Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Krijtjes

Overzicht van alle producten in de rubriek krijtjes


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met krijtjes. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 31 (van de 31 resultaten)
Beluga - schoolbord op Allemaal Speelgoed
Beluga - schoolbord
Wanneer de schoolbel gaat, gaan alle kinderen naar binnen - alleen gaan ze deze keer naar je eigen kinderkamer. Met het geweldige leerbord van Beluga wordt je eigen kamer een plek om te ler ..
Universe of imagination - deluxe tekenbord op Allemaal Speelgoed
Universe of imagination - deluxe tekenbord
Kleine kunstenaars kunnen zich heerlijk gaan uitleven. Wilde jij altijd al een keer een groot schoolbord hebben om op te schilderen? Dan is het deluxe tekenbord van Universe of Imagination ..
Crayola - witte krijtjes, 12-dlg. op Allemaal Speelgoed
Crayola - witte krijtjes, 12-dlg.
Heb je een eigen tekenbord in je kamer staan of staat er eentje op school waar je op kunt schrijven of tekenen? Dan is het witte krijt van Crayola perfect voor jou! De twaalf krijtjes zijn ..
Nu met 25% voordeel!!
Small Foot schrijfbord 2 in 1 51 x 49 x 105 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot schrijfbord 2 in 1 51 x 49 x 105 cm
Small Foot schrijfbord 2-in-1 Dit schrijfbord heeft twee verschillende oppervlakte, hierdoor is hij met krijt en stift te gebruiken. De oppervlakte gemaakt voor stiften is ook magnetisch, h ..
Nu met 29% voordeel!!
Feuchtmann Meine Lieblingskreide Stoepkrijt Emmer 20 Stuks op Allemaal Speelgoed
Feuchtmann Meine Lieblingskreide Stoepkrijt Emmer 20 ..
Meine Lieblingskreide Stoep- en Bordkrijt Emmer. Met deze leuke set stoepkrijtjes maak jij de leukste en mooiste stoeptekeningen. Dit stoepkrijt is tevens geschikt voor gebruik op een schoo ..
Nu met 38% voordeel!!
Crayola Stoepkrijt 48 stuks op Allemaal Speelgoed
Crayola Stoepkrijt 48 stuks
Crayola stoepkrijt Maak de meest kleurrijke kunstwerken in de openlucht met deze stoepkrijtset van Crayola! De speciale hoekige vorm van het stoepkrijt voorkomt wegrollen en zorgt voor een ..
Nu met 30% voordeel!!
Crayola Stoepkrijt 16 stuks op Allemaal Speelgoed
Crayola Stoepkrijt 16 stuks
Crayola stoepkrijt Maak de meest kleurrijke kunstwerken in de openlucht met deze stoepkrijtset van Crayola! De speciale hoekige vorm van het stoepkrijt voorkomt wegrollen en zorgt voor een ..
Nu met 44% voordeel!!
Eddy Toys stoepkrijt 15 stuks op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys stoepkrijt 15 stuks
Eddy Toys stoepkrijt Met deze leuke set stoepkrijtjes maak jij de leukste en mooiste stoeptekeningen. Je hebt keuze uit zes verschillende kleuren, hierdoor zijn de stoeptekeningen extra kle ..
Nu met 30% voordeel!!
Feuchtmann Meine Lieblingskreide Stoepkrijt 6 Stuks op Allemaal Speelgoed
Feuchtmann Meine Lieblingskreide Stoepkrijt 6 Stuks
Meine Lieblingskreide Stoep- en Bordkrijt. Met deze leuke set stoepkrijtjes maak jij de leukste en mooiste stoeptekeningen. Dit stoepkrijt is tevens geschikt voor gebruik op een schoolbord ..
Nu met 26% voordeel!!
Sevi Houten tekenezel dubbelzijdig vriendjes 56 x 105 x 56 cm op Allemaal Speelgoed
Sevi Houten tekenezel dubbelzijdig vriendjes 56 x 10 ..
Sevi houten tekenezel dubbelzijdig Deze super leuke tekenezel is aan twee kanten te gebruiken: aan de ene kant heeft de ezel een magnetisch tekenbord en aan de andere kant een krijtbord. Sp ..
Nu met 51% voordeel!!
Topwrite Kids stoepkrijt 19 cm 7 stuks op Allemaal Speelgoed
Topwrite Kids stoepkrijt 19 cm 7 stuks
Topwrite Kids stoepkrijt Met deze leuke set stoepkrijtjes maak jij de leukste en mooiste stoeptekeningen. Je hebt keuze uit zevenverschillende kleuren, hierdoor zijn de stoeptekeningen extr ..
Houten Schoolbord Whitebord op Allemaal Speelgoed
Houten Schoolbord Whitebord
Houten Schoolbord Whitebord Een houten schoolbord met aan achterzijde magnetisch whitebord compleet met accessoires Dit staande schoolbord wordt geleverd met set houten magneet letters en c ..
Nu met 40% voordeel!!
Disney Frozen stoepkrijt set 7 delig op Allemaal Speelgoed
Disney Frozen stoepkrijt set 7 delig
Disney Frozen stoepkrijt set Deze Frozen stoepkrijt set is alles wat een kleine kunstenaar nodig heeft om leuke tekeningen te maken. Het stoepkrijt is gemakkelijk te gebruiken en de perfect ..
Nu met 36% voordeel!!
Eddy Toys schoolbordkrijtjes 24 stuks op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys schoolbordkrijtjes 24 stuks
Eddy Toys schoolbordkrijtjes Met deze leuke set schoolbordkrijtjes maak jij de leukste en mooiste tekeningen. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, hierdoor zijn de tekeningen extra kleu ..
Nu met 31% voordeel!!
Small Foot stoepkrijt 12 delig op Allemaal Speelgoed
Small Foot stoepkrijt 12 delig
Small Foot stoepkrijt Met deze leuke set stoepkrijtjes maak jij de leukste en mooiste stoeptekeningen. Er is keuze uit 12 verschillende kleuren, hierdoor zijn de stoeptekeningen extra kleur ..
Nu met 42% voordeel!!
Eddy Toys stoepkrijt 6 stuks op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys stoepkrijt 6 stuks
Eddy Toys stoepkrijt Met deze leuke set stoepkrijtjes maak jij de leukste en mooiste stoeptekeningen. Je hebt keuze uit zes verschillende kleuren, hierdoor zijn de stoeptekeningen extra kle ..
Nu met 48% voordeel!!
Topwrite Kids krijtjes gekleurd 12 delig op Allemaal Speelgoed
Topwrite Kids krijtjes gekleurd 12 delig
Topwrite Kids krijtjes Deze krijtjes zijn ideaal om te schrijven of om te tekenen op een krijtbord. In de verpakking zitten maar liefst 12 krijtjes. Maak nu de mooiste creaties met deze gek ..
Nu met 68% voordeel!!
Topwrite Kids krijtjes wit 12 delig op Allemaal Speelgoed
Topwrite Kids krijtjes wit 12 delig
Topwrite Kids krijtjes Deze krijtjes zijn ideaal om te schrijven of om te tekenen op een krijtbord. In de verpakking zitten maar liefst 12 krijtjes. Maak nu de mooiste creaties met deze wit ..
Efteling Sprookjesboom waskrijt op Allemaal Speelgoed
Efteling Sprookjesboom waskrijt
Efteling Sprookjesboom waskrijt, 8 stuks.Set van 8 waskrijtjes in een mooi Sprookjesboom doosje.Niet giftig, kwaliteits Efteling waskrijtjes. Door de dikkere krijtjes zijn ze ideaal voor kl ..
Nu met 31% voordeel!!
Goki stoepkrijt Peggy Diggledey 15 delig op Allemaal Speelgoed
Goki stoepkrijt Peggy Diggledey 15 delig
Goki stoepkrijt Peggy Diggledey Met deze leuke set stoepkrijtjes maak jij de leukste en mooiste stoeptekeningen. Het krijt zit verpakt in een emmer met deksel en handvat. Specificaties: Dia ..
Nu met 45% voordeel!!
Bruynzeel Waskrijtjes DIK 8 Stuks op Allemaal Speelgoed
Bruynzeel Waskrijtjes DIK 8 Stuks
Bruynzeel Waskrijtjes 8 stuks. 8 extra dikke grote Bruynzeel waskrijtjes. Speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes: stimuleert de fijne motoriek en creativiteit. Zachte stift met intens ..
Nu met 52% voordeel!!
Topwrite Kids raamkrijt 4 stuks op Allemaal Speelgoed
Topwrite Kids raamkrijt 4 stuks
Topwrite Kids raamkrijt Maak jouw eigen raamstickers met dit raamkrijt van Topwrite Kids. Je hebt keuze uit vier verschillende kleurtjes. Specificaties: Kleur: rood/geel/blauw/groen Materia ..
Schoolbord hout 2 in 1 op Allemaal Speelgoed
Schoolbord hout 2 in 1
Een handig schoolbord met twee verschillende zijden. Een houten zijde waar je met krijt op kunt tekenen en schrijven, en een zijde dat een magnetisch whiteboard is. Hier kun je je op uitlev ..
Ses grote bordenwisser op Allemaal Speelgoed
Ses grote bordenwisser
Grote bordenwisser voor alle soorten schoolborden waar met krijt op geschreven wordt. Veeg eenvoudig het schoolbord schoon met deze krijtbordenwisser. De wisse rheeft een stevige houten ach ..
Nu met 47% voordeel!!
Toppoint bordkrijt 12 stuks wit op Allemaal Speelgoed
Toppoint bordkrijt 12 stuks wit
Toppoint wit schoolkrijt 12 witte schoolbordkrijtjes om de mooiste tekeningen mee te maken. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 3 jaar Materiaal: krijt Inhoud: 12 Wit ..
Nu met 74% voordeel!!
Tutti Frutti Krijtpen 20,5 X 3,5 cm Groen op Allemaal Speelgoed
Tutti Frutti Krijtpen 20,5 X 3,5 cm Groen
Tutti Frutti Krijtpen. Leuke krijtpen, met daarin 4 gekleurde krijtjes en een sponsje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmeting pen: 20,5 x 3,5 cm Lengte per krijtje: 8 cm Kleur: Groen
Nu met 74% voordeel!!
Tutti Frutti Krijtpen 20,5 X 3,5 cm Rood op Allemaal Speelgoed
Tutti Frutti Krijtpen 20,5 X 3,5 cm Rood
Tutti Frutti Krijtpen. Leuke krijtpen, met daarin 4 gekleurde krijtjes en een sponsje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmeting pen: 20,5 x 3,5 cm Lengte per krijtje: 8 cm Kleur: Rood
Nu met 50% voordeel!!
Kids At Work Waskrijtjes 8 Stuks op Allemaal Speelgoed
Kids At Work Waskrijtjes 8 Stuks
Kids at Work Waskrijtjes. Een set van 8 verschillende kleur afwasbare waskrijtjes. Afmetingen doosje: 7 x 11 x 1 centimeter
SES Bad Kleurpaten Finding Dory op Allemaal Speelgoed
SES Bad Kleurpaten Finding Dory
SES Bad Kleurpaten Finding Dory
Krijt SES: 12 stuks kleur op Allemaal Speelgoed
Krijt SES: 12 stuks kleur
Krijt SES: 12 stuks kleur
Krijt SES: 12 stuks wit op Allemaal Speelgoed
Krijt SES: 12 stuks wit
Krijt SES: 12 stuks wit

Aanraders via Google!!