Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Kleurboeken & Platen

Overzicht van alle producten in de rubriek kleurboeken en kleurplaten


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met kleurboeken en kleurplaten. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom, gips gieten en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 48 (van de 153 resultaten)
Knutselpret voor jongens op Allemaal Speelgoed
Knutselpret voor jongens
Knutsel een motorbootje van een shampoofles, een superheldenmasker of een bijl van een pvc-buis. De ondertitel '101 leuke ideeen...' maakt zijn belofte qua aantal niet waar: het b ..
Brush Lettering op Allemaal Speelgoed
Brush Lettering
Volledig uitgewerkte alfabetten en oefenpagina's. Ben je ook gek op die mooie handgeschreven teksten die je overal ziet opduiken? Zou je graag je brushlettering skills verbeteren? Of ..
Chalk Lettering op Allemaal Speelgoed
Chalk Lettering
Volledig uitgewerkte alfabetten en oefenpagina's. Raak je maar niet uitgekeken op die krijtborden met mooie handgeschreven quotes? Zou je zelf ook graag mooie letters leren schrijven? ..
Ik leer paarden tekenen 1,5-5 jaar op Allemaal Speelgoed
Ik leer paarden tekenen 1,5-5 jaar
Paarden zijn prachtige, elegante dieren. Daarom zijn ze al duizenden jaren een inspiratiebron voor kunstenaars. Met dit boek kun jij je eigen fantastische paardentekeningen maken! Volg de e ..
Magische vouwpret Maak je eigen caleidocyclussen op Allemaal Speelgoed
Magische vouwpret Maak je eigen caleidocyclussen
Magische vouwpret: fantastische bewegende constructies van papier! Verras jezelf, je klasgenootjes en vrienden met deze bijzondere vouwprojecten. Volg stap voor stap de aanwijzingen, knutse ..
Mijn allereerste stap voor stap tekenblok op Allemaal Speelgoed
Mijn allereerste stap voor stap tekenblok
Dit allereerste tekenblok is al geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Er staan een heleboel dieren en dingen in die ze helemaal alleen kunnen tekenen! Dankzij de eenvoudige stap-voor-stap ..
Ik leer honden tekenen 1,5-5 jaar op Allemaal Speelgoed
Ik leer honden tekenen 1,5-5 jaar
Mensen houden van honden en honden houden van mensen. Ze zijn al duizenden jaren de beste vrienden. Heb je altijd al honden willen tekenen die net echt lijken? In dit boek vind je meer dan ..
Nickelodeon kleurboek Shimmer and Shine Color Fun 22 cm op Allemaal Speelgoed
Nickelodeon kleurboek Shimmer and Shine Color Fun 22 ..
Nickelodeon kleurboek Shimmer and Shine Color Fun Maak kennis met Shimmer & Shine, de eeneiige geestentweeling in training. Zij kunnen elke dag drie wensen vervullen voor hun vriendinnetje ..
Nu met 25% voordeel!!
Crayola Kleur en stickerboek Disney Frozen op Allemaal Speelgoed
Crayola Kleur en stickerboek Disney Frozen
Crayola kleur- en stickerboek Laat jouw fantasie de vrije loop met dit kleur- en stickerboek van Disney Frozen. Dit kleurboek bevat de mooiste tekeningen van je favoriete Frozen karakters E ..
Nu met 26% voordeel!!
Studio 100 Piet Piraat Collectie set 6 delig op Allemaal Speelgoed
Studio 100 Piet Piraat Collectie set 6 delig
Studio 100 Piet Piraat set Collectie Schip Ahoy, maatje! Stien, Berend, Steven en ik hebben een cadeautje voor jou. Hierin zitten tal van leuke spullen, zoals een kleurboek, een doeboek, st ..
Deltas kleurboek Kaleido Color 21 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas kleurboek Kaleido Color 21 cm
Deltas kleurboek Kaleido Color De tekeningen in dit blok krijgen een prachtig caleidoscopisch effect als je ze inkleurt. Kies allemaal felle kleuren die mooi contrasteren met de zwarte acht ..
Disney sticker en kleurboeken Cars 28 cm op Allemaal Speelgoed
Disney sticker en kleurboeken Cars 28 cm
Disney sticker- en kleurboek Cars sticker parade Haal al je potloden, stiften en andere spulletjes uit de kast en maak de mooiste tekeningen in dit kleur- en stickerboek. Alle figuren uit d ..
Disney kleurboek Color Fun Mickey 22 cm op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek Color Fun Mickey 22 cm
Disney kleurboek Color Fun Mickey and the Roadster Racers In dit leuke Disney-kleurboek vind je de mooiste kleurplaten van Mickey and the Roadster Racers. Je krijgt bij iedere kleurplaat ee ..
My Little Pony kleurboek Color 30 cm op Allemaal Speelgoed
My Little Pony kleurboek Color 30 cm
My Little Pony Color kleurboek Wees lekker creatief met het My Little Pony Color kleurboek! Dit leuke kleurboek staat vol met plaatjes van de bekende eenhoorns. Ga heerlijk kleuren in je ei ..
Disney kleurboek Color Fun Coco 22 cm op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek Color Fun Coco 22 cm
Disney kleurboek Color Fun Coco In dit leuke Disney-kleurboek vind je de mooiste kleurplaten gebaseerd op de animatiefilm Coco. Je krijgt bij iedere kleurplaat een kleurvoorbeeld dat je na ..
Deltas kleurboek Manege color 30 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas kleurboek Manege color 30 cm
Deltas kleurboek Manege color Voor de paardenliefhebbers is er dit supermooie Manege Color-kleurboek! Sla het boekje open, pak je kleurpotloden of stiften erbij en ga meteen aan de slag. Di ..
Deltas Van hier naar daar. Een boek vol doolhoven op Allemaal Speelgoed
Deltas Van hier naar daar. Een boek vol doolhoven
Je weg zoeken door een doolhof is leuk voor jong en oud. Laat je verleiden door de prachtige labyrinten van Sean C. Jackson, geinspireerd door kunst, architectuur en de natuur. Ze zijn niet ..
Nu met 62% voordeel!!
Small Foot Kleuronderlegger 40 X 29 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Kleuronderlegger 40 X 29 cm
Small Foot kleuronderlegger 40 x 29 cm Op deze onderleggers (40,5 x 29 cm) hebben kleine artiesten nog veel meer plezier bij het kleuren! Kleurige motieven nodigen uit tot het vormgeven van ..
My Little Pony toverkrasblok Super Magic 16 cm op Allemaal Speelgoed
My Little Pony toverkrasblok Super Magic 16 cm
My Little Pony Super Magic toverkrasblok Wil je weten welke tekeningen er allemaal in dit blok verborgen zitten? Neem dan een potlood met een zachte punt. Wrijf met de zijkant van de punt z ..
Nu met 30% voordeel!!
Galt kleurboek glas in lood 21 x 21 cm op Allemaal Speelgoed
Galt kleurboek glas in lood 21 x 21 cm
Galt glas-in-lood kleurboek In dit kleurboek zitten vierentwintig supermooie afbeeldingen om in te kleuren. Doordat het papier doorzichtig is kun je de afbeeldingen ook voor het raam hangen ..
Deltas kleuboek voor grote kinderen op Allemaal Speelgoed
Deltas kleuboek voor grote kinderen
it kleurboek is speciaal gemaakt voor meisjes en jongens die uitgekeken zijn op te kinderachtige kleurplaten, maar het nog steeds geweldig vinden om mooie tekeningen in te kleuren met potlo ..
My little house - Richt je droomhuis in! Sticker op Allemaal Speelgoed
My little house - Richt je droomhuis in! Sticker
Het huis in dit boek is nog helemaal leeg en absoluut niet gezellig. Aan jou de taak om er een droomhuis van te maken! Een hobbelpaard, een stapelbed, een vaas met bloemen, een zacht kussen ..
My Little Pony kleurboek Viva Colorama 28 cm op Allemaal Speelgoed
My Little Pony kleurboek Viva Colorama 28 cm
My Little Pony kleurboek Viva Colorama Kleur je favoriete eenhoorns in met dit My Little Pony kleurboek. Er zitten verschillende kleurplaten met eenhoorns in dit kleurboek. Kleur de voorbee ..
Nu met 25% voordeel!!
Galt kleurboek Animal Pattern 21 x 21 cm op Allemaal Speelgoed
Galt kleurboek Animal Pattern 21 x 21 cm
Galt Animal Pattern kleurboek In dit boek staan vierentwintig supermooie dierentekeningen die je in kunt kleuren. De achtergronden hebben verschillende patronen die de tekening een gaaf eff ..
Nu met 58% voordeel!!
Galt overtrek en kleurboek 29,5 cm op Allemaal Speelgoed
Galt overtrek en kleurboek 29,5 cm
Galt overtrek- en kleurboek Trek de tekeningen over en kleur ze daarna supermooi in. Door het transparante vel over de tekening te leggen kun je hem makkelijk overtrekken. Wordt een echte t ..
Nickelodeon kleurboek Dora Super Color Parade 30 cm op Allemaal Speelgoed
Nickelodeon kleurboek Dora Super Color Parade 30 cm
Nickelodeon kleurboek Dora Super Color Parade Maak de mooiste tekening van de Dora de Ontdekkingsreiziger en al haar vriendjes. In dit kleurboekje zitten veel verschillende tekeningen die j ..
Nu met 62% voordeel!!
Galt mijn eerste kleurboek 21 cm op Allemaal Speelgoed
Galt mijn eerste kleurboek 21 cm
Galt mijn eerste kleurboek In dit boekje van Galt zitten veertig superleuke tekeningen om in te kleuren. De vormen zijn simpel en daarom ideaal voor de allerkleinsten. Maak de mooiste creat ..
Nu met 51% voordeel!!
Small Foot Kleurplaten Fantasie 3 Stuks op Allemaal Speelgoed
Small Foot Kleurplaten Fantasie 3 Stuks
Small Foot kleurplaten fantasie. Set van 3. In het bamboeframe moeten 3 motieven op multiplexplaten bont worden gekleurd. Bij iedere plaat zijn er 8 tubes met glinsterend bonte kleuren, die ..
Disney kleurboek Color Parade Cars op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek Color Parade Cars
Disney kleurboek Color Parade Cars Probeer de platen in het kleurboek van Cars zo mooi mogelijk na te kleuren of laat je creativiteit zijn gaan gang en geef de kleurplaten de kleuren die ji ..
Kids world kleur- en tekenpret op Allemaal Speelgoed
Kids world kleur- en tekenpret
Kleur- en tekenpret voor jongens en meisjes Tekenen, kleuren, krabbelen! Pak snel je potloden of stiften en maak de superleuke tekeningen in dit boek af. Ontwerp een knotsgekke glijbaan, ge ..
Nu met 51% voordeel!!
Emoji kleurpuzzel 16 stukjes op Allemaal Speelgoed
Emoji kleurpuzzel 16 stukjes
Emoji kleurpuzzel Met deze super leuke The Emoji Movie kleurpuzzel ga jij je uren vermaken. Je kleurt eerst de puzzel in, haal hem uit elkaar en puzzelen maar. Specificaties: Kleur: multico ..
Nu met 30% voordeel!!
Disney reuze kleurplaten Cars 18 stuks op Allemaal Speelgoed
Disney reuze kleurplaten Cars 18 stuks
Disney Cars reuze kleurplaten Met deze reuze kleurplaten van Disney Cars heeft jouw kleine racer urenlang kleurplezier. Beleef opnieuw hoe de grote ster Bliksem McQueen alles op alles zet o ..
Nu met 25% voordeel!!
Galt kleurboek Dieren 21 cm op Allemaal Speelgoed
Galt kleurboek Dieren 21 cm
Galt Dieren kleurboek In dit kleurboek van Galt zitten vierentwintig mooie tekeningen om in te kleuren. Leer de verschillende dieren op de tekeningen kennen en laat aan iedereen het resulta ..
Nu met 51% voordeel!!
Minions kleurpuzzel 16 stukjes op Allemaal Speelgoed
Minions kleurpuzzel 16 stukjes
Minions kleurpuzzel Met deze super leuke Minions kleurpuzzel ga jij je uren vermaken. Je kleurt eerst de puzzel in, haal hem uit elkaar en puzzelen maar. Specificaties: Kleur: multicolor Ge ..
Nickelodeon kleurboek Dora Color 30 cm op Allemaal Speelgoed
Nickelodeon kleurboek Dora Color 30 cm
Nickelodeon Dora Color kleurboek Wees lekker creatief met het Dora Color Kleurboek! Dit leuke kleurboek staat vol met plaatjes van Dora. Ga heerlijk kleuren in je eigen fantasie wereld. Spe ..
Deltas Prinsses stelletjesblok op Allemaal Speelgoed
Deltas Prinsses stelletjesblok
Met dit leuke spelletjesblok beleef je veel plezier met alle prinsessen uit de Disney-verhalen! Ga op stap met Assepoester, Sneeuwwitje, Ariel, Jasmine, Doornroosje en Belle en los de leuk ..
Disney kleurboek Color Fun Elena of Avalor op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek Color Fun Elena of Avalor
Disney kleurboek Color Fun Elena of Avalor Dit kleurboek neemt jouw mee door de bekende Disney-serie "Elena of Avalor". Kleur alle personages net zo mooi in als de voorbeeldpagina. Specific ..
Deltas kleurboek Crazy color 21 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas kleurboek Crazy color 21 cm
Deltas kleurboek Crazy color Heel veel kleurpret met dit mooie kleurboek. Het kleurboek is gemaakt met simpel gevormde tekeningen zodat jouw kinderen goed binnen de lijntjes leren kleuren. ..
Nu met 40% voordeel!!
Slammer Frozen kleurset met krijtjes 20 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Frozen kleurset met krijtjes 20 delig
Slammer Frozen kleurset met krijtjes Met deze Frozen kleurset hebben alle Frozen fans super veel kleurplezier. Ook Elsa, Anna en Olaf wensen alle fans veel kleurplezier toe. Specificaties: ..
Nu met 50% voordeel!!
Slammer Frozen kleurposters met krijtjes 10 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Frozen kleurposters met krijtjes 10 delig
Slammer Frozen kleurposters met krijtjes Met deze Frozen kleurposters hebben alle Frozen fans super veel kleurplezier. Ook Elsa, Anna en Olaf wensen alle fans veel kleurplezier toe. Specifi ..
Nu met 50% voordeel!!
Slammer Trolls kleurposters met verf 6 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Trolls kleurposters met verf 6 delig
Slammer Trolls kleurposters met verf Met deze Trolls kleurposters hebben alle Trolls fans super veel kleurplezier. Ook de Trolls wensen alle fans veel kleurplezier toe. Specificaties: Kleur ..
Disney kleurboek Color Parade Finding Nemo 3D 28 cm op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek Color Parade Finding Nemo 3D 28 cm
Disney kleurboek Color Parade Fiding Nemo 3D Dit kleurboek neemt jouw mee door de bekende Disney-film "Fiding Nemo". Kleur alle personages net zo mooi in als de voorbeeldpagina. Specificati ..
Disney kleurboek Color Fun The Lion King 22 cm op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek Color Fun The Lion King 22 cm
Disney kleurboek Color Fun Teh Lion King Kleur Kion, Bunga, Fuli, Makuu en alle andere vrienden van The Lion King in. De kleurplaten zijn voorzien van een kleurvoorbeeld. Specificaties: Kle ..
Nu met 50% voordeel!!
Slammer Trolls kleurposters verf 6 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Trolls kleurposters verf 6 delig
Slammer Trolls kleurposters verf Met deze Trolls kleurposters hebben alle Trolls fans super veel kleurplezier. Ook de Trolls wensen alle fans veel kleurplezier toe. Specificaties: Kleur: mu ..
Nu met 50% voordeel!!
Slammer Trolls kleurposters krijtjes 10 delig op Allemaal Speelgoed
Slammer Trolls kleurposters krijtjes 10 delig
Slammer Trolls kleurposters krijtjes Met deze Trolls kleurposters hebben alle Trolls fans super veel kleurplezier. Ook de Trolls wensen alle fans veel kleurplezier toe. Specificaties: Kleur ..
Disney kleurboek Color Fun Sofia the First op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek Color Fun Sofia the First
Disney kleurboek Color Fun Sofia the First Superleuk kleurboek van de bekende Disney-serie "Sofia the First". Urenlang speelplezier met dit prachtige kleurboek! Specificaties: Kleur: multic ..
Deltas kleurboek Lucky color 21 cm op Allemaal Speelgoed
Deltas kleurboek Lucky color 21 cm
Deltas kleurboek Lucky color Superleuk kleurboek voor de allerkleinsten. De kleurplaten zijn eenvoudig gehouden zodat jouw kind goed kan oefenen met kleuren. Specificaties: Kleur: multicolo ..
Disney kleurboek super color parade Sofia the First op Allemaal Speelgoed
Disney kleurboek super color parade Sofia the First
Disney kleurboek Sofia the First Superleuk kleurboek van de bekende Disney-serie "Sofia the First". Urenlang speelplezier met dit prachtige kleurboek! Specificaties: Kleur: multicolor Gesla ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 153 resultaten)

Aanraders via Google!!