Allemaal Speelgoed - Houten speelgoed | Alle producten in de rubriek Houten poppenhuizen


Resultaten 1 tot 48 (van de 85 resultaten)


Kidkraft Poppenhuis Kaylee

Kidkraft Poppenhuis Kaylee op Allemaal Speelgoed
Het Kaylee poppenhuis is een klassiek landhuis, compleet met een hemelbed en een houten schutting. De poppen willen dit poppenhuis nooit meer verlaten! Jongen meisjes zullen zeker alle leuk ..
Vanaf €119,00

Pintoy poppenhuis poppetjes

Pintoy poppenhuis poppetjes op Allemaal Speelgoed
Met deze poppetjes wordt je poppenhuis helemaal compleet!Vier poppetjesHoogte: 12,5 cmMerk: Pintoy

Pintoy poppenhuis babykamer

Pintoy poppenhuis babykamer op Allemaal Speelgoed
Uitgebreide babykamer van Pintoy.Met poppenmeubels als een bed, commode en een kinderstoeltje maakt u uw poppenhuis compleet. Leeftijd: vanaf 3 jaarMateriaal: Hout en stofMerk: Pintoy

Playwood Poppenhuis Inclusief Meubels

Playwood Poppenhuis Inclusief Meubels op Allemaal Speelgoed
Dit leuke poppenhuis van Playwood heeft 2 verdiepingen, de meubels zijn inbegrepen en ziet er erg mooi uit.
Vanaf €129,90

Kidkraft Poppenhuis Country Estate

Kidkraft Poppenhuis Country Estate op Allemaal Speelgoed
Jongens en meisjes zijn zeker dol op ons splinternieuwe Country Estate poppenhuis.Dit luxe houten poppenhuis is meer dan 122 cm hoog en uitgerust met 30 leuke meubelstukken. Het heeft zelfs ..
Vanaf €194,90

Tidlo Badkamer

Tidlo Badkamer op Allemaal Speelgoed
Prachtig badkamer van Tidlo. Een 6-delige slaapkamerset voor in het poppenhuis.Deze set is een goede aanvulling voor uw poppenhuis. Leeftijd: vanaf 3 jaar en ouder.Merk: Tidlo

Tidlo Kinderslaapkamer

Tidlo Kinderslaapkamer op Allemaal Speelgoed
Prachtig keuken van Tidlo. Een 8-delige slaapkamerset voor in het poppenhuis.Deze set is een goede aanvulling voor uw poppenhuis. Leeftijd: vanaf 3 jaar en ouder.Merk: Tidlo

Tidlo Keuken

Tidlo Keuken op Allemaal Speelgoed
Prachtig keuken van Tidlo. Een 9-delige keukenset voor in het poppenhuis.Deze set is een goede aanvulling voor uw poppenhuis. Leeftijd: vanaf 3 jaar en ouder.Merk: Tidlo

Tidlo Woonkamer

Tidlo Woonkamer op Allemaal Speelgoed
Prachtig woonkamer van Tidlo. Een 9-delige woonkamerset voor in het poppenhuis.Deze set is een goede aanvulling voor een poppenhuis. Leeftijd: vanaf 3 jaar en ouder.Merk: Tidlo

Tidlo Tidlington Poppenhuis

Tidlo Tidlington Poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Prachtig poppenhuis Tidlo Mooi poppenhuis met roze dak.Dit poppenhuis is leuk voor de meisjes onder ons en is uit te breiden met verschillende sets zoals, een woonkamer, een keuken, een ki ..
Vanaf €119,00

New Classic Toys Groene Villa

New Classic Toys Groene Villa op Allemaal Speelgoed
Lelin Toys Poppenhuis Groene Villa.Prachtig volledige gemeubileerd poppenhuismet een keuken, badkamer, slaapkamer,woonkamer, tuin en auto.Afmetingen: 50 x 30 x 56 cmMerk: New classic toys

Pintoy Poppenfamilie

Pintoy Poppenfamilie op Allemaal Speelgoed
Met deze poppetjes wordt je poppenhuis helemaal compleet!Vier poppetjes, Vader, Moeder, Zoon en Dochter.Hoogte: 12,5 cmMerk: Pintoy

Pintoy Mijn Eerste Poppenhuis

Pintoy Mijn Eerste Poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Prachtig starters poppenhuis van Pintoy.Inclusief 2 poppen en meubels zoalsslaapkamer, badkamer, woonkameren een keuken met eettafel Leeftijd: vanaf 3 jaarMerk: Pintoy
Vanaf €139,90

Charls Toys Poppenhuis

Charls Toys Poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Prachtig poppenhuis charls toysMooi poppenhuis met rood dak en blauwe schoorsteen.Inclusief accessoires zoals complete woonkamer,keuken, slaapkamer en badkamer.Leeftijd: vanaf 4 jaar en oud ..

Hape Speelplaats

Hape Speelplaats op Allemaal Speelgoed
Speel gezellig met je poppen in deze buitenspeeltuin!Een houten schommel, glijbaan en wip opeen gazon met bloemen zorgt ervoor datelke poppenfamilie graag buiten speelt.Leeftijd: Vanaf 3 ja ..

Kidkraft Sparkle Mansion Poppenhuis

Kidkraft Sparkle Mansion Poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Bereid je voor op het meest sprookjesachtige poppenhuis van de buurt!Dit schitterende Sparkle Mansion poppenhuis zit vol kleurrijke versieringen en leuke details waar meisjes dol op zijn.Va ..
Vanaf €174,90

Sylvanian Families Gezellig Startershuis

Sylvanian Families Gezellig Startershuis op Allemaal Speelgoed
Dit Sylvanian Families Poppenhuis is een ideaal huis om mee te starten.Prima om kado te geven want het is verpakt als gift set.Exclusief meubeltjes en poppenhuis poppetjes.Sylvanian familie ..

New Classic Toys Boomhuis

New Classic Toys Boomhuis op Allemaal Speelgoed
Hoog tussen de bomen zit dit mooie huis.Poppetjes en dieren kunnen heerlijk in en om het huis spelen. Pak de touwladderof klim in de boom via de trap naar boven. Helemaal bovenin kijk je ov ..

Mentari poppenhuis roze groot

Mentari poppenhuis roze groot op Allemaal Speelgoed
Poppenhuis met 3 verdiepingenOp de begane grond heb je de eetkamer en keukenmet de trap kun je omhoogOp de 1ste etage heb je de woonkamer en nogeen trap omhoog naar de 2de verdiepingOp de 2 ..

Mentari poppenhuis roze

Mentari poppenhuis roze op Allemaal Speelgoed
Poppenhuis met 2 verdiepingen Op de begane grond heb je de woonkamer enop de 1ste etage heb je de slaapkamer. Breed 44 x Diep 22 x Hoog 47,5Merk Mentari

Mentari poppenhuis blauw

Mentari poppenhuis blauw op Allemaal Speelgoed
Poppenhuis met 3 verdiepingen Op de begane grond heb je de badkamer, de eetkamer en keuken.De poppen kunnen met de lift naar de 1ste etageOp de 1ste etage heb je de slaapkamerMet de trap k ..
Vanaf €119,90

Pintoy poppenhuis slaapkamer

Pintoy poppenhuis slaapkamer op Allemaal Speelgoed
Mooie slaapkamer van Pintoy.Maak uw poppenhuis compleet met deze poppenmeubeltjes.Deze kamer bevat o.a. Een twee persoons bed, 2 nachtlampjes, een kleding kast, een bad, een wc en een wasba ..

Plantoys Poppenhuis chalet

Plantoys Poppenhuis chalet op Allemaal Speelgoed
Simpel maar leuk poppenhuisDit poppenhuis bestaat uit 2 delen die je tegen elkaar aan kan schuiven.Het heeft 2 trappen, Meubel sets voor de woonkamer, badkamer,keuken, kinder slaapkamer en ..
Vanaf €129,00

Plantoys Mijn eerste poppenhuis

Plantoys Mijn eerste poppenhuis op Allemaal Speelgoed
Simpel maar leuk poppenhuisDit poppenhuis bestaat uit een balkon, 4 kamers en een schuifdeur.De kamers kunnen worden ingericht als slaapkamer, badkamer,woonkamer, keuken of eetkamer met ver ..

Hape poppenhuis Happy Villa

Hape poppenhuis Happy Villa op Allemaal Speelgoed
Gezellige villa, klaar voor bezoekGrote poppenvilla met 26 onderdelen.Het poppenhuis beschikt over een badkamer, slaapkamer en een eetkamer.Boven is er nog een dakterrasAfmetingen: 47 x 25 ..

BigJigs 8-delige familie

BigJigs 8-delige familie op Allemaal Speelgoed
Kinderen zullen van deze doll family houden.Inclusief:- Moeder- Vader- Oma- Opa- Kinderen- HuisdierenMerk: BigJigs

Janod poppenhuis mademoiselle klein

Janod poppenhuis mademoiselle klein op Allemaal Speelgoed
Een poppenhuis de wens van elk meisje! Dit grote poppenhuis wordt geleverd met een complete inboedel en voorzien van openslaande deur en beweegbare luiken. Een perfect poppenhuis voor uren ..

Pintoy poppenhuis start-loft

Pintoy poppenhuis start-loft op Allemaal Speelgoed
Dit prachtige landhuis van Pintoy staat voor speelplezier.De trap is op meerdere posities te plaatsen.Het poppenhuis is gemaakt van hout. Het heeft 2 verdiepingen. Meubeltjes en poppetjes ..

Hape 4 seizoenen poppenhuis + meubels

Hape 4 seizoenen poppenhuis + meubels op Allemaal Speelgoed
Dit prachtige poppenhuis is gemaakt voor de vier seizoenen. Je kan de meubels, trappen en zelfs het dak in het poppenhuis ieder seizoen aanpassen. De voordeur kan worden geopend. Het pop ..
Vanaf €139,90

Pintoy poppenhuis slaapkamer

Pintoy poppenhuis slaapkamer op Allemaal Speelgoed
Volledige slaapkamer van Pintoy.Maak uw poppenhuis compleet met deze slaapkamer die bestaat uit een 2 persoonsbed, garderobekast, 2 tafeltjes en 2 lampen.Leeftijd: vanaf 1 jaarMateriaal:   ..

Pintoy poppenhuis kinderkamer

Pintoy poppenhuis kinderkamer op Allemaal Speelgoed
Prachtige roze kinderkamer van Pintoy.Deze leuke poppenmeubeltjes, zoals een stapelbed en tafeltje met stoeltjes passen perfect bij je Pintoy poppenhuis.Leeftijd: vanaf 3 jaarMateriaal: Hou ..

Pintoy poppenhuis zitkamer

Pintoy poppenhuis zitkamer op Allemaal Speelgoed
Ruime woonkamer van Pintoy.Laat uw poppen familie genieten van deze woonkamer met o.a een bank, 2 stoelen, een tafel en een tv. Leeftijd: vanaf 3 jaarMateriaal: Hout en stofMerk: Pintoy

Pintoy poppenhuis keuken

Pintoy poppenhuis keuken op Allemaal Speelgoed
Ruime keuken van Pintoy.Maak uw poppenhuis compleet met deze poppenmeubels.De keuken bestaat onder meer uit een koelkast, fornuis, magnetron en een wasbak. Leeftijd: vanaf 3 jaarMateriaal: ..

Pintoy poppenhuis eetkamer

Pintoy poppenhuis eetkamer op Allemaal Speelgoed
Prachtige eetkamer van Pintoy.Maak uw poppenhuis compleet met deze poppenmeubeltjes.De eetkamer bestaat uit een tafel met 4 stoelen en een handige opbergkast. Leeftijd: vanaf 3 jaarMateria ..

Pintoy poppenhuis badkamer

Pintoy poppenhuis badkamer op Allemaal Speelgoed
Luxe badkamer van Pintoy.Maak uw poppenhuis compleet met deze poppenmeubeltjes.Deze badkamer bevat o.a een bad, douche, toilet en een wastafel. Leeftijd: vanaf 3 jaarMateriaal: Hout met ku ..

Pintoy poppenhuis blank

Pintoy poppenhuis blank op Allemaal Speelgoed
Dit prachtige landhuis van Pintoy staat voor speelplezier.Het poppenhuis is maar liefst 82 cm breed en 61 cm hoog.De trap is op meerdere posities te plaatsen.Het poppenhuis is gemaakt van h ..
Vanaf €119,90

Poppenhuis blank klein

Poppenhuis blank klein op Allemaal Speelgoed
Leuk blanco poppenhuis.Heerlijk om alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes mee te spelen.Van alle kanten kun je er goed bij.Poppenhuis met meubels Inclusief getoonde meubeltjes:- W ..

Poppenhuis met blauw dak

Poppenhuis met blauw dak op Allemaal Speelgoed
Erg gezellig houten poppenhuis. Met meubelsTrappetje, balkon kan eraf.Zonnedekje, zonnescherm kan op en neer.Dakkapel kan eraf.Scheve opstapjes, hekwerkje.Het dak is gedeeltelijk open zada ..

Poppenhuis klein met puntdak

Poppenhuis klein met puntdak op Allemaal Speelgoed
Poppenhuis van hout in vrolijke kleurtjes.Poppenhuis van hout in vrolijke kleurtjes.Inclusief alle meubeltjes. Afmeting: 40 x 37 cm.Leeftijd: vanaf 3 jaar

Janod poppenhuis mademoiselle

Janod poppenhuis mademoiselle op Allemaal Speelgoed
Een heerlijk poppenhuis om mee te spelen!Poppenhuis met openslaande deur en beweegbare luiken. Inclusief:- 2 poppetjes.- Meubeltjes om de badkamer.- Slaapkamer.- Zitkamer.- Keuken. Afmeti ..
Vanaf €124,90

Janod poppenhuis dierenkliniek

Janod poppenhuis dierenkliniek op Allemaal Speelgoed
Dit poppenhuis van Janod geeft uw dochter urenlang speelplezier.Het Janod poppenhuis wordt inclusief 14 accessoires geleverd en is voorzien van een handva, waaronder:- 3 honden.- 3 katten.- ..

Leuk Poppenhuis Met 3 Verdiepingen 29301

Leuk Poppenhuis Met 3 Verdiepingen 29301 op Allemaal Speelgoed
Leuk Poppenhuis Met 3 Verdiepingen Drie verdiepingen houten poppenhuis, gemaakt van een hoge kwaliteit hout. De afzonderlijke verdiepingen zijn bereikbaar via een trap en bieden een ware ri ..

Opruiming! Poppenhuis Sprookjes Kasteel 29701

Opruiming! Poppenhuis Sprookjes Kasteel 29701 op Allemaal Speelgoed
Poppenhuis Sprookjes Kasteel Mooi houten sprookjeskasteelincl. afgebeelde accessoires zoals o.a. een prinses, een koning, een paard en wagen, een kikker met kroon en meer ... Afmetingen:40 ..

Poppenhuis roze 29401

Poppenhuis roze 29401 op Allemaal Speelgoed
Poppenhuis roze 29401 Omschrijving: Gemaakt van hoogwaardig hout 2 verdiepingen 4 kamers Volledig ingerichte met speelfiguren Met wenteltrap Van alle kanten afspeelbaar Leeftijd: vanaf ca. ..

Mentari poppenhuis meubeltjes woonkamer

Mentari poppenhuis meubeltjes woonkamer op Allemaal Speelgoed
Mentari poppenhuis meubeltjes woonkamer Bestaand uit: tv kast met tv kast klok tafel salontafel bank afmeting kast15.1cm

Mentari poppenhuis meubeltjes slaapkamer

Mentari poppenhuis meubeltjes slaapkamer op Allemaal Speelgoed
Mentari poppenhuis meubeltjes slaapkamer Bestaand uit: 2 persoons bed tefeltje met lamp kaptafel met krukje kledingkast afmeting kledingkast13.6cm

Mentari poppenhuis meubeltjes kantoor

Mentari poppenhuis meubeltjes kantoor op Allemaal Speelgoed
Mentari poppenhuis meubeltjes kantoor Bestaand uit: bureau bureaustoel kasten computer afmeting kast10.5cm

Mentari poppenhuis meubeltjes eetkamer

Mentari poppenhuis meubeltjes eetkamer op Allemaal Speelgoed
Mentari poppenhuis meubeltjes eetkamer Bestaand uit: tafel 2 stoelen kast bijzettafel met lamp afmeting kast15.1cm
Resultaten 1 tot 48 (van de 85 resultaten)