Allemaal Speelgoed - Playstation 4 | Alle producten in de rubriek Headsets


Resultaten 1 tot 27 (van de 27 resultaten)


Plantronics Gamecom P80 Wireless Gaming Headset

Plantronics Gamecom P80 Wireless Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
Geen beperking meer tijdens het gamen met de draadloze Plantronics Gamecom P80 Stereo Headset. Ga en sta waar je wilt zonder dat je iets van de actie hoeft te missen. Behaal sneller een ove ..

PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0. PS3/PS4 - Z ..

PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0. PS3/PS4 - Zwart op Allemaal Speelgoed
Met deze Wireless headset hoor jij jouw games nog beter

PS4 Deluxe Game and Chat Headset (Calibur11)

PS4 Deluxe Game and Chat Headset (Calibur11) op Allemaal Speelgoed
Sluit de headset aan op de console en geniet van de mooiste geluiden. Deze innovatieve gaming headset is speciaal ontworpen voor de PS4. Het laat je gelijktijdig voice chat en in-game gelui ..

Afterglow LVL 1 Wired Chat Headset (Black)

Afterglow LVL 1 Wired Chat Headset (Black) op Allemaal Speelgoed
De Afterglow LVL 1 Chat Headset is ontworpen voor de PlayStation 4 en is gemaakt voor langdurig competitief gamen. Overleg met je teamgenoten via de handig verstelbare, flexibele microfoona ..

Afterglow LVL 5 Plus Wired Stereo Headset (Black)

Afterglow LVL 5 Plus Wired Stereo Headset (Black) op Allemaal Speelgoed
De Afterglow LVL 5 Plus Bedrade Headset is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4 en gaat nog een stapje verder. Stuur je team moeiteloos aan: met helder en evenwichtig stereogeluid en ee ..

Gioteck EX4 Wired Chat Headset

Gioteck EX4 Wired Chat Headset op Allemaal Speelgoed
De EX4 Wired Chat Headset is exclusief voor PS4-gamers ontworpen en geïnspireerd op het iconische ontwerp van onze EX1-headset. De unieke 3.5mm connector maakt het mogelijk dat je het volu ..

Plantronics Rig 400HS Gaming Headset (Black)

Plantronics Rig 400HS Gaming Headset (Black) op Allemaal Speelgoed
Ga een tandje hoger om meer details in je game te horen. Zorg ervoor dat je goed wordt gehoord met de microfoon met noise-cancelling en de volumeregeling in het snoer, en speel urenlang met ..

Big Ben Stereo Gaming Headset

Big Ben Stereo Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
Met deze gaming headset voor PS4 wordt spelen nog leuker! De headset beschikt over volumeregeling en mutefunctie in het snoer. - Compatibel met PlayStation4, - Gaming headset met snoer van ..

Gioteck Online Gaming Kit

Gioteck Online Gaming Kit op Allemaal Speelgoed
De Online Gaming Kit bevat drie MUST HAVE accessoires voor elke PlayStation4 gamer en is ontworpen om je online gaming ervaring te verbeteren. Kenmerken: - De EX4 Wired Chat Headset met vol ..

Tritton ARK 100 Wired Gaming Headset

Tritton ARK 100 Wired Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
Lanceer jezelf dankzij de grote voordelen die deze ARK Series plug-and-play headset je biedt meteen in de game. 3 EQ-modi laten je de audio geheel aanpassen en, in combinatie met het oppers ..

4Gamers Premium Stereo Gaming Headset

4Gamers Premium Stereo Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
Verbeter je gaming beleving met de PS4 Premium Stereo Gaming Headset. De hoofdtelefoon is ergonomisch ontworpen en Sony drivers zorgen voor hoogwaardige audioprestaties en een ultieme en co ..

Gioteck LP4 Wired Chat Headset

Gioteck LP4 Wired Chat Headset op Allemaal Speelgoed
De LP4 Wired Chat Headset is exclusief voor PS4-gamers ontworpen en geïnspireerd op het iconische ontwerp van onze EX1-headset. De unieke 3.5mm connector maakt het mogelijk dat je het volu ..

Afterglow LVL 5 Plus Wired Stereo Headset (White Cam ..

Afterglow LVL 5 Plus Wired Stereo Headset (White Camo) op Allemaal Speelgoed
De Afterglow LVL 5 Plus Bedrade Headset is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4 en gaat nog een stapje verder. Stuur je team moeiteloos aan: met helder en evenwichtig stereogeluid en ee ..

4Gamers PRO4-MONO Mono Gaming Headset (Zwart)

4Gamers PRO4-MONO Mono Gaming Headset (Zwart) op Allemaal Speelgoed
De officieel erkende PRO4-MONO is ontworpen voor zowel comfort als kwaliteit. De 40 mm speakerdriver levert een hoge kwaliteit audio waardoor je je volledig kunt focussen op het gamen. Comp ..

Afterglow LVL 3 Wired Stereo Headset (Black)

Afterglow LVL 3 Wired Stereo Headset (Black) op Allemaal Speelgoed
De Afterglow LVL 3 Bedrade Headset is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4 en biedt de verbeterde geluidskwaliteit waar jij recht op hebt. Overleg met je teamgenoten in stijl: met helde ..

Trust GXT353 Vibration Gaming Headset

Trust GXT353 Vibration Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
- Krachtige 40 mm luidsprekers met actieve bastrillingstechnologie, - Comfortabele zachte oorkussens en zelfstellende hoofdband, - Geïntegreerde volumeregeling, knop voor dempen van microf ..

Plantronics Rig 500HS Gaming Headset (Black)

Plantronics Rig 500HS Gaming Headset (Black) op Allemaal Speelgoed
De speciaal voor PlayStation 4 ontworpen Plantronics RIG 500HS headset levert hoogwaardig geluid in een comfortabele, sterke en lichtgewicht headset. Focus volledig op de game dankzij de ge ..

Trust GXT304 Chat Headset

Trust GXT304 Chat Headset op Allemaal Speelgoed
- Ontworpen voor PlayStation 4: aan te sluiten op draadloze PS4-gamepad, - Zachte oorhaak voor comfortabele en perfect, stevige pasvorm, - Ideaal voor lange gamesessies, - Inline microfoon, ..

Dragon War Aegis Wireless Gaming Headset

Dragon War Aegis Wireless Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
The Best Sound Quality for your Games ! - Designed for gaming, - Comfortable padded headband, - 40mm Speaker, - Detachable Noise cancelling microphone, - Wireless with 14h battery life, - L ..

Afterglow LVL 1 Wired Chat Headset (White)

Afterglow LVL 1 Wired Chat Headset (White) op Allemaal Speelgoed
De Afterglow LVL 1 Chat Headset is ontworpen voor de PlayStation 4 en is gemaakt voor langdurig competitief gamen. Overleg met je teamgenoten via de handig verstelbare, flexibele microfoona ..

4Gamers PRO4-50 Stereo Gaming Headset (Zwart)

4Gamers PRO4-50 Stereo Gaming Headset (Zwart) op Allemaal Speelgoed
De PRO4-50 Stereo Gaming Headset is ontworpen voor de beste audiotechnologie en levert immense kwaliteit, zowel van geluid als comfort. Deze officieel erkende headset wordt geleverd met 50 ..

Afterglow LVL 1 Titanfall 2 Edition

Afterglow LVL 1 Titanfall 2 Edition op Allemaal Speelgoed
Haal de hemel opnieuw naar beneden in de opvolger van Titanfall met de officieel gelicentieerde Titanfall 2 Official Marauder Six Four Communicator voor PS4. Geniet van helder geluid zonder ..

Snakebyte Chat Headset

Snakebyte Chat Headset op Allemaal Speelgoed
Dit is de Snakebyte chat:headset mono headset voor gebruik met de Playstation 4. Kenmerken: - Mono headset geschikt voor de Playstation 4, - Makkelijke aansluiting met de DualShock 4 contro ..

Gioteck EX3-R Wired Headset

Gioteck EX3-R Wired Headset op Allemaal Speelgoed
Bij het ontwerpen van de compleet nieuwe EX3-R stonden kwaliteit en comfort voorop. De headset produceert veel geluid uit slechts een klein oppervlak. Met deze extreem lichte, een-oor inlin ..

PS4 / PlayStation VR Plantronics Rig 4VR Headset

PS4 / PlayStation VR Plantronics Rig 4VR Headset op Allemaal Speelgoed
De RIG 4VR, in combinatie met een draagbare accessoire zoals de PlayStation VR-headset, zit heel comfortabel dankzij het ovale design van de oorschelpen.

PlayStation VR Accessoire Pack

PlayStation VR Accessoire Pack op Allemaal Speelgoed
Gebruik je VR-headset optimaal met dit Bigben 11-delige PlayStation VR accessoire pack. Incl. camerastand, kabelklemmen, reinigingsvloeistof en lensbescherming.

PS4/PS3 Turtle Beach Stealth 520 Gaming Headset

PS4/PS3 Turtle Beach Stealth 520 Gaming Headset op Allemaal Speelgoed
De Turtle Beach Stealth 520 tilt draadloze audio voor games op de PlayStation 4 en PlayStation 3 naar een nieuw niveau met full-range Neodymium-speakers!
Vanaf €114,99