Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Ministeck

Overzicht van alle producten in de rubriek ministeck


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met ministeck. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, ministeck, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 115 resultaten)
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck boerderij 4 in 1 1000 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck boerderij 4 in 1 1000 delig
Ministeck boerderij 4-in-1 Deze pixel-puzzel van Ministeck bevat ongeveer 1000 gekleurde steentjes die jij in het insteekbord kunt steken om zo leuke figuren te maken die over het thema boe ..
Nu met 56% voordeel!!
Ministeck bouwplaats 4 in 1 1200 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck bouwplaats 4 in 1 1200 delig
Ministeck bouwplaats 4-in-1 Leer met deze pixel-puzzel van Ministeck wat er zoal op een bouwterrein te vinden is. De pixel-puzzel bevat ongeveer 1200 Ministeck-steentjes waarmee je bijvoorb ..
Nu met 56% voordeel!!
Ministeck girls box 4 in 1 500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck girls box 4 in 1 500 delig
Ministeck bosdieren 4-in-1 Met deze Bosdieren-box maak jij met de ongeveer 500 Ministeck-steentjes vier afbeeldingen van figuurtjes die meisjes helemaal geweldig zullen vinden, zoals een pr ..
Nu met 56% voordeel!!
Ministeck paarden box 4 in 1 500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck paarden box 4 in 1 500 delig
Ministeck paarden 4-in-1 Met deze Paardenstal-box maak jij met de ongeveer 500 Ministeck-steentjes vier leuke figuurtjes van paarden en hun verzorgers. Een perfect cadeau dus voor de echte ..
Nu met 52% voordeel!!
Ministeck dierentuin box 4 in 1 500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck dierentuin box 4 in 1 500 delig
Ministeck dierentuin 4-in-1 Met deze Dierentuin-box maak jij met de ongeveer 500 Ministeck-steentjes vier afbeeldingen van schattige diertjes, zoals een leeuw, pinguin, vlinder en een zeepa ..
Nu met 52% voordeel!!
Ministeck wilde dieren box 4 in 1 500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck wilde dieren box 4 in 1 500 delig
Ministeck wilde dieren 4-in-1 Met deze Wilde Dieren-box maak jij met de ongeveer 500 Ministeck-steentjes vier afbeeldingen van schattige diertjes, zoals een giraffe, beertje, tijgertje en e ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck ponyfarm 1 box 300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck ponyfarm 1 box 300 delig
Ministeck ponyfarm 1 Met deze ponyfarm-box maak jij met de ongeveer 300 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een paard. Ideaal dus voor meiden die dol zijn op alles wat met paarden t ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck ponyfarm 2 box 300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck ponyfarm 2 box 300 delig
Ministeck ponyfarm 2 Met deze ponyfarm-box maak jij met de ongeveer 300 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een paard. Ideaal dus voor meiden die dol zijn op alles wat met paarden t ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck ponyfarm 3 box 300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck ponyfarm 3 box 300 delig
Ministeck ponyfarm 3 Met deze ponyfarm-box maak jij met de ongeveer 300 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een paard. Ideaal dus voor meiden die dol zijn op alles wat met paarden t ..
Nu met 52% voordeel!!
Ministeck bosdieren box 4 in 1 500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck bosdieren box 4 in 1 500 delig
Ministeck bosdieren 4-in-1 Met deze Bosdieren-box maak jij met de ongeveer 500 Ministeck-steentjes vier afbeeldingen van schattige diertjes, zoals een eekhoorn, haasje, hertje en vogeltje. ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck engel en kerstboom op Allemaal Speelgoed
Ministeck engel en kerstboom
Ministeck engel en kerstboom Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie afbeelding van een engel met een kerstboom. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afb ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck kerstman op Allemaal Speelgoed
Ministeck kerstman
Ministeck kerstman Met dit pakket van Ministeck maak je een leuke kerstman. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de kerstman tot leven komen. Door gebruik te maken ..
Nu met 25% voordeel!!
Ministeck kogelvissen 4 in 1 op Allemaal Speelgoed
Ministeck kogelvissen 4 in 1
Ministeck kogelvissen 4-in-1 Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste kogelvissen. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de kogelvissen tot leven komen. Door ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys Mozaïekpuzzel paard 5 delig op Allemaal Speelgoed
Toi Toys Mozaïekpuzzel paard 5 delig
Toi-Toys mozaiekpuzzel paard Met dit pakket van Toi-Toys maak je de mooiste mozaiekpuzzel. Druk de pinnetjes op de juiste plaats op de werkplaat en zie beetje bij beetje de afbeelding tot l ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys Mozaïekpuzzel hond 5 delig op Allemaal Speelgoed
Toi Toys Mozaïekpuzzel hond 5 delig
Toi-Toys mozaiekpuzzel hond Met dit pakket van Toi-Toys maak je de mooiste mozaiekpuzzel. Druk de pinnetjes op de juiste plaats op de werkplaat en zie beetje bij beetje de afbeelding tot le ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys Mozaïekpuzzel poes 5 delig op Allemaal Speelgoed
Toi Toys Mozaïekpuzzel poes 5 delig
Toi-Toys mozaiekpuzzel poes Met dit pakket van Toi-Toys maak je de mooiste mozaiekpuzzel. Druk de pinnetjes op de juiste plaats op de werkplaat en zie beetje bij beetje de afbeelding tot le ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck parkiet 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck parkiet 900 delig
Ministeck parkiet 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie parkiet. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de parkiet tot leven komen. Door gebruik t ..
Nu met 51% voordeel!!
Ministeck Concorde 1400 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Concorde 1400 delig
Ministeck Concorde 1400 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste afbeelding van een Concorde. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de Concorde verschi ..
Nu met 33% voordeel!!
Ministeck vis 750 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck vis 750 delig
Ministeck vis 750 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste vis. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de vis tot leven komen. Door gebruik te maken van ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck graafmachine box 450 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck graafmachine box 450 delig
Ministeck graafmachine Met deze graafmachine-box maak jij met de ongeveer 450 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een graafmachine. Het spelen met Ministeck is goed voor de ontwikke ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji smile tears emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji smile tears emoticon
Ministeck mini-moji smile tears emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste smiley die huilt van het lachen. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de s ..
Nu met 35% voordeel!!
Ministeck haas 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck haas 900 delig
Ministeck haas 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie haas. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de haas tot leven komen. Door gebruik te maken v ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck kiepwagen box 300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck kiepwagen box 300 delig
Ministeck kiepwagen Met deze kiepwagen-box maak jij met de ongeveer 300 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een kiepwagen. Het spelen met Ministeck is goed voor de ontwikkeling van ..
Nu met 25% voordeel!!
Ministeck haan 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck haan 900 delig
Ministeck 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste haan. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de haan tot leven komen. Door gebruik te maken van h ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck boerderij box Kip en Kuiken 300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck boerderij box Kip en Kuiken 300 delig
Ministeck boerderij-box Met deze boerderij-box maak jij met de ongeveer 300 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een kip en kuiken. Het spelen met Ministeck is goed voor de ontwikkel ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck boerderij box Tractor 350 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck boerderij box Tractor 350 delig
Ministeck boerderij-box Met deze boerderij-box maak jij met de ongeveer 350 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een tractor. Het spelen met Ministeck is goed voor de ontwikkeling va ..
Nu met 25% voordeel!!
Eddy Toys puzzelkunst kunststof 319 delig op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys puzzelkunst kunststof 319 delig
Eddy Toys puzzelkunst Met dit pakket van Eddy Toys maak je de mooiste mozaiekpuzzels. Druk de pinnetjes op de juiste plaats op de werkplaat en zie beetje bij beetje de afbeelding tot leven ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji weeping emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji weeping emoticon
Ministeck mini-moji weeping emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste huil smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck boerderij box Koe 300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck boerderij box Koe 300 delig
Ministeck boerderij-box Met deze boerderij-box maak jij met de ongeveer 300 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een koe. Het spelen met Ministeck is goed voor de ontwikkeling van de ..
Nu met 55% voordeel!!
Ministeck wals box 4 00 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck wals box 4 00 delig
Ministeck wals Met deze wals-box maak jij met de ongeveer 400 Ministeck-steentjes een gave afbeelding van een wals. Het spelen met Ministeck is goed voor de ontwikkeling van de fijne motori ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji poop emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji poop emoticon
Ministeck mini-moji poop emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste poop smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door geb ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji love emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji love emoticon
Ministeck mini-moji love emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste love smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door geb ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji sh.. emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji sh.. emoticon
Ministeck mini-moji sh.. emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door gebruik ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji smile emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji smile emoticon
Ministeck mini-moji smile emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste lach smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door ge ..
Nu met 48% voordeel!!
Ministeck roze pony op Allemaal Speelgoed
Ministeck roze pony
Ministeck roze pony Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste pony. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de pony tot leven komen. Door gebruik te maken van h ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck uil groen op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil groen
Ministeck uil Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het sjabl ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck uil blauw op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil blauw
Ministeck uil Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het sjabl ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck uil paars op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil paars
Ministeck uil Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het sjabl ..
Nu met 58% voordeel!!
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 31663 op Allemaal Speelgoed
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 3166 ..
Ministeck uitbreidingsset Breid je Ministeck-steentjesverzameling uit met deze kleurenstrips in de kleuren zwart, donkerblauw, rood, lichtblauw, lichtgroen en donkergroen. Nu kun je weer le ..
Nu met 58% voordeel!!
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 31664 op Allemaal Speelgoed
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 3166 ..
Ministeck uitbreidingsset Breid je Ministeck-steentjesverzameling uit met deze kleurenstrips in de kleuren caramel, beigegeel, geel, lichtbruin, oranje en donkerbruin. Nu kun je weer lekker ..
Nu met 58% voordeel!!
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 31665 op Allemaal Speelgoed
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 3166 ..
Ministeck uitbreidingsset Breid je Ministeck-steentjesverzameling uit met deze kleurenstrips in de kleuren wit, roze, goud, legergroen, donkergrijs en lichtgrijs. Nu kun je weer lekker verd ..
Ministeck Familiebox op Allemaal Speelgoed
Ministeck Familiebox
De Ministeck Familiebox is een mooie Ministeck set met diverse bouwwerken voor iedereen.Vele leuke sets waaronder vele dieren, prinsessen en voertuigen.Ministeck is een leuke mozaiek techni ..
Nu met 58% voordeel!!
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 31666 op Allemaal Speelgoed
Ministeck uitbreidingsset kleurenstrips 9 delig 3166 ..
Ministeck uitbreidingsset Breid je Ministeck-steentjesverzameling uit met deze kleurenstrips in de kleuren groen, blauw, roze, paars, perzik en oranje. Nu kun je weer lekker verder met jouw ..
Nu met 26% voordeel!!
Ministeck pins à 10 mm 100 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck pins à 10 mm 100 delig
Ministeck pins Breid je mogelijkheden uit tijdens het spelen met deze set pins van Ministeck. De pins hebben een diameter van 10 mm en er zitten er maar liefst honderd in deze set! Daarnaas ..
Nu met 46% voordeel!!
Ministeck pins à 15 mm 60 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck pins à 15 mm 60 delig
Ministeck pins Breid je mogelijkheden uit tijdens het spelen met deze set pins van Ministeck. De pins hebben een diameter van 15 mm en er zitten er maar liefst zestig in deze set! Daarnaast ..
Ministeck vliegtuig DC7 op Allemaal Speelgoed
Ministeck vliegtuig DC7
Mooie Ministeck set met een afbeelding van het vliegtuig, de DC7.Plaatje wijkt een beetje af van het origineel. Het origineel heeft 1300 stukjes ipv op foto vermelde 1400.Ook staat "DC7" no ..
Ministeck Laatste avondmaal op Allemaal Speelgoed
Ministeck Laatste avondmaal
Mooie Ministeck set met een afbeelding van het laatste avondmaal.Schitterende Ministeck afbeelding van het laatste avondmaal, ideaal te gebruiken als een "schilderij" in een kamer.Ministeck ..
Ministeck London Picadilly tower op Allemaal Speelgoed
Ministeck London Picadilly tower
Mooie Ministeck set met een afbeelding van Picadilly tower, London.Schitterende Ministeck afbeelding van Picadilly tower in London, ideaal te gebruiken als een "schilderij" in een kamer.Min ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 115 resultaten)

Aanraders via Google!!