Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Kleursets

Overzicht van alle producten in de rubriek kleursets


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met kleursets. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 370 resultaten)
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 26 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 26 delig
Multiprint kleurset Shimmer & Shine Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Shimm ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl 26 delig paars op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl 26 delig paars
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Paw P ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Paw Patrol 26 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Paw Patrol 26 delig
Multiprint kleurset Paw Patrol Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Paw Patrol ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Finding Dory 26 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Finding Dory 26 delig blauw
Multiprint kleurset Finding Dory Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Finding ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset PJ Masks 26 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset PJ Masks 26 delig
Multiprint kleurset PJ Masks Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven PJ Masks-ste ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Spider Man 26 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Spider Man 26 delig blauw
Multiprint kleurset Spider-Man Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Spider-Man ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Frozen 26 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Frozen 26 delig
Multiprint kleurset Frozen Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Frozen-stempel ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Trolls 26 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Trolls 26 delig
Multiprint kleurset Trolls Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Trolls-stempel ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Blaze 26 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Blaze 26 delig
Multiprint kleurset Blaze Knutselen en kleuren, wie is daar nu niet dol op? Met deze kleurset van Multiprint kun je eindeloos spelen met kleuren! Er zitten maar liefst zeven Blaze-stempels ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl 23 delig
Multiprint kleurset Breng de avonturen van je favoriete reddingspups tot leven met deze Paw Patrol Girl-kleurset. Creeer met behulp van de stempels je eigen Paw Patrol Girl-stickers op de s ..
Nu met 27% voordeel!!
Multiprint kleurset Paw Patrol 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Paw Patrol 23 delig
Multiprint kleurset Breng de avonturen van je favoriete reddingspups tot leven met deze Paw Patrol-kleurset. Creeer met behulp van de stempels je eigen Paw Patrol-stickers op de speciale st ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Disney Geografie 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Disney Geografie 23 delig
Multiprint kleurset Geografie Kleuren, stempelen en tegelijk de wereld ontdekken? Het kan nu met deze 23-delige kleurset van Multiprint. Ieder continent heeft zijn eigen stempels, met daaro ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 23 delig
Multiprint kleurset Breng de avonturen tot leven met deze Shimmer & Shine-kleurset. Creeer met behulp van de stempels je eigen Shimmer & Shine-stickers op de speciale stickerrol. Met de bij ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Minions 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Minions 23 delig
Multiprint knutselset Breng de avonturen van de Minions tot leven met deze kleurset. Creeer met behulp van de stempels je eigen Minions-stickers op de speciale stickerrol. Met de bijgelever ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Hello Kitty 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Hello Kitty 23 delig
Multiprint kleurset Breng de avonturen tot leven met deze Hello Kitty-kleurset. Creeer met behulp van de stempels je eigen Hello Kitty-stickers op de speciale stickerrol. Met de bijgeleverd ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Miraculous 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Miraculous 23 delig
Multiprint kleurset Breng de avonturen tot leven met deze Miraculous-kleurset. Creeer met behulp van de stempels je eigen Miraculous-stickers op de speciale stickerrol. Met de bijgeleverde ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset PJ Masks 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset PJ Masks 23 delig
Multiprint kleurset Breng de avonturen tot leven met deze PJ Masks-kleurset. Creeer met behulp van de stempels je eigen PJ Masks-stickers op de speciale stickerrol. Met de bijgeleverde vilt ..
Nu met 77% voordeel!!
Multiprint kleurset Ninja Turtles 86 delig (verpakkingsschade) op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Ninja Turtles 86 delig (verpakki ..
Multiprint kleurset Ninja Turtles Let op! Het artikel vertoont lichte verpakkingsschade. Deze mega-kleurset van Multiprint is het ultieme kleurpakket! Maar liefst zestig viltstiften geven j ..
Nu met 77% voordeel!!
Multiprint kleurset Finding Dory 86 delig (verpakkingsschade) op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Finding Dory 86 delig (verpakkin ..
Multiprint kleurset Finding Dory Let op! Het artikel vertoont lichte verpakkingsschade. Deze mega-kleurset van Multiprint is het ultieme kleurpakket! Maar liefst zestig viltstiften geven je ..
Nu met 63% voordeel!!
Multiprint kleurset Sofia 17 delig (verpakkingsschade) op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Sofia 17 delig (verpakkingsschad ..
Multiprint kleurset Let op! Het artikel vertoont lichte verpakkingsschade. Urenlang stempel- en tekenplezier met deze kleurset van Multiprint. In de set zitten zeven stempels van jouw vrien ..
Nu met 30% voordeel!!
Multiprint kleurset Disney Alfabet 43 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Disney Alfabet 43 delig
Multiprint kleurset Alfabet Kleuren, stempelen en tegelijk de letters van het alfabet leren? Het kan nu met deze 43-delige kleurset van Multiprint. Iedere letter van het alfabet heeft zijn ..
Nu met 77% voordeel!!
Multiprint kleurset Avengers 86 delig wit (verpakkingsschade) op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Avengers 86 delig wit (verpakkin ..
Multiprint kleurset Avengers Let op! Het artikel vertoont lichte verpakkingsschade. Deze mega-kleurset van Multiprint is het ultieme kleurpakket! Maar liefst zestig viltstiften geven je all ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Elena di Avalor 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Elena di Avalor 23 delig
Multiprint kleurset Elena di Avalor Hou jij van stickeren, stempelen maar vooral kleuren? Dan is deze kleurset iets voor jou! Deze vrolijke set bevat maar liefst zeven leuke, houten stempel ..
Nu met 28% voordeel!!
Multiprint kleurset DC Justice League 19 delig rood op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset DC Justice League 19 delig rood
Multiprint kleurset DC Justice League Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf DC Justice League-stempels en een vel met maar liefst 64 sticker ..
Nu met 30% voordeel!!
Multiprint kleurset Disney Cijfers 43 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Disney Cijfers 43 delig
Multiprint kleurset Cijfers Kleuren, stempelen en tegelijk de cijfers en sommen leren? Het kan nu met deze 43-delige kleurset van Multiprint. Ieder cijfer en rekenteken heeft zijn eigen ste ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 19 delig paars op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 19 delig paars
Multiprint kleurset Shimmer & Shine Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Shimmer & Shine-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers ge ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Doc McStuffins 23 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Doc McStuffins 23 delig
Multiprint kleurset Doc McStuffins Hou jij van stickeren, stempelen maar vooral kleuren? Dan is deze kleurset iets voor jou! Deze vrolijke set bevat maar liefst zeven leuke, houten stempels ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl 19 delig roze op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl 19 delig roze
Multiprint kleurset Paw Patrol Girl Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Paw Patrol Girl-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers ge ..
Nu met 38% voordeel!!
Multiprint kleurset Elena di Avalor 19 delig rood op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Elena di Avalor 19 delig rood
Multiprint kleurset Elena di Avalor Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Elena di Avalor-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers ge ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Minnie Mouse 19 delig roze op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Minnie Mouse 19 delig roze
Multiprint kleurset Minnie Mouse Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Minnie Mouse-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je ..
Nu met 27% voordeel!!
Multiprint kleurset Finding Dory 19 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Finding Dory 19 delig blauw
Multiprint kleurset Finding Dory Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Finding Dory-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Mickey Mouse 19 delig rood op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Mickey Mouse 19 delig rood
Multiprint kleurset Mickey Mouse Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Mickey Mouse-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Minnie Mouse 23 delig roze op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Minnie Mouse 23 delig roze
Multiprint kleurset Minnie Mouse Hou jij van stickeren, stempelen maar vooral kleuren? Dan is deze kleurset iets voor jou! Deze vrolijke set bevat maar liefst zeven leuke, houten stempels v ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Finding Dory 23 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Finding Dory 23 delig blauw
Multiprint kleurset Finding Dory Hou jij van stickeren, stempelen maar vooral kleuren? Dan is deze kleurset iets voor jou! Deze vrolijke set bevat maar liefst zeven leuke, houten stempels v ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Paw Patrol 19 delig rood op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Paw Patrol 19 delig rood
Multiprint kleurset Paw Patrol Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Paw Patrol-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je all ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Lion Guard 19 delig rood op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Lion Guard 19 delig rood
Multiprint kleurset Lion Guard Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Lion Guard-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je all ..
Nu met 26% voordeel!!
Multiprint kleurset DC Superhero Girls 19 delig roze op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset DC Superhero Girls 19 delig roze
Multiprint kleurset DC Superhero Girls Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf DC Superhero Girls-stempels en een vel met maar liefst 64 stick ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Dinosaurs 19 delig groen op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Dinosaurs 19 delig groen
Multiprint kleurset Dinosaurs Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Dinosaurs-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je alle ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Soy Luna 19 delig geel op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Soy Luna 19 delig geel
Multiprint kleurset Soy Luna Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Soy Luna-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je alle ru ..
Nu met 25% voordeel!!
Multiprint kleurset Spider Man 23 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Spider Man 23 delig blauw
Multiprint kleurset Spider-Man Hou jij van stickeren, stempelen maar vooral kleuren? Dan is deze kleurset iets voor jou! Deze vrolijke set bevat maar liefst zeven leuke, houten stempels van ..
Nu met 28% voordeel!!
Multiprint kleurset Elena di Avalor 86 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Elena di Avalor 86 delig
Multiprint kleurset Elena di Avalor Deze mega-kleurset van Multiprint is het ultieme kleurpakket! Maar liefst zestig viltstiften geven je alle kleuren van de regenboog. Daarnaast bevat de s ..
Nu met 55% voordeel!!
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 86 delig op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Shimmer & Shine 86 delig
Multiprint kleurset Shimmer & Shine Deze mega-kleurset van Multiprint is het ultieme kleurpakket! Maar liefst zestig viltstiften geven je alle kleuren van de regenboog. Daarnaast bevat de s ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Frozen 19 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Frozen 19 delig blauw
Multiprint kleurset Frozen Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Frozen-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je alle ruimte ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Batman 19 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Batman 19 delig blauw
Multiprint kleurset Batman Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Batman-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je alle ruimte ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Minions 19 delig geel op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Minions 19 delig geel
Multiprint kleurset Minions Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Minions-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je alle ruim ..
Nu met 48% voordeel!!
Multiprint kleurset Horses 19 delig roze op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Horses 19 delig roze
Multiprint kleurset Horses Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf paarden-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers geven je alle ruimt ..
Nu met 26% voordeel!!
Multiprint kleurset Maggie & Bianca 19 delig roze op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Maggie & Bianca 19 delig roze
Multiprint kleurset Maggie & Bianca Dit koffertje bevat een schat aan kleur- en stempelmateriaal. Tien kleurpotloden, vijf Maggie & Bianca-stempels en een vel met maar liefst 64 stickers ge ..
Nu met 50% voordeel!!
Multiprint kleurset Dinosaurs 23 delig groen op Allemaal Speelgoed
Multiprint kleurset Dinosaurs 23 delig groen
Multiprint kleurset Dinosaurs Hou jij van stickeren, stempelen maar vooral kleuren? Dan is deze kleurset iets voor jou! Deze vrolijke set bevat maar liefst zeven leuke, houten stempels van ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 370 resultaten)

Aanraders via Google!!