Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Schilderen op nummer

Overzicht van alle producten in de rubriek schilderen op nummer


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met schilderen op nummer. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 148 resultaten)
Ravensburger Spiral Designer Freestyle op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Spiral Designer Freestyle
Ravensburger Spiral Designer Freestyle Iedereen kan schilderen wordt nog leuker met Atelier! Atelier is compleet. De handige ezel is verstelbaar en draaibaar. Schilderen op nummer van R ..
Ravensburger - schilderen op nummer, paardengefluister op Allemaal Speelgoed
Ravensburger - schilderen op nummer, paardengefluist ..
Schilderen op nummer van Ravensburger - Paardengefluister uit de serie Classic Romantic - Dolle schilderpret voor grote en kleine kunstenaars.Schilderen op nummer van Ravensburger zorgt voo ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Paard in de branding op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paar ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Paard in de branding Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van sc ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Moederliefde op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paar ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie classic Paarden Moederliefde Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie F Dolfijnen romantiek op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Serie F Dolfijnen ..
Ravensburger Schilderen op nummer Serie F Dolfijnen romantiek Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op num ..
Ravensburger schilderen op nummer Schattige Labrador op Allemaal Speelgoed
Ravensburger schilderen op nummer Schattige Labrador
Ravensburger schilderen op nummer Schattige Labrador Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is he ..
Schilderen op nummer: James Rizzi op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: James Rizzi
Ravensburger daagt u uit met het Schilderen op nummer werk van James Rizzi. De vele fijne details zullen u volledig in beslag nemen en u meevoeren over de straten van deze wereldstad! De kl ..
Ravensburger Schilderen Op Nummer Droompaard op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen Op Nummer Droompaard
Schilderen moeilijk? Nee hoor! Niet met de Ravensburger Schilderen Op Nummer Droompaard set. Kies een kleur en zorg dat je de kleur in de juiste, genummerde vakjes verft. Dat gaat extra gem ..
Schilderen op nummer: paardenvriendschap op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: paardenvriendschap
Ravensburger Schilderen op nummer doos "Paardenvriendschap". Op het schilderij twee prachtige paarden in het landschap. Iedereen Kan Schilderen van Ravensburger helpt je een prachtig schild ..
Schilderen op nummer Dolfijn op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer Dolfijn
Een prachtige uitdaging voor iedereen die creatief is! Ga er eens goed voor zitten en schilder er maar op los. Schilderen op nummer Dolfijn is een super leuke set waarmee je prachtige dolfi ..
Schilderen op nummer: galopperende hengst op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer: galopperende hengst
Ravensburger Schilderen op nummer "Galopperende Hengst". Het schilderij laat een bruine galopperende hengst zien met prachtige licht gekleurde manen. Op de groene vlakte in het bos is het d ..
Ravensburger Schilderen op nummer Golden Retriever op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op nummer Golden Retriever
Maak prachtige meesterwerkjes met Schilderen op Nummer van Ravensburger! Je zal versteld staan van het uiteindelijke resultaat! Deze schattige Golden Retriever ligt heerlijk te relaxen in e ..
Schilderen op Nummer Paarden op Allemaal Speelgoed
Schilderen op Nummer Paarden
Schilder aan de hand van kleurnummers en schilder een schitterend doek! De 3 magnifieke Paardenhoofden spetteren bijna van het schilderij af. Dankzij de kleurcodes geef je ieder dier een ge ..
Schilderen op Nummer Sint Bernard op Allemaal Speelgoed
Schilderen op Nummer Sint Bernard
Een prachtige schilderuitdaging voor de echte hondenliefhebber: Schilderen op Nummer Sint Bernard! Vul de vakjes met de door nummers aangegeven kleuren. Binnen de korste keren verschijnt er ..
Schilderen Op Nummer Paarden op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Paarden
Een creatieve uitdaging voor iedere paardenliefhebber: Schilderen Op Nummer Paarden! Maak helemaal zelf een schilderij van een paard met haar veulen bij maanlicht. De avond valt, de maan sc ..
Schilderen Op Nummer Hond En Kat op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Hond En Kat
Ben jij super creatief en maak je graag zelf kunstwerkjes? Probeer dan ook eens Schilderen Op Nummer Hond En Kat! Je maakt dit vrolijke schilderij binnen een handomdraai zelf. Schilder met ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Shabby Chic op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Shabby Chic
Oogstrelend drieluik van Ravensburger! Volg de instructies en geef de drie schilderijen een fris roze kleur. De tinten zijn helemaal van nu; de modetinten van dit jaar! Polkadots passen in ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Audrey Hepburn op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Audrey Hepburn
Met de schilderen op nummer Trend-serie breng je schilderplezier direct in huis. Overige productinformatie: Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvo ..
Ravensburger schilderen op nummer uilen op Allemaal Speelgoed
Ravensburger schilderen op nummer uilen
Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker t ..
Schilderen op Nummer Paard op Allemaal Speelgoed
Schilderen op Nummer Paard
Als een echte kunstenaar schilderen? Dat kan met dit schilderen op nummer met paardendecor. Alles zit in dit pakket om gelijk aan de slag te kunnen. De bruine merrie houdt een wakend oog ov ..
Schilderen Op Nummer Pug op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Pug
Schilderen lastig? Dat hoeft helemaal niet! Met dit Schilderen Op Nummer Pug pakket maak je helemaal zelf een prachtig schilderij van een schattig mopshondje. Het werkt heel eenvoudig: de v ..
Schilderen Op Nummer Jonge Katjes op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Jonge Katjes
Door ieder nummertje de juiste kleur te geven zal er een lief schilderij van twee poesjes ontstaan. Ieder nummertje heeft namelijk zijn eigen kleur. Zorg ervoor dat je goed oplet en de kleu ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Dolfijnen in de Zonsondergang op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Dolfijnen in de Zo ..
Spetterende Dolfijnen in de zoete kleuren van de zonsondergang! Met Ravensburger schilder je op je eigen niveau. Volg de kleurcodes en geef de dolfijnen, de golven en de lucht kleur met de ..
Reeves Schilderen Op Nummer Kat op Allemaal Speelgoed
Reeves Schilderen Op Nummer Kat
Schilderen is leuk én gemakkelijk met Reeves Schilderen Op Nummer Kat! Schilderen eenvoudig je eigen kattenkunstwerk! Verf de kleuren in de genummerde vakjes. Zo weet je zeker dat het resu ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Kleine Vriend op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Kleine Vriend
Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker t ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Paard bij een concours op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Paard bij een conc ..
Schilderen op nummer van Ravensburger - iedereen kan schilderen! Dankzij de eenvoudige schildertechniek van schilderen op nummer is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker t ..
Schilderen op nummer Vrienden op Allemaal Speelgoed
Schilderen op nummer Vrienden
Deze twee snoezige kleine diertjes hebben heerlijk samen gespeeld. Daar word je natuurlijk wel moe van.. Schilder dit prachtige plaatje helemaal zelf! Een slapende pup en een slapende kitte ..
Schilderen Op Nummer Zonnebloemen op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Zonnebloemen
Vind je schilderen nog een beetje lastig? Dan is Schilderen op Nummer misschien iets voor jou. Met deze set Schilderen Op Nummer Zonnebloemen maak je zelf een prachtig bloemenschilderij! Di ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Eat more Cake op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Eat more Cake
Kleed je keuken of zitkamer sfeervol aan met dit bijzonder mooie schildersdoek van Ravensburger! Met de collectie Schilderen op Nummer kan iedereen schilderen. Volg de kleurcodes, meng de a ..
Schilderen Op Nummer Dolfijn op Allemaal Speelgoed
Schilderen Op Nummer Dolfijn
Schilderen moeilijk? Niet met deze set Schilderen Op Nummer Dolfijn! Volg de aanwijzingen en je prachtige dolfijnenkunstwerk ontstaat vanzelf. Verf met het penseel de juiste kleuren in de j ..
Ravensburger schilderen op nummer
Ravensburger schilderen op nummer "paardengefluister ..
Ravensburger Iedereen kan schilderen doos "Paardengefluister". De merry en haar veulen worden betoverd door de nachtelijke maan. Betoveren ze ook jou? Iedereen Kan Schilderen van Ravensburg ..
Ravensburger schilderen op nummer
Ravensburger schilderen op nummer "yorkshire pup"
Ravensburger Iedereen kan schilderen doos "Yorkshire pup". De lieve pup lacht vrolijk naar jou. Hij hangt lekker met zijn pootjes op de leuning. Iedereen Kan Schilderen van Ravensburger hel ..
Ravensburger Schilderen op Nummer Welpen in Chucks op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Welpen in Chucks
Dit hippe schilderij staat schitterend in ieder vertrek! Ben jij dol op schilderen, maar slaagt het je maar niet om je ideëen goed op papier te krijgen? Met Schilderen op Nummer van Ravens ..
Bruynzeel schilderen op nummer op Allemaal Speelgoed
Bruynzeel schilderen op nummer
Schilder net zo mooi als Picasso of Van Gogh! Kinderen kunnen heel simpel en mooi schilderen met schilderen op nummer van Bruynzeel. Verkrijgbaar in verschillende soorten. Compleet met verf ..
Ravensburger schilderen op nummer Paard bij concours op Allemaal Speelgoed
Ravensburger schilderen op nummer Paard bij concours
Iedereen kan schilderen met schilderen op nummer! Dankzij de gekleurde buitenlijnen kunnen kinderen de afbeelding van paard bij het concours en de benodigde kleuren sneller herkennen.
Ravensburger Schilderen op Nummer onderwaterwereld op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer onderwaterwereld
Een creatieve bezigheid voor schilders van alle leeftijden. Met Iedereen Kan Schilderen van Ravensburger maak je in een handomdraai je eigen meesterwerk.
Ravensburger Schilderen op Nummer mystieke vriendschap op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer mystieke vriendsch ..
Een creatieve bezigheid voor schilders van alle leeftijden. Met Iedereen Kan Schilderen van Ravensburger maak je in een handomdraai je eigen meesterwerk.
Ravensburger Schilderen op Nummer wilde paarden op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer wilde paarden
Een creatieve bezigheid voor schilders van alle leeftijden. Met Iedereen Kan Schilderen van Ravensburger maak je in een handomdraai je eigen meesterwerk.
Ravensburger Schilderen op Nummer Skyline van New York op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Skyline van New Yo ..
Een creatieve bezigheid voor schilders van alle leeftijden. Met Iedereen Kan Schilderen van Ravensburger maak je in een handomdraai je eigen meesterwerk.
Ravensburger Schilderen op Nummer schattige katjes op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer schattige katjes
Deze schilderen op nummer-set van Ravensburger bevat een schilderplaat met grote schilderoppervlakken om een kunstwerk van schattige katjes te maken.
Ravensburger schilderen op nummer Disney Finding Dory op Allemaal Speelgoed
Ravensburger schilderen op nummer Disney Finding Dor ..
Ga lekker creatief aan de slag met deze schilderen op nummer-set van Ravensburger en maak een schilderij van Dory en Marlin van Disney Finding Dory.
Ravensburger Schilderen op Nummer Springende dolfijnen op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Springende dolfijn ..
Ravensburger schilderen op nummer is leuk en makkelijk! Dankzij de gekleurde buitenlijnen maak je eenvoudig een schilderij van springende dolfijnen.
Ravensburger Schilderen op Nummer Konijn Vlekkie set op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Konijn Vlekkie set
Deze schilderen op nummer-set van Ravensburger bevat een schilderplaat met gekleurde buitenlijnen om een schilderij van het konijn Vlekkie te maken.
Ravensburger Schilderen op Nummer paardenliefde op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer paardenliefde
Deze schilderen op nummer-set van Ravensburger is superleuk! Met behulp van gekleurde buitenlijnen maak je een schilderij van echte paardenliefde.
Ravensburger Schilderen op Nummer Bloeiende bloem op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Bloeiende bloem
Lekkere creatief bezig met schilderen op nummer van Ravensburger! Met deze complete set maak je een schilderij van een bloeiende bloem in de tuin.
Ravensburger Schilderen op Nummer Innerlijke kracht op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Innerlijke kracht
Met deze schilderen op nummer-set van Ravensburger ontdek je innerlijke kracht! De set bevat een motief, heldere kleuren en hoogwaardig materiaal.
Ravensburger Schilderen op Nummer Liefde voor koffie op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer Liefde voor koffie
Deze schilderen op nummer-set van Ravensburger is helemaal compleet en nodigt je uit om een mooi kunstwerk van een heerlijk kopje koffie te maken.
Ravensburger Schilderen op Nummer zomerse Bergidylle op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Schilderen op Nummer zomerse Bergidylle
Het is makkelijk om te schilderen met schilderen op nummer van Ravensburger. Laat je creatieve kant zien en breng de zomerse Bergidylle tot leven.
Resultaten 1 tot 48 (van de 148 resultaten)

Aanraders via Google!!