Facebook
Twitter
Google+

Houten Speelgoed - Houten Puzzels

Overzicht van alle producten in de rubriek Houten Puzzels


Resultaten 1 tot 32 (van de 32 resultaten)
999 Games Agrocola Expert-editie op Allemaal Speelgoed
999 Games Agrocola Expert-editie
999 Games Agrocola Expert-editie Verbeterde versie van het succesvolle, strategische bordspel. Je hebt aan het begin van het spel niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin 2 gezi ..
Goki - houten puzzel, locomotief op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel, locomotief
De houten puzzel van Goki zorgt voor veel plezier bij de beginnende puzzelliefhebbers! Kindvriendelijke en kleurrijke motieven zoals bijvoorbeeld een kleine stoomlocomotief, een hond met sl ..
Goki - houten puzzel, paard op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel, paard
De houten puzzel van Goki zorgt voor veel plezier bij de beginnende puzzelliefhebbers! Kindvriendelijke en kleurrijke motieven zoals bijvoorbeeld een kleine stoomlocomotief, een hond met sl ..
Goki - houten puzzel, vis op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel, vis
De houten puzzel van Goki zorgt voor veel plezier bij de beginnende puzzelliefhebbers! Kindvriendelijke en kleurrijke motieven zoals bijvoorbeeld een kleine stoomlocomotief, een hond met sl ..
Great minds set van 5 puzzels op Allemaal Speelgoed
Great minds set van 5 puzzels
Great minds set van 5 puzzels.The Great Minds puzzelserie van Professor Puzzle bestaat uit een reeks metalen en houten puzzels die gelinkt worden aan grote denkers uit onze geschiedenis. El ..
Goki - inlegpuzzel afrika op Allemaal Speelgoed
Goki - inlegpuzzel afrika
Hier gaat het er wild aan toe! Met deze vrolijke inlegpuzzel Afrika van Goki haal je de wilde dieren van Afrika helemaal naar jouw gezellige kinderkamer. Het nijlpaard, de aap, de olifant e ..
Goki - houten puzzel müllers farm op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel müllers farm
Op deze grappige boerderij valt er altijd iets te beleven! De kakelbonte, houten puzzel Müllers Farm van Goki is echt iets voor kinderen die gek zijn op het boerderijleven en dieren. De vr ..
Goki - houten puzzel alfabet op Allemaal Speelgoed
Goki - houten puzzel alfabet
Nieuwe dingen leren wordt nu echt kinderspel! Met de kleurrijke, houten puzzel Alfabet van Goki heb je dolle speel- én leerpret. De kakelbonte letters trainen de grijp- en steekbewegingen ..
Great minds Archimedes Tangram puzzle op Allemaal Speelgoed
Great minds Archimedes Tangram puzzle
Great minds Archimedes Tangram puzzle.The Great Minds puzzelserie van Professor Puzzle bestaat uit een reeks metalen en houten puzzels die gelinkt worden aan grote denkers uit onze geschied ..
Smart Games Camelot Jr op Allemaal Speelgoed
Smart Games Camelot Jr
Smart Games Camelot Jr "Een romantische uitdaging! Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. De ridder en prinses kunnen enkel over een muur of trap lopen. Ze kunnen ..
Great minds set van 8 puzzels op Allemaal Speelgoed
Great minds set van 8 puzzels
Great minds set van 8 puzzels.The Great Minds puzzelserie van Professor Puzzle bestaat uit een reeks metalen en houten puzzels die gelinkt worden aan grote denkers uit onze geschiedenis. El ..
Bumba - knopjes puzzel hout op Allemaal Speelgoed
Bumba - knopjes puzzel hout
Ook voor de allerkleinste is er een puzzel! Met deze houten knopjes puzzel van Bumba beleeft je kindje al op jonge leeftijd het plezier van puzzelen. Bumba is samen met zijn beste vriend Bu ..
New Classic Toys Alfabet puzzel slang op Allemaal Speelgoed
New Classic Toys Alfabet puzzel slang
New Classic Toys Alfabet puzzel slang.Deze grote houten puzzel heeft de vorm van een slang. Leg de gekleurde puzzelstukjes in de juiste vorm en je hebt het volledige alfabet op een rij. Leu ..
Goula Noppenpuzzel Poes op Allemaal Speelgoed
Goula Noppenpuzzel Poes
Help jij het poesje om weer met het bolletje wol te kunnen spelen? Zet dan deze puzzel in elkaar! Deze Goula Noppenpuzzel Poes bestaat uit 4 grote puzzelstukken. Op ieder puzzelstuk zit een ..
Goula Puzzel Magnetische Karakters op Allemaal Speelgoed
Goula Puzzel Magnetische Karakters
Weet jij welk hoofdje bij welk lichaam hoort? Goula Puzzel Magnetische Karakters is een super leuke puzzel waarbij je kleintje kan ontdekken welk hoofd bij welke outfit past. Er zijn in tot ..
Goula Puzzel Brandweer op Allemaal Speelgoed
Goula Puzzel Brandweer
Met deze vrolijke Goula Puzzel Brandweer leren de allerkleinsten spelenderwijs puzzelen. Op de puzzel staat de brandweerwagen, kinderen, hondjes en nog veel meer! Door de kleine hints op he ..
Princess Knopjespuzzel Hout op Allemaal Speelgoed
Princess Knopjespuzzel Hout
Help! Ariël, Assepoester, Sneeuwwitje en alle prinsessen zijn door elkaar geraakt. Ze weten niet meer in welk vakje ze horen. Kun jij ze helpen? Kijk goed naar de vormen van de verschillen ..
Multi Klok houten puzzel op Allemaal Speelgoed
Multi Klok houten puzzel
Deze Multi Klok houten puzzel van New Classic Toys maakt het klok kijken leuk en educatief voor elk kleine peuter.Ga heerlijk puzzelen met de stukjes en leer al spelenderwijs kijken hoe laa ..
ravensburger Puzzel 3D Huis Middeleeuws (216) op Allemaal Speelgoed
ravensburger Puzzel 3D Huis Middeleeuws (216)
Historische panden als deze vind je nog in Zuid-Limburg en Duitsland! Voorheen werden deze Vakwerkhuizen gebouwt in onder andere Nederland, Duitsland, Vlaanderen en Frankrijk. De draagconst ..
Goula Inlegpuzzel Koe 7 delen op Allemaal Speelgoed
Goula Inlegpuzzel Koe 7 delen
Leer ontdekken waar melk vandaan komt met deze super leuke Goula Inlegpuzzel Koe 7 delen! Deze puzzel bestaat uit 7 delen die precies in de koe-vorm passen. De puzzel heeft 3 verschillende ..
Bumba houten puzzel muziek (5 stukjes) op Allemaal Speelgoed
Bumba houten puzzel muziek (5 stukjes)
Bumba houten puzzel muziek (5 stukjes).Leer het plezier van puzzelen met deze leuke, houten Bumba puzzel.Pas de houten stukjes in de daarvoor bestemde vormen.Je dreumes is er urenlang mee b ..
Goula Puzzel Boerderij op Allemaal Speelgoed
Goula Puzzel Boerderij
Ga een stapje verder in het oefenen met puzzels! Deze Goula Puzzel Boerderij bestaat uit 9 grote puzzelstukken. Samen vormen ze de grote boerderij met allerlei dieren, de tractor en de boer ..
Goula Noppenpuzzel Konijn op Allemaal Speelgoed
Goula Noppenpuzzel Konijn
Konijntjes zijn dol op worteltjes. Ze knabbelen er het liefst de hele dag aan! Zet deze vrolijke Goula Noppenpuzzel Konijn in elkaar en het konijntje heeft weer wat lekkers! Deze puzzel bes ..
Goula Noppenpuzzel Jungledieren op Allemaal Speelgoed
Goula Noppenpuzzel Jungledieren
Leer de dieren van de jungle kennen met de Goula Noppenpuzzel Jungledieren! Weet jij op welke plek de leeuw thuishoort? En waar zou de giraffe passen met zijn lange nek? Goula Noppenpuzzel ..
Activiteiten Kubus Hout op Allemaal Speelgoed
Activiteiten Kubus Hout
Deze kleurrijke houten kubus zorgt voor urenlang speelplezier voor de allerkleinsten! Met wel vijf verschillende activiteitenvlakken is er altijd wat nieuws te doen. Je kleintje kan de puzz ..
Goula Houten Puzzel Huisdieren op Allemaal Speelgoed
Goula Houten Puzzel Huisdieren
Laat je kleintje spelenderwijs kennis maken met de leukste huisdieren! Goula Houten Puzzel Huisdieren is een super leuke puzzel voor de kleinste dierenfans. Door de handige, houten noppen k ..
Jumbo Goula Noppenpuzzel Boerderijdieren op Allemaal Speelgoed
Jumbo Goula Noppenpuzzel Boerderijdieren
Goula Noppenpuzzel Boerderijdieren Houten puzzel waarmee je tijdens het puzzelen direct leert om tot 10 te tellen. Leg de stukken op de juiste plek aan de hand van de contouren en het aant ..
Jumbo Goula Noppenpuzzel Cijfers op Allemaal Speelgoed
Jumbo Goula Noppenpuzzel Cijfers
Goula Noppenpuzzel Cijfers Houten puzzel waarmee je tijdens het puzzelen direct leert om tot 10 te tellen. Leg de stukken op de juiste plek aan de hand van de contouren en het aantal diere ..
Ultimate IQ test - de bal op Allemaal Speelgoed
Ultimate IQ test - de bal
Ultimate IQ test - de bal.De Ultimate IQ Test is een puzzel waarbij het IQ eens flink getest gaat worden.De Bal is een houten balpuzzel inclusief een IQ Boekje met extra uitdagingen.Durf ji ..
Woezel en Pip Houten Puzzel Klok op Allemaal Speelgoed
Woezel en Pip Houten Puzzel Klok
Woezel en Pip Houten Puzzel Klok
Houten Alfabet Puzzel, 130cm op Allemaal Speelgoed
Houten Alfabet Puzzel, 130cm
Houten Alfabet Puzzel, 130cm
Puzzel Bumba houten blokken op Allemaal Speelgoed
Puzzel Bumba houten blokken
Puzzel Bumba houten blokken

Aanraders via Google!!