Facebook
Twitter
Google+

Wii U - Overzicht games

Overzicht van alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 25 (van de 25 resultaten)
Fast Racing NEO (Nintendo eShop Selects) op Allemaal Speelgoed
Fast Racing NEO (Nintendo eShop Selects)
Ga achter het stuur zitten van een uitgebreide vloot voertuigen die de zwaartekracht trotseren, en neem deel aan bliksemsnelle racecompetities met 60 frames per seconde. Probeer een legenda ..
Baila Latino op Allemaal Speelgoed
Baila Latino
Baila Latino is een dansspel om te spelen met familie en vrienden. Latijnse dansmuziek is geschikt voor alle leeftijden en laat kinderen en ouderen dansen voor de tv. Luister naar en dans o ..
Steamworld Collection (Nintendo eShop Selects) op Allemaal Speelgoed
Steamworld Collection (Nintendo eShop Selects)
In de SteamWorld Collection voor de Wii U vind je een psychedelische platformgame en een intergalactische actiegame vol strategie in één bundel, die je alleen in de winkels kunt kopen en ..
Pikmin 3 (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Pikmin 3 (Nintendo Selects)
In Pikmin 3 voor Wii U voer je het bevel over een leger van mierachtige wezentjes die je beschermen en voor je werken. Ontmoet twee nieuwe soorten Pikmin en verken een rijke, maar gevaarlij ..
Nintendo Land (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Nintendo Land (Nintendo Selects)
In dit virtuele familiepark kun je veel meer dan een enkel dagje vol plezier doorbrengen en genieten van alles dat met Nintendo te maken heeft! Stap, alleen of met anderen, afhankelijk van ..
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games: Sotsji 2014 op Allemaal Speelgoed
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games: Sotsji 20 ..
Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games is het vierde deel in de poplaire sportreeks voor Nintendo-spelcomputers. Deze versie wordt op maat gemaakt voor de Wii U. Voor de bestu ..
Adventure Time: Finn & Jake Investigations op Allemaal Speelgoed
Adventure Time: Finn & Jake Investigations
Adventure Time - Finn en Jake Investigations is een geheel nieuwe twist op de klassieke adventure game. Aan het begin van het spel beslissen Finn en Jake om net als hun ouders professionele ..
How to Train Your Dragon 2 op Allemaal Speelgoed
How to Train Your Dragon 2
Het verhaal van How to Train Your Dragon 2 begint vijf jaar nadat Hiccup en Toothless erin geslaagd zijn de draken en Vikings te verenigen op Berk Island. Astrid, Snotlout en de rest dagen ..
Teslagrad op Allemaal Speelgoed
Teslagrad
Teslagrad is een 2D puzzle platformer met actie elementen waar magnetische en elektro magnetische krachten een belangrijk rol spelen door de game heen om zo achter de geheimen van de Tesla ..
Call of Duty Ghosts op Allemaal Speelgoed
Call of Duty Ghosts
De franchise die een generatie van gaming heeft neergezet, gaat de standaard opnieuw neerzetten met het compleet nieuwe Call of Duty Ghosts. Uitgegeven door Activision en geproduceerd doo ..
Nat Geo Quiz Wild Life op Allemaal Speelgoed
Nat Geo Quiz Wild Life
In National Geographics Quiz! Wild Life kun je jouw kennis over de wilde dieren in de natuur. Samen met anderen kun je de strijd aangaan om te kijken wie het meest weet van dieren. De quiz ..
Art Academy Atelier op Allemaal Speelgoed
Art Academy Atelier
Art Academy (voorlopige titel) voor de Wii U laat je in detail zien hoe je levendige kunstwerken kunt tekenen en schilderen. Naast verf, potloden, pastelkrijt en kleurpotloden, kun je ook h ..
Minecraft op Allemaal Speelgoed
Minecraft
De Minecraft Wii U Edition heeft een supergave Super Mario Mash-Up alleen beschikbaar voor de Wii U! Ervaar het gamefenomeen Minecraft, opnieuw gemaakt voor Wii U. Creeer werelden die alle ..
Wii Party U (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Wii Party U (Nintendo Selects)
Wii Party U is een nieuw partyspel dat de beste mogelijkheden van de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening gebruikt! Denk hierbij aan oude vertrouwde dobbelsteenspellen, naast spellen die ..
Just Dance 2017 op Allemaal Speelgoed
Just Dance 2017
Just Dance 2017 is nog leuker en makkelijker om te spelen dan ooit. Schud met je heupen en wuif met de handen met de Just Dance Controller App - als je een smartphone hebt, hoef je geen cam ..
Tekken Tag Tournament 2 op Allemaal Speelgoed
Tekken Tag Tournament 2
Onderschat nooit het hart van een kampioen. De originele tag team vechter waar het allemaal mee begon is terug. Tekken Tag Tournament 2 biedt nieuwe en terugkerende personages in de grootst ..
Hello Kitty Kruisers op Allemaal Speelgoed
Hello Kitty Kruisers
Het wereldberoemde & ongelooflijk populair Hello Kitty is terug en de hoofdrol in een geheel nieuwe, 3-D, racespel. Word lid van Hello Kitty en haar Sanrio vrienden als ze racen op het land ..
The Legend of Zelda: Breath of the Wild op Allemaal Speelgoed
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Vergeet alles wat je ooit hebt geleerd over The Legend of Zelda-games. Maak een ontdekkingsreis in een wereld vol avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende, ..
Mario Tennis Ultra Smash op Allemaal Speelgoed
Mario Tennis Ultra Smash
Kies uit allerlei moves om je tennistechnieken naar een hoger niveau te tillen. Mario Tennis: Ultra Smash is het nieuwste deel in de Mario Tennis-serie voor de Wii U. Ervaar een gloednieuw ..
Ben 10 Omniverse 2 op Allemaal Speelgoed
Ben 10 Omniverse 2
Ga op een gloednieuw avontuur met Ben in de snelste, meest intense Ben 10 game ooit! Om de verzetsstrijders te redden, zul je Incurseaanse slagschepen moeten infiltreren en de strijd aan mo ..
Call of Duty Black Ops 2 op Allemaal Speelgoed
Call of Duty Black Ops 2
De game speelt zich af in twee tijdsperioden, namelijk in ten tijde van de Koude Oorlog rond 1980 en in de tweede Koude Oorlog die zich afspeelt in 2025. Black Ops II beantwoord enkele vr ..
Family Party 30 Great Games Obstacle Arcade op Allemaal Speelgoed
Family Party 30 Great Games Obstacle Arcade
Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade brengt leuke en gekke uitdagingen voor kinderen van alle leeftijden. Speciaal voor de Wii U zijn er 30 geheel nieuwe party games ontworpen met e ..
Paper Mario Color Splash op Allemaal Speelgoed
Paper Mario Color Splash
Papieren Mario keert terug naar een tv-console van Nintendo! In dit avontuur boordevol actie worden de kleuren uit Prism Island gezogen. Papieren Mario kan met een verfhamer alles van ver ..
New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U op Allemaal Speelgoed
New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U
Deze bundel bevat volledige versies van onderstaande games: - New Super Luigi U - New Super Mario Bros. U
Just Dance 2016 op Allemaal Speelgoed
Just Dance 2016
Verwacht nieuwe game modi, nieuwe tracks, vette moves en nu kan je zelf met je Smartphone connecten met Just Dance 2016!

Aanraders via Google!!