Allemaal Speelgoed - Knutselen tekenen en creatief | Alle producten in de rubriek Stiften


Resultaten 1 tot 48 (van de 76 resultaten)


BIC kinderen 20 stiften in een doos

BIC kinderen 20 stiften in een doos op Allemaal Speelgoed
Maak jouw creaties helemaal af en geef ze een eigen unieke kleur met jouw 20 stiften in een doos van BIC! Deze stiften hebben elk een ander kleurtje, er zitten zelfs twee fluorstiften bij. ..

Stabilo Power Stiften 30 Stuks

Stabilo Power Stiften 30 Stuks op Allemaal Speelgoed
Zo druk bezig, dat je vergeet de dop erop te doen? Geen ramp. De STABILO power droogt niet uit en kan tot wel 5 weken zonder dop. De Power stiften hebben heldere kleuren met uitwasbare i ..

Stabilo Pen 68 Mini Sweet Colors 15 Kleuren

Stabilo Pen 68 Mini Sweet Colors 15 Kleuren op Allemaal Speelgoed
Het basisgereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met inten ..

Knutselset Maskers Maken Princess

Knutselset Maskers Maken Princess op Allemaal Speelgoed
Maak je klaar voor het gemaskerd bal of voor een leuke verkleedpartij met deze leuke maskers. Kleur de maskers mooi in met de stiften en bevestig de touwtjes in de gaatjes.   Inhoud: ..

Stiften En Stempels 115 Delig Paarden

Stiften En Stempels 115 Delig Paarden op Allemaal Speelgoed
Met deze 115-delige set maak je eenvoudig afbeeldingen van paarden en andere mooie tekeningen. De set bevat 60 stiften, 20 kleurplaatjes, 4 stempels van paarden, 1 stempelkussen, 1 activit ..

Viltstift Stabilo Pen68 Turquoise

Viltstift Stabilo Pen68 Turquoise op Allemaal Speelgoed
Stabilo Pen 68 viltstiften zijn het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. De stiften hebben intens ..

Viltstiften Stabilo Pen 68 10 Stuks + 5 Neon

Viltstiften Stabilo Pen 68 10 Stuks + 5 Neon op Allemaal Speelgoed
Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met inten ..

Viltstiften Bruynzeel Inspiring Young Glitter 6 stu ..

Viltstiften Bruynzeel Inspiring Young Glitter 6  stuks op Allemaal Speelgoed
Met deze Bruynzeel viltstiften maak je prachtige glittereffecten. Zo maak je een tekening nog specialer! De stiften hebben een schitterend effect op wit en zwart papier. Creatives Ont ..

Viltstift Stabilo Pen68 Lila

Viltstift Stabilo Pen68 Lila op Allemaal Speelgoed
Stabilo Pen 68 viltstiften zijn het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. De stiften hebben intens ..

Viltstiften Woezel & Pip Bruynzeel 20 stuks

Viltstiften Woezel & Pip Bruynzeel 20 stuks op Allemaal Speelgoed
Lekker kleuren doe je met deze Woezel en Pip viltstiften! De Super Point viltstiften van Bruynzeel mogen niet ontbreken in de knutselkoffer van elke Woezel en Pip fan. Met de speciale punt ..

Masha&The Bear Stiften en Stempels 96 Delig

Masha&The Bear Stiften en Stempels 96 Delig op Allemaal Speelgoed
Masha&The Bear Stiften en Stempels 96 Delig

Minions Stiften en Stempels 96 Delig

Minions Stiften en Stempels 96 Delig op Allemaal Speelgoed
Minions Stiften en Stempels 96 Delig

Tekenset Paw Patrol Stiften En Stempels 115 Delig

Tekenset Paw Patrol Stiften En Stempels 115 Delig op Allemaal Speelgoed
115-delige vilstiften- en stempelset uitgevoerd in leuk Paw Patrol design. Inhoud: 4 houten stempels 1 stempelkussen 60 viltstiften 30 stickers 1 kleurboekje

Crayola Airbrush Navulling Sablonenset Roze Met 12 S ..

Crayola Airbrush Navulling Sablonenset Roze Met 12 Stiften op Allemaal Speelgoed
Navulverpakking met 12 stiften in verschillende kleuren voor je Crayola airbrush. Bevat tevens 8 verschillende sjablonen die je ook zonder airbrush kunt inkleuren.

Crayola Navulling Airbrush Sjablenen Blauw Met 12 St ..

Crayola Navulling Airbrush Sjablenen Blauw Met 12 Stiften op Allemaal Speelgoed
Navulverpakking met 12 stiften in verschillende kleuren voor je Crayola airbrush. Bevat tevens 8 verschillende sjablonen die je ook zonder airbrush kunt inkleuren.

Viltstiften Stabilo Pen 68 Fluor Kleuren 6 Stuks

Viltstiften Stabilo Pen 68 Fluor Kleuren 6 Stuks op Allemaal Speelgoed
Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met inten ..

Markeerstiften Stabilo Boss Neon 3 Stuks

Markeerstiften Stabilo Boss Neon 3 Stuks op Allemaal Speelgoed
Stabilo Boss Neon markeerstiften zijn de originele Boss highlighters, maar dan in een extra stijlvol design en met neonkleuren. De markeerstiften hebben de bekende Stabilo kwaliteit in ui ..

Magic Pens - Supercoole Toverstiften

Magic Pens - Supercoole Toverstiften op Allemaal Speelgoed
Supercoole toverstiften! - Toveren met kleuren!- Geheime boodschappen schrijven en ontcijferen!- Uitwasbaar en niet giftig Inhoud:-20 stiften-9 toverkleurstiften-9 wisstiften-2 witte tove ..

Stabilo Pen 68 Viltstift Etui 12 Stuks

Stabilo Pen 68 Viltstift Etui 12 Stuks op Allemaal Speelgoed
Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met inte ..

Viltstiften Crayola ColorClicks 10 Stuks

Viltstiften Crayola ColorClicks 10 Stuks op Allemaal Speelgoed
Stiften van Crayola zijn vol en intens van kleur, stift na stift. Toch drukken ze niet door de meeste papiertypes. De inkt is gemakkelijk van je huid te wassen en uit de meeste kinderkledi ..

Stabilo Stiften Pen 68 Zebra Turquoise

Stabilo Stiften Pen 68 Zebra Turquoise op Allemaal Speelgoed
Al jouw favoriete stiften in een verpakking!

Stabilo Stiften Pen 68 Zebra Roze

Stabilo Stiften Pen 68 Zebra Roze op Allemaal Speelgoed
Al jouw favoriete stiften in een verpakking!

STABILO Cappi 12 Viltstiften

STABILO Cappi 12 Viltstiften op Allemaal Speelgoed
Ben jij ook altijd veel tijd kwijt met het zoeken naar de dop van de viltstift? Dat is nu niet meer nodig met de handige dop-ring die je vindt bij de -uitwasbare- Cappi viltstiften van Stab ..

Disney Princess stiften meisjes 10 delig

Disney Princess stiften meisjes 10 delig op Allemaal Speelgoed
Disney Princess stiften Maak de mooiste tekeningen met deze Disney Princess stiften. In de set zitten tien verschillende kleuren. Niks houdt jou nog tegen om de mooiste tekeningen te maken. ..

Minions stiften junior 10 delig

Minions stiften junior 10 delig op Allemaal Speelgoed
Minions stiften Maak de mooiste tekeningen met deze Minions stiften. In de set zitten tien verschillende kleuren. Niks houdt jou nog tegen om de mooiste tekeningen te maken. De stiften drog ..

Renart Trio Magic Kleurstiften

Renart Trio Magic Kleurstiften op Allemaal Speelgoed
Trio Magic Kleurstiften De Trio Marker van Renart is een unieke marker omdat je drie verschillende kleuren kan gebruiken bij elke lijn die je trekt. Hierdoor is de Trio een tekenaar, een gu ..

Malinos Blopens Cool 10 stuks

Malinos Blopens Cool 10 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef nu veel tekenplezier met deze Blopens Cool set! Laat je fantasie te loop gaan en maak nu de mooiste creaties! - Aantal: 10x Blopens: Zachtroze, rood, zalm, petrol, paars, donker roze ..

Malinos Deko stiften 9 stuks

Malinos Deko stiften 9 stuks op Allemaal Speelgoed
Laat je fantasie te loop en maak je eigen creaties met deze leuke Deko stiftenset! Met deze stiften kun je jezelf helemaal uitleven op verschillende soorten materialen, zoals eieren, glansp ..

Malinos Aquarel stiften 12 stuks

Malinos Aquarel stiften 12 stuks op Allemaal Speelgoed
Laat je fantasie de vrije loop en maak je eigen creaties met deze Aquarel stiften! Maak eerst een mooie tekening en bewerk daarna verschillende gedeeltes met het aquarel effect. Doop het kw ..

Malinos Textiel stiften 10 stuks

Malinos Textiel stiften 10 stuks op Allemaal Speelgoed
Beschilder en versier je t-shirts nu met deze leuke viltstiftset! Laat je fantasie de vrije loop en maak je eigen creaties! De stiften zijn voorzien van een zachte penseelpunt, waardoor je ..

Malinos Blopens textiel 10 stuks

Malinos Blopens textiel 10 stuks op Allemaal Speelgoed
Met deze speciale Blopens voor textiel maak je de aller mooiste patronen op bijvoorbeeld een tas of t-shirt. Spray met de blopens een leuk figuur op textiel en je hoeft er verder niets aan ..

Malinos Blopens textiel 5 stuks

Malinos Blopens textiel 5 stuks op Allemaal Speelgoed
Blopens textiel is een set blaasstiften met inkt speciaal geschikt voor te gebruiken op textiel. Maak met behulp van een sjabloon een mooie afbeelding op bijvoorbeeld een t-shirt of tas. Sp ..

Malinos Blopens Vivid colors 5 stuks

Malinos Blopens Vivid colors 5 stuks op Allemaal Speelgoed
Deze kleine set Blopens is zeer geschikt om het fenomeen blaasstiften eens uit te proberen Let op: Blopens inkt droogt direct en kan dus vlekken veroorzaken. Daarom raden wij het gebruik va ..

Malinos Blopens Regenboog

Malinos Blopens Regenboog op Allemaal Speelgoed
Blaasstiften zijn goed voor het oefenen van de mondmotoriek, maar ze zijn bovenal erg leuk om creatief mee bezig te zijn. Omdat je werkt met sjablonen is het maken van een airbrush effect t ..

Malinos Blopens Activity Center 15 stuks

Malinos Blopens Activity Center 15 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef veel tekenplezier met deze blaasstiften set! Deze Blopens Activity Center is letterlijk het uitgangspunt om te werken met blaasstiften. Alles wat je nodig hebt zit inbegrepen. Het we ..

Malinos Magic blopens 6 stuks

Malinos Magic blopens 6 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef veel tekenplezier met deze blaasstiften! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar! Haal eerst de 2 hulzen van de blaasstift uit elkaar. Daar in zit een stift met een inktpunt. Draai de pu ..

Malinos Magic blopens 11 stuks

Malinos Magic blopens 11 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef veel tekenplezier met deze blaasstiften! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar! Haal eerst de 2 hulzen van de blaasstift uit elkaar. Daar in zit een stift met een inktpunt. Draai de pu ..

Malinos Magic blopens 15 stuks

Malinos Magic blopens 15 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef veel tekenplezier met deze blaasstiften! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar! Haal eerst de 2 hulzen van de blaasstift uit elkaar. Daar in zit een stift met een inktpunt. Draai de pu ..

Malinos Babystiften 10 stuks

Malinos Babystiften 10 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef veel tekenplezier met deze babystiften, geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar! Deze stiften zijn zo ontwikkeld dat de punt niet indrukt, ook wanneer jouw kind er er hard op drukt. De i ..

Malinos Kleurwissel 10 stiften

Malinos Kleurwissel 10 stiften op Allemaal Speelgoed
Beleef veel tekenplezier met deze kleurwissel stiften! De kleur van de stift verander, wanneer je er met een andere kleur stift overheen gaat. Je begint met een donker kleur (blauw) te teke ..

Malinos Toverstiften 25 stuks

Malinos Toverstiften 25 stuks op Allemaal Speelgoed
Beleef veel tekenplezier met deze Malinos toverstiften! Deze set bevat 25 stiften. Tweekleurige stift: Stel dat dee basis van de stift rood is en de dop is geel. Wanneer je nu met deze stif ..

Malinos Toverstiften 12 stuks

Malinos Toverstiften 12 stuks op Allemaal Speelgoed
Malinos toverstiften. Beleef veel tekenplezier met deze Malinos toverstiften! Deze set bevat 12 stiften waarvan met elke stift in 2 kleuren te tekenen is. Stel dat de basis van de stift roo ..

Minions Kleurposterset 10 Delig

Minions Kleurposterset 10 Delig op Allemaal Speelgoed
Kleurposterset Minions: 10-delig - 6 in te kleuren posters - 4 kleuren stiften

Bruynzeel Viltstiften 12 Stuks

Bruynzeel Viltstiften 12 Stuks op Allemaal Speelgoed
Bruynzeel Viltstiften 12 stuks. 12 hoge kwaliteit Bruynzeel viltstiften. De inkt is op waterbasis en super uitwasbaar, en de punten zijn niet weg te drukken. Drogen niet uit en gaan lang me ..

Bruynzeel Viltstiften Super 20 Stuks

Bruynzeel Viltstiften Super 20 Stuks op Allemaal Speelgoed
Bruynzeel Viltstiften Super 20 stuks. 20 Bruynzeel viltstiften van hoge kwaliteit. Met de speciale punt kun je zowel dik als dun kleuren. Uitwisbaar en uitwasbaar met wisstift. De punten zi ..

Bruynzeel T Shirt Markers 8 Stuks

Bruynzeel T Shirt Markers 8 Stuks op Allemaal Speelgoed
Bruynzeel T-Shirt Markers 8 stuks. 8 Bruynzeel stiften om te tekenen en kleuren op katoen en de meeste andere textielsoorten. Met penseelpunt: geschikt voor schrijven en kleuren van vlakken ..

Bruynzeel Viltstiften DIK 10 Stuks

Bruynzeel Viltstiften DIK 10 Stuks op Allemaal Speelgoed
Bruynzeel Viltstiften Dik 10 stuks. 10 dikke Bruynzeel viltstiften met extra dikke punt. Speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes: stimuleert de fijne motoriek en creativiteit. De punt ..

Bruynzeel Markeerstiften Mxz: 2 Stuks

Bruynzeel Markeerstiften Mxz: 2 Stuks op Allemaal Speelgoed
Bruynzeel Markeerstiften MXZ. 2 stuks.
Resultaten 1 tot 48 (van de 76 resultaten)