Allemaal Speelgoed - Houten speelgoed | Alle producten in de rubriek Houten werkbank


Resultaten 1 tot 26 (van de 26 resultaten)


New Classic Toys werkbank

New Classic Toys werkbank op Allemaal Speelgoed
Voor jonge timmermannen is deze werkbank een uitkomst!Kinderen kunnen al vroeg beginnen met het timmeren. De werkbank bevat:- Een houten hamer- Een zaag- Een moersleutel- Schroevendraaier- ..

Hape Fix-It gereedschapskist

Hape Fix-It gereedschapskist op Allemaal Speelgoed
Een uitgebreide gereedschapskist.Deze gereedschaps kist is de beste toevoeging aan despeelgoed werkbank van uw kindje. of natuurlijk loste gebruiken.Inclusief 14 onderdelen zoals afgebeeld ..

New Classic Toys gereedschapskist opvouwbaar

New Classic Toys gereedschapskist opvouwbaar op Allemaal Speelgoed
Voor de kleine klusser, prachtige opvouwbare gereedschapskist.Met 32 onderdelenInclusief:- Schroevendraaier- Hamer- Moersleutel- 3 Tandwielen- 6 Verbindings plankjes- 4 Spijkers- 8 Bouten- ..

Janod Kinderwerkbank Grijs

Janod Kinderwerkbank Grijs op Allemaal Speelgoed
Janod Kinderwerkbank Grijs Elke stoere peuter heeft nood aan een coole kinderwerkbank. Hiermee kan hij een boel dingen in elkaar knutselen. Deze houten kinderwerkbank wordt geleverd met ee ..

BigJigs Gereedschapskoffer

BigJigs Gereedschapskoffer op Allemaal Speelgoed
Deze coole gereedschapskoffer is geschikt voor alle kleine timmermannen vanaf 3 jaar. Deze koffer is makkelijk mee te nemen en gevuld met een tal van veilige gereedschappen.Al dit maakt dez ..

Red Toolbox Junior Gereedschapsset van 6

Red Toolbox Junior Gereedschapsset van 6 op Allemaal Speelgoed
Deze coole junior gereedschapsset is geschikt voor alle junior timmermannen vanaf 4 jaar. In deze set zit een schroevendraaier, hamer, meetlint, veerklemmen en een veiligheidsbril

Red Toolbox Gereedschapsset van 5

Red Toolbox Gereedschapsset van 5 op Allemaal Speelgoed
Deze coole gereedschapsset is geschikt voor alle kleine timmermannen vanaf 8 jaar. In deze set zit een Philips schroevendraaier Nr. 1, Philips schroevendraaier Nr. 2, hamer, meetlint en een ..

Janod Bricolo 100-Delig

Janod Bricolo 100-Delig op Allemaal Speelgoed
Janod Bricolo 100-Delig De Janod Bricolo 100-delig is zijn handig voor het uitbreiden van de werktrolley of werkbank. De onderdelen zijn makkelijk in elkaar te steken en sluiten aan op de w ..

Janod Redmaster Kinderwerkbank

Janod Redmaster Kinderwerkbank op Allemaal Speelgoed
Janod Redmaster KinderwerkbankElke stoere peuter heeft nood aan een coole kinderwerkbank. Hiermee kan hij een boel dingen in elkaar knutselen. Deze houten kinderwerkbank wordt geleverd met ..

Janod Opvouwbare Kinderwerkbank

Janod Opvouwbare Kinderwerkbank op Allemaal Speelgoed
Janod Opvouwbare KinderwerkbankElke stoere peuter heeft nood aan een coole kinderwerkbank. Hiermee kan hij een boel dingen in elkaar knutselen. Deze houten kinderwerkbank wordt geleverd met ..

Janod Bricolo 50-Delig

Janod Bricolo 50-Delig op Allemaal Speelgoed
Janod Bricolo 50-DeligDe Janod Bricolo 50-delig is zijn handig voor het uitbreiden van de werktrolley of werkbank. De onderdelen zijn makkelijk in elkaar te steken en sluiten aan op de werk ..

Orient Toys Houten Tool Set

Orient Toys Houten Tool Set op Allemaal Speelgoed
Voor de jonge klussers onder ons. Het is leuk om je eigen houten projecten te bouwenen om je bouw vaardigheden te trainen.Leeftijd: Vanaf 3 JaarMerk: Orient Toys

Primi Passi Gereedschapsgordel Groen

Primi Passi Gereedschapsgordel Groen op Allemaal Speelgoed
Stoer en vrolijke gereedschapsgordel voor de timmerende dreumes.Een kleurrijke gereedschapsgordel vol veilig houten objectenwaar de kinderen mee kunnen spelen. Compleet met felgekleurdevers ..

Janod Bricolo Werkbank Rood

Janod Bricolo Werkbank Rood op Allemaal Speelgoed
Bricolo werkbank in het rood van Janod. Prachtige complete set bestaande uit een werkbanken 36 verschillende onderdelen.Merk: Janod

Pintoy houten gereedschapskist

Pintoy houten gereedschapskist op Allemaal Speelgoed
Mooie uitgebreide gereedschapskist.Deze gereedschapskist is perfect in combinatie met de werkbank Art. P13571Inclusief 19 onderdelen.Merk: Pintoy

Pintoy houten werkbank

Pintoy houten werkbank op Allemaal Speelgoed
Mooie uitgebreide werkbank.Deze werkbank is pas helemaal compleetmet de gereeedschapskist Art. P13570alhoewel er al behoorlijk wat materiaal wordtmeegeleverd, 39 onderdelen om precies te zi ..
Vanaf €109,90

BigJigs gereedschapsgordel rood

BigJigs gereedschapsgordel rood op Allemaal Speelgoed
Stoer en vrolijke gereedschapsgordel voor de timmerende dreumes.Een kleurrijke gereedschapsgordel vol veilig houten objectenwaar de kinderen mee kunnen spelen. Compleet met felgekleurdevers ..

Mentari werkbank / auto dashboard

Mentari werkbank / auto dashboard op Allemaal Speelgoed
Een werkbank en auto dashboard in één!Aan de ene kant is het een houten speelgoed werkbank met allerlei accessoiresenen aan de andere kant is het een dashboard van een auto met gas- en re ..

New Classic Toys Gereedschapswagen

New Classic Toys Gereedschapswagen op Allemaal Speelgoed
Voor de kleine klusser, prachtige gereedschapswagen!Gemakkelijk mee te nemen naar iedere klus.De gereedschapswagen is zeer compleet en bestaat uit 42 onderdelen:Schroevendraaier, Hamer, Moe ..

Hilltoys kinderwerkbank

Hilltoys kinderwerkbank op Allemaal Speelgoed
Prachtige houten kinderwerkbank.Wordt geleverd zoals afgebeeld op de foto.Merk: Hilltoystotale hoogte 76 cmwerkhoogte   52 cm

Hilltoys mijn houten werkbank

Hilltoys mijn houten werkbank op Allemaal Speelgoed
Deze nieuwe werkbank is gemaakt van multiplex en zeer gemakkelijk te monteren.inclusief Accessoires zoals afgebeeld op de foto:- Verschillend gereedschap- Verschillende bouten, moeren, en a ..

Woody Houten gereedschapskist

Woody Houten gereedschapskist op Allemaal Speelgoed
Woody Houten gereedschapskist Deze gereedschapskistis voorzien van onder andere een: hamer, steeksleutel schroevendraaier en heel veel ander onderdelenvoor de kleine klusser. Al het gereeds ..

Holz mini werkbank hout 19 delig

Holz mini werkbank hout 19 delig op Allemaal Speelgoed
Holz mini werkbank hout Ga jij mee klussen in het huis? Met deze mini werkbank word jij een echte klusser. De mini werkbank heeft 19 verschillende houten onderdelen, hierdoor kan jij iedere ..

Edufun Houten Werkbank 32 Delig

Edufun Houten Werkbank 32 Delig op Allemaal Speelgoed
Houten werkbank voor de kleine timmermannen. Deze werkbank is 32-delig en bevat diverse soorten gereedschap en onderdelen, waar kinderen volop mee aan de slag kunnen om zelf te klussen. Lee ..

Klein Bosch Werkbank 75 Delig

Klein Bosch Werkbank 75 Delig op Allemaal Speelgoed
Een Bosch werkbank, met veel accessoires, waaronder een bankschroef, hamer, zaag, tang, moersleutel, 2 houten plankjes, schroevendraaier en schroeven en moeren. De bankschroef van deze kind ..

Houten werkbank

Houten werkbank op Allemaal Speelgoed
Supercoole houten werkbank voor vele uren klusplezier voor de allerkleinsten. Compleet met gereedschap, bouten en moeren.