Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Kralen & sieraden

Overzicht van alle producten in de rubriek kralen en sieraden


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met kralen en sieraden. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 46 (van de 46 resultaten)
Nu met 26% voordeel!!
Galt maak je eigen sieraden op Allemaal Speelgoed
Galt maak je eigen sieraden
Galt maak je eigen sieraden In deze set zit alles wat je nodig hebt om je eigen sieradenlijn te beginnen! Maak leuke armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en haarclips. Decoreer zet met g ..
Nu met 65% voordeel!!
Totum maak je eigen kattensieraden op Allemaal Speelgoed
Totum maak je eigen kattensieraden
Totum maak je eigen kattensieraden Maak de mooiste sieraden met bedeltjes van katten met deze set van Totum. Rijg de kralen en bedeltjes aan de draad en laat met je zelfgemaakte armbanden o ..
Nu met 65% voordeel!!
Totum maak je eigen Frozen ijskristal armbandjes op Allemaal Speelgoed
Totum maak je eigen Frozen ijskristal armbandjes
Totum maak je eigen Frozen ijskristal armandjes Deze leuke ijskristallen armbanden zijn net magische ijspegels van de sneeuwkoningin om je hand. Maak jouw eigen Frozen-creatie en laat ieder ..
Nu met 65% voordeel!!
Totum maak je eigen My Little Pony bedelarmbanden op Allemaal Speelgoed
Totum maak je eigen My Little Pony bedelarmbanden
Totum maak je eigen My Little Pony bedelarmbanden Met deze set van Totum maak jij je eigen bedelarmbanden van My Little Pony. Met de spulletjes in de set kun jij twee supermooie armbanden m ..
Nu met 61% voordeel!!
Galt maak je eigen glittersieraden op Allemaal Speelgoed
Galt maak je eigen glittersieraden
Galt maak je eigen glittersieraden Maak je eigen sieraden met deze leuke set van Galt. Maak eerst prachtige glinsterende kralen met de hologramstickers. Rijg deze samen met de glitter- en p ..
Nu met 39% voordeel!!
Totum strijkkralenset vlinders op Allemaal Speelgoed
Totum strijkkralenset vlinders
Totum vlinders strijkkralenset Pas maar op dat ze niet wegvliegen! Maak de mooiste vlinder van strijkkralen met deze set van Totum. Je maakt ze met de speciale multikleur strijkkralen. Deze ..
Nu met 29% voordeel!!
Totum maak je eigen My Little Pony armband op Allemaal Speelgoed
Totum maak je eigen My Little Pony armband
Totum maak je eigen My Little Pony armband Maak jouw eigen My Little Pony-armband met deze set van Totum. Met jouw armband kun je aan iedereen laten zien dat jij fan bent van de serie. Supe ..
Nu met 29% voordeel!!
Totum maak je eigen My Little Pony sleutelhanger op Allemaal Speelgoed
Totum maak je eigen My Little Pony sleutelhanger
Totum maak je eigen My Little Pony sleutelhanger Laat aan iedereen zien dat jij fan bent van My Little Pony met deze sleutelhanger. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste cre ..
Nu met 29% voordeel!!
Galt maak je eigen haarbanden op Allemaal Speelgoed
Galt maak je eigen haarbanden
Galt maak je eigen haarbanden Maak je eigen mooie, hippe haarbandjes met deze knutseldoos van Galt. Vlecht er lekker op los met de linten en versier de vlechten tenslotte met bloemen en kra ..
Nu met 67% voordeel!!
Totum maak je eigen vriendschapsarmbandjes op Allemaal Speelgoed
Totum maak je eigen vriendschapsarmbandjes
Totum maak je eigen vriendschapsarmbandjes Maak vriendschapsarmbandjes in allerlei kleuren met extra kraaltjes en bedeltjes. Geeft er eentje aan jouw beste vriendin en laat aan iedereen zie ..
Nu met 61% voordeel!!
Galt maak je eigen vriendschapsarmbanden op Allemaal Speelgoed
Galt maak je eigen vriendschapsarmbanden
Galt vriendschapsarmbanden maken Maak gevlochten en geweven vriendschapsarmbanden met kleurrijke draden, kralen en lint. Met dit zelfgemaakte armbandje zal iedereen kunnen zien dat jullie b ..
Nu met 61% voordeel!!
Galt maak je eigen bedelarmbanden op Allemaal Speelgoed
Galt maak je eigen bedelarmbanden
Galt maak je eigen bedelarmbanden Maak met deze set van Galt jouw eigen bedelarmbanden. Rijg de bedels en kralen aan het touwtje en creeer zo de mooiste armbanden. Leuk om zelf om te doen o ..
Nu met 29% voordeel!!
Totum maak je eigen Paw Patrol armband op Allemaal Speelgoed
Totum maak je eigen Paw Patrol armband
Totum maak je eigen Paw Patrol-armband Maak jouw eigen Paw Patrol-armband met deze set van Totum. Met jouw armband kun je aan iedereen laten zien dat jij fan bent van de serie. Superleuk om ..
Nu met 66% voordeel!!
Totum Friends: maak je eigen vriendschapssieraden op Allemaal Speelgoed
Totum Friends: maak je eigen vriendschapssieraden
Totum Friends maak je eigen vriendschapssieraden Maak je eigen vriendschapssieraden voor jouw beste vriendin! Laat aan iedereen zien dat jullie de allerbeste vriendinnen zijn met jullie zel ..
Nu met 50% voordeel!!
Johntoy kralenset Fashion Beads trendy hart 22 cm op Allemaal Speelgoed
Johntoy kralenset Fashion Beads trendy hart 22 cm
Johntoy Fashion Beads trendy kralenset Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste armbanden voor jou en jouw vriendinnen. In de set zitten diverse kralen in vers ..
Nu met 50% voordeel!!
Johntoy kralenset Fashion Beads trendy rechthoek 22 cm op Allemaal Speelgoed
Johntoy kralenset Fashion Beads trendy rechthoek 22 ..
Johntoy Fashion Beads trendy kralenset Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste armbanden voor jou en jouw vriendinnen. In de set zitten diverse kralen in vers ..
Nu met 26% voordeel!!
Jonotoys knutselpakket Creative You versier jouw tiara op Allemaal Speelgoed
Jonotoys knutselpakket Creative You versier jouw tia ..
Jonotoys knutselpakket Creative You Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste tiara voor jou en jouw vriendinnen. In de set zitten diverse kralen in verschillen ..
Nu met 25% voordeel!!
Moses kralenset Handjes hout op Allemaal Speelgoed
Moses kralenset Handjes hout
Moses kralenset Handjes Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste sieraden voor al jouw vriendjes en vriendinnetjes. In de set zitten diverse houten kralen in v ..
Nu met 69% voordeel!!
Johntoy Fashion Beads kralenset Trendy op Allemaal Speelgoed
Johntoy Fashion Beads kralenset Trendy
Johntoy Fashion Beads kralenset Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste armbanden voor jou en jouw vriendinnen. In de set zitten diverse kralen in verschillen ..
Nu met 69% voordeel!!
Johntoy kralenset Fashion Beads Trendy op Allemaal Speelgoed
Johntoy kralenset Fashion Beads Trendy
Johntoy Fashion Beads kralenset Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste armbanden voor jou en jouw vriendinnen. In de set zitten diverse kralen in verschillen ..
Nu met 27% voordeel!!
Jonotoys kralenset Personalized Jewelry meisjes op Allemaal Speelgoed
Jonotoys kralenset Personalized Jewelry meisjes
Jonotoys kralenset Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste armbanden voor jou en jouw vriendinnen. In de set zitten diverse kralen in verschillende kleuren en ..
Nu met 50% voordeel!!
Slammer Shopkins ketting met gum 39 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Shopkins ketting met gum 39 delig
Slammer Shopkins ketting met gum Maak de mooiste ketting met deze leuke set van Shopkins. Rijg de kralen aan de draad en maak vrolijke kleurencombinaties. De gum is als hanger te gebruiken, ..
Nu met 12% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset lieveheersbeestje rood op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset lieveheersbeestje rood
Small Foot sieradenset lieveheersbeestje Een mooie houten ketting en armband met het motief van een lieveheersbeestje erop. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een ..
Nu met 25% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset bloem/vlinder op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset bloem/vlinder
Small Foot sieradenset bloem/vlinder Een mooie houten ketting en armband met bloemen en vlinders eraan. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberen band gerege ..
Nu met 25% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset hart/vlinder op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset hart/vlinder
Small Foot sieradenset hart/vlinder Een mooie houten ketting en armband met hartjes en vlinders eraan. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberen band geregen ..
Nu met 25% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset hart/bloem op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset hart/bloem
Small Foot sieradenset hart/bloem Een mooie houten ketting en armband met hartjes en bloemen eraan. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberen band geregen zi ..
Nu met 12% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset met vis blauw op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset met vis blauw
Small Foot sieradenset figuurtjes Een mooie houten ketting en armband met het motief van een vis erop. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberenband geregen ..
Nu met 12% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset kikker groen op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset kikker groen
Small Foot sieradenset kikker Een mooie houten ketting en armband met het motief van een kikker erop. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberenband geregen z ..
Nu met 12% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset fruit op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset fruit
Small Foot sieradenset fruit Een mooie houten ketting en armband met het motief van fruit erop. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberenband geregen zijn. S ..
Nu met 12% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset hartje rood/roze op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset hartje rood/roze
Small Foot sieradenset hart Een mooie houten ketting en armband met het motief van hartjes. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberenband geregen zijn. Speci ..
Nu met 12% voordeel!!
Small Foot houten sieradenset bij geel op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten sieradenset bij geel
Small Foot sieradenset bij Een mooie houten ketting en armband met het motief van een bij erop. Deze zijn allebei gemaakt van robuuste houten kralen die aan een rubberenband geregen zijn. S ..
Nu met 55% voordeel!!
Galt maak je eigen sieraden met wisselende plaatjes op Allemaal Speelgoed
Galt maak je eigen sieraden met wisselende plaatjes
Galt maak je eigen sieraden Maak leuke kettingen, armbanden en ringen. Op sommige kralen staan plaatjes die kunnen veranderen. Maak de mooiste creaties en laat iedereen jouw nieuwe sieraden ..
Kralen Pop Beads 50 Stuks in Koker op Allemaal Speelgoed
Kralen Pop Beads 50 Stuks in Koker
Prachtige kralen voor echte modemeisjes! Deze kleurige Kralen Pop Beads 50 Stuks in Koker zijn speciaal voor creatieve meiden. Maak de mooiste armbanden, kettingen en andere sieraden met de ..
Kralen Hout In Cupcake Met Draad op Allemaal Speelgoed
Kralen Hout In Cupcake Met Draad
Een prachtige ketting, een hippe armband of een ander prachtig sieraad? Je maakt het voortaan helemaal zelf! Met deze set Kralen Hout In Cupcake Met Draad knutsel jij zelf de mooiste dingen ..
Princess Haarelastiekjes op Allemaal Speelgoed
Princess Haarelastiekjes
Een Koninklijk kapsel maak je met deze Princess Haarelastiekjes! Vlechtjes, staartjes of fantasiekapsels: Deze elastiekjes maken ieder kapsel mogelijk. In de verpakking zitten elastiekjes v ..
Kralen Hout Hartjes 120 Roze op Allemaal Speelgoed
Kralen Hout Hartjes 120 Roze
Maak jij dolgraag je eigen sieraden en accessoires? Probeer dan ook eens de Kralen Hout Hartjes 120 Roze set! Deze prachtige set bevat 120 kralen en 5 koorden. Genoeg om heel wat sieraden t ..
Princess Sieradendoosje Hart op Allemaal Speelgoed
Princess Sieradendoosje Hart
Al je sieraden netjes opbergen? Dat kan in dit Princess Sieradendoosje Hart! Sorteer alles netjes in de vakjes. Zo weet je precies waar welk sieraad ligt. Op het doosje staan al je favoriet ..
Hobbyset sieraden maken Pretty Pony op Allemaal Speelgoed
Hobbyset sieraden maken Pretty Pony
Deze Totum Pretty Pony Sieraden Maken set bevat alles wat je nodig hebt om de mooiste paardensieraden te maken! Er zitten prachtige bedels met paarden, sueden bandjes en andere kralen in. N ..
Kralen Pop Beads 180 stuks in emmer op Allemaal Speelgoed
Kralen Pop Beads 180 stuks in emmer
Met de Kralen Pop Beads 180 stuks in emmer maak je prachtige sieraden. Voor jezelf, maar ook voor anderen! De speciale kralen kunnen op de armband gezet worden. Je haalt ze er ook gemakkeli ..
Frozen Armbanden Maken op Allemaal Speelgoed
Frozen Armbanden Maken
Wil jij net zo stralen als de Disneys Frozen prinsessen? Maak dan prachtige Sneeuwvlokarmbanden met de Frozen Armbanden Maken set! In de set zitten: Kralen 2 x Armband metaal Sneeuwvlokbede ..
Kralen Doos 825 stuks op Allemaal Speelgoed
Kralen Doos 825 stuks
Ontwerp, maak en draag je eigen sieraden! Met de 825 gekleurde houten rijgkralen in één doos maak jij de mooiste kettingen en sieraden. Combineer en creëer en rijg de kralen aan het daar ..
Nu met 33% voordeel!!
Goki Houten Kralen op Allemaal Speelgoed
Goki Houten Kralen
Goki houten kralen Set bestaat uit 44 kralen. Leuk om armbandjes of kettingen van te maken Inclusief kralensnoeren. Kraaltjes hebben een diameter van ca. 1 cm. Geschikt voor kinderen vanaf ..
Houten kralen in box New Classic Toys 8x14x24 cm op Allemaal Speelgoed
Houten kralen in box New Classic Toys 8x14x24 cm
Houten kralen in box New Classic Toys 8x14x24 cm
Perlea ToTum: creatief met kralen op Allemaal Speelgoed
Perlea ToTum: creatief met kralen
Perlea ToTum: creatief met kralen
SES Kralen Rijgen Dieren Big Box op Allemaal Speelgoed
SES Kralen Rijgen Dieren Big Box
SES Kralen Rijgen Dieren Big Box
Dieren van Kralen op Allemaal Speelgoed
Dieren van Kralen
Dieren van Kralen

Aanraders via Google!!