Allemaal Speelgoed - Wii u | Alle producten in de rubriek Alles


Resultaten 1 tot 48 (van de 216 resultaten)


Teslagrad

Teslagrad op Allemaal Speelgoed
Teslagrad is een 2D puzzle platformer met actie elementen waar magnetische en elektro magnetische krachten een belangrijk rol spelen door de game heen om zo achter de geheimen van de Tesla ..

Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack

Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack op Allemaal Speelgoed
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits verwelkomt nu Star Wars bij de steeds groeiende verzameling van Marvel, Disney en Disney Pixar-personages, -verhalen en -werelden. Nieuwe helden kun ..

Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Pack

Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Pack op Allemaal Speelgoed
De Disney Infinity 2.0: Toy Box Combo Pack geeft Disney fans de mogelijkheid om de nieuwe en verbeterde 2.0 Toy Box te ervaren in de wonderlijke wereld van Disney. Spelers kunnen unieke ver ..

Wii U Disney Planes

Wii U Disney Planes op Allemaal Speelgoed
Disney Planes neemt de spelers mee op een hoogvliegend avontuur vol plezier. Ga mee met Dusty in deze vliegende video game geïnspireerd door de Disney animatiefilm Planes.

Epic Mickey 2 The Power of Two

Epic Mickey 2 The Power of Two op Allemaal Speelgoed
In Epic Mickey versla je samen met Mickey Mouse de Mad Doctor en dwarsboom je zijn plannen. Als je dacht dat Mickey zijn kwast kon weg leggen dan heb je het mis. Wederom staat de Mad Doctor ..

Adventure Time: Finn & Jake Investigations

Adventure Time: Finn & Jake Investigations op Allemaal Speelgoed
Adventure Time - Finn en Jake Investigations is een geheel nieuwe twist op de klassieke adventure game. Aan het begin van het spel beslissen Finn en Jake om net als hun ouders professionele ..

Terraria

Terraria op Allemaal Speelgoed
Pak je gereedschap en ga aan de slag! Je kunt veel dingen doen in Terraria, bijvoorbeeld: maak wapens en vecht tegen een verscheidenheid aan vijanden in tal van omgevingen, graaf diep onder ..

Super Smash Bros. Wii U

Super Smash Bros. Wii U op Allemaal Speelgoed
Het vierde deel in de populaire Smash Bros. Reeks.

Minecraft Story Mode the Complete Adventure

Minecraft Story Mode the Complete Adventure op Allemaal Speelgoed
Minecraft fans kunnen dit najaar op een ongekend nieuw avontuur gaan dat ze zelf vormgeven! Alle keuzes die zij maken, bepalen het verloop van hun eigen spel en dit allemaal in de ongeloofl ..

Amiibo Shovel Knight

Amiibo Shovel Knight op Allemaal Speelgoed
Maak kennis met amiibo, een gloednieuwe manier om je Nintendo-personages en -games te beleven! Als je het NFC-aanraakpunt op je Wii U GamePad met het figuurtje aanraakt terwijl je bepaalde ..

Rodea the Sky Soldier

Rodea the Sky Soldier op Allemaal Speelgoed
1000 jaar geleden stuurde Keizer Geardo van het Naga Emperium een leger aan machine soldaten om het Sky Kingdom van Garuda te belegeren. Dankzij de inzet van Princess Cecilia en Rodea, een ..

Hello Kitty Kruisers

Hello Kitty Kruisers op Allemaal Speelgoed
Het wereldberoemde & ongelooflijk populair Hello Kitty is terug en de hoofdrol in een geheel nieuwe, 3-D, racespel. Word lid van Hello Kitty en haar Sanrio vrienden als ze racen op het land ..

Warriors Orochi 3 Hyper

Warriors Orochi 3 Hyper op Allemaal Speelgoed
Het gevecht tegen de slangenkoning Orochi ligt inmiddels ver achter ons. Maar nu dreigt een nieuw gevaar. Een afschuwelijk slangachtig monster met acht hoofden werpt een schaduw over het la ..

Resident Evil Revelations

Resident Evil Revelations op Allemaal Speelgoed
Wanneer er een verdacht wrak van een cruischip is aangespoeld worden Chris Refield en Jill Valentine van de BSAA er opuit gestuurd om het wrak te inspecteren. Al snel blijkt dat er gruwelij ..

Lego Dimensions Starter Pack

Lego Dimensions Starter Pack op Allemaal Speelgoed
Inhoud LEGO Dimensions Starter Pack: - LEGO Dimensions game, - LEGO Toy Pad, - Stenen om de LEGO Portaal te bouwen, - 3 LEGO minifiguren. Batman, Gandalf en Wyldstyle, - LEGO Batmobile voer ..

Lego Star Wars: The Force Awakens

Lego Star Wars: The Force Awakens op Allemaal Speelgoed
LEGO Star Wars: The Force Awakens markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise en dompelt fans onder in het nieuwe Star Wars avontuur als nooit tevoren ..

LEGO Movie the Videogame

LEGO Movie the Videogame op Allemaal Speelgoed
In een verhaal dat voortkomt vanuit de film, zal LEGO Movie de game de speler in de rol van Emmet plaatsen. Emmet is een normale, altijd brave, totaal niet opvallende LEGO minifigure die do ..

LEGO Batman 3 Beyond Gotham

LEGO Batman 3 Beyond Gotham op Allemaal Speelgoed
Lego Batman is terug in een geheel nieuw en actie gevuld avontuur! In Lego Batman 3 Beyond Gotham nemen de Caped Crusaders het samen met de superhelden van DC Comics het op tegen Brainiac. ..

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes op Allemaal Speelgoed
LEGO Marvel Super Heroes bevat een origineel verhaallijn met alle Marvel superhelden en schurken erin. Spelers kunnen kiezen uit Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en ..

Injustice Gods Among Us

Injustice Gods Among Us op Allemaal Speelgoed
Wat als onze grootste helden onze grootste bedreiging worden? Injustice Gods Among Us introduceert een gedurfde nieuwe franchise in het fighting game genre van NetherRealm Studios, de maker ..

Game Party Champions

Game Party Champions op Allemaal Speelgoed
Game Party Champions is de vijfde en nieuwste aflevering van de succesvolle Game Party franchise en exclusief beschikbaar voor de Wii U. De leuke pick-up and play stijl van de game zal erva ..

LEGO Batman 2 DC Superheroes

LEGO Batman 2 DC Superheroes op Allemaal Speelgoed
In Lego Batman 2: DC Super Heroes sluit het dynamische duo Batman en Robin zich aan bij andere beroemde superhelden uit de DC Universe, waaronder Superman, Wonder Woman en Green Lantern, om ..

Skylanders Imaginators (Starter Pack) - Dark Edition

Skylanders Imaginators (Starter Pack) - Dark Edition op Allemaal Speelgoed
Gebruik de kracht van je verbeelding om Imaginator Skylanders te maken. Vecht in het ultieme avontuur samen met de machtige Senseis om Skylands te redden. PACK BEVAT: - 1 game, - 3 Dark Sen ..

Skylanders Imaginators (Starter Pack)

Skylanders Imaginators (Starter Pack) op Allemaal Speelgoed
Gebruik de kracht van je verbeelding om Imaginator Skylanders te maken. Vecht in het ultieme avontuur samen met de machtige Senseis om Skylands te redden. PACK BEVAT: - 1 game, - 2 Sensei S ..

Guitar Hero: Live Wii U

Guitar Hero: Live Wii U op Allemaal Speelgoed
Laat de rockster in je los met deze muziekgame. Dit nieuwe deel in de Guitar Hero reeks biedt twee manieren om de game te spelen en is bovendien voorzien van een herontworpen gitaar control ..

Wii U Skylanders: SuperChargers starterpack

Wii U Skylanders: SuperChargers starterpack op Allemaal Speelgoed
Skylands is in gevaar! Maak je riemen vast voor de race van je leven met Skylanders: SuperChargers op de Nintendo Wii U!

Skylanders Trap Team Starterpack Dark Edition

Skylanders Trap Team Starterpack Dark Edition op Allemaal Speelgoed
Kaos heeft de muren van de gevreesde Donderwolk-gevangenis opgeblazen en de vreselijkste boeven in Skylands bevrijd. Jij moet ze vinden en vangen met behulp van de Skylanders. Met het magis ..

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 op Allemaal Speelgoed
De game speelt zich af naast de gebeurtenissen uit de film. Spider-Man is op zoek naar de moordenaar van oom Ben. De game zal een all-star villain cast uit het Spider-Man universum hebben e ..

Skylanders Swap Force Starterpack

Skylanders Swap Force Starterpack op Allemaal Speelgoed
Ga op een nieuw en spannend avontuur met de Skylanders en de SWAP Force. Generaties lang heeft de SWAP Force de vulkaan beschermd die de magie van de Skylands aanvult. Maar tijdens een indr ..

Call of Duty Ghosts

Call of Duty Ghosts op Allemaal Speelgoed
De franchise die een generatie van gaming heeft neergezet, gaat de standaard opnieuw neerzetten met het compleet nieuwe Call of Duty Ghosts. Uitgegeven door Activision en geproduceerd door ..

Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2 op Allemaal Speelgoed
De game speelt zich af in twee tijdsperioden, namelijk in ten tijde van de Koude Oorlog rond 1980 en in de tweede Koude Oorlog die zich afspeelt in 2025. Black Ops II beantwoord enkele vrag ..

James Bond 007 Legends

James Bond 007 Legends op Allemaal Speelgoed
007 Legends vertelt een nieuw verhaal dat zes klassieke Bond-films met elkaar verbindt. Dit geheel wordt afgesloten met de nog uit te komen James Bond-film Skyfall. Naast het hoofdverhaal b ..

Skylanders Giants Starter Pack

Skylanders Giants Starter Pack op Allemaal Speelgoed
Bevroren in onze wereld, Levend in hun wereld. Duizenden jaren geleden vochten de Skylanders Giants epische gevechten maar werden verbannen naar onze planeet. Met een nieuwe dreiging is het ..

Hori Pokken Tournament Pro Pad Controller (Pikachu L ..

Hori Pokken Tournament Pro Pad Controller (Pikachu Limited Edition) op Allemaal Speelgoed
Geniet nu gewoon thuis van authentieke arcadeactie! De limited edition Pokken Tournament Pro Pad is ontworpen door HORI - ook ontwikkelaars van de officiële Pokken Tournament arcadecontrol ..

Amiibo - Bowser (import Japan)

Amiibo - Bowser (import Japan) op Allemaal Speelgoed
Let op: Het betreft hier een uit Japan geïmporteerde Amiibo, deze kunt u echter zonder problemen gebruiken met alle NL games en toebehoren die geschikt zijn voor het gebruik van Amiibo-fig ..

Amiibo - Pikachu (import Japan)

Amiibo - Pikachu (import Japan) op Allemaal Speelgoed
Let op: Het betreft hier een uit Japan geïmporteerde Amiibo, deze kunt u echter zonder problemen gebruiken met alle NL games en toebehoren die geschikt zijn voor het gebruik van Amiibo-fig ..

Amiibo - Wii Fit Trainer (import Japan)

Amiibo - Wii Fit Trainer (import Japan) op Allemaal Speelgoed
Let op: Het betreft hier een uit Japan geïmporteerde Amiibo, deze kunt u echter zonder problemen gebruiken met alle NL games en toebehoren die geschikt zijn voor het gebruik van Amiibo-fig ..

Amiibo - Donkey Kong (import Japan)

Amiibo - Donkey Kong (import Japan) op Allemaal Speelgoed
Let op: Het betreft hier een uit Japan geïmporteerde Amiibo, deze kunt u echter zonder problemen gebruiken met alle NL games en toebehoren die geschikt zijn voor het gebruik van Amiibo-fig ..

Snakebyte Charging Cable for WiiU Gamepad

Snakebyte Charging Cable for WiiU Gamepad op Allemaal Speelgoed
Zorgt ervoor dat je de Wii U gamepad kunt opladen en er tegelijkertijd mee kunt spelen, Kabellengte: 3m

Darksiders 2

Darksiders 2 op Allemaal Speelgoed
Darksiders II volgt de avonturen van Death, een van de vier ruiters van de Apocalypse, in een meeslepend verhaald, volgepakt met avontuur dat parallel loopt met de gebeurtenissen uit de ori ..

Big Ben Quad Charger for Wii U (Black)

Big Ben Quad Charger for Wii U (Black) op Allemaal Speelgoed
Met de Quad Charger kunnen vier Wii Remotes en de GamePad tegelijkertijd worden opgeladen. De lader wordt compleet geleverd met vier oplaadbare batterijen voor de Wii Remote. Een volledig o ..

Big Ben Essential Pack (Zwart)

Big Ben Essential Pack (Zwart) op Allemaal Speelgoed
Het Wii U Big Ben Essential Pack bevat: Screen protector voor Nintendo Wii U GamePad, - Beschermende folie voor een optimale bescherming van het scherm, - Compleet met antistatisch schoonma ..

Adventure Time: Explore the Dungeon Because I Dont K ..

Adventure Time: Explore the Dungeon Because I Dont Know op Allemaal Speelgoed
Het spel begint met Prinses Bubblegum die de speler smeekt (als een van de verschillende speelbare personages) om de grote en geheime Royal Dungeon dat onder het Land van Ooo ligt te onderz ..

Ben 10 Omniverse 2

Ben 10 Omniverse 2 op Allemaal Speelgoed
Ga op een gloednieuw avontuur met Ben in de snelste, meest intense Ben 10 game ooit! Om de verzetsstrijders te redden, zul je Incurseaanse slagschepen moeten infiltreren en de strijd aan mo ..

Ben 10 Omniverse

Ben 10 Omniverse op Allemaal Speelgoed
In de nieuwste versie van deze Ben 10 game kunnen spelers zowel als een jonge Ben als een oude Ben spelen. ok heb je de mogelijkheid om als 13 verschillende aliens te spelen waaronder enkel ..

Wii U Just Dance 2017

Wii U Just Dance 2017 op Allemaal Speelgoed
Just Dance 2017 biedt nieuwe 4 nieuwe game modi, de nieuwste hits en natuurlijk al jouw favoriete game modi!

Just Dance 2016

Just Dance 2016 op Allemaal Speelgoed
Verwacht nieuwe game modi, nieuwe tracks, vette moves en nu kan je zelf met je Smartphone connecten met Just Dance 2016!

Your Shape Fitness Evolved 2013

Your Shape Fitness Evolved 2013 op Allemaal Speelgoed
Your Shape Fitness Evolved 2013 is een fantastisch fitness product dat je helpt om jouw doelen te bepalen en te behalen op een leuke en motiverende manier. Ontmoet je vrienden online om het ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 216 resultaten)