Facebook
Twitter
Google+

Wii - Overzicht games

Overzicht van alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 96 resultaten)
Fifa 15 op Allemaal Speelgoed
Fifa 15
Voor het eerst hebben spelers een geheugen en laten ze hun emoties zien aan de hand van de context van de wedstrijd. Met meer dan 600 nieuwe emotionele reacties reageren spelers nu op sleut ..
Boot Camp Academy op Allemaal Speelgoed
Boot Camp Academy
Boot Camp Academy is a party game that enable casual gamers to earn experience as a new army recruit. Players can learn how to drive a tank, spy on their enemies, protect the Earth from spa ..
King of Clubs op Allemaal Speelgoed
King of Clubs
King of Clubs speelt zich af in een vervallen pretpark, midden in de woestijn van Nevada. Dit is een leuk en spannend puzzelspel vol trucs en actie met een echt Amerikaans thema. De themawe ..
The Ant Bully op Allemaal Speelgoed
The Ant Bully
Gebaseerd op The ANT BULLY, het digitaal geanimeerde familie-avontuur van Warner Bros Pictures dat binnenkort verschijnt. In deze Midway-game vol actie en avontuur beleef en verken je de wo ..
Fire Emblem Radiant Dawn op Allemaal Speelgoed
Fire Emblem Radiant Dawn
Fire Emblem: Radiant Dawn speelt zich af drie jaar na de grote oorlog en de dood van de gestoorde koning Ashnard. Zijn land, het land van Daein, is nu verdeeld onder meerdere hebzuchtige kw ..
Flatout op Allemaal Speelgoed
Flatout
Flatout voor de Nintendo Wii neemt de actie van de Flatout-reeks mee naar de spelcomputer van Nintendo. Meer actie, meer destructie, simpelweg meer dan ooit tevoren. Gamers racen door strat ..
Rune Factory Frontier op Allemaal Speelgoed
Rune Factory Frontier
Word de held waar alles om draait in een levende gemeenschap en een prachtig verhaal. In Rune Factory voor Wii kun je je leven leiden zoals jij het wilt. Bewerk het land, maak vrienden en b ..
Beat the Beat Rhythm Paradise op Allemaal Speelgoed
Beat the Beat Rhythm Paradise
De ritmische actie van Rhythm Paradise is terug en verschijnt voor het eerst voor een tv-console. Dus verzamel vrienden en familie rond de tv om samen te genieten van een kleurrijke wereld ..
Karaoke Revolution Glee + Microphone op Allemaal Speelgoed
Karaoke Revolution Glee + Microphone
Dit pakket bevat naast de game ook een wired microphone. Karaoke Revolution Glee is gebaseerd op de populaire Amerikaanse televisieserie Glee. In Karaoke Revolution Glee kun je meezingen m ..
One Piece Unlimited Cruise 2 op Allemaal Speelgoed
One Piece Unlimited Cruise 2
In One Piece: Unlimited Cruise 2 - Awakening Of A Hero is een videogame naar aanleiding van de One Piece animatieserie uit Japan. One Piece: Unlimited Cruise 2 - Awakening Of A Hero is een ..
Pikmin 2 op Allemaal Speelgoed
Pikmin 2
Met zijn nieuwe assistent Louie aan zijn zijde keert Captain Olimar terug naar de planeet van de Pikmin in een poging zijn schulden af te lossen. Dankzij extra soorten Pikmin, nieuwe tweesp ..
Geometry Wars Galaxies op Allemaal Speelgoed
Geometry Wars Galaxies
Geometry Wars: Galaxies is de opvolger van Geometry Wars: Retro Evolved. De game kan het beste beschreven worden als een actiegame waarbij het aan de speler de taak is om allerlei neonverli ..
No More Heroes op Allemaal Speelgoed
No More Heroes
Travis Touchdown zou wel eens de grootste huurmoordenaar in de Amerikaanse geschiedenis kunnen worden - als hij zijn best maar eens een beetje deed. Maar natuurlijk wordt hij door van alles ..
Manhunt 2 op Allemaal Speelgoed
Manhunt 2
Manhunt 2 draait om een experiment in een geheim onderzoekscentrum dat rampzalig afloopt. Daniel Lamb is de proefpersoon met wie het mis gaat. Hij wordt door The Pickman Project, de organis ..
Eldar Saga op Allemaal Speelgoed
Eldar Saga
Eldar Saga voor de Nintendo Wii is een rollenspel in zijn meest pure vorm. De game draait om het verhaal, laat spelers hun personages steeds sterker maken en biedt de mogelijkheid het perso ..
Tales of Symphonia Dawn of the New World op Allemaal Speelgoed
Tales of Symphonia Dawn of the New World
Tales of Symphonia: Dawn of the New World is de opvolger van de succesvolle GameCube titel Tales of Symphonia. Dawn of the New World speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen in het origin ..
Mario Party 8 (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Mario Party 8 (Nintendo Selects)
Attentie! Attentie! Het is tijd voor een feestje! Vergezel Mario, Luigi, Peach, Yoshi, DK en nog meer van je favoriete Nintendo-personages als ze het tegen elkaar opnemen in vijf splinterni ..
Happy Cooking Party op Allemaal Speelgoed
Happy Cooking Party
Wie van je vrienden of familie is de beste kok? In Happy Cooking Party voor de Wii neem je met vier deelnemers deel aan een culinaire tour over de gehele wereld. In meer dan 30 toegankelijk ..
Calvin Tuckers Farm Animal Racing op Allemaal Speelgoed
Calvin Tuckers Farm Animal Racing
Een knotsgekke cartoon race game boordevol humor voor de Nintendo Wii. Kruip achter het stuur als één van de acht maffe boerderij dieren om mee te racen in sterk uiteenlopende werelden. Z ..
Worms a Space Oddity op Allemaal Speelgoed
Worms a Space Oddity
Voor hun debuut op de Wii hebben de licht ontvlambare en brutale Worms een nieuwe wereld betreden - letterlijk. De beenloze meesterbreinen hebben hun aardse bezittingen achtergelaten, behal ..
Brunswick Pro Bowling op Allemaal Speelgoed
Brunswick Pro Bowling
Het is tijd om een geheel nieuwe manier van bowlen te introduceren met Brunswick Pro Bowling. De fysieke eigenschappen van elke bal en elke kegel is exacte nagemaakt, waardoor jouw beweging ..
We Dance + 1 Star Mat op Allemaal Speelgoed
We Dance + 1 Star Mat
Dit pakket bevat naast de game ook de We Dance dansmat. We Dance is een dansgame waarbij de speler mee kan dansen op de maat van de muziek. Het spel zit vol met veertig verschillende dansb ..
Crazy Mini Golf 2 + Golfclub (Bundel) op Allemaal Speelgoed
Crazy Mini Golf 2 + Golfclub (Bundel)
Crazy Mini Golf is een midgetgolfgame voor beginnende en meer ervaren gamers. Er zijn dan ook twee verschillende manieren van slaan. De ene is simpelweg een kwestie van drukken op de juiste ..
Balls of Fury op Allemaal Speelgoed
Balls of Fury
Balls of Fury is een game die gebaseerd is op de gelijknamige film. Je neemt in deze game de rol aan van de aan lager wal geraakte tafeltennisspeler Randy Daytona. Hij moet proberen weer ne ..
Cate West the Vanishing Files op Allemaal Speelgoed
Cate West the Vanishing Files
In Cate West: The Vanishing Files ga je met hoofdpersoon Cate op pad om mysteries op te lossen. Zaken die de politie niet op weet te lossen, worden overgedragen aan de helderziende schrijve ..
Rygar op Allemaal Speelgoed
Rygar
Pak je wapenuitrusting en stap in de actie op de Nintendo Wii met de legendarische krijger Rygar. In Rygar: The Battle of Argus stap je in zijn schoenen. Het eiland Argus os verdeeld en een ..
Baroque op Allemaal Speelgoed
Baroque
Je wordt wakker en vindt een vernietigde wereld en je hebt een onverklaarbaar schuldgevoel. Een cataclysme heeft de steden en keizerrijken van de mensen vernietigd en alle hoop en moed uit ..
Dance Party Club Hits op Allemaal Speelgoed
Dance Party Club Hits
Let op: dansmat niet inbegrepen. Het is tijd om te feesten en je beste dansmoves te laten zien met Dance Party Club Hits en Dance Party Pop Hits, de ultieme dansgame. Gebruik de geweldige ..
Donkey Kong Country Returns (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Donkey Kong Country Returns (Nintendo Selects)
Twee van de beroemdste - en harigste - videogamehelden ter wereld beleven in december een knallende comeback in Donkey Kong Country Returns. Voor het eerst kunnen twee spelers nu ook tegeli ..
Tournament of Legends op Allemaal Speelgoed
Tournament of Legends
Word een legende in epische 3D-duels tegen de grootste krijgers uit de mythologische wereld. Maak gebruik van mythische wapens en lanceer speciaal geanimeerde aanvallen. Gebruik twee wapens ..
Enclave Shadows of Twilight op Allemaal Speelgoed
Enclave Shadows of Twilight
Enclave: Shadows of Twilight is een remake van de game Enclave. De game speelt zich af in het rijk Celenheim, dat bedreigd wordt door duistere krachten. Spelers kunnen ervoor kiezen om dit ..
Def Jam Rapstar + Microfoon op Allemaal Speelgoed
Def Jam Rapstar + Microfoon
Deze bundel bevat naast de game ook een wired microphone. Def Jam Rapstar biedt je de essentie van waar het bij hiphop allemaal om gaat: de muziek, de battles en natuurlijk de grootspraak. ..
Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs op Allemaal Speelgoed
Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs
Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. Terwijl de oude bekenden Sid, Manny en Diego over de ijzige toendra trekken, ontdekken ze ineens de Dinosaur W ..
SpongeBob De Onnozele Krabbelaar (uDraw only) op Allemaal Speelgoed
SpongeBob De Onnozele Krabbelaar (uDraw only)
De game Spongebob de Onnozele Krabbelaar is een game voor de uDraw-tablet. Het spel wordt gepresenteerd door Patchy de Piraat, bekend uit de Spongebob Squarepants-tekenfilm. De game is een ..
Ben 10 Protector of Earth op Allemaal Speelgoed
Ben 10 Protector of Earth
In Ben 10 speel je de tien jaar oude Ben Tennyson die een vreemd buitenaards horloge vindt. Dit horloge, de Omnitrix, stelt hem in staat te veranderen in verschillende buitenaardse wezens. ..
ICarly 2 op Allemaal Speelgoed
ICarly 2
In iCarly 2: iJoin The Click speel je een leerling die op dezelfde school zit als Carly en haar vrienden. In de game raak je bevriend met de bekende personages uit de tv-serie iCarly en mag ..
Battle vs Chess op Allemaal Speelgoed
Battle vs Chess
Schaken - de ongeevenaarde kampioen van de strategiespellen trekt al eeuwenlang spellers van elke leeftijd aan. Battle vs. Chess is de uitdaging aangegaan om de tijdloze klassieker aan te p ..
Jungle Kartz incl. Steering Wheel op Allemaal Speelgoed
Jungle Kartz incl. Steering Wheel
Deze bundel bevat naast de game ook een stuurwiel (controller niet inbegrepen), Ben jij klaar om te gaan racen voor een gooi naar de titel Koning van de Jungle? Doe dan mee met Jungle Kartz ..
Okami op Allemaal Speelgoed
Okami
Okami, witte wolvengod, je volk heeft je nodig. De demoon Orochi is ontsnapt. Het land is verbrand. Monsters heersen. Ren snel, vecht hard, Okami. Red ons... Het legendarische monster Oro ..
Gunblade New York & L.A. Machine Guns Arcade Hits Pack op Allemaal Speelgoed
Gunblade New York & L.A. Machine Guns Arcade Hits Pa ..
Twee supersnelle en populaire arcadeshooters kiezen het luchtruim boven de meest bekende steden van Amerika. Maximaal twee spelers kunnen machinegeweren bedienen op twee vliegende gevechtsv ..
Zumba Fitness 2 (game only) op Allemaal Speelgoed
Zumba Fitness 2 (game only)
Om deze game te kunnen spelen heb je de speciale Belt nodig (niet meegeleverd) Zumba Fitness 2 is een combinatie van een dansgame en een fitnessgame, waarin je verschillende dansstijlen ku ..
Max and the Magic Marker op Allemaal Speelgoed
Max and the Magic Marker
Max and the Magic Marker is een avontuur waarin je op pad gaat met Max. Hij heeft een magische oranje marker waarmee hij de omgeving kan beïnvloeden. Zo kan hij een trappetje tekenen om ee ..
The Kore Gang op Allemaal Speelgoed
The Kore Gang
The Kore Gang is een spel gericht op kinderen. Wanneer ondergronds wonende wezentjes een professor ontvoerd hebben, ontwikkelen zij een plan de wereld aan hun wil te onderwerpen. Natuurlijk ..
Captain Morgane and the Golden Turtle op Allemaal Speelgoed
Captain Morgane and the Golden Turtle
Captain Morgane, The Golden Turtle vertelt het verhaal van het jonge meisje Morgane die droomt van het machtige piratenbestaan. Ze begint een spannende zoektocht naar de legendarische Golde ..
Yoga op Allemaal Speelgoed
Yoga
Anja Rubik en een 3D geanimeerde Yoga guru nemen je aan de hand door de meest belangrijke gedeeltes van de game en geven onderweg handige informatie over de individuele oefeningen en de ged ..
We Sing UK Hits + 2 Microphones (Bundel) op Allemaal Speelgoed
We Sing UK Hits + 2 Microphones (Bundel)
Deze bundel bevat naast de game ook 2 wired microphones. Zing mee met allergrootste Britse hits van de laatste 6 decennia! Wordt de nieuwste zangsensatie met WE SING UK HITS, de eerste game ..
Jungle Kartz op Allemaal Speelgoed
Jungle Kartz
Ben jij klaar om te gaan racen voor een gooi naar de titel Koning van de Jungle? Doe dan mee met Jungle Kartz. Dit racespel neemt jou mee naar een tropisch eiland waar je kunt racen met ach ..
We Sing Encore + 2 Microphones Bundel op Allemaal Speelgoed
We Sing Encore + 2 Microphones Bundel
Deze bundel bevat naast de game ook 2 wired microphones. Zet het volume maar wat harder, want We Sing is terug! We Sing Encore, het vervolg op We Sing de bestverkochte karaoke game voor de ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 96 resultaten)

Aanraders via Google!!