Allemaal Speelgoed - Playstation 3 | Alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 737 resultaten)


Ratatouille

Ratatouille op Allemaal Speelgoed
Ratatouille geeft een verfrissende kijk op platform games, het spel neemt je mee op verschillende leuke mini-games met snelle en leuke gameplay. Je speelt met Remy de rat die bekend is uit ..

Sorcery (Move) (essentials)

Sorcery (Move) (essentials) op Allemaal Speelgoed
Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de PS3 games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. De tijd is aangebroken voor een nieuwe held, dit is het pad van ..

Sports Champions (Move) (essentials)

Sports Champions (Move) (essentials) op Allemaal Speelgoed
Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de PS3 games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Sports Champions is een game die gebruik maakt van de PlayStati ..

Sorcery (Move)

Sorcery (Move) op Allemaal Speelgoed
De tijd is aangebroken voor een nieuwe held, dit is het pad van de tovenaar Vecht tegen de krachten van het duister in het ultieme PlayStation Move avontuur waarbij jouw PlayStation Move co ..

SBK 2011: FIM Superbike World Championship

SBK 2011: FIM Superbike World Championship op Allemaal Speelgoed
SBK 2011 draait om het SBK Superbike Championship en het 2011-seizoen van deze raceklasse voor motoren. De game bevat 9 fabrikanten, 16 parkoers, 79 coureurs, 4 categorieën (SBK, Superspor ..

Resistance Fall of Man (platinum)

Resistance Fall of Man (platinum) op Allemaal Speelgoed
Resistance, Fall Of Man een first-person action shooter die je grijpt. Deze game is exclusief ontwikkeld voor PlayStation 3. Superieure processing power zorgt voor uitmuntende epische milit ..

Ratchet & Clank A Crack in Time

Ratchet & Clank A Crack in Time op Allemaal Speelgoed
In dit gloednieuwe avontuur reist Ratchet samen met zijn robotvriend Clank door de tijd om de toekomst veilig te stellen. Tijdens het avontuur zullen beide helden de geheimen van hun afkoms ..

EyePet & Friends (Move)

EyePet & Friends (Move) op Allemaal Speelgoed
De vrolijke Eyepet huisdieren zijn terug, en ze hebben vrienden meegenomen. Het digitale huisdier komt wederom tot leven in je woonkamer met de technologie van Playstation 3 en in combinati ..

The Ratchet & Clank Trilogy

The Ratchet & Clank Trilogy op Allemaal Speelgoed
Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de Playstation 3 games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Twee PlayStation-helden keren terug naar PS3 om hun e ..

Hannah Montana The Movie

Hannah Montana The Movie op Allemaal Speelgoed
Stap in het geheime dubbelleven van Miley Stewart en Hannah Montana in de videogame Hannah Montana The Movie! Dit is officiële game van de bioscoophit van 2009. Leef mee met Hannah Montana ..

Record of Agarest War 2

Record of Agarest War 2 op Allemaal Speelgoed
Op een dag werd de wereld omgeven door een verblindend licht welke een verschrikkelijke vernietiging teweegbracht. Op het centrale continent, van waar men dacht dat het verblindende licht v ..

NBA 2K11

NBA 2K11 op Allemaal Speelgoed
NBA 2k11 is de laatst verschenen versie van de hoogst gewaarde game reeks op het gebied van basketball. Met NBA 2K11 heb je direct de beste realistische basketball game van het moment. Met ..

Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever op Allemaal Speelgoed
Het verhaal achter Duke Nukem Forever is de terugkeer van Dr. Proton, een gestoorde Cyborg van het originele spel. Dr. Proton heeft Area 51 overgenomen. Area 51 is een woestijn complex buit ..

Ridge Racer 7 (platinum)

Ridge Racer 7 (platinum) op Allemaal Speelgoed
Ridge Racer gaat verder in haar illustere historie op de Playstation 3. Drift om de bochten met 160 mph, Ridge Racer 7 brengt gamers een race-ervaring zoals er geen andere is. Ridge Racer v ..

Dead Island + Dead Island Riptide (Double Pack)

Dead Island + Dead Island Riptide (Double Pack) op Allemaal Speelgoed
This is the ultimate collection of the Dead Island universe, including both main games and all DLC available. Grab your friends and enjoy hours of endless, open world zombie survival action ..

After Hours Athletes (Move)

After Hours Athletes (Move) op Allemaal Speelgoed
Wie is de kampioen der avondspelletjes in After Hours Athletes. Maak van het leven een sport dankzij de komst van Top Darts, Hustle Kings en High Velocity Bowling op een schijfje. Geniet me ..

ICO / Shadow of the Colossus Collection

ICO / Shadow of the Colossus Collection op Allemaal Speelgoed
Eindelijk een HD remake van twee legendarische Playstation 2 titels: ICO: In ICO speel je als het jongetje Ico die het meisje Yorda moet redden. De twee personages kunnen alleen communicere ..

ICO / Shadow of the Colossus Collection

ICO / Shadow of the Colossus Collection op Allemaal Speelgoed
Eindelijk een HD remake van twee legendarische Playstation 2 titels: ICO: In ICO speel je als het jongetje Ico die het meisje Yorda moet redden. De twee personages kunnen alleen communicere ..

Ragnarok Odyssey ACE

Ragnarok Odyssey ACE op Allemaal Speelgoed
Ragnarok Odyssey Ace is een completere, en verbeterde versie van de originele Ragnarok Odyssey. Deze nieuwe versie bevat alle DLC van de originele games en brengt nieuwe vijanden, Skills en ..

Space Hulk

Space Hulk op Allemaal Speelgoed
The legendary Space Hulk returns, to the PlayStation 3 and PlayStation Vita, in this epic Turn-Based-Strategy game. Set in the Warhammer 40,000 universe, an intriguing story of legendary ba ..

Pictionary Ultimate Edition (uDraw HD only)

Pictionary Ultimate Edition (uDraw HD only) op Allemaal Speelgoed
Welkom bij Pictionary! Raad woorden aan de hand van tekeningen die andere leden van je team maken. De woorden kunnen voorwerpen, mensen, acties, plaatsen, dieren en nog veel meer zijn. Je h ..

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog op Allemaal Speelgoed
Toen het videogame-icoon Sonic The Hedgehog in 1991 debuteerde op de SEGA Genesis, schudde het actieplatformgenre op zijn grondvesten door zijn typerende snelheid en zijn rebelse houding. M ..

NBA 2k17 (+ Pre-order Bonus)

NBA 2k17 (+ Pre-order Bonus) op Allemaal Speelgoed
NBA 2K17 treed in de voetstappen van de recordbrekende NBA 2K16. De 2K serie gaat op vertrouwde voet verder als een van de meest authentieke sport franchises in gaming. NBA 2K17 belooft de ..

Sports Champions 2 (Move) (essentials)

Sports Champions 2 (Move) (essentials) op Allemaal Speelgoed
Speel tegen vrienden en familie in zes leuke evenementen. Pak je PlayStation Move-bewegingscontroller en ga voor goud in geheel nieuwe evenementen - golf, boksen, bowling, skien, tennis en ..

SBK X: Superbike World Championship (steelbook)

SBK X: Superbike World Championship (steelbook) op Allemaal Speelgoed
SBK 10 Superbike World Championship is een motorrace game gebaseerd op de licentie van Infront Motor Sports. De banen, teams en coureurs zitten allemaal in deze game verwerkt, en de adrenal ..

Best of Playstation Network Vol. 1

Best of Playstation Network Vol. 1 op Allemaal Speelgoed
Best of Playstation Network is een verzameling van vier hits die eerder al werden uitgegeven op Playstation Network. Dit keer staan de games op discs en zijn ze speelbaar zonder dat daar ee ..

Wonderbook Diggs Nightcrawler with Wonderbook

Wonderbook Diggs Nightcrawler with Wonderbook op Allemaal Speelgoed
Let op: Move starterpack is nodig om deze game te spelen. Dit pakket bevat naast de game ook de Playstation Wonderbook. Kun jij detective Diggs helpen de waarheid achter de val van Humpty D ..

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog op Allemaal Speelgoed
Toen het videogame-icoon Sonic The Hedgehog in 1991 debuteerde op de SEGA Genesis, schudde het actieplatformgenre op zijn grondvesten door zijn typerende snelheid en zijn rebelse houding. M ..

Spec Ops The Line

Spec Ops The Line op Allemaal Speelgoed
Het is zes maanden nadat Dubai van de kaart is geveegd door een verwoestende zandstorm. Ooit een van de mooiste steden in de wereld, nu ? grote ruine. Jij bent Captain Walker, samen met je ..

WRC FIA World Rally Championship 2 + Wheel

WRC FIA World Rally Championship 2 + Wheel op Allemaal Speelgoed
Meer dan 30 verschillende officiele auto lecenties en 13 officiele WRC tracks biedt deze game de meest authentieke WRC ervaring die er momenteel verkrijgbaar is. Als speler kruip je in de h ..

Virtua Tennis 3

Virtua Tennis 3 op Allemaal Speelgoed
De Virtua Tennisserie slaat een ace door zijn verbeterde, fotorealistische graphics en geavanceerde speleranimaties die perfect passen bij het gedrag en de maniertjes van een aantal van de ..

Ratchet & Clank A Crack in Time (greatest hits)

Ratchet & Clank A Crack in Time (greatest hits) op Allemaal Speelgoed
In dit gloednieuwe avontuur reist Ratchet samen met zijn robotvriend Clank door de tijd om de toekomst veilig te stellen. Tijdens het avontuur zullen beide helden de geheimen van hun afkoms ..

SBK (Superbike) Generations

SBK (Superbike) Generations op Allemaal Speelgoed
De officiele game van de FIM Superbike World Championship is terug! Speel door de laatste 4 seizoenen van de SBK World Championships, inclusief het gloednieuwe 12e seizoen. Wordt wereldkamp ..

Star Ocean The Last Hope International

Star Ocean The Last Hope International op Allemaal Speelgoed
Draag de hoop van de hele mensheid, in een onvergetelijk kassucces van de sciencefiction. Star Ocean, The Last Hope International is de aangepaste versie voor PlayStation 3 van Star Ocean, ..

Brunswick Pro Bowling

Brunswick Pro Bowling op Allemaal Speelgoed
Het is tijd om een geheel nieuwe manier van bowlen te introduceren met Brunswick Pro Bowling. De fysieke eigenschappen van elke bal en elke kegel is exacte nagemaakt, waardoor jouw beweging ..

Silent Hill HD Collection

Silent Hill HD Collection op Allemaal Speelgoed
Silent Hill HD Collection biedt twee spellen die voorheen op de Playstation 2 verschenen. De spelen zijn grafisch onder handen genomen en zien er in HD-kwaliteit nog beter uit. Het gaat hie ..

Dynasty Warriors: Gundam Reborn

Dynasty Warriors: Gundam Reborn op Allemaal Speelgoed
Dynasty Warriors: Gundam Reborn is al weer het vierde deel in de Gundam reeks van Dynasty Warriors. De game bevat meer dan 120 units en brengt de epische ruimte gevechten weer terug naar de ..

Castlevania Lords of Shadow Collection

Castlevania Lords of Shadow Collection op Allemaal Speelgoed
Castlevania Lords of Shadow Collection bevat de volgende games: - Castlevania: Lords of Shadow, - Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD, - Castlevania: Lords of Shadow 2 Demo

Anarchy Reigns

Anarchy Reigns op Allemaal Speelgoed
Anarchy Reigns is een 3rd person fighting game uit de stal van Platinum Games, bekend van onder andere Vanquish en MadWorld. Spelers kunnen kiezen uit verschillende menselijke en cyborg kar ..

Borderlands the Pre-Sequel

Borderlands the Pre-Sequel op Allemaal Speelgoed
Voel de lage zwaartekracht op de maan bij iedere sprong die je maakt en iedere beuk die je uitdeelt. Richt vernieling aan met nieuwe ijs- en laserwapens! Nieuwe vijanden zorgen voor verfris ..

Grand Slam Tennis 2

Grand Slam Tennis 2 op Allemaal Speelgoed
Voel de spanning en emotie van een waar Grand Slam toernooi. Grand Slam Tennis maakt zijn debuut op de Xbox 360 en Playstation 3 en is voor het eerst speelbaar in HD. Met de revolutionaire ..

The Fight (Move) (essentials)

The Fight (Move) (essentials) op Allemaal Speelgoed
The Fight is een vechtgame waarin je de strijd aangaat door met de PlayStation Move-bewegingscontroller te vechten. Als bokser ga je met blote vuisten gevaarlijke vechters van over de hele ..

Singstar Guitar

Singstar Guitar op Allemaal Speelgoed
SingStar voor Playstation 3 is ideaal voor elk feestje en biedt een authentieke SingStar-belevenis, waarbij je kunt laten horen hoe goed je kunt zingen tegen een achtergrond van officiele n ..

Call of Duty 5 World at War

Call of Duty 5 World at War op Allemaal Speelgoed
Call of Duty World at War keert weer terug naar de tweede wereld oorlog. Maar de game is anders dan de cliche WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in h ..

BioShock Infinite

BioShock Infinite op Allemaal Speelgoed
Bioshock Infinite speelt zich af rond 1912, in de immense zwevende stad Columbia. Neem de rol aan van voormalig Pinkerton agent Booker De Witt. Booker wordt naar Columbia gestuurd om Elizab ..

Rune Factory Oceans

Rune Factory Oceans op Allemaal Speelgoed
De stoere Aden en de vrolijke Sonja zijn twee vrienden die van het leven genieten in een vredig dorpje op een eiland. Maar dan komen ze plots onder de invloed van een mysterieuze vloek. Ze ..

UFC Personal Trainer (Move)

UFC Personal Trainer (Move) op Allemaal Speelgoed
UFC Personal Trainer is een fitnessgame met vechtbewegingen gebaseerd op de Ultimate Fighting Championship. Spelers kiezen zelf welke trainer ze persoonlijk instructies en begeleiding zal g ..

Backbreaker

Backbreaker op Allemaal Speelgoed
Backbreaker draait om de harde actie van American Football. In de game speel je wedstrijden van elf-tegen-elf die toegankelijk zijn voor iedereen, dus ook degenen die weinig van American Fo ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 737 resultaten)