Facebook
Twitter
Google+

Creatief - Gips gieten

Overzicht van alle producten in de rubriek Gips Gieten


Vele kinderen vinden het leuk om te knutselen. Op school, bij opa en oma of thuis aan de eettafel. Creatief bezig zijn is een gezellige activiteit. Er zijn heel veel (speelgoed)producten om creatief mee aan de slag te gaan. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we op deze pagina's een overzicht gemaakt van alles wat te maken heeft met gips gieten. Is dit niet wat u zoekt…. speciaal voor alle knutselaars hebben we de categorie knutselen, tekenen en creatief aangemaakt. Neem hier een kijkje voor meer over kleien, Funmais, 3D knutselen, kralen en sieraden, fun loom en veel meer creatieve activiteiten.
Resultaten 1 tot 25 (van de 25 resultaten)
Nu met 34% voordeel!!
Totum gips gieten en verven: beauty factory op Allemaal Speelgoed
Totum gips gieten en verven: beauty factory
Totum Beauty Factory gips gieten en verven Met deze set van Totum kun jij meer dan dertig fashion- en beautyaccessoires maken met gips. Versier deze vervolgens met de bijgeleverde glitterpo ..
Nu met 34% voordeel!!
Totum gips gieten en verven: Donut Factory op Allemaal Speelgoed
Totum gips gieten en verven: Donut Factory
Totum Donut Factory gips gieten en verven Maak met deze set van Totum jouw eigen donuts van gips. Versier ze met het glitterpoeder, de glaskralen of verf. In deze set zit ook een leuk karto ..
Nu met 27% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Glow Dinosaurussen Franstalig op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Glow Dinosaurussen Fr ..
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Glow Dinosaurussen kan je zelf in gips verschillende dinosaurussen maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen ..
Nu met 51% voordeel!!
Geoworld gips gieten en verven: fossielen op Allemaal Speelgoed
Geoworld gips gieten en verven: fossielen
Geoworld fossielen gips gieten en verven Ga met Dr. Steve Hunter mee op pad om meer te leren over fossielen. Duik met deze set in de wereld van de oudheid en maak je eigen fossielen van gip ..
Nu met 35% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Glow Dinosaurussen op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Glow Dinosaurussen
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Glow Dinosaurussen kan je zelf in gips verschillende dinosaurussen maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen ..
Nu met 25% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Koelkastmagneetjes op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Koelkastmagneetjes
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Fridge Magnets fleur je je keuken op met verschillende soorten magneten voor op de koelkast. De magneten zijn een handige tool ..
Nu met 25% voordeel!!
4M gips gieten en verven: Zeedieren 8 delig op Allemaal Speelgoed
4M gips gieten en verven: Zeedieren 8 delig
4M gips gieten en verven Met de creakits van 4M kun je nu jouw eigen zeedieren van gips maken en als ze zijn uitgehard met de meegeleverde verf een mooi kleurtje geven. Urenlang knutselplez ..
Nu met 25% voordeel!!
4M gips gieten en verven: Eenhoorn 8 delig op Allemaal Speelgoed
4M gips gieten en verven: Eenhoorn 8 delig
4M gips gieten en verven Met de creakits van 4M kun je nu jouw eigen eenhoorns van gips maken en als ze zijn uitgehard met de meegeleverde verf een mooi kleurtje geven. Urenlang knutselplez ..
Nu met 35% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Toverfeeen op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Toverfeeen
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Toverfeeen kan je zelf in gips verschillende toverfeeen maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je kle ..
Nu met 27% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Huisdieren op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Huisdieren
4M Gips Gieten en Verven. Met dit leuke 4M Crea Gips Gieten en Verven - Huisdieren pakket kan je zelf in gips schattige huisdiertjes maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast ha ..
Nu met 27% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Prinses op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Prinses
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Prinses kan je zelf in gips verschillende prinsesjes maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je kleren ..
Nu met 41% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Zeeleven op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Zeeleven
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Zeeleven kan je zelf in gips verschillende dieren uit het zeeleven maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen ..
Nu met 26% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Tuin op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Tuin
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Tuin kan je zelf in gips verschillende items van in de tuin maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je ..
Nu met 27% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Taartjes op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Taartjes
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Taartjes kan je zelf in gips mooie cupcakes maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je kleren spelden, ..
Nu met 28% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven: Racers op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven: Racers
4M Gips Gieten en Verven. Met dit leuke 4M Crea Gips Gieten en Verven - Racers pakket kan je zelf in gips stoere racers maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je k ..
Nu met 27% voordeel!!
4M Crea gips gieten en verven set uilen 17 delig op Allemaal Speelgoed
4M Crea gips gieten en verven set uilen 17 delig
4M Crea Gips gieten en verven uilen Maak leuken uilen van gips om ze daarna een vrolijke kleur te geven. De verf is gemaakt van speciale glow in the dark verf. Specificaties: Geslacht: juni ..
Nu met 32% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven Uilen op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven Uilen
4M Crea gips gieten en verven Uilen, glow in the dark. Giet leuke uiltjes uit gips om ze daarna een vrolijk kleurtje te geven. De verf is gemaakt van speciale glow in the dark verf. Inhoud: ..
Nu met 27% voordeel!!
4M Crea gips gieten en verven set ruimte 17 delig op Allemaal Speelgoed
4M Crea gips gieten en verven set ruimte 17 delig
4M Crea Gips gieten en verven uilen Giet leuke ruimte voertuigen uit gips om ze daarna een vrolijke kleur te geven. De verf is gemaakt van speciale glow in the dark verf. Specificaties: Ges ..
Nu met 35% voordeel!!
4M Maak Je Eigen Handafdruk Franstalige Versie op Allemaal Speelgoed
4M Maak Je Eigen Handafdruk Franstalige Versie
4M Maak je Eigen Handafdruk. Leuke knutsel set, waarmee je je eigen handafdruk kunt maken in gips. Deze knutsel set bevat: - Een gietvorm - Gips - Fotokaders in papier - Gekleurde sjablonen ..
Nu met 27% voordeel!!
4M Crea Gips Gieten en Verven Robots op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips Gieten en Verven Robots
4M Crea gips gieten en verven Robots Giet leuke robotjes uit gips om ze daarna een vrolijk kleurtje te geven. Inhoud: - gietvorm met 6 figuren - plaaster - verf - penseel - magneetjes - spe ..
Ses Figuren Gieten Paard Fancy op Allemaal Speelgoed
Ses Figuren Gieten Paard Fancy
Giet van gips een fancy paard met lange manen en beschilder hem daarna! De set van Ses is inclusief vorm, gips, verf en penseel. Volg de instructies en giet de vloeibare gips in de speciale ..
Ses Gips Gieten En Schilderen op Allemaal Speelgoed
Ses Gips Gieten En Schilderen
Vanuit het niks helemaal zelf een uilenbeeldje maken? Dat kan! Met de Ses Gips Gieten En Schilderen heb je alles bij de hand voor een beeldig kunstwerk. Giet het gips in de mal en laat het ..
Ses Figuren gieten Paard op Allemaal Speelgoed
Ses Figuren gieten Paard
Giet van gips een paard en beschilder hem daarna! Je maakt eerst het gips. Dat giet je in de vorm. Wanneer het gips hard is haal je het uit de vorm. Nu ga je het beschilderen en voorzien va ..
Ses Gips Giten T-rex op Allemaal Speelgoed
Ses Gips Giten T-rex
Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Wil jij een enge T-Rex in je kamer? Met deze set kun je 3 gipsen figuren maken en ze in de kleuren beschilderen die jij wilt. Maar we ..
SES Gips gieten en schilderen dieren op Allemaal Speelgoed
SES Gips gieten en schilderen dieren
SES Gips gieten en schilderen dieren

Aanraders via Google!!