Allemaal Speelgoed - Houten speelgoed | Alle producten in de rubriek Houten loopwagens


Resultaten 1 tot 48 (van de 50 resultaten)


Van Dijk Toys blokkenwagen rood

Van Dijk Toys blokkenwagen rood op Allemaal Speelgoed
Hier kunnen peuters achter leren lopen.Handgreep is verstelbaar en bijpassende blokkensets zijn los verkrijgbaar.Afmetingen: 40x30 cm Handgreephoogte: 50 cm Materiaal: hout Merk: Van Dij ..

Van dijk toys Poppenwagen Rood met Stippen

Van dijk toys Poppenwagen Rood met Stippen op Allemaal Speelgoed
Met deze mooie poppenwagen van van dijk toys kunt u uw pop overal mee naar toenemen. De poppenwagen heeft rubberen wielen waardoor het de vloer niet beschadigd en het minder gehorig is.Zo e ..

Van dijk toys Poppenwagen Wit met Roze stippen

Van dijk toys Poppenwagen Wit met Roze stippen op Allemaal Speelgoed
Met deze mooie poppenwagen van van dijk toys kunt u uw pop overal mee naar toenemen. De poppenwagen heeft rubberen wielen waardoor het de vloer niet beschadigd en het minder gehorig is.Zo e ..

Van dijk toys Poppenwagen Wit

Van dijk toys Poppenwagen Wit op Allemaal Speelgoed
Met deze mooie poppenwagen van van dijk toys kunt u uw pop overal mee naar toenemen. De poppenwagen heeft rubberen wielen waardoor het de vloer niet beschadigd en het minder gehorig is.Zo e ..

Pinolino houten loopwagen Uli Blank

Pinolino houten loopwagen Uli Blank op Allemaal Speelgoed
Rustig leren lopen met deze mooie houten loopwagen Uli van Pinolino.Deze houten loopwagen is speciaal ontworpenvoor kinderen om ze te helpen met het leren van lopen.De loopwagen staat stevi ..

Wishbonebike Loopfiets Wagon

Wishbonebike Loopfiets Wagon op Allemaal Speelgoed
Wishbonebike Loopfiets WagonDe Wishbonebike wagon is een 3 in 1 bolderkar. Zo kun je hem gebruiken als bolderkar met duwstang en stuur, met sturende duwstang en als loopwagen met stuur.
Vanaf €299,00

Viga toys Loopwagen Rood

Viga toys Loopwagen Rood op Allemaal Speelgoed
Deze loop-duwwagen helpt jou met het leren staan en lopen. Voorzien van diverse leuke activiteiten waardoor de new classic toys loopwagen nog leuker word.

Janod Redmaster Bricolo duwkar

Janod Redmaster Bricolo duwkar op Allemaal Speelgoed
Janod Redmaster Bricolo DuwkarDe Janod duwkar fungeert als een 2-in-1. Niet alleen is het een coole duwkar, het is ook een loopwagen waarmee je zoon binnen de korste keren zijn eerste stapj ..

Scratch Loopwagen Uil Lou

Scratch Loopwagen Uil Lou op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen uil van Scratch!Op het duwplankje staat een tekening met een uil.De loopwagen is gemaakt van beukenhout.De houten wielen hebben rubberen banden om strepen op de vloer te ..

Scratch Loopwagen Vis Maurice

Scratch Loopwagen Vis Maurice op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen vis van Scratch!Op het duwplankje staat een tekening met een vis.De loopwagen is gemaakt van beukenhout.De houten wielen hebben rubberen banden om strepen op de vloer te ..

Scratch Loopwagen Auto Racer

Scratch Loopwagen Auto Racer op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen auto van Scratch!Op het duwplankje staat een tekening met een auto.De loopwagen is gemaakt van beukenhout.De houten wielen hebben rubberen banden om strepen op de vloer ..

Janod Redmaster Loopwagen Gereedschapstrolley

Janod Redmaster Loopwagen Gereedschapstrolley op Allemaal Speelgoed
Houten gereedschapstrolley voor peuters/kleuters vanaf 18 maanden.Een Janod gereedschapstrolley is een mooie houten loopwagen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Aan de voorzijde van dit loopwage ..

Pinolino houten Poppenwagen Maria

Pinolino houten Poppenwagen Maria op Allemaal Speelgoed
Een mooie houten poppenwagen van het merk pinolino. De poppenwagen heeft een witte kleur en is niet voorzien van een dekje.  De loopwagen staat stevig op de grond en kan voortgeduwd worden ..

Scratch loopwagen liefdes vogels

Scratch loopwagen liefdes vogels op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen met liefdes vogels van Scratch!De loopwagen is gemaakt van beukenhout en is verstelbaar, de verstelling is goed voor de weerstand om te leren lopen.De houten wielen hebb ..

Scratch loopwagen racende vliegen

Scratch loopwagen racende vliegen op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen met racende vliegen van Scratch!De loopwagen is gemaakt van beukenhout en is verstelbaar, de verstelling is goed voor de weerstand om te leren lopen.De houten wielen heb ..

Haba loopwagen zomerweide

Haba loopwagen zomerweide op Allemaal Speelgoed
Een mooie loopwagen van het merk Haba. Deze leuke Haba loopwagen helpt uw kind bij het zettenvan de eerste stapjes. Het transportgedeelte is van stof,vastgezet met klitteband en is uitwasb ..

Haba loopwagen kleurenplezier

Haba loopwagen kleurenplezier op Allemaal Speelgoed
Een mooie loopwagen van het merk Haba. Deze leuke Haba loopwagen helpt uw kind bij het zettenvan de eerste stapjes. Het transportgedeelte is van stof,vastgezet met klitteband en is uitwasb ..

Gereedschaps wagen Classic

Gereedschaps wagen Classic op Allemaal Speelgoed
Houten gereedschapswagen.Deze houten gereedschaps wagen kan rondworden gereden door de wieltjes die er onderzitten. Aan de gereedschaps wagen zittenverschillende onderdelen waar je mee kunt ..

Scratch loopwagen stippen

Scratch loopwagen stippen op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen met stippen van Scratch!Op het duwplankje staan verschillende kleuren stippen.De loopwagen is gemaakt van beukenhout.De houten wielen hebben rubberen banden om strepen o ..

Pinolino houten loopwagen Uli piraat james

Pinolino houten loopwagen Uli piraat james op Allemaal Speelgoed
Rustig leren lopen met deze mooie houten loopwagen Uli van Pinolino.Deze houten loopwagen is speciaal ontworpen voor kinderenom ze te helpen met het leren van lopen.De loopwagen staat stevi ..

Pinolino houten loopwagen Uli blauw

Pinolino houten loopwagen Uli blauw op Allemaal Speelgoed
Rustig leren lopen met deze mooie houten loopwagen Uli van Pinolino.Deze houten loopwagen is speciaal ontworpen voor kinderenom ze te helpen met het leren van lopen.De loopwagen staat stevi ..

Pinolino houten loopwagen Uli rood

Pinolino houten loopwagen Uli rood op Allemaal Speelgoed
Rustig leren lopen met deze mooie houten loopwagen Uli van Pinolino.Deze houten loopwagen is speciaal ontworpen voor kinderenom ze te helpen met het leren van lopen.De loopwagen staat stevi ..

BigJigs loop- en sorteer koe

BigJigs loop- en sorteer koe op Allemaal Speelgoed
Een lieve koe in vrolijke kleuren. Je kan erop zitten en er mee rijden en met de vormpjes die erbij zitten leuk sorteren.De vormpjes 6 verschillende vormpjes leuke figuurtjes en kleurtjes. ..

Wonderworld loopfiets recycle vrachtwagen

Wonderworld loopfiets recycle vrachtwagen op Allemaal Speelgoed
Rijd langs om de plastic op te halenGa met deze stoere vrachtwagen al het plastic ophalen in de buurt.De wagen is ook vooruit te trekken door het touwtje aan de voorkantMerk: Wonderworld

New classic toys activiteiten duw- loopwagen

New classic toys activiteiten duw- loopwagen op Allemaal Speelgoed
Mooie, stevige loopwagen in vrolijke kleuren.Deze loopwagen kun je gebruiken om je speelgoed in te doenen er zitten aan de zijkant verschillende spelletjes om je mee bezig te houden. Mater ..

Janod duwkar crazy konijn

Janod duwkar crazy konijn op Allemaal Speelgoed
Mooie loopwagen in de vorm van een hond. In de bak kan allerlei speelgoed worden vervoerd. Met deze loopwagen kan uw kind de eerste stapjes leren.Afmeting: 42 x 31 x 45 cmMerk: Janod

Janod duwkar crazy hond

Janod duwkar crazy hond op Allemaal Speelgoed
Mooie loopwagen in de vorm van een hond. In de bak kan allerlei speelgoed worden vervoerd. Met deze loopwagen kan uw kind de eerste stapjes leren.Afmeting: 49 x 31 x 46 cmMerk: Janod

BigJigs loop- en sorteer giraffe

BigJigs loop- en sorteer giraffe op Allemaal Speelgoed
Leuke loopwagen in de vorm van een giraffe.Met de vormpjes kan worden gespeeld en er kan ook ander leuk speelgoed in opgeborgen worden. De vormpjes, 6 verschillende, hebben leuke figuurtje ..

Pintoy houten bakfiets cargo truck

Pintoy houten bakfiets cargo truck op Allemaal Speelgoed
Mooie bakfiets van het merk Pintoy!Afmeting: 68 x 35.5 x 43 cmLeeftijd: vanaf 18 maandenMerk: Pintoy

Dushi duwkar rood met stippen

Dushi duwkar rood met stippen op Allemaal Speelgoed
Mooie duwkar voor kinderen van het merk Dushi!Deze duwkar bevat rubberen banden om strepen op de vloer te voorkomen. Voor in de kar is plaats genoeg om speelgoed in te verzamelen!Afmeting: ..

Haba loopwagen brandweer

Haba loopwagen brandweer op Allemaal Speelgoed
Met deze loopwagen kan uw kind heerlijk rondlopen.Kinderen kunnen hiermee de eerste stapjes leren. De loopwagen heeft de vorm van een brandweerwagen.Leeftijd: vanaf 1 jaarAfmetingen: 60 x ..
Vanaf €259,00

Haba loopwagen knutselkabouter

Haba loopwagen knutselkabouter op Allemaal Speelgoed
Dichtbij komen, wegrennen en papa helpen..Dat is waar kleine knutselkabouters dol op zijn!Deze wagen helpt hen niet alleen met het lopen, maar biedt ook een heleboel speelplezier. De wiele ..
Vanaf €199,00

Scratch loopwagen vis

Scratch loopwagen vis op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen vis van Scratch!Op het duwplankje staat een vis afgebeeld.De loopwagen is gemaakt van beukenhout.De houten wielen hebben rubberen banden om strepen op de vloer te voorko ..

Scratch loopwagen giraffe

Scratch loopwagen giraffe op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen giraffe van Scratch!Voorop staat een giraffe afgebeeld.De loopwagen is gemaakt van beukenhout.De houten wielen hebben rubberen banden om strepen op de vloer te voorkomen ..

Scratch loopwagen koe groen

Scratch loopwagen koe groen op Allemaal Speelgoed
Een lieve loopwagen koe van Scratch!Voorop staat een koe afgebeeld.De loopwagen is gemaakt van beukenhout en is verstelbaar, de verstelling is goed voor de weerstand om te leren lopen.De ho ..

BigJigs loop- en sorteer trein

BigJigs loop- en sorteer trein op Allemaal Speelgoed
Een prachtig beschilderde trein met aan de ene zijkant een telraam en openingen voor 2 vormpjes en aan de andere kant ook weer 2 openingen voor de 2 vormpjes (totaal 4) en een beschilderde ..

BigJigs loop- en sorteer paard

BigJigs loop- en sorteer paard op Allemaal Speelgoed
Leuke loopwagen in de vorm van een paard.Met de vormpjes kan worden gespeeld en er kan ook ander leuk speelgoed in opgeborgen worden.De vormpjes, 6 verschillende, hebben leuke figuurtjes.  ..

BigJigs loop- en sorteer konijn

BigJigs loop- en sorteer konijn op Allemaal Speelgoed
Een lief konijn in vrolijke kleuren en zachte oortjes.Je kan erop zitten en er mee rijden en met de vormpjes die erbij zitten leuk sorteren. De vormpjes, 6 verschillende, hebben leuke figu ..

BigJigs loop- en sorteer zebra

BigJigs loop- en sorteer zebra op Allemaal Speelgoed
Leuke Loopwagen in de vorm van een zebra.Met de vormpjes kan worden gespeeld en er kan ook ander leuk speelgoed in op geborgen worden.Een lieve zebra in vrolijke kleuren en zachte oortjes. ..

PrimiPassi duw- en sorteer slak

PrimiPassi duw- en sorteer slak op Allemaal Speelgoed
Een lieve slak in vrolijke kleuren. Je kan erop zitten en er mee rijden en met de vormpjes die erbij zitten leuk sorteren.De vormpjes hebben verschillende leuke figuurtjes en kleurtjes. Di ..

Houten Poppenwagen Stephanie roze excl. Dekje

Houten Poppenwagen Stephanie roze excl. Dekje op Allemaal Speelgoed
Houten Poppenwagen Stephanie roze excl. Dekje Mooie degelijke houten poppenwagen Stephanie in de kleurstelling roze. Deze mooie houten poppenwagen wordt geleverd zonder dekje. Optioneel ver ..

Im Toy Houten loopwagen koe

Im Toy Houten loopwagen koe op Allemaal Speelgoed
Im Toy Houten loopwagen koe Deze mooie loopwagenvoorzien van 4 wielen is uitgevoerd in de vorm van een koe. Deze mooie duwwagen koeis voorzien van zachte oortjes. Wordt geleverd inclusief h ..

Houten Poppenwagen roze, blanke wielen

Houten Poppenwagen roze, blanke wielen op Allemaal Speelgoed
Houten Poppenwagen roze, blankewielen Deze mooie houten poppenwagen wordt exclusief poppenwagendekje. Optioneel verkrijgbaar: roze poppenwagendekje De poppenwagen is zeer stevig en stabiel ..

Houten loopwagen kever

Houten loopwagen kever op Allemaal Speelgoed
Spring op de rug van deze leuke kever en daar ga je! Berg je lievelingsspeelgoed op in de buik van de kever zodat je het altijd bij de hand hebt.

Houten duwscooter

Houten duwscooter op Allemaal Speelgoed
Je kleintje beleeft veel nieuwe avonturen aan deze mooie duwscooter. De scooter is gemaakt van hout en is uitgevoerd in vrolijke kleuren.

Houten duwkar

Houten duwkar op Allemaal Speelgoed
Je kleine stapper kan op verschillende manieren spelen met deze mooie duwkar. Veilig voor het vervoeren van passagiers en het opbergen van speelgoed.

Babywalker Nijntje

Babywalker Nijntje op Allemaal Speelgoed
Deze houten baby activiteiten walker is ideaal voor uw kindje. Uw kindje kan zittend voor de babywalker met tal van activiteiten spelen.

BRIO loopwagen 31350 - geel/rood

BRIO loopwagen 31350 - geel/rood op Allemaal Speelgoed
Je kleintje zet zijn of haar eerste voorzichtige stapjes achter deze prachtig afgewerkte geel-rode loopwagen van BRIO. BRIO-nr. 31350
Resultaten 1 tot 48 (van de 50 resultaten)