Allemaal Speelgoed - Knutselen tekenen en creatief | Alle producten in de rubriek Gips gieten


Resultaten 1 tot 33 (van de 33 resultaten)


Gipsgieten enge beesten

Gipsgieten enge beesten op Allemaal Speelgoed
Glow in the Dark gipsgietset met enge beesten! Maak nu je eigen wormen, spinnen en schorpioenen die oplichten in het donker. Set is compleet met gips, verf en een penseel.

SES Creative figuren gieten

SES Creative figuren gieten op Allemaal Speelgoed
Met deze SES Creative figurenset maak je een mooi paard van gips dat je vervolgens met de bijgeleverde verf beschildert.

Starhorses ToTum: gips je paardenfiguren

Starhorses ToTum: gips je paardenfiguren op Allemaal Speelgoed
Starhorses ToTum: gips je paardenfiguren

SES Gips sieraden maken

SES Gips sieraden maken op Allemaal Speelgoed
SES Gips sieraden maken. Met het prachtige speelgoed van SES Creative kun je je uren vermaken. Met deze SES set maak je de mooiste sieraden van gips.

SES Dreams vormen gips gieten en schilderen

SES Dreams vormen gips gieten en schilderen op Allemaal Speelgoed
SES Dreams vormen gips gieten en schildren Met deze Dreams set van SES maak je mooie beeldjes in uniek meidenthema. Giet het gips in de mal en laat het drogen, hierna verf je de beeldjes in ..

4M Crea gips gieten en verven set ruimte 17 delig

4M Crea gips gieten en verven set ruimte 17 delig op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips gieten en verven uilen Giet leuke ruimte voertuigen uit gips om ze daarna een vrolijke kleur te geven. De verf is gemaakt van speciale glow in the dark verf. Specificaties: Ges ..

4M Crea gips gieten en verven set uilen 17 delig

4M Crea gips gieten en verven set uilen 17 delig op Allemaal Speelgoed
4M Crea Gips gieten en verven uilen Maak leuken uilen van gips om ze daarna een vrolijke kleur te geven. De verf is gemaakt van speciale glow in the dark verf. Specificaties: Geslacht: juni ..

Eddy Toys Knutselset Handafdruk

Eddy Toys Knutselset Handafdruk op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys Knutselset Handafdruk Jouw hand is het begin van een super mooi kunstwerk. Met deze set maak je makkelijk een afdruk van jouw hand. Deze afdruk versier je met verf en dan is jouw ..

SES Maak je eigen handafdruk

SES Maak je eigen handafdruk op Allemaal Speelgoed
SES maak jouw eigen handafdruk. Met mijn eerste handafdruk creëer je een mooie herinnering aan de kindertijd. Maak een gedetailleerde 3D-handafdruk van je hand. Eerst maak je zelf een mal ..

SES Figuren gieten en schilderen: paarden

SES Figuren gieten en schilderen: paarden op Allemaal Speelgoed
SES paarden gieten en schilderen. Met deze creatieve knutselset van SES maak je de mooiste paarden van gips. Giet het gips in de verschillende 3D mallen: een veulen, staand paard en steiger ..

SES Figuren gieten en schilderen: dieren

SES Figuren gieten en schilderen: dieren op Allemaal Speelgoed
Figuren gieten en schilderen. Met deze knutselset van SES maak je 11 dierentuin dieren van gips. Giet het gips in de mal, laat het 24 uur drogen en verf ze zoals je het zelf leuk vindt. Zo ..

4M Crea Easy gipsen beroepen ruimte

4M Crea Easy gipsen beroepen ruimte op Allemaal Speelgoed
Crea Easy gipsen Ruimte Maak en verf leuke pleister magneten of badges. De inhoud van de set is voldoende om 6 figuren te maken. Inhoud: - 1 mal met 6 ontwerpen - gips poeder - magneten - s ..

4M Crea Easy gipsen beroepen

4M Crea Easy gipsen beroepen op Allemaal Speelgoed
Crea Easy gipsen Beroepen Maak en verf leuke pleister magneten of badges. De inhoud van de set is voldoende om 6 figuren te maken. Inhoud: - 1 mal met 6 ontwerpen - gips poeder - magneten - ..

4M Maak Je Eigen Handafdruk Franstalige Versie

4M Maak Je Eigen Handafdruk Franstalige Versie op Allemaal Speelgoed
4M Maak je Eigen Handafdruk. Leuke knutsel set, waarmee je je eigen handafdruk kunt maken in gips. Deze knutsel set bevat: - Een gietvorm - Gips - Fotokaders in papier - Gekleurde sjablonen ..

4M Crea Gips Gieten en Verven: Racers

4M Crea Gips Gieten en Verven: Racers op Allemaal Speelgoed
4M Gips Gieten en Verven. Met dit leuke 4M Crea Gips Gieten en Verven - Racers pakket kan je zelf in gips stoere racers maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je k ..

4M Crea Gips Gieten en Verven: Vrachtwagens

4M Crea Gips Gieten en Verven: Vrachtwagens op Allemaal Speelgoed
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Vrachtwagens kan je zelf in gips coole vrachtwagens maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je kleren ..

4M Crea Gips Gieten en Verven: Tuin

4M Crea Gips Gieten en Verven: Tuin op Allemaal Speelgoed
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Tuin kan je zelf in gips verschillende items van in de tuin maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je ..

4M Crea Gips Gieten en Verven: Taartjes

4M Crea Gips Gieten en Verven: Taartjes op Allemaal Speelgoed
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Taartjes kan je zelf in gips mooie cupcakes maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je kleren spelden, ..

4M Crea Gips Gieten en Verven: Toverfeeen

4M Crea Gips Gieten en Verven: Toverfeeen op Allemaal Speelgoed
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Toverfeeen kan je zelf in gips verschillende toverfeeën maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je kl ..

4M Crea Gips Gieten en Verven: Koelkastmagneetjes

4M Crea Gips Gieten en Verven: Koelkastmagneetjes op Allemaal Speelgoed
4M Gips Gieten en Verven. Met 4M Crea Gips Gieten en Verven - Fridge Magnets fleur je je keuken op met verschillende soorten magneten voor op de koelkast. De magneten zijn een handige tool ..

4M Crea Gips Gieten en Verven Uilen

4M Crea Gips Gieten en Verven Uilen op Allemaal Speelgoed
4M Crea gips gieten en verven Uilen, glow in the dark. Giet leuke uiltjes uit gips om ze daarna een vrolijk kleurtje te geven. De verf is gemaakt van speciale glow in the dark verf. Inhoud: ..

4M Crea Gips Gieten en Verven Robots

4M Crea Gips Gieten en Verven Robots op Allemaal Speelgoed
4M Crea gips gieten en verven Robots Giet leuke robotjes uit gips om ze daarna een vrolijk kleurtje te geven. Inhoud: - gietvorm met 6 figuren - plaaster - verf - penseel - magneetjes - spe ..

SES Gips Figuren Gieten Hello Kitty

SES Gips Figuren Gieten Hello Kitty op Allemaal Speelgoed
SES Gips Figuren Gieten Hello Kitty. Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Giet en beschilder de echte Hello Kitty in 3D. Giet het gips in de latex mal en laat het hard wo ..

SES Figuren Gieten Paarden Big Box

SES Figuren Gieten Paarden Big Box op Allemaal Speelgoed
Ses Figuren gieten big box (01159). Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Dit is een grote doos voor het gieten en beschilderen van 3D en reliëf paarden. Giet het gips in ..

SES Figuren Gieten Triceratops

SES Figuren Gieten Triceratops op Allemaal Speelgoed
Ses Figuren Gieten Triceratops (01284). Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Wil jij een gave Triceratops in je kamer? Met deze set kun je 3 gipsen figuren maken en ze in ..

SES Enge Beesten Gieten 01153

SES Enge Beesten Gieten 01153 op Allemaal Speelgoed
Giet gips in de reliëfgietvorm om de engste beesten te maken! Inhoud: 5 kleuren verf, Glow in the Dark- verf, penseel, glitter en gips. Leeftijd: 5-10 jaar.

SES Vlinders Gieten 01131

SES Vlinders Gieten 01131 op Allemaal Speelgoed
Maak met de reliëfgietvorm vlinders en libelles, versier ze met verf en glitter! Inhoud: 6 kleuren verf, penseel, glitter en gips. Leeftijd: 5-10 jaar.

Ses Figuren gieten Paard

Ses Figuren gieten Paard op Allemaal Speelgoed
Giet van gips een paard en beschilder hem daarna! Je maakt eerst het gips. Dat giet je in de vorm. Wanneer het gips hard is haal je het uit de vorm. Nu ga je het beschilderen en voorzien va ..

Ses Gips Gieten Minnie

Ses Gips Gieten Minnie op Allemaal Speelgoed
Laat kinderen kennis maken met gips, een magisch materiaal waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn! Ses laat je aan de hand van eenvoudige instructies een supergaaf gipsen beeld maken. Volg ..

Ses Figuren gieten Labrador

Ses Figuren gieten Labrador op Allemaal Speelgoed
Maak je eigen Labrador van gips en geef hem de kleuren die je zelf wilt! Welke kleur Labrador is jouw favoriet? De gele, de zwarte of de chocoladebruine? Met dit knutselpakket van Ses kan j ..

Ses Figuren Gieten Paard Fancy

Ses Figuren Gieten Paard Fancy op Allemaal Speelgoed
Giet van gips een fancy paard met lange manen en beschilder hem daarna! De set van Ses is inclusief vorm, gips, verf en penseel. Volg de instructies en giet de vloeibare gips in de speciale ..

SES Gips gieten T-Rex

SES Gips gieten T-Rex op Allemaal Speelgoed
Maak de mooiste beelwerkjes van gips met SES Creative en maak nu je eigen T-Rex dinosaurussen met deze leuke set van SES. Set is compleet met gips, vorm, verf en een penseel.

SES Creative figuren gieten honden en katten

SES Creative figuren gieten honden en katten op Allemaal Speelgoed
Met deze SES Creative figurenset maak je een mooie honden en katten van gips die je vervolgens met de bijgeleverde verf beschildert.