Allemaal Speelgoed - Wii | Alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 528 resultaten)


We Sing Encore

We Sing Encore op Allemaal Speelgoed
Zet het volume maar wat harder, want We Sing is terug! We Sing Encore, het vervolg op We Sing de bestverkochte karaoke game voor de Nintendo Wii in Europa, bevat maar liefst 40 geweldige so ..

Wii Fit + Balance Board

Wii Fit + Balance Board op Allemaal Speelgoed
Er waren eerder al videogame-accessoires die zich op je voeten in plaats van je handen richtten. Van de Power Pad uit de Nintendo Entertainment System-tijd tot de Dance Dance Revolution-dan ..

Boot Camp Academy

Boot Camp Academy op Allemaal Speelgoed
Boot Camp Academy is a party game that enable casual gamers to earn experience as a new army recruit. Players can learn how to drive a tank, spy on their enemies, protect the Earth from spa ..

We Sing Rock + 2 Microphones (Bundel)

We Sing Rock + 2 Microphones (Bundel) op Allemaal Speelgoed
Deze bundel bevat naast de game ook 2 wired microphones. We Sing Rock is een karaokegame zoals we die nog niet eerder hebben gezien. Met We Sing Rock kan je rocken met vier personen tegelij ..

Wii Mario Party 9: Select

Wii Mario Party 9: Select op Allemaal Speelgoed
Mario Party 9 voor de Nintendo Wii bevat zowel je favoriete personages uit het Mushroom Kingdom als figuren die nog nooit eerder speelbaar zijn geweest in een Mario Party-spel. Ga de uitdag ..

Mario Kart Wii Select

Mario Kart Wii Select op Allemaal Speelgoed
Door de besturing is dit de meest toegankelijke Mario Kart-game, zodat nieuwkomers en ervaren spelers samen kunnen genieten van dit racespektakel.

Disney Channel All Star Party

Disney Channel All Star Party op Allemaal Speelgoed
Disney channel All-Star Party is een verzameling van simpele, herspeelbare mini games welke geïnspireerd zijn door Disney Channel TV Shows zoals: Wizards of Waverly Place”, “The Suite ..

PDC World Championship Darts 2008

PDC World Championship Darts 2008 op Allemaal Speelgoed
PDC World Championship Darts 2008 is een dartgame waarin je een carrière kunt opbouwen in het echte PDC-seizoen. In vergelijking met de vorige PDC-dartsgame kent de game een verbeterde bes ..

Up Video Game

Up Video Game op Allemaal Speelgoed
De game UP neemt spelers mee op een exotisch avontuur met Carl Fredricksen en zijn jonge helper Wilderness Explorer Russel. Spelers kunnen spelen als een van de vier hoofdkaracters van de f ..

G1 Jockey

G1 Jockey op Allemaal Speelgoed
Heb jij het in je om de beste jocky te worden? Het vraagt veel van je: uithoudingsvermogen en doorzettingskracht. Ben je fanatiek genoeg, dan ben je binnenkort de snelste te paard.

The Kore Gang

The Kore Gang op Allemaal Speelgoed
The Kore Gang is een spel gericht op kinderen. Wanneer ondergronds wonende wezentjes een professor ontvoerd hebben, ontwikkelen zij een plan de wereld aan hun wil te onderwerpen. Natuurlijk ..

De Blob 2 The Underground

De Blob 2 The Underground op Allemaal Speelgoed
In de Blob 2 zijn Comrade Black en de Inkies terug met een nieuw kwaadaardig plan om wereld te ontdoen van kleur. Dit keer krijgt hij de hulp van Papa Blanc en zijn volgers. Verfklodder Blo ..

Hannah Montana The Movie

Hannah Montana The Movie op Allemaal Speelgoed
Stap in het geheime dubbelleven van Miley Stewart en Hannah Montana in de videogame Hannah Montana The Movie! Dit is officiële game van de bioscoophit van 2009. Leef mee met Hannah Montana ..

Anubis 2

Anubis 2 op Allemaal Speelgoed
Anubis 2 komt naar de Wii en wordt een avonturen spel waarbij je het land van Egypte van het kwaad moet gaan bestrijden. Het spel speelt zich lang geleden af in Egypte en jij als warrior mo ..

NBA 2K11

NBA 2K11 op Allemaal Speelgoed
NBA 2k11 is de laatst verschenen versie van de hoogst gewaarde game reeks op het gebied van basketball. Met NBA 2K11 heb je direct de beste realistische basketball game van het moment. Met ..

Resident Evil Archives

Resident Evil Archives op Allemaal Speelgoed
Resident Evil Archives: Resident Evil is een remake van het allereerste Resident Evil deel dat ooit is verschenen. Ervaar het begin van de Resident Evil saga met de game die het begin betek ..

Kororinpa

Kororinpa op Allemaal Speelgoed
De bedoeling van het spel is om hoog in de lucht een bal zorgvuldig door een driedimensionaal, zwevend doolhof te leiden, waarbij je juwelen dient te verzamelen, zodat je de uitgang aan het ..

Rune Factory Frontier

Rune Factory Frontier op Allemaal Speelgoed
Word de held waar alles om draait in een levende gemeenschap en een prachtig verhaal. In Rune Factory voor Wii kun je je leven leiden zoals jij het wilt. Bewerk het land, maak vrienden en b ..

Guitar Hero 5

Guitar Hero 5 op Allemaal Speelgoed
In Guitar Hero 5 is de setlist vanaf het eerste moment beschikbaar. De game bevat baanbrekende hits van een aantal van de grootste rockers en bands aller tijden, waaronder The Rolling Stone ..

Super Paper Mario (Nintendo Selects)

Super Paper Mario (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Peach is weer eens ontvoerd en Mario zou Mario niet zijn als hij niet meteen zijn rode pet op zou zetten en op pad zou gaan om haar te redden! De standaard verdachte in de zaak. Bowser, is ..

Crazy Chicken Tales

Crazy Chicken Tales op Allemaal Speelgoed
In Crazy Chicken Tales speel je met een gekke kip of één van zijn vrienden die moeten rennen en vliegen op tocht naar het Verboden Kasteel. De reis voert langs mysterieuze bossen, hoge be ..

My Word Coach

My Word Coach op Allemaal Speelgoed
My Word Coach draait helemaal om het verbeteren van je woordenschat door het spelen van diverse minigames op verschillende. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met een taalwetenschapper ..

Need for Speed Nitro

Need for Speed Nitro op Allemaal Speelgoed
Need for Speed - Nitro doet een stap richting Burnout om opnieuw de leider in racing te worden. Nitro maakt net als Burnout gebruik van een dynamisch boostsysteem dat je kan vullen door hal ..

CSI Crime Scene Investigation Deadly Intent

CSI Crime Scene Investigation Deadly Intent op Allemaal Speelgoed
Word lid van de nieuwe CSI-familie in CSI, Deadly Intent. De game is gebaseerd op het negende seizoen van de succesvolle tv-serie en bevat karakters als Ray Langston (Laurence Fishburne) en ..

Tornado Outbreak

Tornado Outbreak op Allemaal Speelgoed
Duistere krachten hebben jou laten geloven dat jouw vernietigende krachten een epische held zullen redden, maar eigenlijk werk je voor het kwade. In Tornado Outbreak ben jij een dynamische ..

Puzzle Quest

Puzzle Quest op Allemaal Speelgoed
Puzzle Quest is een puzzelgame voor twee spelers in de stijl van Bejeweled gemixt met een fantasie RPG. De game speelt zich af in de tovenarenwereld Ethernia en bevat meer dan 50 monsters o ..

101 Megamix Sportgames Bundle (incl. 3 accessoires)

101 Megamix Sportgames Bundle (incl. 3 accessoires) op Allemaal Speelgoed
101 Megamix Sportgames is een verzameling partygames voor de hele familie. Variërend van tennis en basketbal tot Speed Racing en skiën met deze verzameling sportgames wordt het pas echt e ..

Dance On Broadway

Dance On Broadway op Allemaal Speelgoed
Dans, zing en acteer mee met de bekendste liedjes uit onder andere de musicals Dreamgirls, The Sound of Music en Chigago. Beleef de wereld van musical, glitter en glamour en speel in de ech ..

Mijn Dierenpension

Mijn Dierenpension op Allemaal Speelgoed
Niet alleen klanten maar ook professionele dierenverzorgers vertrouwen in deze game op jouw kennis en schakelen je hulp in. Jij zorgt dan ook voor alle dieren, biedt ze een individueel verz ..

Fifa 12 (2012)

Fifa 12 (2012) op Allemaal Speelgoed
FIFA12 brengt revolutionaire nieuwe veranderingen met zich mee. FIFA12 heeft een niewe Player Impact Engine, een physics engine die nog beter alle fysieke aspecten van voetbal vertaalt naar ..

George of the Jungle

George of the Jungle op Allemaal Speelgoed
George of the Jungle is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm van Cartoon Network. In het spel speel je als George, de koning van de jungle. Daarmee is hij ook de beschermer van de jungle ..

Water Sports

Water Sports op Allemaal Speelgoed
Water Sports gives players the opportunity to go Kite Surfing, Wake Boarding, Wind Surfing and Jet Skiing all without having to get wet or leave your living room! Challenge yourself on the ..

Popstar Guitar

Popstar Guitar op Allemaal Speelgoed
Pop Star Guitar is een music-based rhythm-actie game waarin de speler een lead guitarist is. Zorg ervoor dat jij en je bandgenoten sterren worden en win uiteindelijk de wereldwijde Battle o ..

G.I.Joe the Rise of Cobra

G.I.Joe the Rise of Cobra op Allemaal Speelgoed
The Rise of Cobra doet oude tijden herleven. De game reanimeert G.I. Joe en is gebaseerd op de gelijknamige bioscoopfilm. Je gaat op pad met een eliteteam van G.I. Joe-soldaten om het op te ..

Mercury Meltdown Revolution

Mercury Meltdown Revolution op Allemaal Speelgoed
Mercury Meltdown Revolution is een puzzelgame waarin je een vloeibare bal kan besturen waarmee je obstakels en gevaren moet zien te passeren. Je kunt daarbij de vloeibare bal in vier versch ..

Dogz

Dogz op Allemaal Speelgoed
In Dogz heb je de keuze uit veertig verschillende honden, heb je er eenmaal eentje gekozen dan is het aan jou om hem of haar zo goed mogelijk op te voeden. Tijdens het opvoeden kun je hem v ..

Teenage Mutant Ninja Turtles Smash Up

Teenage Mutant Ninja Turtles Smash Up op Allemaal Speelgoed
Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up is een nieuwe vechtgame waarin jij in het schildje kruipt van de beroemde Ninja Turtles! Deze nieuwe game rond de Teenage Mutant Ninja Turtles is spee ..

Iron Man 2

Iron Man 2 op Allemaal Speelgoed
Vecht tegen epische vijanden als de klassieke aartsvijand Crimson Dynamo die alleen in deze game voorkomt. In dit originele verhaal dat exclusief voor het spel werd geschreven door Matt Fra ..

Dream Pinball

Dream Pinball op Allemaal Speelgoed
Dream Pinball 3D is de nieuwste pinball sensatie voor op je Nintendo Wii en DS. Met 6 uitdagende tafels die tot het uiterste gaan. Dream Pinball 3D is technisch van hoogstaand niveau. Met o ..

Reload

Reload op Allemaal Speelgoed
In Reload moet je split-second reflexen en stalen zenuwen hebben om je opleiding te voltooien. Speel uitdagende spelmodi als Hostage Rescue, sniping, VIP Protection en Olympische oefeningen ..

Overlord Dark Legend

Overlord Dark Legend op Allemaal Speelgoed
Overlord: Dark Legend is exclusief ontworpen en ontwikkeld voor de Wii. Overlord Dark Legend is een compleet nieuwe action adventure die zich afspeelt in een sprookjesachtige wereld met dui ..

Deadly Creatures

Deadly Creatures op Allemaal Speelgoed
Deadly Creatures is een actie thriller waarin je in een giftige wereld als gepantserde schorpioen en tarantula de strijd aanbindt met talloze andere gevaarlijke schepsels in een dorre woest ..

Big Brain Academy for Wii

Big Brain Academy for Wii op Allemaal Speelgoed
De intuitieve Wii-afstandsbediening maakt dit spel uitzonderlijk toegankelijk. Deze nieuwe versie van het populaire spel voor de Nintendo DS zal de hersenen van spelers op plezierige wijze ..

NBA 2K13

NBA 2K13 op Allemaal Speelgoed
Het basketbalspel NBA 2K13 is terug van weggeweest! Na grote hits in 2011 en 2010 gaat 2K13 verder dan ooit tevoren. Zo is de My Player modus onder handen genomen en krijg je meer inzicht d ..

NBA 2K13

NBA 2K13 op Allemaal Speelgoed
Het basketbalspel NBA 2K13 is terug van weggeweest! Na grote hits in 2011 en 2010 gaat 2K13 verder dan ooit tevoren. Zo is de My Player modus onder handen genomen en krijg je meer inzicht d ..

Safe Cracker

Safe Cracker op Allemaal Speelgoed
Jij bent een echte Safecracker en wordt ingehuurd door een rijke familie om een reeks kluizen te kraken. Eén van de familieleden, Duncan W. Adams was miljardair en is recentelijk overleden ..

Raving Rabbids Party Collection (3 games in 1)

Raving Rabbids Party Collection (3 games in 1) op Allemaal Speelgoed
De konijnen teisteren al jaren de aarde. Eerst nemen ze Rayman gevangen en laten hem de meest bizarre spelletjes doen. Vervolgens gaan ze op vakantie naar alle continenten van de aarde om d ..

Anno Create a New World

Anno Create a New World op Allemaal Speelgoed
Al langer kennen we de succesvolle Anno-serie van de PC. De game komt nu naar de Wii. Keer terug naar 1404. Het land van King George zucht onder droogte met als gevolg hongersnood. Zijn twe ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 528 resultaten)