Facebook
Twitter
Google+

Playstation 4 - Overzicht games

Overzicht van alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 365 resultaten)
Battlefield 1 Revolution op Allemaal Speelgoed
Battlefield 1 Revolution
Sluit je aan bij de sterke Battlefield 1-community en ervaar het begin van totale oorlog. In Battlefield 1 Revolution stort je je in De Grote Oorlog met epische teamgevechten in multiplayer ..
Friday the 13th: The Game op Allemaal Speelgoed
Friday the 13th: The Game
Friday the 13th staat synoniem voor horror. Spelers in de game kruipen in de huid van Jason Voorhees of gaan de strijd aan als kamp begeleider voor de allereerste keer in de gaming geschied ..
The Elder Scrolls Online: Morrowind op Allemaal Speelgoed
The Elder Scrolls Online: Morrowind
Check nu het online magazine over Morrowind en maak kans op een Collector´s Edition van de game! Keer terug naar Morrowind in dit nieuwe hoofdstuk van de veel bekroonde serie, The Elder S ..
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Pro Edition op Allemaal Speelgoed
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Pro Edition
De Legacy Pro Edition bevat: - Call of Duty - Infinite Warfare game - Call of Duty - Modern Warfare Remastered downloadcode - Call of Duty - Infinite Warfare Season Pass: geeft toegang tot ..
Air Conflicts Pacific Carriers op Allemaal Speelgoed
Air Conflicts Pacific Carriers
Stark, een moedige admiraal in de US marine, die vecht voor de idealen van zijn land in een oorlog die hem voor altijd zal veranderen. Beleef de andere kant van het verhaal in de Japanse ca ..
The Walking Dead (GOTY Edition) + 400 Days op Allemaal Speelgoed
The Walking Dead (GOTY Edition) + 400 Days
De beste game van 2012, winnaar van de Video Game Award en een metascore van 92, is nu beschikbaar als Game of The Year Edition. Naast het volledige eerste seizoen bevat deze versie de gloe ..
The Crew Ultimate Edition op Allemaal Speelgoed
The Crew Ultimate Edition
Ontdek de eerste realistische recreatie van de volledige Verenigde Staten ooit gebouwd voor een racegame in The Crew® Ultimate Edition, je all-inclusive editie van de revolutionaire actie- ..
The Walking Dead + 400 Days op Allemaal Speelgoed
The Walking Dead + 400 Days
De beste game van 2012, winnaar van de Video Game Award en een metascore van 92, is nu beschikbaar als Game of The Year Edition. Naast het volledige eerste seizoen bevat deze versie de gloe ..
This is the Police op Allemaal Speelgoed
This is the Police
Stort je in een diepgaand verhaal over corruptie, misdaad en intriges. Je kruipt in de huid van de grimmige commissaris Jack Boyd en komt oog in oog te staan met de lelijke onderwereld van ..
Final Fantasy XIV Stormblood op Allemaal Speelgoed
Final Fantasy XIV Stormblood
The Warriors of Light zullen zich moeten aansluiten bij de strijd voor vrijheid tijdens hun reis vol nieuwe avonturen die zich afspelen in de uitgebreide regio van Ala Mhigo. Kunnen onze he ..
Psychonauts in the Rhombus of Ruin (PSVR Required) op Allemaal Speelgoed
Psychonauts in the Rhombus of Ruin (PSVR Required)
Let op! Voor deze game heeft u de Playstation VR headset nodig! Psychonauts in the Rhombus of Ruin is een nieuw virtual reality avontuur dat zich afspeelt in de mysterieuze, paranormale we ..
Bulletstorm (Full Clip Edition) op Allemaal Speelgoed
Bulletstorm (Full Clip Edition)
Stap in de laarzen van Grayson Hunt, een verbannen voormalig moordenaar op zoek naar wraak. Nadat je bent gecrasht op de vervallen resort-planeet Stygia moet je je een weg vechten door hord ..
Okami HD op Allemaal Speelgoed
Okami HD
Okami HD opent met een verhaal over de godin Shiranui, een witte wolf, die de handen ineen slaat met de grote zwaardvechter Nagi om het op te nemen tegen een achtkoppige demon genaamd Oroch ..
Vampyr op Allemaal Speelgoed
Vampyr
Vampyr is een donkere actie RPG van de studio achter Remember Me en Life is Strange, ontwikkeld met de audiovisuele kracht van Unreal Engine 4. De setting is Brittannie in de vroege 20ste e ..
Megadimension Neptunia VII op Allemaal Speelgoed
Megadimension Neptunia VII
De eerste game voor de PS4 uit de Hyper Dimension Neptunia series. Deze game bevat nieuwe karakters, drie werelden om te redden, drie nieuwe verhalen, een geheel nieuwe krachtige transforma ..
Superbeat Xonic EX op Allemaal Speelgoed
Superbeat Xonic EX
Superbeat Xonic EX is een revolutie in ritme-actie gaming. High-speed intuïtieve gameplay mengt zich met een spectaculaire soundtrack met beide populaire liedjes uit de BEATCRAFT serie en ..
Ether One op Allemaal Speelgoed
Ether One
Ether One is een first person adventure met als belangrijkste thema de kwetsbaarheid van de menselijke geest. Er zijn twee paden in de wereld waar de speler uit kan kiezen, aan het hart hie ..
Final Fantasy XII the Zodiac Age op Allemaal Speelgoed
Final Fantasy XII the Zodiac Age
Final Fantasy XII: The Zodiac Age gaat over de eeuwige oorlog van de wereld Ivalice. Het kleine koninkrijk van Dalmasca, veroverd door de Archadian Empire, is achtergelaten. Princess Ashe, ..
Uncharted 2 Among Thieves Remastered op Allemaal Speelgoed
Uncharted 2 Among Thieves Remastered
In het bloedstollende avonturen epos Uncharted 2, Among Thieves krijgt hoofdguur Nathan Drake hulp van de vrouwelijke handlanger Chloe Frazer (met de stem van de Australische Stargate SG1-a ..
RiverCity Melee Battle Royal SP op Allemaal Speelgoed
RiverCity Melee Battle Royal SP
Aziatische import: ook speelbaar met Engelse audio en ondertiteling. - Tot 4 Player Multiplayer - Geniet van felle gevechten met maximaal 4 spelers van over de hele wereld via PlayStation ..
Motorcycle Club op Allemaal Speelgoed
Motorcycle Club
In Motorcycle Club rijd je op motoren van de beroemdste merken ter wereld: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Schakel in real-time tijdens het rijden en midden in een race over va ..
Ziggurat op Allemaal Speelgoed
Ziggurat
Ziggurat is de nieuwste first-person dungeon crawling game en combineert het beste van first person shooting en roguelike. Beheers de krachtige magie en kruip in de huid van een leerling- ..
The Division (Gold Edition) op Allemaal Speelgoed
The Division (Gold Edition)
Pre-order nu The Division en ontvang gratis DLC Hazmat uitrusting! (mail voor de code via contact!) Een verwoestende pandemie maakt zijn weg door New York City, en een voor een vallen de b ..
Knowledge is Power op Allemaal Speelgoed
Knowledge is Power
Test je kennis in deze schitterende quiz-game uit de PlayLink-serie, exclusief voor PS4. Je DUALSHOCK 4 draadloze controller heb je even niet nodig. Pak gewoon je smartphone of tablet, kies ..
Air Conflicts Double Pack (Vietnam + Pacific Carriers) op Allemaal Speelgoed
Air Conflicts Double Pack (Vietnam + Pacific Carrier ..
Deze double pack bevat de 2 volledige games Air Conflicts: Vietnam en Air Conflicts: Pacific Carriers. Air Conflicts: Vietnam Beleef het spannende verhaal van Joe Thompson, een moedige US ..
Abzu op Allemaal Speelgoed
Abzu
Van de artistieke geest achter Journey en Flower verschijnt nu ABZÛ, een prachtig onderwateravontuur dat de droomwereld van het duiken oproept. Dompel jezelf onder in een oceaanwereld vol ..
Arcania the Complete Tale op Allemaal Speelgoed
Arcania the Complete Tale
Arcania the Complete Tale bevat de de game Arcania en de expansion Fall of Setarrif. Onthul het verleden, geef vorm aan de toekomst. Het rijk van Myrtana is in beroering. De machtswellusti ..
Werewolves Within (PSVR required) op Allemaal Speelgoed
Werewolves Within (PSVR required)
Werewolves Within brengt het plezier van met vrienden spelen naar Virtual Reality. Na verschillende aanvallen op de bewoners heeft het middeleeuwse dorpje Gallowston er schoon genoeg van! ..
Paragon Essentials Edition op Allemaal Speelgoed
Paragon Essentials Edition
Paragon is the MOBA from Epic Games that puts you in the fight with explosive action, direct third-person control, and deep strategic choice. Choose from an ever-expanding roster of unique ..
Lara Croft the Temple Of Osiris op Allemaal Speelgoed
Lara Croft the Temple Of Osiris
Lara Croft and the Temple of Osiris is het vervolg op de geprezen digitale titel van Crystal Dynamics, Lara Croft and the Guardian of Light. Het avontuur neemt plaats diep in de woestijnen ..
MX vs ATV Supercross Encore op Allemaal Speelgoed
MX vs ATV Supercross Encore
Race hard, Finish als eerste! Nieuwe features in MX vs. ATV Supercross: - 17 Supercross Tracks voor zowel MX als ATV - Carrierre mode met 5 series (250 East, 250 West, 450 MX, 450 ATV, 450 ..
Agents of Mayhem op Allemaal Speelgoed
Agents of Mayhem
Met een massale, wereldwijde aanval heeft LEGION alle naties op aarde bezet. De enige die ze nog kan stoppen is MAYHEM. Op bevel van de even mysterieuze als directe Persephone Brimstone, ve ..
Adventure Time: Finn & Jake Investigations op Allemaal Speelgoed
Adventure Time: Finn & Jake Investigations
Adventure Time - Finn en Jake Investigations is een geheel nieuwe twist op de klassieke adventure game. Aan het begin van het spel beslissen Finn en Jake om net als hun ouders professionele ..
Velocity 2X Critical Mass Edition op Allemaal Speelgoed
Velocity 2X Critical Mass Edition
De Velocity 2X Critical Mass Edition bevat: - Velocity 2X game - Critical Urgency expansion with 6 extra levels - Dual Core expansion with 10 extra levels - Daily Sprint expansion - Exclusi ..
The Town of Light op Allemaal Speelgoed
The Town of Light
12 Maart 1938. Renée, 16 jaar oud, word uit haar wereld gerukt en opgesloten in een instituut. Haar enige fout was dat ze haar plek in de wereld nog niet kent. ¨Een gevaar voor haarzelf e ..
Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends op Allemaal Speelgoed
Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
It is an age of Kung Fu heroes, warriors, and best of all, LEGENDARY LEGENDS! Fight it out alongside Po, Tigress, Monkey, Tai Lung, Master Shifu, and all of your favorite Kung Fu Panda cha ..
Godzilla op Allemaal Speelgoed
Godzilla
Godzilla, de koning der Monsters werd als eerste gesignaleerd in 1954. Wetenschappers bestudeerde Godzilla en kwamen er achter dat ze energie van het monster konden generen. Ze noemde dit G ..
MX vs ATV All-Out op Allemaal Speelgoed
MX vs ATV All-Out
MX vs. ATV: All Out bevat onder andere de modi: Supercross, Nationals, Opencross, Waypoint, Tag en meer. Een kleine opsomming van de content kun je hieronder vinden, alsook een eerste tease ..
Thrustmaster Y-300P Wired Stereo Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
Thrustmaster Y-300P Wired Stereo Gaming Headset
AUDIO-EXPERTISE - Stereo gaming headset met officiële licentie en een perfecte geluidsweergave op een PS4 systeem! - Hoogwaardige en krachtige 50 mm luidsprekers leveren de meest optimale ..
Tiny Troopers Joint Ops Zombie Edition op Allemaal Speelgoed
Tiny Troopers Joint Ops Zombie Edition
Miniature warfare on a massive scale! An epic bite-sized arcade shooter, Tiny Troopers Joint Ops: Zombie Edition is filled to the brim with action-packed mini maps of mayhem! Take control ..
Dragon Quest Builders op Allemaal Speelgoed
Dragon Quest Builders
De Day One Edition bevat: - Dragon Quest Builders game - Slimy Block recept - Gold Block recept - Springtime Sprinkles recept De game speelt zich af in Alefgard, de wereld van de originele ..
Fairy Fencer F Advent Dark Force op Allemaal Speelgoed
Fairy Fencer F Advent Dark Force
Fairy Fencer F is herboren als Fairy Fencer F: Advent Dark Force voor de PS4! Ga verder met je avontuur door 3 nieuwe verhaallijnen: The Goddess lijn, The Vile God lijn, en de Evil God verh ..
Fairy Fencer F Advent Dark Force op Allemaal Speelgoed
Fairy Fencer F Advent Dark Force
Fairy Fencer F is herboren als Fairy Fencer F: Advent Dark Force voor de PS4! Ga verder met je avontuur door 3 nieuwe verhaallijnen: The Goddess lijn, The Vile God lijn, en de Evil God verh ..
Alien Isolation op Allemaal Speelgoed
Alien Isolation
Ontdek de echte betekenis van angst in Alien, Isolation, een survival horror game die zich afspeelt in een wereld met constante angst en dodelijk gevaar. Vijftien jaar na de gebeurtenissen ..
Alien Isolation Nostromo Edition op Allemaal Speelgoed
Alien Isolation Nostromo Edition
Ontdek de echte betekenis van angst in Alien, Isolation, een survival horror game die zich afspeelt in een wereld met constante angst en dodelijk gevaar. Vijftien jaar na de gebeurtenissen ..
Singstar Ultimate Party op Allemaal Speelgoed
Singstar Ultimate Party
Lach samen met je vrienden om je SingStar-kapriolen of spontane gekweel en laat dan de beste stukken (en natuurlijk je epische faals) zien op Facebook en Twitter. Verzamel de beste hits bij ..
Zero Time Dilemma op Allemaal Speelgoed
Zero Time Dilemma
Uitmuntendheid in Narratieve Puzzels - Kotaro Uchikoshi is terug met diabolische nieuwe puzzels en volledig geanimeerde verhaal secties die de grenzen van interactief verhaal verleggen. On ..
Star Wars Battlefront Ultimate Edition op Allemaal Speelgoed
Star Wars Battlefront Ultimate Edition
De Star Wars Battlefront Ultimate Edition bevat alles wat je nodig hebt om je Star Wars-dromen uit te laten komen. Zowel rebellen als keizerlijke troepen kunnen hun universum uitbreiden met ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 365 resultaten)

Aanraders via Google!!