Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Schilderen op nummer

Overzicht van alle producten in de rubriek schilderen op nummer


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met schilderen op nummer. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 108 resultaten)
Ravensburger Spiral Designer Freestyle op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Spiral Designer Freestyle
Ravensburger Spiral Designer Freestyle Iedereen kan schilderen wordt nog leuker met Atelier! Atelier is compleet. De handige ezel is verstelbaar en draaibaar. Schilderen op nummer van R ..
Ravensburger - schilderen op nummer, paardengefluister op Allemaal Speelgoed
Ravensburger - schilderen op nummer, paardengefluist ..
Schilderen op nummer van Ravensburger - Paardengefluister uit de serie Classic Romantic - Dolle schilderpret voor grote en kleine kunstenaars.Schilderen op nummer van Ravensburger zorgt voo ..
Ravensburger Schilderen op nummer Liefdevol katje op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Liefdevol katje
Ravensburger Schilderen op nummer Liefdevol katje Gekleurde buitenlijnen: Meer schilderplezier & mooier resultaat! "Dankzij de gekleurde buitenlijnen kunnen kinderen de afbeelding van het ..
Ravensburger Schilderen op nummer Poesje op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Poesje
Gekleurde buitenlijnen: meer schilderplezier en een mooier resultaat! Overige productinformatie: Dankzij de gekleurde buitenlijnen kunnen kinderen de afbeelding en de benodigde kleuren sne ..
Ravensburger Schilderen op nummer Paardenblik op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Paardenblik
Gekleurde buitenlijnen: meer schilderplezier en een mooier resultaat! Overige productinformatie: Dankzij de gekleurde buitenlijnen kunnen kinderen de afbeelding en de benodigde kleuren sne ..
Ravensburger Schilderen op nummer Innerlijke kracht Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Innerlijke kracht ..
Ravensburger Schilderen op nummer Innerlijke kracht Met de schilderen op nummer Trend- vierkant serie breng je schilderplezier direct in huis. Schilderen op nummer van Ravensburger - ied ..
Ravensburger Schilderen op nummer Bloeiende bloem Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Bloeiende bloem Va ..
Ravensburger Schilderen op nummer Bloeiende bloem Met de schilderen op nummer Trend- vierkant serie breng je schilderplezier direct in huis. Schilderen op nummer van Ravensburger - ieder ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie Tryptichon op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie Tryptichon
Ravensburger Schilderen op nummer Serie Tryptichon A Mystieke vriendschap (lichtgevend) Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertech ..
Ravensburger Schilderen op nummer Kaarslicht Vanaf 10 jaar op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Kaarslicht Vanaf 1 ..
Ravensburger Schilderen op nummer Kaarslicht Met de schilderen op nummer Trend- vierkant serie breng je schilderplezier direct in huis. Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen k ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Paard in de branding op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paar ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Paard in de branding Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van sc ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic C Dieren van de Arctis op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic C Di ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic C Dieren van de Arctis Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilder ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Moederliefde op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paar ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Moederliefde Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie F Dolfijnen romantiek op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie F Dolfijnen ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie F Dolfijnen romantiek Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op num ..
Ravensburger schilderen op nummer Schattige Labrador op Allemaal Speelgoed
Ravensburger schilderen op nummer Schattige Labrador
Ravensburger schilderen op nummer Schattige Labrador Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is he ..
Schilderen op nummer: Hartelijke groeten op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: Hartelijke groeten
Ravensburger Schilderen op nummer doos "Hartelijke groeten". Het schilderij met in Pop Art vorm 4 harten als groet aan de geliefde. Voor wie schilder jij je kunstwerk? Of houd je het toch l ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Innerlijke Rust op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Innerlijke Rust
De schilderen op nummer Deco-serie bestaat uit opvallende kleurrijke vierkante afbeeldingen. Overige productinformatie: Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dank ..
Schilderen op nummer: James Rizzi op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: James Rizzi
Ravensburger daagt u uit met het Schilderen op nummer werk van James Rizzi. De vele fijne details zullen u volledig in beslag nemen en u meevoeren over de straten van deze wereldstad! De kl ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Droompaard op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Droompaard
Schilderen moeilijk? Nee hoor! Niet met de Ravensburger Schilderen Op Nummer Droompaard set. Kies een kleur en zorg dat je de kleur in de juiste, genummerde vakjes verft. Dat gaat extra gem ..
Schilderen op nummer: paardenvriendschap op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: paardenvriendschap
Ravensburger Schilderen op nummer doos "Paardenvriendschap". Op het schilderij twee prachtige paarden in het landschap. Iedereen Kan Schilderen van Ravensburger helpt je een prachtig schild ..
Schilderen op nummer
Schilderen op nummer "Skyline van New York"
Ravensburger Iedereen kan schilderen doos "Skyline van New York". Dit betoverende drieluik van Skyline van New York brengt je naar deze bruisende stad. Over de Brooklyn Bridge en je bent in ..
Schilderen op nummer Dolfijn op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer Dolfijn
Een prachtige uitdaging voor iedereen die creatief is! Ga er eens goed voor zitten en schilder er maar op los. Schilderen op nummer Dolfijn is een super leuke set waarmee je prachtige dolfi ..
Schilderen op nummer: galopperende hengst op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: galopperende hengst
Ravensburger Schilderen op nummer "Galopperende Hengst". Het schilderij laat een bruine galopperende hengst zien met prachtige licht gekleurde manen. Op de groene vlakte in het bos is het d ..
Ravensburger Schilderen op nummer Golden Retriever op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Golden Retriever
Maak prachtige meesterwerkjes met Schilderen op Nummer van Ravensburger! Je zal versteld staan van het uiteindelijke resultaat! Deze schattige Golden Retriever ligt heerlijk te relaxen in e ..
Schilderen op Nummer Paarden op Allemaal Speelgoed
Schilderen op Nummer Paarden
Schilder aan de hand van kleurnummers en schilder een schitterend doek! De 3 magnifieke Paardenhoofden spetteren bijna van het schilderij af. Dankzij de kleurcodes geef je ieder dier een ge ..
Schilderen op Nummer Sint Bernard op Allemaal Speelgoed
Schilderen op Nummer Sint Bernard
Een prachtige schilderuitdaging voor de echte hondenliefhebber: Schilderen op Nummer Sint Bernard! Vul de vakjes met de door nummers aangegeven kleuren. Binnen de korste keren verschijnt er ..
Schilderen Op Nummer Paarden op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Paarden
Een creatieve uitdaging voor iedere paardenliefhebber: Schilderen Op Nummer Paarden! Maak helemaal zelf een schilderij van een paard met haar veulen bij maanlicht. De avond valt, de maan sc ..
Schilderen Op Nummer Hond En Kat op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Hond En Kat
Ben jij super creatief en maak je graag zelf kunstwerkjes? Probeer dan ook eens Schilderen Op Nummer Hond En Kat! Je maakt dit vrolijke schilderij binnen een handomdraai zelf. Schilder met ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Chihuahua op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Chihuahua
Schilderen moeilijk? Niet met deze set Ravensburger Schilderen Op Nummer Chihuahua! Binnen een handomdraai schilder jij dit snoezige witte hondje helemaal zelf! Verf de juiste kleur verf in ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Brooklyn Bridge op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Brooklyn Bridge
Vind je schilderen wat lastig? Of kun je niet zo goed bedenken wat je wilt maken? Dan is Ravensburger Schilderen Op Nummer Brooklyn Bridge misschien wel wat voor jou! De vakjes met nummers ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Shabby Chic op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Shabby Chic
Oogstrelend drieluik van Ravensburger! Volg de instructies en geef de drie schilderijen een fris roze kleur. De tinten zijn helemaal van nu; de modetinten van dit jaar! Polkadots passen in ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Audrey Hepburn op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Audrey Hepburn
Met de schilderen op nummer Trend-serie breng je schilderplezier direct in huis. Overige productinformatie: Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvo ..
Schilderen op nummer: Harmonie op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: Harmonie
Kom heerlijk tot rust met dit prachtige schilderij! Dit kleurrijke en opvallende schilderij staat prachtig op jouw kamer! Je vrienden zullen niet geloven dat je dit zelf hebt gemaakt! Creat ..
Ravensburger schilderen op nummer uilen op Allemaal Speelgoed
Ravensburger schilderen op nummer uilen
Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker t ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Rizzi op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Rizzi
Kleurrijke kunst voor aan de muur maak je samen met Ravensburger! Met Schilderen op Nummer is het ook voor een beginner een koud kunstje om een aansprekend kunstwerk te schilderen. Volg de ..
Schilderen op Nummer Paard op Allemaal Speelgoed
Schilderen op Nummer Paard
Als een echte kunstenaar schilderen? Dat kan met dit schilderen op nummer met paardendecor. Alles zit in dit pakket om gelijk aan de slag te kunnen. De bruine merrie houdt een wakend oog ov ..
Schilderen Op Nummer Pug op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Pug
Schilderen lastig? Dat hoeft helemaal niet! Met dit Schilderen Op Nummer Pug pakket maak je helemaal zelf een prachtig schilderij van een schattig mopshondje. Het werkt heel eenvoudig: de v ..
Schilderen Op Nummer Jonge Katjes op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Jonge Katjes
Door ieder nummertje de juiste kleur te geven zal er een lief schilderij van twee poesjes ontstaan. Ieder nummertje heeft namelijk zijn eigen kleur. Zorg ervoor dat je goed oplet en de kleu ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Schitterende Sterrenhemel op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Schitterende Sterr ..
Schilderen is voor iedereen! Met dit Ravensburger Schilderen Op Nummer Schitterende Sterrenhemel pakket wordt het ook nog eens heel gemakkelijk. Verf de juiste kleuren in de juiste vakjes e ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Disney Frozen op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Disney Frozen
Ben jij groot fan van Disneys Frozen? Dan is er goed nieuws! Je kunt nu namelijk helemaal zelf een prachtig Frozen schilderij maken. De prinsessen Anna en Elsa staan op het schilderij! Verf ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Konijn Vlekkie op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Konijn Vlekkie
Schilderen is een makkie! Met de Ravensburger Schilderen Op Nummer Konijn Vlekkie set heb je alles wat je nodig hebt voor een snoezig schilderij van Vlekkie Konijn. Leg het schildersdoek kl ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Dolfijnen in de Zonsondergang op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Dolfijnen in de Zo ..
Spetterende Dolfijnen in de zoete kleuren van de zonsondergang! Met Ravensburger schilder je op je eigen niveau. Volg de kleurcodes en geef de dolfijnen, de golven en de lucht kleur met de ..
Reeves Schilderen Op Nummer Kat op Allemaal Speelgoed
Reeves Schilderen Op Nummer Kat
Schilderen is leuk én gemakkelijk met Reeves Schilderen Op Nummer Kat! Schilderen eenvoudig je eigen kattenkunstwerk! Verf de kleuren in de genummerde vakjes. Zo weet je zeker dat het resu ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Kleine Vriend op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Kleine Vriend
Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker t ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Paard bij een concours op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Paard bij een conc ..
Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker t ..
Schilderen op nummer Vrienden op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer Vrienden
Deze twee snoezige kleine diertjes hebben heerlijk samen gespeeld. Daar word je natuurlijk wel moe van.. Schilder dit prachtige plaatje helemaal zelf! Een slapende pup en een slapende kitte ..
Schilderen Op Nummer Merrie Met Haar Veulen op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Merrie Met Haar Veulen
Zelf een prachtig schilderij maken lastig? Niet met deze Schilderen Op Nummer Merrie Met Haar Veulen set! Verf de juiste kleur in de genummerde vakjes en het schilderij ontstaat vanzelf! Do ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Dromende Uil op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Dromende Uil
Ben jij dol op tekenen, schilderen en knutselen? Dan is dit de perfecte set voor jou. Met Ravensburger Schilderen Op Nummer Dromende Uil maak je eenvoudig zelf dit prachtige uilenschilderij ..
Ravensburger Schilderen op nummer Bazin Van De Wolven op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Bazin Van De Wolve ..
Vind jij wolven ook zo mysterieus en bijzonder? Maak dan nu dit Ravensburger Schilderen op nummer Bazin Van De Wolven schilderij! Dit pakket laat je precies zien hoe het moet: schilder de j ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 108 resultaten)

Aanraders via Google!!