Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Ministeck

Overzicht van alle producten in de rubriek ministeck


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met ministeck. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, ministeck, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 231 resultaten)
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck engel en kerstboom op Allemaal Speelgoed
Ministeck engel en kerstboom
Ministeck engel en kerstboom Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie afbeelding van een engel met een kerstboom. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afb ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck kerstman op Allemaal Speelgoed
Ministeck kerstman
Ministeck kerstman Met dit pakket van Ministeck maak je een leuke kerstman. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de kerstman tot leven komen. Door gebruik te maken ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys Mozaïekpuzzel paard 5 delig op Allemaal Speelgoed
Toi Toys Mozaïekpuzzel paard 5 delig
Toi-Toys mozaïekpuzzel paard Met dit pakket van Toi-Toys maak je de mooiste mozaïekpuzzel. Druk de pinnetjes op de juiste plaats op de werkplaat en zie beetje bij beetje de afbeelding tot ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys Mozaïekpuzzel hond 5 delig op Allemaal Speelgoed
Toi Toys Mozaïekpuzzel hond 5 delig
Toi-Toys mozaïekpuzzel hond Met dit pakket van Toi-Toys maak je de mooiste mozaïekpuzzel. Druk de pinnetjes op de juiste plaats op de werkplaat en zie beetje bij beetje de afbeelding tot ..
Nu met 50% voordeel!!
Toi Toys Mozaïekpuzzel poes 5 delig op Allemaal Speelgoed
Toi Toys Mozaïekpuzzel poes 5 delig
Toi-Toys mozaïekpuzzel poes Met dit pakket van Toi-Toys maak je de mooiste mozaïekpuzzel. Druk de pinnetjes op de juiste plaats op de werkplaat en zie beetje bij beetje de afbeelding tot ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck parkiet 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck parkiet 900 delig
Ministeck parkiet 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie parkiet. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de parkiet tot leven komen. Door gebruik t ..
Nu met 33% voordeel!!
Ministeck vis 750 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck vis 750 delig
Ministeck vis 750 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste vis. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de vis tot leven komen. Door gebruik te maken van ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji smile tears emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji smile tears emoticon
Ministeck mini-moji smile tears emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste smiley die huilt van het lachen. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de s ..
Nu met 35% voordeel!!
Ministeck haas 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck haas 900 delig
Ministeck haas 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie haas. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de haas tot leven komen. Door gebruik te maken v ..
Nu met 25% voordeel!!
Ministeck haan 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck haan 900 delig
Ministeck 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste haan. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de haan tot leven komen. Door gebruik te maken van h ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji weeping emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji weeping emoticon
Ministeck mini-moji weeping emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste huil smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji poop emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji poop emoticon
Ministeck mini-moji poop emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste poop smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door geb ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji sh.. emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji sh.. emoticon
Ministeck mini-moji sh.. emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door gebruik ..
Nu met 27% voordeel!!
Ministeck mini moji smile emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini moji smile emoticon
Ministeck mini-moji smile emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste lach smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door ge ..
Nu met 48% voordeel!!
Ministeck roze pony op Allemaal Speelgoed
Ministeck roze pony
Ministeck roze pony Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste pony. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de pony tot leven komen. Door gebruik te maken van h ..
Nu met 25% voordeel!!
Ministeck uil groen op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil groen
Ministeck uil groen Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het ..
Nu met 25% voordeel!!
Ministeck uil blauw op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil blauw
Ministeck uil Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het sjabl ..
Nu met 25% voordeel!!
Ministeck uil paars op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil paars
Ministeck uil Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het sjabl ..
Ministeck Familiebox op Allemaal Speelgoed
Ministeck Familiebox
De Ministeck Familiebox is een mooie Ministeck set met diverse bouwwerken voor iedereen.Vele leuke sets waaronder vele dieren, prinsessen en voertuigen.Ministeck is een leuke mozaiek techni ..
Nu met 41% voordeel!!
Ministeck clownvis op Allemaal Speelgoed
Ministeck clownvis
Ministeck clownvis Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie clownvis. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de clownvis tot leven komen. Door gebruik te maken ..
Ministeck vliegtuig DC7 op Allemaal Speelgoed
Ministeck vliegtuig DC7
Mooie Ministeck set met een afbeelding van het vliegtuig, de DC7.Plaatje wijkt een beetje af van het origineel. Het origineel heeft 1300 stukjes ipv op foto vermelde 1400.Ook staat "DC7" no ..
Ministeck London Picadilly tower op Allemaal Speelgoed
Ministeck London Picadilly tower
Mooie Ministeck set met een afbeelding van Picadilly tower, London.Schitterende Ministeck afbeelding van Picadilly tower in London, ideaal te gebruiken als een "schilderij" in een kamer.Min ..
Ministeck Pegasus op Allemaal Speelgoed
Ministeck Pegasus
Mooie Ministeck set met een afbeelding van Pegasus.Schitterende Ministeck afbeeldingen van een Pegasus en een vrouwengezicht, ideaal te gebruiken als een "schilderij" in een kamer.Ministeck ..
Ministeck Vuurtoren op Allemaal Speelgoed
Ministeck Vuurtoren
Mooie Ministeck set met een afbeelding van een Vuurtoren.Schitterende Ministeck afbeelding van een Vuurtoren, ideaal te gebruiken als een "schilderij" in een kamer.Ministeck is een leuke mo ..
Ministeck Concorde vliegtuig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Concorde vliegtuig
Mooie Ministeck set met een afbeelding van het vliegtuig, de Concorde.Ook de vlaggen van Frankrijk en Groot Brittanië horen erbij.Ministeck is een leuke mozaiek techniek waar je uren mee b ..
Ministeck 4 paarden op Allemaal Speelgoed
Ministeck 4 paarden
Mooie Ministeck set met afbeeldingen van paarden.Met deze Ministeck set kun je 4 verschillende paarden maken.Ministeck is een leuke mozaiek techniek waar je uren mee bezig kan zijn.Merk: Mi ..
Ministeck 10 x 1 kleurstrips P6 grijs op Allemaal Speelgoed
Ministeck 10 x 1 kleurstrips P6 grijs
Ben jij enorm creatief en dol op knutselen? Dan kun jij van deze set met 10 P6 grijze één-pins Ministeck kleurstrips de mooiste mozaïekwerkjes maken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Vo ..
Ministeck 10 x 1 strips lichtbruin op Allemaal Speelgoed
Ministeck 10 x 1 strips lichtbruin
Met Ministeck kun je de mooiste knutselwerkjes maken! Vul daarom jouw Ministeck benodigdheden aan met deze set van 10 één-pins Ministeck kleurstrips. De strips hebben een lichtbruine kleu ..
Ministeck Slot Neuschwanstein op Allemaal Speelgoed
Ministeck Slot Neuschwanstein
De mooiste mozaïeken kun jij helemaal zelf maken met Ministeck. Zo kun je van deze speelset een prachtige afbeelding maken van het welbekende Slot Neuschwanstein. De set bestaat uit 10000 ..
Ministeck herfst brug op Allemaal Speelgoed
Ministeck herfst brug
Beleef eindeloos veel plezier met deze superleuke speelset van Ministeck. De set bestaat uit 11000 Ministeck steentjes, waarmee jij een prachtige Ministeck afbeelding van een brug kunt make ..
Ministeck kleurstrips donkerbruin 9 stuks op Allemaal Speelgoed
Ministeck kleurstrips donkerbruin 9 stuks
Breid jouw Ministeck collectie uit met deze 9 kleurstrips in de kleur donkerbruin. De strips bevatten Ministeck steentjes van verschillende groottes, waarmee jij prachtige kunstwerken kunt ..
Ministeck vlinders op Allemaal Speelgoed
Ministeck vlinders
Mooi, klein Ministeck setje met afbeeldingen van een vlinder en een bloemetje.Voor de beginnende Ministeck fan.Inhoud:- 5 kleurenstrips- 1 Hefboompje- 1 Grondplaat, afm. 6,7 x 13,3 cmMerk: ..
Ministeck zeemeermin & tropische vis met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck zeemeermin & tropische vis met lijstje con ..
Ministeck set om de afbeelding van een zeemeermin en een tropische viste maken. Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooist ..
Ministeck dinosaurus met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck dinosaurus met lijstje constructiespeelgoe ..
Ministeck set om de afbeelding van een dinosauruste maken. Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontw ..
Ministeck witte hond met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck witte hond met lijstje constructiespeelgoe ..
Ministeck set om de afbeelding van een witte hondte maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwe ..
Ministeck roze vogel in lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck roze vogel in lijstje constructiespeelgoed ..
Ministeck set om de afbeelding van een roze vogelte maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwe ..
Ministeck dinosaurus met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck dinosaurus met lijstje constructiespeelgoe ..
Ministeck set om de afbeelding van een dinosauruste maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwe ..
Ministeck schildpad in lijst constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck schildpad in lijst constructiespeelgoed bo ..
Ministeck set om de afbeelding van een schildpadte maken.Inclusief lijst om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwerpe ..
Ministeck meisje met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck meisje met lijstje constructiespeelgoed bo ..
Ministeck set om de afbeelding van een meisjete maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwerpen ..
Ministeck teckel met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck teckel met lijstje constructiespeelgoed bo ..
Ministeck set om de afbeelding van een teckelte maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwerpen ..
Ministeck wit paard met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck wit paard met lijstje constructiespeelgoed ..
Ministeck set om de afbeelding van een wit paardte maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwer ..
Ministeck paashaas in lijst constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck paashaas in lijst constructiespeelgoed bou ..
Ministeck set om de afbeelding van een paashaaste maken.Inclusief lijst om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwerpen ..
Ministeck konijn met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck konijn met lijstje constructiespeelgoed bo ..
Ministeck set om de afbeelding van een konijnte maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te ontwerpen ..
Ministeck paard & konijn met lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck paard & konijn met lijstje constructiespee ..
Ministeck set om de afbeelding van een paard en een konijnte maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken ..
Ministeck voorbeeldenboek 3 - Oude meesters op Allemaal Speelgoed
Ministeck voorbeeldenboek 3 - Oude meesters
Ministeck voorbeeldenboek 3 - Oude meesters.Voorbeeldboek voor Ministeck met daarin 5 te maken modellen.Inclusief aanduiding van de benodigde materialen voor deze modellen.Merk: MinisteckNr ..
Ministeck dierenvrienden op Allemaal Speelgoed
Ministeck dierenvrienden
Wees creatief met Ministeck en maak de mooiste dieren! Deze doos bevat 1800 Ministeck steentjes, een grondplaat en een voorbeeld. Lukt het jou om aan de hand van het voorbeeld schattige die ..
Ministeck vrouw in jurk in lijstje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Ministeck vrouw in jurk in lijstje constructiespeelg ..
Ministeck set om de afbeelding van een vrouw in een jurkte maken.Inclusief lijstje om je kunstwerk op te hangen.Natuurlijk kun je ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken t ..
Ministeck voorbeeldenboek 18 - Space fighters op Allemaal Speelgoed
Ministeck voorbeeldenboek 18 - Space fighters
Ministeck voorbeeldenboek 18 - Space fighters.Voorbeeldboek voor Ministeck met daarin 7 te maken modellen.Inclusief aanduiding van de benodigde materialen voor deze modellen.Merk: Ministeck ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 231 resultaten)

Aanraders via Google!!