nodig hebt zijn kralen! H ..
Hama Strijkkralen Grondplaat Konijn (0237) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat Konijn (0237)
Ben je dol op het maken van prachtige strijkkralen creaties? Dan vind je het vast ook leuk om een schattig konijntje te maken! Hama Strijkkralen Grondplaat Konijn (0237) heeft de vorm van e ..
Hama Maxi Strijkkralen grondplaat Hart op Allemaal Speelgoed
Hama Maxi Strijkkralen grondplaat Hart
Deze Hama grondplaat is speciaal voor de Maxi Strijkkralen! Harten in alle kleuren van de regenboog kan je hiermee maken, voor moederdag, valentijnsdag of een verjaardag. Ook een leuk idee ..
Hama Maxi Strijkkralen - Basiskleuren mix 500 op Allemaal Speelgoed
Hama Maxi Strijkkralen - Basiskleuren mix 500
In deze verpakking zitten maar liefst 500 Maxi strijkkralen! De basiskleuren uit deze verpakking komen bij ieder knutselwerk van pas. De mooie grote kralen en grondplaten maken het voor peu ..
Hama Strijkkralen Doorzichtig/Transparant Wit (019) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Doorzichtig/Transparant Wit (019)
Voor de echte creatievelingen zijn Hama Strijkkralen een perfecte uitdaging! Weer eens wat anders dan tekenen of kleuren, maar wel super creatief! Kies een geschikt patroon, plaats de krale ..
Hama Strijkkralen roze transparant 1000 stuks (72) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen roze transparant 1000 stuks (72)
Met deze zoet roze strijkkralen geef je iedere creatie net dat beetje extra! De 1000 transparante roze strijkkralen hebben een mooie glow en zijn doorschijnend. Kies je DIY project en maak ..
Hama Strijkkralen Fluor Bruin (020) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Fluor Bruin (020)
Maak je creaties compleet met de perfecte kleur! Ben jij dol op het spelen met de bekende Hama kralen? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het effect van kleuren is. Soms ben je een ..
Hama Strijkkralen Neon Blauw (036) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Neon Blauw (036)
De allermooiste blauw uit de Hama collectie! Donderwolken met een helderblauw randje, vergeet-me-nietjes of een fantasiefiguur: Deze blauwe strijkkralen komen altijd van pas. De kralen met ..
Hama Strijkkralen 1000 stuks 2 kleurig mix (092) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen 1000 stuks 2 kleurig mix (092)
Een vrolijk kunstwerk maak je met deze Hama Strijkkralen 1000 stuks 2 kleurig mix (092)! Deze te gekke kralen bestaan allemaal uit 2 kleuren. Bijvoorbeeld geel-rood of paars-roze! Kies een ..
Hama Strijkkralen ton (3000 Maxi kralen) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen ton (3000 Maxi kralen)
De nieuwste rage voor peuters en kleuters: Maxi Hama!! De vernieuwde kralen zijn groter en daardoor vele malen beter te hanteren door de vingers van peuters en kleuters. De motorische ontwi ..
Hama Strijkkralen Set 1100 Stukjes op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Set 1100 Stukjes
Met wel 1100 verschillende Hama Strijkkralen maak je de mooiste creaties! Hama Strijkkralen Set 1100 Stukjes bevat een ronde grondplaat waar je alle kanten mee op kunt. Maak de hele cirkel ..
Hama strijkralen startset assortiment (1500 delig) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkralen startset assortiment (1500 delig)
Maak prachtige kunstwerkjes met deze leuke set van Hama. De set bevat 1500 prachtige gekleurde kraaltje. Voor de beginners is dit setje erg geschikt omdat jij alleen de voorbeelden maar hoe ..
Hama Strijkkralen Grondplaat Muis op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat Muis
Zoek je lievelingskleuren en maak de mooiste muis! Deze grappige grondplaat in de vorm van een muis kan je je favoriete kleuren geven, blauwe broek of roze blouse het kan allemaal! Spelen m ..
Hama Strijkkralen Grondplaat Zeepaardje op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat Zeepaardje
Ben je altijd graag creatief bezig en vind je strijkkralen super leuk? Dan zul je er vast nog wel een paar over hebben. Weet je niet zo goed wat je daarmee zult maken? Hier is de oplossing! ..
Hama strijkkralen grondplaat kameel wit (294) op Allemaal Speelgoed
Hama strijkkralen grondplaat kameel wit (294)
Hama Strijkkralen grondplaat in de vorm van een kameel. Kleur: wit Per stuk in een zakje. Hama nummer: 294 Hama strijkkralen zijn perfect om mooie dingen mee te maken. Elke keer kan uw kind ..
Hama Strijkkralen Grondplaat Meisje op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat Meisje
Met de strijkkralen van Hama kun je alle kanten op. Van huizen tot dieren en van planten tot poppetjes... Zo ook dit vrolijke meisje! Hama Strijkkralen Grondplaat Meisje is een handige gron ..
Hama Strijkkralen Grondplaat Fairy op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat Fairy
Creatief aan de slag met de unieke grondplaten van Hama! Gebruik je fantasie en creativiteit en verzin je eigen sprookje. Hama helpt je een handje met deze fraaie grondplaat. De fee zwaait ..
Hama Strijkkralen Grondplaat vierkant (2340) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat vierkant (2340)
Wil je graag een nieuw Hama Strijkkralen ontwerp proberen, maar heb je nog geen goede grondplaat? Kies dan voor deze! De Hama Strijkkralen Grondplaat vierkant (2340) is namelijk doorzichtig ..
Hama Strijkkralen Grondplaat ei (0260) op Allemaal Speelgoed
Hama Strijkkralen Grondplaat ei (0260)
Fantasiefiguren of Paaseieren! De eivormige grondplaat gebruik je natuurlijk voor het maken van sfeervolle paaseieren. Met lila tinten en gele + roze accenten maak jij de meest schattige pa ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 279 resultaten)

Aanraders via Google!!