Allemaal Speelgoed - Houten speelgoed | Alle producten in de rubriek Houten blokken


Resultaten 1 tot 48 (van de 52 resultaten)


Blokkenton 100 Delig

Blokkenton 100 Delig op Allemaal Speelgoed
Urenlang speelplezier met deze mooie houten blokken. Er zitten er maar liefst 100 in een handige opbergton.

Spel Buitenspeel Grote Toren XXL 1 meter hoog

Spel Buitenspeel Grote Toren XXL 1 meter hoog op Allemaal Speelgoed
Spel Buitenspeel Grote Toren XXL 1 meter hoog. De toren is 1 meter hoog, bevat 60 houten blokken en incl. opbergzak. Dit populaire spel is voor jong en oud. Haal steeds om de beurt een blok ..

Trein Met Blokken

Trein Met Blokken op Allemaal Speelgoed
Deze houten trein heeft op elke wagon een staafje zitten, waarop kinderen de meegeleverde blokken kunnen stapelen. Kun jij alle blokken kwijt op de trein? Laad hem vol en ga op reis! Aan ..

Blokkenkar Met 28 Blokken

Blokkenkar Met 28 Blokken op Allemaal Speelgoed
Bouwen en stapelen doe je met de blokken in deze blokkenkar. De blokken hebben veel verschillende vormen en felle kleuren, waardoor je veel verschillende bouwwerken kunt maken. De 28 blokk ..

Jabadabado Blokkenwagen Blauw

Jabadabado Blokkenwagen Blauw op Allemaal Speelgoed
Met deze Jabadabado blokkenwagen koop je twee vliegen in een klap. Langs de ene kant kan deze blokkenkar worden gebruikt als loopwagen en langs de andere kant kan je peuter natuurlijk met h ..

Jabadabado Blokkenwagen Roze

Jabadabado Blokkenwagen Roze op Allemaal Speelgoed
Met deze Jabadabado blokkenwagen koop je twee vliegen in een klap. Langs de ene kant kan deze blokkenkar worden gebruikt als loopwagen en langs de andere kant kan je peuter natuurlijk met h ..

BigJigs blokkenwagen Blauw/Rood met Blokken

BigJigs blokkenwagen Blauw/Rood met Blokken op Allemaal Speelgoed
Een leuke blokkenwagen voor de kinderen om mee te spelen. De blokkenwagen is gemaakt van stevig hout waardoor het niet zomaar kapot gaat. Met deze kar kan uw zoon of dochter zijn spulletjes ..

Primi Passi Sort and go Rabbit Blue

Primi Passi Sort and go Rabbit Blue op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijk blauwe konijn staat te trappellen om met uw dreumes de wereld te ontdekken. Omdat de loop-kar is geschikt voor binnen en buiten, zal uw kindje hem graag overal mee naar toenemen ..

New Classic Toys Bouwtrein Fantasie

New Classic Toys Bouwtrein Fantasie op Allemaal Speelgoed
Stapel de blokken op en bouw iedere keer weer een andere trein..Zijn de vormen goed opgestapeld? Dan kan de reis beginnen.Natuurlijk kan je met de 19 verschillende blokken ook de mooiste bo ..

Haba blokkenset gekleurd maxi

Haba blokkenset gekleurd maxi op Allemaal Speelgoed
Alle bouwsystemen van Haba kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn geschikt voor beginners en experts.Perfect voor beginners en experts. Deze blokkenset stimuleertuw kindje en helpt m ..

BigJigs blokkenset

BigJigs blokkenset op Allemaal Speelgoed
Deze gekleurde en naturel blokken zijn erg leuk om cadeau te geven en ook leuk om te krijgen. Uitermate geschikt voor de duwwagens van BigJigs!Met verschillende kleuren en vormen. Leeftij ..

New classic toys duw- loopwagen met gekleurde blokke ..

New classic toys duw- loopwagen met gekleurde blokken op Allemaal Speelgoed
Stoere, stevige loopwagen in vrolijke kleuren.Inclusief 30 blokkenMateriaal: houtMerk: New Classic Toys

Pintoy loopwagen met blokken

Pintoy loopwagen met blokken op Allemaal Speelgoed
Deze duwkar is een uniek cadeau voor kleine kinderen. Deze duwkar heeft voldoende laadruimte om speelgoed mee te vervoeren.Bij deze set worden blokken geleverd, zoals afgebeeld op de foto. ..

Janod Tatoo ABC buggy

Janod Tatoo ABC buggy op Allemaal Speelgoed
Deze duwkar is een uniek cadeau voor kleine kinderen. Deze duwkar heeft voldoende laadruimte om de blokken mee te vervoeren.Aan de voorkant is een telraam bevestigd. Deze duwkar bevat 30 ..

BigJigs knikkerbaan marble run

BigJigs knikkerbaan marble run op Allemaal Speelgoed
Een mooie grote  knikkerbaan met vrolijke kleuren!Grote houten knikkerbaan in verschillende kleuren en printjes.Inclusief:- 12 baanstukken- 12 tunnel  stukken- 5 grote bloken- 11 middel g ..

Haba blokkenset sevilla

Haba blokkenset sevilla op Allemaal Speelgoed
Bouwen kan heel erg leuk zijn!De kleuren en vormen van deze mooie blokken zijn erg mooi en de kleine bouwwerken inspireren zelfs de volwassenen.De blokken zijn gemaakt van beukenhout en heb ..

Haba blokkenset dierentuin 16-delig

Haba blokkenset dierentuin 16-delig op Allemaal Speelgoed
Konijntje of beer? Een grappige en altijd veranderende dierentuin.16 houten blokken gemaakt van beukenhout.Merk: haba

Haba blokkenset dierentuin

Haba blokkenset dierentuin op Allemaal Speelgoed
Met elk deel dat je stapelt bouw je je eigen dierentuin!Een geweldige blokkenset met 25 houten blokken gemaakt van beukenhout voor de eerste bouwwerken.Merk: haba

Haba blokkenset fantasie

Haba blokkenset fantasie op Allemaal Speelgoed
Alle bouwsystemen van Haba kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn geschikt voor beginners en experts.Alle blokken zijn gemaakt van solide, natuurlijke onbehandeld beukenhout.26 delig ..

Haba blokkenset blank 22-delig

Haba blokkenset blank 22-delig op Allemaal Speelgoed
Met deze blokken kun je een geweldige knikkerbaan bouwen!22 blokken om mee te bouwen. Leeftijd: vanaf 3 jaarMerk: haba

Haba blokkenset blank 102-delig

Haba blokkenset blank 102-delig op Allemaal Speelgoed
Alle bouwsystemen van Haba kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn geschikt voor beginners en experts.Alle blokken zijn gemaakt van solide, natuurlijke onbehandeld beukenhout.102 del ..

Haba blokkenset blank 60-delig

Haba blokkenset blank 60-delig op Allemaal Speelgoed
Alle bouwsystemen van Haba kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn geschikt voor beginners en experts.Alle blokken zijn gemaakt van solide, natuurlijke onbehandeld beukenhout.Aantal: ..

Haba blokkenset blank klein

Haba blokkenset blank klein op Allemaal Speelgoed
Alle bouwsystemen van Haba kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn geschikt voor beginners en experts.Alle blokken zijn gemaakt van solide, natuurlijke onbehandeld beukenhout.26 delig ..

Haba blokkenset gekleurd

Haba blokkenset gekleurd op Allemaal Speelgoed
Alle bouwsystemen van Haba kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn geschikt voor beginners en experts.Alle blokken zijn gemaakt van solide, natuurlijke onbehandeld beukenhout.30 delig ..

Scratch blokkenset

Scratch blokkenset op Allemaal Speelgoed
Deze gekleurde en naturel blokken zijn erg leuk om cadeau te geven en ook leuk om te krijgen. Uitermate geschikt voor de duwwagens van Scratch!Zowel vierkante als ronde blokken. Leeftijd: ..

Kidkraft blokkenset

Kidkraft blokkenset op Allemaal Speelgoed
Met onze houten blokkenset spelen helpt kinderen met het herkennen van vormen en de hand-oog coördinatie.Deze leuke set bestaat uit maar liefst 100 onderdelen in diverse vormen en afmeting ..

Blokpuzzel dierentuin

Blokpuzzel dierentuin op Allemaal Speelgoed
Kun jij zes bekende dieren in elkaar zetten met deze blokkenpuzzel? De puzzel bestaat uit negen houten blokken.

Blokpuzzel boerderij

Blokpuzzel boerderij op Allemaal Speelgoed
Ontdek verschillende boerderijdieren met deze superleuke blokkenpuzzel. De puzzel bestaat uit negen houten blokken met leuke plaatjes.

Sevi Stapel Dieren en Figuren 13 delig

Sevi Stapel Dieren en Figuren 13 delig op Allemaal Speelgoed
Sevi stapel dieren en figuren Dit houten speelgoed van Sevi laat uw kind kennis maken met verschillende vormen en dieren. Aan de hand van een geïllustreerd verhaal wordt uw kind meegenomen ..

Sevi Speelset Far West 30 delig

Sevi Speelset Far West 30 delig op Allemaal Speelgoed
Sevi speelset Geweldig houten speelgoed van Sevi. Deze set neemt uw kind mee op avontuur in het wilde westen. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te combineren. Kleur: multi Materiaal: hout A ..

Small Foot Houten Insteeksterren 80 Delig

Small Foot Houten Insteeksterren 80 Delig op Allemaal Speelgoed
Kleurrijke houten sterren kunnen worden gecombineerd tot ongelofelijk veel verschillende constructies. Voor het oefenen van de motoriek en voor het verbeteren van het ruimtelijk denken. Mat ..

Lelin Toys Knikkerbaan 32 Delig

Lelin Toys Knikkerbaan 32 Delig op Allemaal Speelgoed
Lelin Toys knikkerbaan Maak je eigen houten knikkerbaan met deze vrolijke knikkerbaan blokken. Met de 32 blokken kan je de knikkerbaan er steeds anders uit laten zien. Afmeting blok 3,5 cm. ..

Haba Ball Track - Sound Tube Tunnel

Haba Ball Track - Sound Tube Tunnel op Allemaal Speelgoed
Laat je knikkers allemaal voorbij de Klankbuizentunnel rollen en verwonder je over de fraaie klanken! De mooie Klankbuizentunnel van Haba is een zeer leuke uitbreidingsset voor je eigen bij ..

Bouwset Buitenspeel Cirkelset

Bouwset Buitenspeel Cirkelset op Allemaal Speelgoed
Met deze vrolijk gekleurde houten blokken, maak je de leukste figuren. De 48 voorbeeldkaartjes met verschillende figuren bieden inspiratie voor uren puzzelplezier. Kies je de makkelijkere v ..

Buitenspeel spel Tower of Balance

Buitenspeel spel Tower of Balance op Allemaal Speelgoed
De Toren van Balans is een behendigheidsspel van BuitenSpeel waarbij je met schijven het bovenste blok van de toren af moet gooien. Maar pas op dat niet de hele toren om gaat! De houten blo ..

Hobbydoos Totum Construxions

Hobbydoos Totum Construxions op Allemaal Speelgoed
In deze doos vind je alles wat je nodig hebt om oneindig veel verschillende voertuigen en machines te bouwen. Een Construxions set die speciaal voor alle technische kinderen is! Je vindt ho ..

BBlocks 80 delig

BBlocks 80 delig op Allemaal Speelgoed
BBlocks, de houten plankjes die eindeloos te combineren zijn! Met deze 80 delige BBlocks set bouwen kinderen keer op keer creatieve en fantasierijke bouwwerken. Een garage, manege of een he ..

BBlocks Knikkerbaan

BBlocks Knikkerbaan op Allemaal Speelgoed
Bouw een baan en probeer of het lukt de knikkers rond te laten gaan, van richting te veranderen en weer bij je terug te laten komen. De BBlocks knikkerbaan is een complete doos met 20 banen ..

BBlocks 500 delig kist

BBlocks 500 delig kist op Allemaal Speelgoed
500 BBlocks bouwplankjes in stevige houten kist met metalen hengsels. Met 500 blokjes kunnen grote bouwwerken worden gemaakt. De plankjes zijn ook bruikbaar in combinatie met plankjes van a ..

Bblocks 100 stuks kleur in doos

Bblocks 100 stuks kleur in doos op Allemaal Speelgoed
BBlocks zijn houten bouwplankjes waarmee elk kind zijn fantasie helemaal kan laten gaan. De mooiste bouwwerken zullen gemaakt worden en omdat er geen verbindingsmateriaal nodig is kan er on ..

BBlocks Knikkerblokken

BBlocks Knikkerblokken op Allemaal Speelgoed
Laat de knikkers rollen met het constructiemateriaal van BBlocks! Ontwerp en bouw eigenhandig een gave Knikkerbaan. Bevestig de verschillende onderdelen aan elkaar en laat de knikkers rolle ..

BBlocks 200 Kleur Doos

BBlocks 200 Kleur Doos op Allemaal Speelgoed
De meest kleurrijke bouwwerken bouw je met BBlocks! 200 houten bouwplankjes in 5 kleuren laten jou eindeloos bouwen. Ontwerp grote torens, gave garagas of unieke constructies met het constr ..

Houten Bouwblokken Mijn Boerderij

Houten Bouwblokken Mijn Boerderij op Allemaal Speelgoed
Beleef de leukste avonturen met poes en hond! Op de houten Goki boerderij is er altijd wat te doen: een varkentje wassen, het paard voor de wagen spannen of met de kippen op stok! De versch ..

Houten blokkenspel Susibelle

Houten blokkenspel Susibelle op Allemaal Speelgoed
Het merk Goki staat bekend om haar educatieve en mooie, houten speelgoed, zoals ook deze vrolijke houen puzzel. De blokken zitten in een mooi vierkant frame. Leg ze op tafel en maak er een ..

BBlocks 100 Doos

BBlocks 100 Doos op Allemaal Speelgoed
De mogelijkheden zijn eindeloos met het constructiemateriaal van BBlocks! Bouw garages, racebanen, wolkenkrabbers en dierenparken met de houten onderdelen uit deze box. BBlocks zijn houten ..

Bumba Houten Blokpuzzel

Bumba Houten Blokpuzzel op Allemaal Speelgoed
Super veel puzzelplezier beleven dreumesen en peuters met de Bumba blokkenpuzzel. De puzzel bestaat uit 9 houten blokken met vrolijk gekleurde illustraties van Bumba, Bumbalu en al hun vrie ..

BBlocks 1000 delig in kist

BBlocks 1000 delig in kist op Allemaal Speelgoed
1000 BBlocks laten je de grootste bouwwerken bouwen! Voer aan de hand van de voorbeelden de opdrachten uit, bouw ingewikkelde patronen en bruggen. De houten bouwblokken kan je ook gebruiken ..
Vanaf €139,99

Houten Blokkenkar 28 blokken

Houten Blokkenkar 28 blokken op Allemaal Speelgoed
Bouwen, stapelen, rijden en weer omgooien! Met deze 28 houten bouwstenen spelen kleintjes naar hartelust! Stapel de blokken op elkaar, zoek kleuren bij elkaar en bouw kastelen en gooi alles ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 52 resultaten)