Facebook
Twitter
Google+

Houten Speelgoed - Hobbelpaarden

Overzicht van alle producten in de rubriek Hobbelpaarden


Resultaten 1 tot 32 (van de 32 resultaten)
Schommelschaap Book my Baby op Allemaal Speelgoed
Schommelschaap Book my Baby
Schommelschaap Book my Baby Op dit schommeldier kan je lekker schommelen Dit mooie schommeldier in de vorm van een paard. Het zitje is voorzien van een zachte rugkussen zodat uw kind lekker ..
Schommelpaard Book my Baby op Allemaal Speelgoed
Schommelpaard Book my Baby
Schommelpaard Book my Baby Op dit schommeldier kan je lekker schommelen Dit mooie schommeldier in de vorm van een paard. Het zitje is voorzien van een zachte rugkussen zodat uw kind lekker ..
Hobbeldier Beer op Allemaal Speelgoed
Hobbeldier Beer
Hobbeldier Beer Op dit schommeldier kan je lekker schommelen Dit mooie schommeldier in de vorm van een beer. Het zitje is voorzien van een zachte rugkussen zodat uw kind lekker kan schommel ..
Houten Hobbelpaard Jacky 40501 op Allemaal Speelgoed
Houten Hobbelpaard Jacky 40501
Houten Hobbelpaard Jacky Mooi houten hobbelpaard in de kleur bruin met wit. Ga lekker rond hobbelen op dit mooie hobbelpaard, als je op de knop druk dan maakt hij echte paarden geluiden. Op ..
Houten Hobbelpaard Charlotta 40506 op Allemaal Speelgoed
Houten Hobbelpaard Charlotta 40506
Mooi houten hobbelpaard in de kleur wit met zwarte stippen. Ga lekker rond hobbelen op dit mooie hobbelpaard, als je op de knop druk dan maakt hij echte paarden geluiden. Op dit leuke hobbe ..
Houten Hobbelpaard Joe 40504 op Allemaal Speelgoed
Houten Hobbelpaard Joe 40504
Mooi houten hobbelpaard in de kleur donker bruim met wit vlek. Ga lekker rond hobbelen op dit mooie hobbelpaard, als je op de knop druk dan maakt hij echte paarden geluiden. Op dit leuke ho ..
Houten Hobbelpaard Cowboy 40505 op Allemaal Speelgoed
Houten Hobbelpaard Cowboy 40505
Mooi houten hobbelpaard in de kleur bruim met rode sjaal. Ga lekker rond hobbelen op dit mooie hobbelpaard, als je op de knop druk dan maakt hij echte paarden geluiden. Op dit leuke hobbelp ..
Houten Hobbelpaard Bruin met Wortel 40204 op Allemaal Speelgoed
Houten Hobbelpaard Bruin met Wortel 40204
Mooi houten hobbelpaard in de kleur donker bruim met wortel. Ga lekker rond hobbelen op dit mooie hobbelpaard. Op dit leuke hobbelpaard kan je natuurlijk lekker hobbelen maar je kan er natu ..
Nu met 29% voordeel!!
Small Foot hobbelpaard 68 cm donkerbruin op Allemaal Speelgoed
Small Foot hobbelpaard 68 cm donkerbruin
Small Foot hobbelpaard donkerbruin Hop hop hop, paardje in galop! Beleef veel plezier met dit hobbelpaard van Small Foot. De constructie van dit hobbelpaard is stabiel en de solide handgrep ..
Hobbeldier Giraffe op Allemaal Speelgoed
Hobbeldier Giraffe
Hobbeldier Giraffe Op dit schommeldier kan je lekker schommelen. Voorzien van een afneembaar veiligheidsbeugel. Hierdoor kan uw kind zeer veilig schommelen al vanaf het moment dat hij / zij ..
Nu met 24% voordeel!!
Small Foot Schommelpaard Met Zitiing 76 X 32 X 60 cm Assorti op Allemaal Speelgoed
Small Foot Schommelpaard Met Zitiing 76 X 32 X 60 cm ..
Voor de kleine ruiters is dit een extra veilig schommelpaard dankzij de beugel die rond het paard zit gemonteerd! Het paard heeft een zitting met 2 verschillende kleuren: lichtblauw of roze ..
Hobbelpaard en loopwagentje in 1 Nely 40002 op Allemaal Speelgoed
Hobbelpaard en loopwagentje in 1 Nely 40002
Hobbelpaard en loopwagentje in 1 Nely 40002 Mooi schommeldier en loopwagen in een. Op dit schommeldier kan je lekker schommelen en als je de wielen naar beneden klapt kan je er ook nog eens ..
Pintoy Hobbelpaard kleur op Allemaal Speelgoed
Pintoy Hobbelpaard kleur
Pintoy Hobbelpaard kleur Paardje rijden kan nu met dit leuke hobbeldier. Dithobbelpaard van Pintoy is uitgevoerd in de primaire kleuren rood, geel en blauw. De beugel zorgt ervoor dat Uw ki ..
Nu met 46% voordeel!!
Small Foot Houten hobbelpaard 94 x 30 x 70 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Houten hobbelpaard 94 x 30 x 70 cm
Small foot hobbelpaard Als kinderen op dit leuke hobbelpaard zitten lijkt het net alsof ze op een echt paard zitten. Door het brede zadel zitten kinderen extra comfortabel. Bij het hoofd va ..
Pintoy Hobbelpaard rood met witte stippen op Allemaal Speelgoed
Pintoy Hobbelpaard rood met witte stippen
Pintoy Hobbelpaard rood met witte stippen Paardje rijden kan nu met dit leuke hobbelpaard van Pintoy. Een hobbelpaard in een bijzondere uitvoering. Ook bij dit hobbelpaard is het mogelijk d ..
Nu met 31% voordeel!!
Small Foot Hobbelpaard 75 x 30 x 60 cm hout paars op Allemaal Speelgoed
Small Foot Hobbelpaard 75 x 30 x 60 cm hout paars
Small Foot hobbelpaard Leuk en groot hobbelpaard van Small Foot. Het paard heeft een sterke houten constructie met een fijne zachte buitenkant. Met de houten handvatten en het fluwelen zade ..
Houten Hobbelpaard met wit hoofd op Allemaal Speelgoed
Houten Hobbelpaard met wit hoofd
Mooi houten hobbelpaard voorzien van een wit hoofd. Ga lekker rond hobbelen op dit mooie hobbelpaard voorzien van een beugel Extra veilig doordaat uw kind geheel omringt wordt door een beug ..
Pintoy houten hobbelpaard shetland op Allemaal Speelgoed
Pintoy houten hobbelpaard shetland
Pintoy houten hobbelpaard shetland Dit hobbelpaard is uitgevoerd in de kleuren blank, zwart en rood Voorzien van veilige stopblokjes op deuiteinden. Hierdoor kandithobbelpaardjeniet voor of ..
Nu met 28% voordeel!!
Small Foot houten hobbelpaard met beschermring 77 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot houten hobbelpaard met beschermring 77 cm
Small Foot hobbelpaard met beschermring Hop paardje hop! Kleine kinderen kunnen veilig op dit hobbelpaard zitten vanwege de beschermring. Deze beschermring kan ook weggehaald worden om op d ..
Nu met 29% voordeel!!
Small Foot Hobbelpaard Calypso 85 X 31 X 78 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Hobbelpaard Calypso 85 X 31 X 78 cm
Een leuk hobbelpaard van zacht textiel met houten onderstel. Het paard beschikt over stijgbeugels en een kleed voor de comfortabele zit. Bij het drukken op een oor hoor je het geluid van hi ..
Nu met 40% voordeel!!
Small Foot Schommelsheriff 63 X 27 X 53 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Schommelsheriff 63 X 27 X 53 cm
Dit kleine hobbelpaard belooft veel plezierige ritjes! Het paard is van zacht textiel gemaakt dat staat op stevig houten frame. Op het zadel zitten 2 zakken waar je spullen in kunt opbergen ..
Nu met 27% voordeel!!
Small Foot Hobbelpaard Flits 105 X 33 X 85 cm op Allemaal Speelgoed
Small Foot Hobbelpaard Flits 105 X 33 X 85 cm
Een leuk hobbelpaard van zacht textiel met houten onderstel. Het paard beschikt over stijgbeugels en een kleed voor de comfortabele zit. Bij het drukken op een oor hoor je het geluid van hi ..
Pintoy Hobbelpaard zwart met gekleurde stippen op Allemaal Speelgoed
Pintoy Hobbelpaard zwart met gekleurde stippen
Pintoy Hobbelpaard zwart met gekleurde stippen Paardje rijden kan nu met dit leuke hobbelpaardje. Deze mooie Pintoy Hobbelpaard is voorzien van een veiligheidsbeugel. Deze kan eraf waardoor ..
Nu met 42% voordeel!!
EDU Plan Houten Hobbelpaard Met Afneembare Beugel op Allemaal Speelgoed
EDU Plan Houten Hobbelpaard Met Afneembare Beugel
Dit hobbelpaard is gemaakt van blank gelakt hout. De speciale beveiligingsbeugel zorgt ervoor dat je kindje er niet zomaar van afvalt. Wanneer je kindje ouder is kun je de beugel verwijdere ..
Pintoy Hobbelpaard felle kleur op Allemaal Speelgoed
Pintoy Hobbelpaard felle kleur
Pintoy Hobbelpaard felle kleur Paardje rijden kan nu met dit leuke hobbeldier. Uitgevoerd in frisse pastelkleuren. Voorzien van een veiligheidsbeugel welke verwijderbaar is. Hierdoor ook ge ..
Pintoy Hobbelpaard blank op Allemaal Speelgoed
Pintoy Hobbelpaard blank
Pintoy Hobbelpaardblank Paardje rijden kan nu met dit leuke hobbeldier. Voorzien van een beugel zodat uw kind veilig kan zitten. Deze is te verwijderen waardoor deze ook voor kinderen van o ..
Hobbelpaard bont met geluid op Allemaal Speelgoed
Hobbelpaard bont met geluid
Hobbelpaard bont met geluid Paardje rijden kan nu met dit leuke hobbeldier. Goed voor de ontwikkeling en fantasie van uw kind Ook leuk om te geven als kraamvcadeau (kraamkado) Knijp dit paa ..
Nu met 54% voordeel!!
Sevi Hobbelpaard Hout 70 cm op Allemaal Speelgoed
Sevi Hobbelpaard Hout 70 cm
Sevi hobbelpaard Dit houten hobbelpaard is ideaal voor jouw kind. Het hobbelpaard is voorzien van een beveiligingsbeugel. Deze kan verwijderd worden als jouw kind groter is. Zo kan dit hout ..
Stokpaard Denim met Geluid op Allemaal Speelgoed
Stokpaard Denim met Geluid
Stokpaard Denim met geluid Paardje rijden kan nu met dit leuke stokpaardje. Goed voor de ontwikkeling en fantasie van uw kind Knijp het paardje in zijn oor en hij maakt geluid. Lengte 100 cm
Hobbelkoe op Allemaal Speelgoed
Hobbelkoe
Hobbelkoe Voorzien van een houten onderstel. Lekker zacht. Voorzien van geluid. zithooogte 43 cm
Hobbelpaard met afneembare veiligheidsbeugel Pintoy op Allemaal Speelgoed
Hobbelpaard met afneembare veiligheidsbeugel Pintoy
Hobbelpaard met afneembare veiligheidsbeugel Pintoy
Hobbelpaard Wonderworld 84x30x49 cm op Allemaal Speelgoed
Hobbelpaard Wonderworld 84x30x49 cm
Hobbelpaard Wonderworld 84x30x49 cm

Aanraders via Google!!