Allemaal Speelgoed - Houten speelgoed | Alle producten in de rubriek Houten spellen


Resultaten 1 tot 48 (van de 66 resultaten)


BuitenSpeel grote toren + dobbel

BuitenSpeel grote toren + dobbel op Allemaal Speelgoed
Met deze gekleurde blokken van BuitenSpeel speel je een spannend spel. Bouw een grote toren van 1 meter, gooi de dobbelsteen en haal de juiste kleur blok uit de toren zonder dat deze omvalt!

Longfield houten meerspellen cassette

Longfield houten meerspellen cassette op Allemaal Speelgoed
De Longfield meerspellencassette bevat spellen zoals schaken, dammen, domino, backgammon, ludo, halma, molen, mikado en een kaartspel.

BuitenSpeel - Vier Bij Elkaar - hout

BuitenSpeel - Vier Bij Elkaar - hout op Allemaal Speelgoed
Extra groot houten formaat van BuitenSpeel voor binnen of buiten. Gooi om de beurt een fiche in het frame en zorg dat jij de eerste bent die vier van dezelfde kleur horizontaal, diagonaal o ..

Goula houten Macro Domino

Goula houten Macro Domino op Allemaal Speelgoed
Speel domino met dit schitterende spel van Goula. Macro Domino is gemaakt van hout met leuke en kleurrijke afbeeldingen.

Haba spel mijn eerste boomgaard

Haba spel mijn eerste boomgaard op Allemaal Speelgoed
Mijn eerste spelletje, Boomgaard, voor de allerkleinsten.De regels zijn aan de leeftijd aangepast en het spelmateriaalis speciaal voor kleine kinderhanden gemaakt. De mooie,handzame houten ..

Haba knikkerbaan uitbreidingsset 4 spellen in 1

Haba knikkerbaan uitbreidingsset 4 spellen in 1 op Allemaal Speelgoed
Deze baan kan gebruikt worden als uitbreiding, maar ook om los mee te spelen.Bevat:- 2 banen- 1 blok- 8 bowlkegels- 1 rode kegel- 3 doelen- 4 grote knikkers- 24 gewone knikkers- En een spel ..

Domino vervoer 28-delig

Domino vervoer 28-delig op Allemaal Speelgoed
Domino vervoer 28-delig Deze set is verpakt in een houten kistje voorzien van een schuifdeksel. afmetingen:Kist: L 18,4 CM x B 9,9 CM x H 3,5 CM

Ravensburger Pocketspel Make´n Break

Ravensburger Pocketspel Make´n Break op Allemaal Speelgoed
Ravensburger Pocketspel Make´n Break Hectische stapelgekte voor jong en oud! Steen voor steen verrijzen 60 verschillende bouwsels. Klaar?... Actie... maar houd de tijd in de gaten! Inhoud: ..

Tactic X-tiles - 48 stukjes

Tactic X-tiles - 48 stukjes op Allemaal Speelgoed
Lukt het jou om al je stenen kwijt te raken? X-tiles is een eenvoudig maar boeiend spel voor het hele gezin! Het spel bestaat uit 48 houten x-stenen.

Angel Toys houten blokkenset in kist - 40 stuks

Angel Toys houten blokkenset in kist - 40 stuks op Allemaal Speelgoed
In deze luxe kist van Angel Toys zitten 40 houten blokken in verschillende formaten en vormen om de mooiste creatiesmee te maken.

Angel Toys houten blokkenset in kist - 64 stuks

Angel Toys houten blokkenset in kist - 64 stuks op Allemaal Speelgoed
Laat zien hoe creatief je bent en maak de mooiste torens met deze Angel Toys blokkenset. De kist bevat 64 blokken in verschillen maten en vormen.

Small Foot Hamertje Tik De Boerderij 19 x 26 cm brui ..

Small Foot Hamertje Tik De Boerderij 19 x 26 cm bruin op Allemaal Speelgoed
Small Foot Hamertje Tik De boerderij Hamer, spijkertjes en vrolijk gekleurde houten figuurtjes. Een kleine timmerman zit meteen vol ideeën. Er kan vrolijk op los getimmerd worden. In een w ..

Small Foot Hamertje Tik De Fee 19 x 26 cm bruin

Small Foot Hamertje Tik De Fee 19 x 26 cm bruin op Allemaal Speelgoed
Small Foot Hamerspel De fee Hamer, spijkertjes en vrolijk gekleurde houten figuurtjes. Een kleine timmerman zit meteen vol ideeën. Er kan vrolijk op los getimmerd worden. In een wip ontsta ..

Small Foot Hamertje Tik De Piraat 19 x 26 cm bruin

Small Foot Hamertje Tik De Piraat 19 x 26 cm bruin op Allemaal Speelgoed
Small Foot Hamertje Tik De piraat Hamer, spijkertjes en vrolijk gekleurde houten figuurtjes. Een kleine timmerman zit meteen vol ideeën. Er kan vrolijk op los getimmerd worden. In een wip ..

Small Foot Kat en Muis flipping spel

Small Foot Kat en Muis flipping spel op Allemaal Speelgoed
Small Foot Kat en Muis flipping spel Met dit Kat en Muis spel is een leuke spelletjesavond gegarandeerd. Flip de houten balletjes in de juiste gekleurde cirkel met de katapulten. Wie heeft ..

Small Foot Evenwichtstoren Honingraat hout geel 21 x ..

Small Foot Evenwichtstoren Honingraat hout geel 21 x 20 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten evenwichtstoren Honingraat Dit vaardigheidsspel heeft het allemaal! Probeer de bij te helpen om de stenen te stapelen tot een mooie complete honingraat. Maar let goed op d ..

Small Foot Stapeltoren Movere hout multicolor 12 x 8 ..

Small Foot Stapeltoren Movere hout multicolor 12 x 8,5 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten stapeltoren Movere Super leuk en vrolijk stapel spel waarmee kinderen hun motoriek oefenen. Plezier gegarandeerd! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materia ..

Amigo Houten kubbspel 25 cm hout blank

Amigo Houten kubbspel 25 cm hout blank op Allemaal Speelgoed
Amigo Kubbspel Leuk en creatief Kubbspel. Werp als eerste alle figuren van de tegenpartij omver met de werpstokken en win de wedstrijd! Specificaties: Kleur: blank Materiaal: berkenhout Afm ..

SES hamertje tik fantasie

SES hamertje tik fantasie op Allemaal Speelgoed
SES hamertje tik fantasie Maak de mooiste fantasiefiguren door met het hamertje en de spijkers de vormpjes op het kurkbord vast te maken. Gebruik de vormpjes met verschillende felle kleuren ..

Longfield Games Wedstrijdsjoelbak 200cm

Longfield Games Wedstrijdsjoelbak 200cm op Allemaal Speelgoed
Longfield Games houten sjoelbak voor wedstrijden. 200 x 41 x 7,5 cm inclusief 30 schijven. LET OP: Dit artikel heeft schade, een leuke opknapper voor de echte klusser. Op diverse plaatsen i ..

Milani wood Crazy Palace

Milani wood Crazy Palace op Allemaal Speelgoed
Milani wood Crazy Palace Ben jij in bezit van stalen zenuwen en een vaste hand? Want dat is precies wat je nodig hebt voor een potje Crazy Palace. Welke bouwvakker weet het hoogste te eindi ..

Milani wood Turtle Challenge hout

Milani wood Turtle Challenge hout op Allemaal Speelgoed
Milani wood Turtle Challenge Wat krijg je als je een stel schilpadden een uitdaging geeft? Juist, Turtle Challenge! Deze 2-in-1 game staat garant voor een hoop zenuwen en de slappe lach. Sp ..

Milani wood Makemaki Hout

Milani wood Makemaki Hout op Allemaal Speelgoed
Milani wood Makemaki Wie van jouw vrienden is de beste sushi chef? In Makemaki gaan jullie de strijd aan wie het snelste een perfecte sushi maaltijd op tafel zet? In deze één op één bat ..

Lifetime Mikado hout rood/blauw 50 cm

Lifetime Mikado hout rood/blauw 50 cm op Allemaal Speelgoed
Lifetime Mikado Een vaste hand helpt je tijdens dit spel naar de overwinning! De houten stokjes met kleurige markeringen hebben al generaties lang de fijne motoriek en het geduld getraind! ..

Tidlo Wiebelende Stapel Beer

Tidlo Wiebelende Stapel Beer op Allemaal Speelgoed
Deze vriendelijke houten beer in vrolijke kleuren helpt de kleuren te leren en het ruimtelijk inzicht en oog-hand coördinatie te ontwikkelen. Als de beer zijn hoofd er wordt afgehaald, kun ..

Small Foot Memory Cijfers 20 Delig

Small Foot Memory Cijfers 20 Delig op Allemaal Speelgoed
Small Foot memory cijfers Bij deze memory moeten snoepjes, hoedjes of slaatjes bij de juiste cijfers gezocht worden. De spelstenen van geperst hout zijn prima te grijpen. Met de houten bewa ..

Small Foot Nostalgie Mikado

Small Foot Nostalgie Mikado op Allemaal Speelgoed
Small Foot nostalgie mikado. Een zeker oog en een rustige hand wijzen hier de weg naar de winst! 81 houten stokjes met kleurige markeringen hebben al generaties lang de fijne motoriek en he ..

Small Foot Houten Balanceerkikker 2 X 16 X 8 cm

Small Foot Houten Balanceerkikker 2 X 16 X 8 cm op Allemaal Speelgoed
Houten balanceerkikker. De grote blokjes van kleurig massief hout zijn voor kleine vingers heel geschikt en bevorderen de fijne motoriek! Probeer zoveel mogelijk blokken op de kikker te leg ..

Small Foot Houten Wiebeltoren Groot 60 Delig 20 X 20 ..

Small Foot Houten Wiebeltoren Groot 60 Delig 20 X 20 X 45 cm op Allemaal Speelgoed
Houten wiebeltoren groot. Speelse uitdaging voor de fijne motoriek van spelers van alle leeftijdsgroepen! Net zoals bij de kleine uitvoering van dit spel, is er sprake van veel spanning. Al ..

Goki Tiroler Roulette Vierkant

Goki Tiroler Roulette Vierkant op Allemaal Speelgoed
Houten vierkant roulette spel. Door het tolletje te draaien rollen de verschillende balletjes in putjes en hoekgaten. Wie het eerst het afgesproken aantal punten haalt heeft gewonnen. - Inc ..

Small Foot Insteek Rups

Small Foot Insteek Rups op Allemaal Speelgoed
Small Foot Company Vormenstoof. De kleine rups van multiplex draagt 4 geometrische vormen. Hier moeten de kleurige houten schijven op de bijpassende uitsparingen worden gestoken. Insteekspe ..

Small Foot Houten Vruchten Toren Spel

Small Foot Houten Vruchten Toren Spel op Allemaal Speelgoed
Houten vruchten-toren spel. Hier moeten rustige handen de speelblokjes met kleurige motieven op de bijpassende velden van de kaarten leggen! Het plezier bij het spelen oefent de vorm- en kl ..

Small Foot Mikado Rado 41 Stokjes

Small Foot Mikado Rado 41 Stokjes op Allemaal Speelgoed
Met deze houten speelstokjes oefent u uw behendigheid. Wie denkt dat het met de grote staven eenvoudiger is dan met de kleine, wordt snel uit zijn/ haar droom geholpen - want alleen behendi ..

Small Foot Memory Boerderijdieren

Small Foot Memory Boerderijdieren op Allemaal Speelgoed
Met vrolijk kleurige motieven en cijfers bedrukt zijn de 20 speelplaatjes van stevig multiplex in de houten box. Ze oefenen bij kinderen het goede geheugen en concentratie en het begrip van ..

Small Foot Mens Erger Je Niet 4 Werelden

Small Foot Mens Erger Je Niet 4 Werelden op Allemaal Speelgoed
Small Foot mens erger je niet 4 werelden De vrolijk bonte houten figuren uit verschillende leefgebieden treden tegen elkaar aan, bij een van de bekendste en meest geliefde gezelschapsspelen ..

Small Foot Mens Erger Je Niet Boerderijdieren

Small Foot Mens Erger Je Niet Boerderijdieren op Allemaal Speelgoed
Small Foot mens erger je niet Boerderijdieren Klassiek spel in vrolijk design. Hier treden wollige schapen aan tegen nukkige ezels, beren en paarden. Figuren en dobbelstenen worden in de in ..

Small Foot Tic Tac Toe Kat en Muis

Small Foot Tic Tac Toe Kat en Muis op Allemaal Speelgoed
Small Foot Tic Tac Toe kat en muis/ In de kleine houten box worden de speelstenen van een amusant kinderspel voor de oefening van de logica goed bewaard. Materiaal: hout Afmetingen: 11 x 11 ..

Small Foot Solitaire Houten Kogels

Small Foot Solitaire Houten Kogels op Allemaal Speelgoed
Small Foot solitaire houten kogels Een onderhoudend strategisch spel, dat tot steeds weer nieuwe partijen uitdaagt! De gepolijste houten kogels moeten op de plank zo over elkaar springen, d ..

Small Foot Kalaha Naturel

Small Foot Kalaha Naturel op Allemaal Speelgoed
Small Foot Kalaha naturel Deze hoogwaardige houten box met aan de binnenkant liggende bakjes bevat het oeroude, maar tijdloos spannende spel "Kalaha". Hier moeten de spelers met 48 natuurst ..

Small Foot Houten Vikingspel Kubb

Small Foot Houten Vikingspel Kubb op Allemaal Speelgoed
Al generaties lang trainen de mensen met dit onderhoudende spel hun behendigheid en concentratie. Met de spelfiguren van natuurlijk geslepen hout zullen de spelers direct enthousiast worden ..

Small Foot Houten Boeren Roulette 21 X 21 X 3 cm

Small Foot Houten Boeren Roulette 21 X 21 X 3 cm op Allemaal Speelgoed
Door het tolletje te draaien rollen de verschillende balletjes in putjes en hoekgaten. Wie het eerst het afgesproken aantal punten haalt heeft gewonnen. Het spel beschikt over een houten to ..

Small Foot Zwevende Bal 15 X 4 X 5 cm

Small Foot Zwevende Bal 15 X 4 X 5 cm op Allemaal Speelgoed
Wie kent hem niet, het geweldige spel uit de "oude doos"? Met de houten pijp moet een piepschuimbal zo lang mogelijk in de lucht worden gehouden. Hoe hoog kun je komen en hoe vaak moet je i ..

Small Foot Houten Duikelboom Beren 4 X 24 X 40 cm

Small Foot Houten Duikelboom Beren 4 X 24 X 40 cm op Allemaal Speelgoed
Zet de beren bovenin de houten boom en ze wiebelen hun weg naar beneden. Voor de kleinsten urenlang speelplezier! Materiaal: hout Afmeting boom: 4 x 24 x 40 cm

Goki Dieren Domino 28 Blokjes 23 X 8 X 3 cm

Goki Dieren Domino 28 Blokjes 23 X 8 X 3 cm op Allemaal Speelgoed
Goki Dieren Domino. Leuke domino set met 28 blokjes in een houten kistje. Afmeting per steentje: 3 x 6 cm Afmeting kistje: 23 x 8 x 3 cm

Goki Domino 55 Blokjes 2,2 X 4,3CM

Goki Domino 55 Blokjes 2,2 X 4,3CM op Allemaal Speelgoed
Goki Domino. Leuke domino set met 55 blokjes in een houten kistje. Afmeting per steentje: 2,2 x 4,3 cm Afmeting kistje: 26 x 6 cm Materiaal stenen: kunststof

Cause Voel Memory 32 Delig

Cause Voel Memory 32 Delig op Allemaal Speelgoed
Cause Voel Memory. Leuke 32-delige memory set met 16 setjes houten memory steentjes. Elk setje bevat een andere oppervlaktestructuur. Voel aan de steentjes en zoek -zonder te spieken- de pa ..

Goki Susibelle Memory Mijn Dieren Vriendjes 32 Delig

Goki Susibelle Memory Mijn Dieren Vriendjes 32 Delig op Allemaal Speelgoed
Leuke 32-delige memory set in opbergdoosje. Met 16 setjes houten memory steentjes. Materiaal: hout Afmeting per steentje: 5 x 5 cm

Goki Domino Mijn Eerste Domino 28 Blokjes

Goki Domino Mijn Eerste Domino 28 Blokjes op Allemaal Speelgoed
Goki Domino Mijn eerste domino. Leuke domino set met 28 houten blokjes in een opbergdoosje. Materiaal: hout Afmeting per steentje: 5 x 10 cm
Resultaten 1 tot 48 (van de 66 resultaten)