Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Stempelen

Overzicht van alle producten in de rubriek stempelen


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met stempelen. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 107 resultaten)
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Shimmer & Shine 8 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Shimmer & Shine 8 delig
Multiprint waterstempelset Shimmer & Shine Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vij ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Paw Patrol Girl 8 delig paars op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Paw Patrol Girl 8 delig p ..
Multiprint waterstempelset Paw Patrol Girl Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vij ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Lion Guard 8 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Lion Guard 8 delig
Multiprint waterstempelset Lion Guard Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf Lio ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Spider Man 8 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Spider Man 8 delig
Multiprint waterstempelset Spider-Man Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf Spi ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Finding Dory 8 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Finding Dory 8 delig blau ..
Multiprint waterstempelset Finding Dory Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf F ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Mickey Mouse 8 delig geel op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Mickey Mouse 8 delig geel
Multiprint waterstempelset Mickey Mouse Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf M ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset PJ Masks 8 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset PJ Masks 8 delig
Multiprint waterstempelset PJ Masks Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf PJ Ma ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Paw Patrol 8 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Paw Patrol 8 delig blauw
Multiprint waterstempelset Paw Patrol Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf Paw ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Peppa Pig 8 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Peppa Pig 8 delig blauw
Multiprint waterstempelset Peppa Pig Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf Pepp ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint waterstempelset Cars 8 delig zwart op Allemaal Speelgoed
Multiprint waterstempelset Cars 8 delig zwart
Multiprint waterstempelset Cars Hou je van stempelen en lekker kliederen met water? Dan ga je veel plezier beleven aan deze waterstempelset van Multiprint. De set bestaat uit vijf Cars-stem ..
Paw patrol - 3-in-1 creativity set op Allemaal Speelgoed
Paw patrol - 3-in-1 creativity set
In de Paw Patrol 3-in-1 Creativity Set vind je leuke knutselideeën. Met de drie verschillende knutselvarianten kan je je favoriete scenes uit de leuke TV serie nabouwen. Je kan kiezen tuss ..
Nu met 65% voordeel!!
Totum stempelset My Little Pony op Allemaal Speelgoed
Totum stempelset My Little Pony
Totum My Little Pony stempelset Wie is jouw favoriete pony van My Little Pony? Met deze stempelset van Totum zul jij je nooit meer vervelen. Kies jouw favoriete pony en stempel erop los! Da ..
Nu met 30% voordeel!!
Moses stempelset Bosdieren hout 9 delig op Allemaal Speelgoed
Moses stempelset Bosdieren hout 9 delig
Moses stempelset Deze stempelset van Moses heeft leuke houten stempels waarmee jij de leukste creaties maakt. Het stempelkussen heeft vier verschillende kleuren. De verbeeldingskracht kent ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint stempelset Alice in Wonderland 17 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint stempelset Alice in Wonderland 17 delig
Multiprint stempelset Alice in Wonderland Urenlang stempelplezier met deze stempelset van Multiprint. De set bestaat uit maar liefst zestien kleine Alice in Wonderland-stempels en een stemp ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint stempelset Maggie & Bianca 17 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint stempelset Maggie & Bianca 17 delig
Multiprint stempelset Maggie & Bianca Urenlang stempelplezier met deze stempelset van Multiprint. De set bestaat uit maar liefst zestien kleine Maggie & Bianca-stempels en een stempelkussen ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint stempelset Smiley World 17 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint stempelset Smiley World 17 delig
Multiprint stempelset Smiley World Urenlang stempelplezier met deze stempelset van Multiprint. De set bestaat uit maar liefst zestien kleine Smiley World-stempels en een stempelkussentje. V ..
Nu met 25% voordeel!!
Disney stempelset Violetta 12 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset Violetta 12 delig
Disney Violetta stempelset Maak de mooiste creaties met deze stempelset van Disney. Versier jouw dagboek, tekening of brief met de fantastische Violetta-stempels! Het pakket is compleet met ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint stempelset Soy Luna 17 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint stempelset Soy Luna 17 delig
Multiprint stempelset Soy Luna Urenlang stempelplezier met deze stempelset van Multiprint. De set bestaat uit maar liefst zestien kleine Soy Luna-stempels en een stempelkussentje. Versier t ..
Nu met 33% voordeel!!
Nickelodeon stempelset Shimmer&Shine 7 delig op Allemaal Speelgoed
Nickelodeon stempelset Shimmer&Shine 7 delig
Nickelodeon stempelset Shimmer&Shine Met deze stempelset van Nickelodeon kun je eindeloos varieren. De set bestaat uit drie verschillende stempels, een stempelkussen en drie kleurpotloden z ..
Nu met 25% voordeel!!
Disney stempelset Frozen 12 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset Frozen 12 delig
Disney Frozen stempelset Maak de mooiste creaties met deze stempelset van Disney. Versier jouw dagboek, tekening of brief met de fantastische Frozen-stempels! Het pakket is compleet met dri ..
Nu met 55% voordeel!!
Multiprint stempelset Minions 17 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint stempelset Minions 17 delig
Multiprint stempelset Minions Urenlang stempelplezier met deze stempelset van Multiprint. De set bestaat uit maar liefst zestien kleine Minions-stempels en een stempelkussentje. Versier tek ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint stempelset Frozen 17 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint stempelset Frozen 17 delig
Multiprint stempelset Frozen Urenlang stempelplezier met deze stempelset van Multiprint. De set bestaat uit maar liefst zestien kleine Frozen-stempels en een stempelkussentje. Versier teken ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint stempelset Trolls 17 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint stempelset Trolls 17 delig
Multiprint stempelset Trolls Urenlang stempelplezier met deze stempelset van Multiprint. De set bestaat uit maar liefst zestien kleine Trolls-stempels en een stempelkussentje. Versier teken ..
Nu met 26% voordeel!!
Disney stempelset met stiften PJ Masks 12 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset met stiften PJ Masks 12 delig
Disney stempelset PJ Masks Maak de mooiste creaties met deze stempelset van Disney Jr.. Versier jouw dagboek, tekening of brief met de fantastische PJ Masks-stempels! Het pakket is compleet ..
Nu met 26% voordeel!!
Disney stempelset met stiften Violetta 12 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset met stiften Violetta 12 delig
Disney Violetta stempelset Maak de mooiste creaties met deze stempelset van Disney. Versier jouw dagboek, tekening of brief met de fantastische Violetta-stempels! Het pakket is compleet met ..
Nu met 38% voordeel!!
Small Foot Alfabet stempels en puzzel 30 x 30 x 1 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Alfabet stempels en puzzel 30 x 30 x 1 cm
Small Foot Alfabet stempels en puzzel Veel plezier met het leren van het alfabet. De zevenentwintig puzzelstukken zijn ook stempels en kunnen worden gebruikt met het geintegreerde stempelku ..
Nu met 33% voordeel!!
Disney stempelset Frozen 5 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset Frozen 5 delig
Disney Frozen stempelset Deze stempelset voor meisjes van Disney Frozen heeft leuke stempels waarmee jij de mooiste creaties maakt. Het stempelkussen heeft twee verschillende kleuren zodat ..
Nu met 34% voordeel!!
Dresz koekstempel Congrats siliconen/hout 8,5 cm op Allemaal Speelgoed
Dresz koekstempel Congrats siliconen/hout 8,5 cm
Dresz koekstempel Met deze siliconen koekstempel van Dresz personaliseer jij eenvoudig jouw zelfgebakken koekjes. De stempel heeft een houten handvat en een vrolijke boodschap. De stempel i ..
Nu met 34% voordeel!!
Dresz koekstempel Homemade siliconen/hout 8,5 cm op Allemaal Speelgoed
Dresz koekstempel Homemade siliconen/hout 8,5 cm
Dresz koekstempel Met deze siliconen koekstempel van Dresz personaliseer jij eenvoudig jouw zelfgebakken koekjes. De stempel heeft een houten handvat en een vrolijke boodschap. De stempel i ..
Nu met 34% voordeel!!
Dresz koekstempel Eat Me siliconen/hout 8,5 cm op Allemaal Speelgoed
Dresz koekstempel Eat Me siliconen/hout 8,5 cm
Dresz koekstempel Met deze siliconen koekstempel van Dresz personaliseer jij eenvoudig jouw zelfgebakken koekjes. De stempel heeft een houten handvat en een vrolijke boodschap. De stempel i ..
Nu met 34% voordeel!!
Dresz koekstempel I Love You siliconen/hout 8,5 cm op Allemaal Speelgoed
Dresz koekstempel I Love You siliconen/hout 8,5 cm
Dresz koekstempel Met deze siliconen koekstempel van Dresz personaliseer jij eenvoudig jouw zelfgebakken koekjes. De stempel heeft een houten handvat en een vrolijke boodschap. De stempel i ..
Nu met 34% voordeel!!
Dresz koekstempel Flower siliconen/hout 8,5 cm op Allemaal Speelgoed
Dresz koekstempel Flower siliconen/hout 8,5 cm
Dresz koekstempel Met deze siliconen koekstempel van Dresz personaliseer jij eenvoudig jouw zelfgebakken koekjes. De stempel heeft een houten handvat en een vrolijke boodschap. De stempel i ..
Nu met 25% voordeel!!
Disney stempelset PJ Masks 12 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset PJ Masks 12 delig
Disney stempelset PJ Masks Met deze stempelset van Disney kun je eindeloos varieren. De set bestaat uit vier verschillende stempels, een stempelkussen en zeven stiften zodat je direct aan d ..
Nu met 28% voordeel!!
Disney stempelset Cars 3 12 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset Cars 3 12 delig
Disney stempelcet Cars 3 Beleef nu veel stempelplezier met deze leuke Disney Cars stempelset. Maak jouw eigen creaties en tekeningen nog mooier met deze stempelset. Maak de stempels nog moo ..
Nu met 29% voordeel!!
Multiprint PAW Patrol kleurset meisjes 12 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint PAW Patrol kleurset meisjes 12 delig
Multiprint PAW Patrol kleurset Deze stempelset voor meisjes van PAW Patrol heeft leuke houten stempels, waarmee jij de mooiste creaties maakt. Ook maak jij de stempels nog leuker door de st ..
Nu met 46% voordeel!!
Disney stempelset Frozen 11 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset Frozen 11 delig
Disney stempelset Frozen Beleef nu veel stempelplezier met deze leuke Disney Frozen stempelset. Maak jouw eigen creaties en tekeningen nog mooier met deze stempelset. Maak de stempels nog m ..
Nu met 49% voordeel!!
Disney Cars Stempelset 12 Delig op Allemaal Speelgoed
Disney Cars Stempelset 12 Delig
Disney Cars stempelset Beleef nu veel stempelplezier met deze leuke Disney Cars stempelset. Maak jouw eigen creaties en tekeningen nog mooier met deze stempelset. Maak de stempels nog mooie ..
Nu met 50% voordeel!!
Slammer Disney Vaiana stempelset 16 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Disney Vaiana stempelset 16 delig
Slammer Disney Vaiana stempelset Maak de mooiste ontwerpen met deze leuke stempelset van Vaiana. De set bevat wel 15 verschillende stempelvormen zodat geen één ontwerp hetzelfde wordt. Sp ..
Nu met 52% voordeel!!
Slammer Soy Luna stempelset 16 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Soy Luna stempelset 16 delig
Slammer Soy Luna stempelset Maak de mooiste ontwerpen met deze leuke stempelset van Soy Luna. De set bevat wel 14 verschillende stempelvormen zodat geen één ontwerp hetzelfde wordt. Speci ..
Nu met 40% voordeel!!
Disney Frozen stempelset 22 delig op Allemaal Speelgoed
Disney Frozen stempelset 22 delig
Disney Frozen stempelset Beleef nu veel knutselplezier met deze leuke Frozen stempelset. Maak jouw eigen creaties en tekeningen nog mooier met deze stempeldoos. Maak de afdrukken nog mooier ..
Nu met 45% voordeel!!
Disney stempelset Cars 3 7 delig op Allemaal Speelgoed
Disney stempelset Cars 3 7 delig
Disney stempelset Cars 3 Beleef nu veel stempelplezier met deze leuke Disney Cars stempelset. Maak jouw eigen creaties en tekeningen nog mooier met deze stempelset. Maak de stempels nog moo ..
Nu met 25% voordeel!!
Nickelodeon stempelset met stiften Shimmer and Shine 12 delig op Allemaal Speelgoed
Nickelodeon stempelset met stiften Shimmer and Shine ..
Nickelodeon stempelset Shimmer and Shine Maak de mooiste creaties met deze stempelset van Nickelodeon. Versier jouw dagboek, tekening of brief met de fantastische Shimmer and Shine-stempels ..
Nu met 26% voordeel!!
Goliath My Little Pony stempels zittend 3 stuks 3 cm op Allemaal Speelgoed
Goliath My Little Pony stempels zittend 3 stuks 3 cm
Goliath My Little Pony-stempels Maak jouw tekening of knutselwerkje nog leuker met deze stempels van My Little Pony. Op de stempels zit een leuk figuurtje. Deze staat ook onder op de stempe ..
Nu met 26% voordeel!!
Goliath My Little Pony stempels wit 3 stuks 3 cm op Allemaal Speelgoed
Goliath My Little Pony stempels wit 3 stuks 3 cm
Goliath My Little Pony-stempels Maak jouw tekening of knutselwerkje nog leuker met deze stempels van My Little Pony. Op de stempels zit een leuk figuurtje. Deze staat ook onder op de stempe ..
Nu met 26% voordeel!!
Goliath My Little Pony stempels roze 3 stuks 3 cm op Allemaal Speelgoed
Goliath My Little Pony stempels roze 3 stuks 3 cm
Goliath My Little Pony-stempels Maak jouw tekening of knutselwerkje nog leuker met deze stempels van My Little Pony. Op de stempels zit een leuk figuurtje. Deze staat ook onder op de stempe ..
Nu met 26% voordeel!!
Goliath My Little Pony stempels roze/paars 3 stuks 3 cm op Allemaal Speelgoed
Goliath My Little Pony stempels roze/paars 3 stuks 3 ..
Goliath My Little Pony-stempels Maak jouw tekening of knutselwerkje nog leuker met deze stempels van My Little Pony. Op de stempels zit een leuk figuurtje. Deze staat ook onder op de stempe ..
Nu met 26% voordeel!!
Goliath My Little Pony stempels oranje 3 stuks 3 cm op Allemaal Speelgoed
Goliath My Little Pony stempels oranje 3 stuks 3 cm
Goliath My Little Pony-stempels Maak jouw tekening of knutselwerkje nog leuker met deze stempels van My Little Pony. Op de stempels zit een leuk figuurtje. Deze staat ook onder op de stempe ..
Nu met 26% voordeel!!
Goliath PJ Masks stempels vliegschip 5 stuks 3 cm op Allemaal Speelgoed
Goliath PJ Masks stempels vliegschip 5 stuks 3 cm
Goliath PJ Masks-stempels Maak jouw tekening of knutselwerkje nog mooier met deze gave stempels van PJ Masks. Op de stempels zit een leuk figuurtje. Deze staat ook onder op de stempel. Verz ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 107 resultaten)

Aanraders via Google!!