Allemaal Speelgoed - Knutselen tekenen en creatief | Alle producten in de rubriek Prikblokken


Resultaten 1 tot 20 (van de 20 resultaten)


Prikblok Rox

Prikblok Rox op Allemaal Speelgoed
Prikblok Rox

Prikblok Nijntje Met Prikmat En Prikpen

Prikblok Nijntje Met Prikmat En Prikpen op Allemaal Speelgoed
Prikblok Nijntje Met Prikmat En Prikpen

Prikblok Finding Dory

Prikblok Finding Dory op Allemaal Speelgoed
1. Kies een leuke tekening en kleur die mooi in. 2. Leg de tekening op de viltmat en prik ze zorgvuldig uit met de prikpen. 3. Zet de tekening rechtop met behulp van het voetje. Het Fi ..

Prikblok Paw Patrol

Prikblok Paw Patrol op Allemaal Speelgoed
Met dit prikblok kun je je creativeit helemaal kwijt. Kies een leuke tekening uit en teken de ontbrekende deeltjes. Als je dat hebt gedaan, kun je de tekening mooi inkleuren. Ten slotte le ..

Deltas prikblok cars

Deltas prikblok cars op Allemaal Speelgoed
Deltas prikblok cars

Prikblok Disney Prinses

Prikblok Disney Prinses op Allemaal Speelgoed
Prik nu al je favoriete prinsessen uit!

Marvel Spider Man prikblok 22 x 18 cm 20 delig

Marvel Spider Man prikblok 22 x 18 cm 20 delig op Allemaal Speelgoed
Marvel Spider-Man prikblok Met dit prikblok maak jij de mooiste figuren. Kies een leuke tekening uit, teken de ontbrekende deeltjes en kleur alles mooi in. Leg de tekening op de viltmat en ..

Nickelodeon Paw Patrol Prikblok 24 delig 22 x 18 cm

Nickelodeon Paw Patrol Prikblok 24 delig 22 x 18 cm op Allemaal Speelgoed
Nickelodeon Paw Patrol Prikblok. Met deze prikblok maak jij de mooiste figuren. Kies een leuke tekening uit, teken de ontbrekende deeltjes en kleur alles mooi in! Leg de tekening op de vilt ..

SES Ik Leer Prikken

SES Ik Leer Prikken op Allemaal Speelgoed
Ses Ik Leer Prikken (14836). SES Creative, de Nederlandse speelgoedproducent, brengt onder de naam "Ik leer" verschillende sets, waarmee op spelende wijze de creatieve basisvaardigheden aan ..

VDM Prikblok Pasen

VDM Prikblok Pasen op Allemaal Speelgoed
Leuk prikblok om helemaal mee in de paasstemming te komen !

Sinterklaas prikblok

Sinterklaas prikblok op Allemaal Speelgoed
Sinterklaas prikblok.In dit Sinterklaas prikblok  kun je kleuren met kleurpotloden, waterverf, wascokrijtjes en viltstiften.De vele tekeningen kun je mooi uitprikken op de prikblok.

Dora Prikblok

Dora Prikblok op Allemaal Speelgoed
Kies een tekening en kleur deze mooi in, leg de tekening op de viltmat en prik met de prikpen de illustratie uit, vouw het papier op de vouwlijn en zet je creatie rechtop! Met dit Dora the ..

Disney Prikblok Cars

Disney Prikblok Cars op Allemaal Speelgoed
Met de prikpen in de aanslag maak jij de mooiste knutselwerkjes! Bliksem McQueen en zijn vrienden racen wat af, maar dat kan alleen als jij ze eerst allemaal stuk voor stuk uitprikt! Volg d ..

Disney Prikblok Planes

Disney Prikblok Planes op Allemaal Speelgoed
Kies een kleurplaat en geef hem de allermooiste kleuren! Pak de prikpen en leg de tekening op de viltmat, stap voor stap prik je het Planes figuur uit. Zorg ervoor dat het voetje heel blijf ..

Disney prikblok Frozen

Disney prikblok Frozen op Allemaal Speelgoed
Gaatje voor gaatje prik jij de wereldberoemde figuren uit de Disney animatiefilm Frozen uit dit prikblok. Kleur de kleurplaten en vouw de onderzijde om tot een functionele stander. Door kin ..

Prikblok Met Viltmat En Prikpen

Prikblok Met Viltmat En Prikpen op Allemaal Speelgoed
• Prik en kleur de mooiste tekeningen van je favoriet! • Prikblokken zijn ideaal voor kinderen vanaf 3,4/5 jaar om de motoriek te verbeteren, vaak ter voorbereiding op de grote school. ..

Kleur- en Prikblok Boerderij

Kleur- en Prikblok Boerderij op Allemaal Speelgoed
Hoe gebruik je dit blok?1 KleurenKies een tekening uit het blok en kleur die in met kleurpotloden, waterverf, viltstiften of waskrijtjes. Volg het kleurvoorbeeld of kies zelf de kleuren.2 P ..

Kleur- en Prikblok Prinsessen

Kleur- en Prikblok Prinsessen op Allemaal Speelgoed
Hoe gebruik je dit blok? 1 Kleuren. Kies een tekening uit het blok en kleur die in met kleurpotloden, waterverf, viltstiften of waskrijtjes. Volg het kleurvoorbeeld of kies zelf de kleuren. ..

Kleur- en Prikblok Ballet en dans

Kleur- en Prikblok Ballet en dans op Allemaal Speelgoed
Hoe gebruik je dit blok?1 Kleuren. Kies een tekening uit het blok en kleur die in met kleurpotloden, waterverf, viltstiften of waskrijtjes. Volg het kleurvoorbeeld of kies zelf de kleuren. ..

Prikblok

Prikblok op Allemaal Speelgoed
Vind jij prikken ook zo leuk? Probeer dan deze acht leuke plaatjes uit te prikken en kleur ze daarna netjes in. Prik zo netjes mogelijk op de lijntjes. Nodig je vriendjes uit en maak samen ..