Allemaal Speelgoed - Wii u | Alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 79 resultaten)


Sonic Boom Rise of Lyric

Sonic Boom Rise of Lyric op Allemaal Speelgoed
Sonic Boom is een ongewone kijk op de wereld van Sonic the Hedgehog, die nieuw aanvoelt en er ook nieuw uitziet. Sonic en zijn vrienden Tails, Amy en Knuckles moeten als team werken om een ..

Wii U Minecraft

Wii U Minecraft op Allemaal Speelgoed
Bouw je eigen werelden met Minecraft voor de Nintendo Wii U!

Pikmin 3

Pikmin 3 op Allemaal Speelgoed
In Pikmin 3 voor Wii U voer je het bevel over een leger van mierachtige wezentjes die je beschermen en voor je werken. Ontmoet twee nieuwe soorten Pikmin en verken een rijke, maar gevaarlij ..

Your Shape Fitness Evolved 2013

Your Shape Fitness Evolved 2013 op Allemaal Speelgoed
Your Shape Fitness Evolved 2013 is een fantastisch fitness product dat je helpt om jouw doelen te bepalen en te behalen op een leuke en motiverende manier. Ontmoet je vrienden online om het ..

LEGO Batman 3 Beyond Gotham

LEGO Batman 3 Beyond Gotham op Allemaal Speelgoed
Lego Batman is terug in een geheel nieuw en actie gevuld avontuur! In Lego Batman 3 Beyond Gotham nemen de Caped Crusaders het samen met de superhelden van DC Comics het op tegen Brainiac. ..

Batman Arkham City (Armored Edition)

Batman Arkham City (Armored Edition) op Allemaal Speelgoed
In Batman: Arkham City neemt Batman het opnieuw op tegen de gestoorde Joker, die samen met zijn handlangers de stad Gotham City terroriseert. Er is inmiddels een jaar verstreken sinds de ge ..

Steamworld Collection (Nintendo eShop Selects)

Steamworld Collection (Nintendo eShop Selects) op Allemaal Speelgoed
In de SteamWorld Collection voor de Wii U vind je een psychedelische platformgame en een intergalactische actiegame vol strategie in één bundel, die je alleen in de winkels kunt kopen en ..

Art Academy Atelier

Art Academy Atelier op Allemaal Speelgoed
Art Academy (voorlopige titel) voor de Wii U laat je in detail zien hoe je levendige kunstwerken kunt tekenen en schilderen. Naast verf, potloden, pastelkrijt en kleurpotloden, kun je ook h ..

Skylanders Trap Team Starterpack Dark Edition

Skylanders Trap Team Starterpack Dark Edition op Allemaal Speelgoed
Kaos heeft de muren van de gevreesde Donderwolk-gevangenis opgeblazen en de vreselijkste boeven in Skylands bevrijd. Jij moet ze vinden en vangen met behulp van de Skylanders. Met het magis ..

Wii U Wired Fight Pad - Samus

Wii U Wired Fight Pad - Samus op Allemaal Speelgoed
Let op: Wii Remote controller benodigd om deze Fight Pad te gebruiken. Deze Classic Controller Pro, gebaseerd op een Nintendo Gamecube Controller, sluit je rechtstreeks aan op je Wii Remote ..

Skylanders Giants Starter Pack

Skylanders Giants Starter Pack op Allemaal Speelgoed
Bevroren in onze wereld, Levend in hun wereld. Duizenden jaren geleden vochten de Skylanders Giants epische gevechten maar werden verbannen naar onze planeet. Met een nieuwe dreiging is het ..

Star Fox Zero

Star Fox Zero op Allemaal Speelgoed
Star Fox Zero voor de Wii U is het nieuwste deel in de Star Fox-serie. Fox, Falco, Peppy en Slippy sluiten opnieuw de rangen in het Star Fox-team. In dit deel gebruik je de tv om je vliegtu ..

Skylanders Imaginators (Starter Pack)

Skylanders Imaginators (Starter Pack) op Allemaal Speelgoed
Gebruik de kracht van je verbeelding om Imaginator Skylanders te maken. Vecht in het ultieme avontuur samen met de machtige Senseis om Skylands te redden. PACK BEVAT: - 1 game, - 2 Sensei S ..

Donkey Kong Country Tropical Freeze

Donkey Kong Country Tropical Freeze op Allemaal Speelgoed
In Donkey Kong Country: Tropical Freeze moeten de Kongs hun eiland terugwinnen van de Vikingen uit de noordelijke zeeen. Om dit klaar te spelen, moeten ze naar vijf verschillende eilanden, ..

Minecraft Story Mode the Complete Adventure

Minecraft Story Mode the Complete Adventure op Allemaal Speelgoed
Minecraft fans kunnen dit najaar op een ongekend nieuw avontuur gaan dat ze zelf vormgeven! Alle keuzes die zij maken, bepalen het verloop van hun eigen spel en dit allemaal in de ongeloofl ..

Skylanders Imaginators (Starter Pack) - Dark Edition

Skylanders Imaginators (Starter Pack) - Dark Edition op Allemaal Speelgoed
Gebruik de kracht van je verbeelding om Imaginator Skylanders te maken. Vecht in het ultieme avontuur samen met de machtige Senseis om Skylands te redden. PACK BEVAT: - 1 game, - 3 Dark Sen ..

Epic Mickey 2 The Power of Two

Epic Mickey 2 The Power of Two op Allemaal Speelgoed
In Epic Mickey versla je samen met Mickey Mouse de Mad Doctor en dwarsboom je zijn plannen. Als je dacht dat Mickey zijn kwast kon weg leggen dan heb je het mis. Wederom staat de Mad Doctor ..

Splatoon

Splatoon op Allemaal Speelgoed
Splatoon is een actiegame voor meerdere spelers voor de Wii U, waarin twee teams van vier spelers terreinwinst proberen te boeken door inkt in het rond te spuiten en andere spelers uit te s ..

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 op Allemaal Speelgoed
De game speelt zich af naast de gebeurtenissen uit de film. Spider-Man is op zoek naar de moordenaar van oom Ben. De game zal een all-star villain cast uit het Spider-Man universum hebben e ..

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes op Allemaal Speelgoed
LEGO Marvel Super Heroes bevat een origineel verhaallijn met alle Marvel superhelden en schurken erin. Spelers kunnen kiezen uit Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en ..

Lego City Undercover

Lego City Undercover op Allemaal Speelgoed
Stap in de schoenen van Chase McCain, een undercover-agent die een einde wil brengen aan de misdaadgolf die LEGO City teistert door supercrimineel Rex Fury achter tralies te stoppen. Met de ..

Bayonetta 2

Bayonetta 2 op Allemaal Speelgoed
In dit vervolg op de veelgeprezen eerste Bayonetta game zullen de spelers van start tot finish op het puntje van hun stoel zitten. Gevult met epische, prachtige cut-scenes en gevechten die ..

Pokkén Tournament

Pokkén Tournament op Allemaal Speelgoed
Pokkén Tournament is een spel dat is ontwikkeld in samenwerking met BANDAI NAMCO Entertainment Inc. de producenten van TEKKEN®, dat een van de meest succesvolle vechtspelmerken in de gesc ..

Sing Party + Microphone

Sing Party + Microphone op Allemaal Speelgoed
Dit pakket bevat naast de game tevens een Wired Microphone. Laat je meeslepen door de muziek en ga uit je dak met SiNG PARTY, de eerste partygame voor Wii U. Dit opzwepende zing- en dansfes ..

James Bond 007 Legends

James Bond 007 Legends op Allemaal Speelgoed
007 Legends vertelt een nieuw verhaal dat zes klassieke Bond-films met elkaar verbindt. Dit geheel wordt afgesloten met de nog uit te komen James Bond-film Skyfall. Naast het hoofdverhaal b ..

Mass Effect 3 (special Edition)

Mass Effect 3 (special Edition) op Allemaal Speelgoed
De galactische oorlog is begonnen. De Reapers, een oud alien-ras, zijn begonnen aan een complete invasie van de melkweg en laten overal een spoor van verwoesting achter. De planeet Aarde is ..

Rabbids Land

Rabbids Land op Allemaal Speelgoed
De Rabbids hebben besloten om ons geliefd pretpark binnen te vallen en zich te amuseren door al onze attracties over te nemen. Ze zijn niet van plan in de rij te staan zoals iedereen of de ..

Game Party Champions

Game Party Champions op Allemaal Speelgoed
Game Party Champions is de vijfde en nieuwste aflevering van de succesvolle Game Party franchise en exclusief beschikbaar voor de Wii U. De leuke pick-up and play stijl van de game zal erva ..

Lego Star Wars: The Force Awakens

Lego Star Wars: The Force Awakens op Allemaal Speelgoed
LEGO Star Wars: The Force Awakens markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise en dompelt fans onder in het nieuwe Star Wars avontuur als nooit tevoren ..

Terraria

Terraria op Allemaal Speelgoed
Pak je gereedschap en ga aan de slag! Je kunt veel dingen doen in Terraria, bijvoorbeeld: maak wapens en vecht tegen een verscheidenheid aan vijanden in tal van omgevingen, graaf diep onder ..

Baila Latino

Baila Latino op Allemaal Speelgoed
Baila Latino is een dansspel om te spelen met familie en vrienden. Latijnse dansmuziek is geschikt voor alle leeftijden en laat kinderen en ouderen dansen voor de tv. Luister naar en dans o ..

Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition

Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition op Allemaal Speelgoed
Vernietig monsters en schitter tegelijkertijd als een popster in deze gloednieuwe RPG. Wanneer een sinistere kracht uit een andere dimensie het moderne Tokyo aanvalt, resulteert dit in een ..

Wii U Wired Fight Pad - Metal Mario

Wii U Wired Fight Pad - Metal Mario op Allemaal Speelgoed
- Officially licensed by Nintendo, - Compatible with all Wii/Wii U games that support Classic Controller and Classic Controller Pro, - Replica GameCube design makes it the perfect controlle ..

Fast Racing NEO (Nintendo eShop Selects)

Fast Racing NEO (Nintendo eShop Selects) op Allemaal Speelgoed
Ga achter het stuur zitten van een uitgebreide vloot voertuigen die de zwaartekracht trotseren, en neem deel aan bliksemsnelle racecompetities met 60 frames per seconde. Probeer een legenda ..

Mario Kart 8

Mario Kart 8 op Allemaal Speelgoed
Mario Kart 8 introduceert antizwaartekracht op de baan! In dit spel kun je tegen muren op en ondersteboven racen op heuse driedimensionaal ontworpen circuits! Je zult ook kunnen genieten va ..

Rodea the Sky Soldier

Rodea the Sky Soldier op Allemaal Speelgoed
1000 jaar geleden stuurde Keizer Geardo van het Naga Emperium een leger aan machine soldaten om het Sky Kingdom van Garuda te belegeren. Dankzij de inzet van Princess Cecilia en Rodea, een ..

Warriors Orochi 3 Hyper

Warriors Orochi 3 Hyper op Allemaal Speelgoed
Het gevecht tegen de slangenkoning Orochi ligt inmiddels ver achter ons. Maar nu dreigt een nieuw gevaar. Een afschuwelijk slangachtig monster met acht hoofden werpt een schaduw over het la ..

Injustice Gods Among Us

Injustice Gods Among Us op Allemaal Speelgoed
Wat als onze grootste helden onze grootste bedreiging worden? Injustice Gods Among Us introduceert een gedurfde nieuwe franchise in het fighting game genre van NetherRealm Studios, de maker ..

Star Fox Guard

Star Fox Guard op Allemaal Speelgoed
Star Fox Guard geeft spelers de opdracht om Grippy Toad te gaan helpen, de oom van Slippy Toad, een gebouw te beschermen door middel van een aantal camera´s terwijl steeds nieuwe vijandige ..

Teslagrad

Teslagrad op Allemaal Speelgoed
Teslagrad is een 2D puzzle platformer met actie elementen waar magnetische en elektro magnetische krachten een belangrijk rol spelen door de game heen om zo achter de geheimen van de Tesla ..

Lego Dimensions Starter Pack

Lego Dimensions Starter Pack op Allemaal Speelgoed
Inhoud LEGO Dimensions Starter Pack: - LEGO Dimensions game, - LEGO Toy Pad, - Stenen om de LEGO Portaal te bouwen, - 3 LEGO minifiguren. Batman, Gandalf en Wyldstyle, - LEGO Batmobile voer ..

Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse op Allemaal Speelgoed
In de nieuwste versie van deze Ben 10 game kunnen spelers zowel als een jonge Ben als een oude Ben spelen. ok heb je de mogelijkheid om als 13 verschillende aliens te spelen waaronder enkel ..

The Legend of Zelda the Wind Waker HD

The Legend of Zelda the Wind Waker HD op Allemaal Speelgoed
Hijs de zeilen voor een enorm avontuur in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, alleen voor Wii U. Beleef een klassiek Zelda-spel, compleet geremastered met prachtige graphics in 1080p-re ..

Just Dance 2016

Just Dance 2016 op Allemaal Speelgoed
Verwacht nieuwe game modi, nieuwe tracks, vette moves en nu kan je zelf met je Smartphone connecten met Just Dance 2016!

Super Mario 3D World (Nintendo Selects)

Super Mario 3D World (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Super Mario 3D World is het nieuwste deel in de serie van 3D Mario-actiespellen. Net als Super Mario 3D Land voor Nintendo 3DS is dit spel leuk en toegankelijk voor iedereen! Het spel bevat ..

Call of Duty Ghosts

Call of Duty Ghosts op Allemaal Speelgoed
De franchise die een generatie van gaming heeft neergezet, gaat de standaard opnieuw neerzetten met het compleet nieuwe Call of Duty Ghosts. Uitgegeven door Activision en geproduceerd door ..

Hello Kitty Kruisers

Hello Kitty Kruisers op Allemaal Speelgoed
Het wereldberoemde & ongelooflijk populair Hello Kitty is terug en de hoofdrol in een geheel nieuwe, 3-D, racespel. Word lid van Hello Kitty en haar Sanrio vrienden als ze racen op het land ..

Wii U Wired Fight Pad - Link

Wii U Wired Fight Pad - Link op Allemaal Speelgoed
Let op: Wii Remote controller benodigd om deze Fight Pad te gebruiken. Deze Classic Controller Pro, gebaseerd op een Nintendo Gamecube Controller, sluit je rechtstreeks aan op je Wii Remote ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 79 resultaten)