Facebook
Twitter
Google+

Houten Speelgoed - Houten Puzzels

Overzicht van alle producten in de rubriek Houten Puzzels


Resultaten 1 tot 48 (van de 92 resultaten)
999 Games Agrocola Expert-editie op Allemaal Speelgoed
999 Games Agrocola Expert-editie
999 Games Agrocola Expert-editie Verbeterde versie van het succesvolle, strategische bordspel. Je hebt aan het begin van het spel niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin 2 gezi ..
Goki - houten puzzel, locomotief op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel, locomotief
De houten puzzel van Goki zorgt voor veel plezier bij de beginnende puzzelliefhebbers! Kindvriendelijke en kleurrijke motieven zoals bijvoorbeeld een kleine stoomlocomotief, een hond met sl ..
Goki - houten puzzel, paard op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel, paard
De houten puzzel van Goki zorgt voor veel plezier bij de beginnende puzzelliefhebbers! Kindvriendelijke en kleurrijke motieven zoals bijvoorbeeld een kleine stoomlocomotief, een hond met sl ..
Goki - houten puzzel, vis op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel, vis
De houten puzzel van Goki zorgt voor veel plezier bij de beginnende puzzelliefhebbers! Kindvriendelijke en kleurrijke motieven zoals bijvoorbeeld een kleine stoomlocomotief, een hond met sl ..
Great minds set van 5 puzzels op Allemaal Speelgoed
Great minds set van 5 puzzels
Great minds set van 5 puzzels.The Great Minds puzzelserie van Professor Puzzle bestaat uit een reeks metalen en houten puzzels die gelinkt worden aan grote denkers uit onze geschiedenis. El ..
Goki - inlegpuzzel afrika op Allemaal Speelgoed
Goki - inlegpuzzel afrika
Hier gaat het er wild aan toe! Met deze vrolijke inlegpuzzel Afrika van Goki haal je de wilde dieren van Afrika helemaal naar jouw gezellige kinderkamer. Het nijlpaard, de aap, de olifant e ..
Goki - houten puzzel müllers farm op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel müllers farm
Op deze grappige boerderij valt er altijd iets te beleven! De kakelbonte, houten puzzel Müllers Farm van Goki is echt iets voor kinderen die gek zijn op het boerderijleven en dieren. De vr ..
Goki - houten puzzel alfabet op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel alfabet
Nieuwe dingen leren wordt nu echt kinderspel! Met de kleurrijke, houten puzzel Alfabet van Goki heb je dolle speel- én leerpret. De kakelbonte letters trainen de grijp- en steekbewegingen ..
Great minds Archimedes Tangram puzzle op Allemaal Speelgoed
Great minds Archimedes Tangram puzzle
Great minds Archimedes Tangram puzzle.The Great Minds puzzelserie van Professor Puzzle bestaat uit een reeks metalen en houten puzzels die gelinkt worden aan grote denkers uit onze geschied ..
Smart Games Camelot Jr op Allemaal Speelgoed
Smart Games Camelot Jr
Smart Games Camelot Jr "Een romantische uitdaging! Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. De ridder en prinses kunnen enkel over een muur of trap lopen. Ze kunnen ..
Great minds set van 8 puzzels op Allemaal Speelgoed
Great minds set van 8 puzzels
Great minds set van 8 puzzels.The Great Minds puzzelserie van Professor Puzzle bestaat uit een reeks metalen en houten puzzels die gelinkt worden aan grote denkers uit onze geschiedenis. El ..
Bumba - knopjes puzzel hout op Allemaal Speelgoed
Bumba - knopjes puzzel hout
Ook voor de allerkleinste is er een puzzel! Met deze houten knopjes puzzel van Bumba beleeft je kindje al op jonge leeftijd het plezier van puzzelen. Bumba is samen met zijn beste vriend Bu ..
New Classic Toys Alfabet puzzel slang op Allemaal Speelgoed
New Classic Toys Alfabet puzzel slang
New Classic Toys Alfabet puzzel slang.Deze grote houten puzzel heeft de vorm van een slang. Leg de gekleurde puzzelstukjes in de juiste vorm en je hebt het volledige alfabet op een rij. Leu ..
Goula Noppenpuzzel Poes op Allemaal Speelgoed
Goula Noppenpuzzel Poes
Help jij het poesje om weer met het bolletje wol te kunnen spelen? Zet dan deze puzzel in elkaar! Deze Goula Noppenpuzzel Poes bestaat uit 4 grote puzzelstukken. Op ieder puzzelstuk zit een ..
Goula Puzzel Magnetische Karakters op Allemaal Speelgoed
Goula Puzzel Magnetische Karakters
Weet jij welk hoofdje bij welk lichaam hoort? Goula Puzzel Magnetische Karakters is een super leuke puzzel waarbij je kleintje kan ontdekken welk hoofd bij welke outfit past. Er zijn in tot ..
Goula Puzzel Brandweer op Allemaal Speelgoed
Goula Puzzel Brandweer
Met deze vrolijke Goula Puzzel Brandweer leren de allerkleinsten spelenderwijs puzzelen. Op de puzzel staat de brandweerwagen, kinderen, hondjes en nog veel meer! Door de kleine hints op he ..
Princess Knopjespuzzel Hout op Allemaal Speelgoed
Princess Knopjespuzzel Hout
Help! Ariël, Assepoester, Sneeuwwitje en alle prinsessen zijn door elkaar geraakt. Ze weten niet meer in welk vakje ze horen. Kun jij ze helpen? Kijk goed naar de vormen van de verschillen ..
Multi Klok houten puzzel op Allemaal Speelgoed
Multi Klok houten puzzel
Deze Multi Klok houten puzzel van New Classic Toys maakt het klok kijken leuk en educatief voor elk kleine peuter.Ga heerlijk puzzelen met de stukjes en leer al spelenderwijs kijken hoe laa ..
ravensburger Puzzel 3D Huis Middeleeuws (216) op Allemaal Speelgoed
ravensburger Puzzel 3D Huis Middeleeuws (216)
Historische panden als deze vind je nog in Zuid-Limburg en Duitsland! Voorheen werden deze Vakwerkhuizen gebouwt in onder andere Nederland, Duitsland, Vlaanderen en Frankrijk. De draagconst ..
Goula Inlegpuzzel Koe 7 delen op Allemaal Speelgoed
Goula Inlegpuzzel Koe 7 delen
Leer ontdekken waar melk vandaan komt met deze super leuke Goula Inlegpuzzel Koe 7 delen! Deze puzzel bestaat uit 7 delen die precies in de koe-vorm passen. De puzzel heeft 3 verschillende ..
Bumba houten puzzel muziek (5 stukjes) op Allemaal Speelgoed
Bumba houten puzzel muziek (5 stukjes)
Bumba houten puzzel muziek (5 stukjes).Leer het plezier van puzzelen met deze leuke, houten Bumba puzzel.Pas de houten stukjes in de daarvoor bestemde vormen.Je dreumes is er urenlang mee b ..
Goula Noppenpuzzel Konijn op Allemaal Speelgoed
Goula Noppenpuzzel Konijn
Konijntjes zijn dol op worteltjes. Ze knabbelen er het liefst de hele dag aan! Zet deze vrolijke Goula Noppenpuzzel Konijn in elkaar en het konijntje heeft weer wat lekkers! Deze puzzel bes ..
Activiteiten Kubus Hout op Allemaal Speelgoed
Activiteiten Kubus Hout
Deze kleurrijke houten kubus zorgt voor urenlang speelplezier voor de allerkleinsten! Met wel vijf verschillende activiteitenvlakken is er altijd wat nieuws te doen. Je kleintje kan de puzz ..
Woezel & Pip houten blokkenpuzzel op Allemaal Speelgoed
Woezel & Pip houten blokkenpuzzel
De kleinste puzzelaars kunnen zich helemaal uitleven met deze houten puzzel van Woezel & Pip. De blokkenpuzzel bestaat uit 9 blokjes met aan iedere zijde een puzzelstukje van een andere puz ..
Jumbo Goula Noppenpuzzel Boerderijdieren op Allemaal Speelgoed
Jumbo Goula Noppenpuzzel Boerderijdieren
Goula Noppenpuzzel Boerderijdieren Houten puzzel waarmee je tijdens het puzzelen direct leert om tot 10 te tellen. Leg de stukken op de juiste plek aan de hand van de contouren en het aant ..
Jumbo Goula houten inlegpuzzel Hond - 4 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Goula houten inlegpuzzel Hond - 4 stukjes
Leren puzzelen begint met Goula. Lukt het jou om de puzzelstukjes op de juiste plek te plaatsen? Deze leuke houten puzzel is geschikt voor de allerkleinste handjes! De puzzel bestaat uit vi ..
Jumbo Goula Noppenpuzzel Cijfers op Allemaal Speelgoed
Jumbo Goula Noppenpuzzel Cijfers
Goula Noppenpuzzel Cijfers Houten puzzel waarmee je tijdens het puzzelen direct leert om tot 10 te tellen. Leg de stukken op de juiste plek aan de hand van de contouren en het aantal diere ..
Ultimate IQ test - de bal op Allemaal Speelgoed
Ultimate IQ test - de bal
Ultimate IQ test - de bal.De Ultimate IQ Test is een puzzel waarbij het IQ eens flink getest gaat worden.De Bal is een houten balpuzzel inclusief een IQ Boekje met extra uitdagingen.Durf ji ..
Jumbo Goula houten puzzel badkamer - 8 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Goula houten puzzel badkamer - 8 stukjes
Goula houten puzzel badkamer 8 stukjes. Voor de allerkleinsten is er deze leuke puzzel om mee te oefenen. Goula puzzel met herkenbare afbeeldingen van voorwerpen uit de badkamer.
Little Dutch Mixed Stars Blue houten letterpuzzel - 26 stukjes op Allemaal Speelgoed
Little Dutch Mixed Stars Blue houten letterpuzzel - ..
Met deze houten puzzel van Little Dutch leert je kindje de letters van het alfabet. De puzzel is uitgerust met blauwgetinte letters in de Mixed Stars uitvoering.
Goula noppenpuzzel kip - 4 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula noppenpuzzel kip - 4 stukjes
Dit is een fantastische eerste puzzel voor je kind. Deze houten Goula noppenpuzzel bestaat uit vier stukken, waarmee je kind een kip en haar kuikentje maakt.
Jumbo puzzel Van groot naar klein schildpad op Allemaal Speelgoed
Jumbo puzzel Van groot naar klein schildpad
Met deze houten puzzel van Jumbo leert je kind om de stukken van klein naar groot te leggen. De doos bevat drie grote stukken in de vorm van een schildpad.
Goula vormenpuzzel - 13 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula vormenpuzzel - 13 stukjes
Deze vormenpuzzel van Goula laat je kleintje kennis maken met geometrische vormen. Maak de grote puzzel en leg de dertien houten stukken op de juiste plek.
Philos speed tangram 10x10cm op Allemaal Speelgoed
Philos speed tangram 10x10cm
* Beukenhouten en Locust houten puzzel frame * Afmeting 100 x 100 x 13 mm * 4 x 7 puzzel stukken * 30 speelkaarten * De aanbevolen leeftijd vanaf 6 jaar
Jumbo puzzel Van groot naar klein eend op Allemaal Speelgoed
Jumbo puzzel Van groot naar klein eend
Met deze houten puzzel van Jumbo leert je kind om de stukken van klein naar groot te leggen. De doos bevat drie grote stukken in de vorm van een eend.
Hape knoppuzzel fruitmand - 3 stukjes op Allemaal Speelgoed
Hape knoppuzzel fruitmand - 3 stukjes
Je kleine puzzelaar kan verschillende vruchten leggen met deze houten knoppuzzel van Hape. De puzzel bestaat uit drie stukken met extra grote knoppen.
Goula noppenpuzzel op de boerderij - 7 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula noppenpuzzel op de boerderij - 7 stukjes
Op de boerderij is het altijd leuk! Met deze Goula puzzel ontdekt je kindje verschillende boerderijdieren. De puzzel bestaat uit vier houten stukken.
Houten puzzel ABC op Allemaal Speelgoed
Houten puzzel ABC
Het alfabet oefenen wordt nu nog leuker met deze vrolijk gekleurde puzzel. Achter iedere letter zit een voorbeeldafbeelding van het Engelse woordje.
Houten aanraak en voelenpuzzel dierentuindieren op Allemaal Speelgoed
Houten aanraak en voelenpuzzel dierentuindieren
Met deze houten puzzel kunnen kinderen ontdekken hoe verschillende dierentuindieren aanvoelen. De puzzel heeft een afbeelding van vijf wilde dieren.
Goula mijn eerste puzzel boerderij - 3 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula mijn eerste puzzel boerderij - 3 stukjes
Je kind leert puzzelen met deze leuke puzzel van Goula. De puzzel bestaat uit drie geometrische houten stukken met afbeeldingen van boerderijdieren.
Goula noppenpuzzel jungledieren - 4 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula noppenpuzzel jungledieren - 4 stukjes
Met deze noppenpuzzel van Goula ontdek je vier soorten jungledieren. Ken jij ze allemaal? Deze houten puzzel bestaat uit vier stukken met knopje.
Bumba houten knopjes puzzel op Allemaal Speelgoed
Bumba houten knopjes puzzel
Leuke inlegpuzzel van Bumba en zijn vriendjes waarmee kleintjes vanaf 18 maanden al kunnen oefenen de figuurtjes op de juiste plaats te krijgen.
Houten aanraak en voelpuzzel boerderijdieren op Allemaal Speelgoed
Houten aanraak en voelpuzzel boerderijdieren
Met deze houten puzzel heeft je kindje volop puzzelplezier! De puzzel bestaat uit vier stukken met unieke voelelementen van het afgebeelde dier.
Goula houten inlegpuzzel kip 4 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula houten inlegpuzzel kip 4 stukjes
Voor de allerkleinsten is er deze leuke puzzel om mee te oefenen. Deze prachtige puzzel van Goula is gemaakt van hout en bestaat uit 4 stukjes.
Goula puzzel piratenschip - 25 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula puzzel piratenschip - 25 stukjes
Puzzel een kleurrijk piratenschip bij elkaar met de 25 stukjes van deze houten puzzel van Goula. Leer te puzzelen zonder hints of aanwijzingen.
Dikke houten puzzel voertuigen op Allemaal Speelgoed
Dikke houten puzzel voertuigen
Deze houten puzzel heeft negen extra grote stukken in de vorm van verschillende voertuigen. Zet de stukken rechtop en speel je eigen verhalen.
Goula noppenpuzzel vlinder - 4 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula noppenpuzzel vlinder - 4 stukjes
Leren puzzelen is nu nog leuker met deze houten noppenpuzzel van Goula. De puzzel bestaat uit vier stukken die samen een mooie vlinder vormen.
Goula mijn eerste puzzel visjes - 3 stukjes op Allemaal Speelgoed
Goula mijn eerste puzzel visjes - 3 stukjes
Deze puzzel van Goula bestaat uit een houten legbord met drie kleurrijke vispuzzelstukken. De puzzel is voorzien van een ergonomisch handvat.
Resultaten 1 tot 48 (van de 92 resultaten)

Aanraders via Google!!