Allemaal Speelgoed - Knutselen tekenen en creatief | Alle producten in de rubriek Ministeck


Resultaten 1 tot 48 (van de 152 resultaten)


Ministeck Aanvulling Oranje

Ministeck Aanvulling Oranje op Allemaal Speelgoed
Ministeck aanvulling. kleur: oranje

Ministeck Vaticaan 8300 delig

Ministeck Vaticaan 8300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Vaticaan 8300 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een afbeelding van het Vaticaan. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding van het Vati ..

Ministeck Colosseum 8300 delig

Ministeck Colosseum 8300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Colosseum 8300 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een afbeelding van het Colosseum. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding van het Co ..

Ministeck Taj Mahal 8000 delig

Ministeck Taj Mahal 8000 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Taj Mahal Met dit pakket van Ministeck maak je een afbeelding van de Taj Mahal. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding van de Taj Mahal tot l ..

Ministeck poema 6000 delig

Ministeck poema 6000 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck poema 6000 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie poema. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de poema tot leven komen. Door gebruik te mak ..

Ministeck Vrijheidsbeeld 10400 delig

Ministeck Vrijheidsbeeld 10400 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck vrijheidsbeeld 10400 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een afbeelding van het Vrijheidsbeeld. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding ..

Ministeck Schloss Neuschwanstein 9500 delig

Ministeck Schloss Neuschwanstein 9500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Schloss Neuschwanstein Met dit pakket van Ministeck maak je een afbeelding van Schloss Neuschwanstein. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding ..

Ministeck paarden 4 in 1 1500 delig

Ministeck paarden 4 in 1 1500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck paarden 4-in-1 1500 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste paarden. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de paarden tot leven komen. Door ..

Ministeck dolfijnen 1100 delig

Ministeck dolfijnen 1100 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck dolfijnen 1100 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste dolfijnen. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de dolfijnen tot leven komen. Door g ..

Ministeck prinsessen 4 in 1 1400 delig

Ministeck prinsessen 4 in 1 1400 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck prinsessen 4-in-1 Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste prinsessen. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de prinsessen tot leven komen. Door ge ..

Ministeck feeën 4 in 1 1300 delig

Ministeck feeën 4 in 1 1300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck feeën 4-in-1 Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste feeën. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de betoverende feeën tot leven komen. Door ge ..

Ministeck droompaard 4 in 1 1700 delig

Ministeck droompaard 4 in 1 1700 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck droompaard 4-in-1 Met dit pakket van Ministeck maak je jouw droompaard. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje het paard tot leven komen. Door gebruik te m ..

Ministeck dolfijnen 4 in 1 3100 delig

Ministeck dolfijnen 4 in 1 3100 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck dolfijnen 4-in-1 Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste dolfijnen. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de dolfijnen tot leven komen. Door gebru ..

Ministeck eenhoorns 4 in 1 1200 delig

Ministeck eenhoorns 4 in 1 1200 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck eenhoorns 4-in-1 Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste eenhoorns. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de eenhoorns tot leven komen. Door gebru ..

Ministeck doktersvis

Ministeck doktersvis op Allemaal Speelgoed
Ministeck doktersvis Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie doktersvis. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de doktersvis tot leven komen. Door gebruik te ..

Ministeck clownvis

Ministeck clownvis op Allemaal Speelgoed
Ministeck clownvis Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie clownvis. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de clownvis tot leven komen. Door gebruik te maken ..

Ministeck engel en kerstboom

Ministeck engel en kerstboom op Allemaal Speelgoed
Ministeck engel en kerstboom Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie afbeelding van een engel met een kerstboom. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afb ..

Ministeck kerstman

Ministeck kerstman op Allemaal Speelgoed
Ministeck kerstman Met dit pakket van Ministeck maak je een leuke kerstman. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de kerstman tot leven komen. Door gebruik te maken ..

Ministeck parkiet 900 delig

Ministeck parkiet 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck parkiet 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie parkiet. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de parkiet tot leven komen. Door gebruik t ..

Ministeck haas 900 delig

Ministeck haas 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck haas 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je een mooie haas. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de haas tot leven komen. Door gebruik te maken v ..

Ministeck vis 750 delig

Ministeck vis 750 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck vis 750 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste vis. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de vis tot leven komen. Door gebruik te maken van ..

Ministeck haan 900 delig

Ministeck haan 900 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck 900 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste haan. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de haan tot leven komen. Door gebruik te maken van h ..

Ministeck mini moji grrr emoticon

Ministeck mini moji grrr emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini-moji grrr emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste grrr smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door geb ..

Ministeck mini moji smile tears emoticon

Ministeck mini moji smile tears emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini-moji smile tears emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste smiley die huilt van het lachen. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de s ..

Ministeck mini moji love emoticon

Ministeck mini moji love emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini-moji love emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste love smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door geb ..

Ministeck mini moji kiss emoticon

Ministeck mini moji kiss emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini-moji kiss emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste kiss smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Door geb ..

Ministeck mini moji sh... emoticon

Ministeck mini moji sh... emoticon op Allemaal Speelgoed
Ministeck mini-moji sh.... emoticon Met dit pakket van Ministeck maak je de leukste knipoog smiley. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de smiley verschijnen. Doo ..

Ministeck uil paars

Ministeck uil paars op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het sjabl ..

Ministeck uil blauw

Ministeck uil blauw op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het sjabl ..

Ministeck uil groen

Ministeck uil groen op Allemaal Speelgoed
Ministeck uil groen Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste uil. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de uil tot leven komen. Door gebruik te maken van het ..

Ministeck leeuw 4400 delig

Ministeck leeuw 4400 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck leeuw 4400 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste leeuw. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de leeuw tot leven komen. Door gebruik te ma ..

Ministeck Afrika 7200 delig

Ministeck Afrika 7200 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck 7200 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste afbeelding van Afrika. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding tot leven komen. Doo ..

Ministeck olifant 4700 delig

Ministeck olifant 4700 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck olifant 4700 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste olifant. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de olifant tot leven komen. Door gebruik ..

Ministeck Eiffeltoren 6300 delig

Ministeck Eiffeltoren 6300 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Eiffeltoren 6300 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste afbeelding van de Eiffeltoren. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding ..

Ministeck Brandenburger Tor 8700 delig

Ministeck Brandenburger Tor 8700 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Brandenburger Tor 8700 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de Brandenburger Tor. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding verschijnen. D ..

Ministeck zonsondergang 6500 delig

Ministeck zonsondergang 6500 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck zonsondergang 6500 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste zonsondergang. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de afbeelding verschijnen. D ..

Ministeck Toetanchamon 11000 delig

Ministeck Toetanchamon 11000 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck Toetanchamon 11000 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste afbeelding van Toetanchamon. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje Toetanchamon t ..

Ministeck paard 5000 delig

Ministeck paard 5000 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck paard 5000 delig Met dit pakket van Ministeck maak je het mooiste paard. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje het paard tot leven komen. Door gebruik te ..

Ministeck dinosaurus 4 in 1 1600 delig

Ministeck dinosaurus 4 in 1 1600 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck dinosaurus 4-in-1 1600 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste dinosaurus. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de dinosaurus tot leven kom ..

Ministeck springpaard 1000 delig

Ministeck springpaard 1000 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck springpaard 1000 delig Met dit pakket van Ministeck maak je het mooiste springpaard. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje het paard tot leven komen. Door ..

Ministeck vogels 4 in 1 1400 delig

Ministeck vogels 4 in 1 1400 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck vogels 4-in-1 1400 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste vogels. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de vogels of eenden tot leven komen ..

Ministeck honden en katten 4 in 1 1400 delig

Ministeck honden en katten 4 in 1 1400 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck honden en katten 4-in-1 Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste honden en katten. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de dieren tot leven komen. ..

Ministeck accessoires aanvuldoos 38 delig

Ministeck accessoires aanvuldoos 38 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck accessoires aanvuldoos Fanatiek aan het knutselen met Ministeck? Dan mag deze aanvuldoos met accessoires niet ontbreken. De aanvuldoos bestaat uit verschillende grondplaten, verbi ..

Ministeck vuurtoren 9700 delig

Ministeck vuurtoren 9700 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck vuurtoren 9700 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste vuurtoren. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de vuurtoren verschijnen. Door gebru ..

Ministeck huisdieren 4 in 1 1800 delig

Ministeck huisdieren 4 in 1 1800 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck huisdieren 4-in-1 1800 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste huisdieren. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de huisdieren tot leven kom ..

Ministeck mijn liefste dieren 4 in 1 2100 delig

Ministeck mijn liefste dieren 4 in 1 2100 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck mijn liefste dieren 4-in-1 2100 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste dieren. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de dieren tot leven ko ..

Ministeck huisdieren 4 in 1 1600 delig

Ministeck huisdieren 4 in 1 1600 delig op Allemaal Speelgoed
Ministeck huisdieren 4-in-1 1600 delig Met dit pakket van Ministeck maak je de mooiste huisdieren. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de huisdieren tot leven kom ..

Ministeck prinses paardrijdend

Ministeck prinses paardrijdend op Allemaal Speelgoed
Ministeck prinses paardrijdend Met dit pakket van Ministeck maak je een prachtige prinses op een paard. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de prinses tot leven k ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 152 resultaten)