Facebook
Twitter
Google+

Playstation 3 - Overzicht games

Overzicht van alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 207 resultaten)
Fifa 15 (essentials) op Allemaal Speelgoed
Fifa 15 (essentials)
Voor het eerst hebben spelers een geheugen en laten ze hun emoties zien aan de hand van de context van de wedstrijd. Met meer dan 600 nieuwe emotionele reacties reageren spelers nu op sleut ..
Eternal Sonata op Allemaal Speelgoed
Eternal Sonata
Chopin, een bekende componist, ligt op zijn sterfbed en zweeft tussen zijn huidige leven en het volgende. In zijn dromen treft hij meerdere malen een jong meisje tegen die een vreselijke to ..
Eternal Sonata op Allemaal Speelgoed
Eternal Sonata
Chopin, een bekende componist, ligt op zijn sterfbed en zweeft tussen zijn huidige leven en het volgende. In zijn dromen treft hij meerdere malen een jong meisje tegen die een vreselijke to ..
Bioshock / Borderlands Pack op Allemaal Speelgoed
Bioshock / Borderlands Pack
Dit voordeelpack bevat de volgende games: - Bioshock - Borderlands Bioshock: BioShock is een revolutie in de de wereld van de shooter. Je loopt rond in een levende wereld. Nadat je vlieg ..
MotoGP 14 op Allemaal Speelgoed
MotoGP 14
Ontdek de eerste next-gen motorgame MotoGP14, de officiële game van het MotoGP-wereldkampioenschap. Race in de seizoenen 2013 en 2014, creëer je eigen coureur en sleutel aan je motor in h ..
Xblaze Lost Memories op Allemaal Speelgoed
Xblaze Lost Memories
Play as the enigmatic pink haired protagonist as she navigates through a weird and wondrous alternate reality with the help of the mysterious Nobody in order to save her sister who disappea ..
FIFA 17 op Allemaal Speelgoed
FIFA 17
HEERS OP ELK MOMENT Door de totale vernieuwing van de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie hebben met tegenstanders en aanvallen uitvoeren, heb jij op elk moment de v ..
Civilization Revolution op Allemaal Speelgoed
Civilization Revolution
Civilization Revolution is de eerste versie van de serie die op de consoles verschijnt. Civilization staat bekend om zijn strategische gameplay, waarbij het opbouwen en evolueren van een be ..
Sonic the Hedgehog op Allemaal Speelgoed
Sonic the Hedgehog
Toen het videogame-icoon Sonic The Hedgehog in 1991 debuteerde op de SEGA Genesis, schudde het actieplatformgenre op zijn grondvesten door zijn typerende snelheid en zijn rebelse houding. M ..
Tales of Xillia + Tales of Xillia 2 (Double Pack) op Allemaal Speelgoed
Tales of Xillia + Tales of Xillia 2 (Double Pack)
Deze bundel bevat 2 games, de volledige versies van Tales of Xillia en Tales of Xillia 2. Tales of Xillia Tales of Xillia volgt Jude Mathis, een slimme student, die een medische studie vol ..
Saint Seiya Brave Soldiers op Allemaal Speelgoed
Saint Seiya Brave Soldiers
Seiya en zijn vrienden zijn weer terug in een gloednieuwe Saint Seiya game. Word de moedigste van alle Saint vechters door het op te nemen tegen je krachtigste vijanden. Vecht je een weg ..
Catherine op Allemaal Speelgoed
Catherine
Verliefd worden op deze vrouw kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Vincent is gek op zijn vriendin. Katherine is mooi, slim en succesvol. Het probleem is echter dat ze het steeds wil heb ..
The Jackbox Party Pack op Allemaal Speelgoed
The Jackbox Party Pack
Het grootste online trivia merk komt nu eindelijk uit op fysieke disc. Voor jouw perfecte entertainment avond of party. Er zijn gelukkig geen beperkingen door het aantal aanwezige controlle ..
Fairy Fencer F op Allemaal Speelgoed
Fairy Fencer F
Lang geleden werd een grote oorlog uitgevochten tussen "The Goddes" en de "Vile God". Omdat ze qua kracht gelijk waren kon geen van tweeën winnen. Om de overhand te krijgen creëerde ze be ..
Call of Duty Black Ops Combo Pack (Black Op + Black Ops 2) op Allemaal Speelgoed
Call of Duty Black Ops Combo Pack (Black Op + Black ..
Bevat de volledige versies van Call of Duty Black Ops en Call of Duty Black Ops 2. Call of Duty Black Ops Call of Duty, Black Ops neemt je mee achter de vijandelijke linies als lid van ee ..
Fifa 11 (platinum) op Allemaal Speelgoed
Fifa 11 (platinum)
De release van FIFA11 is de 19e titel in de Fifa game serie, tevens is FIFA werelds best verkopende sport game. FIFA11 bevat 30 officiele gelicenseerde competities, 500 gelicenseerde teams ..
Persona 4 Arena op Allemaal Speelgoed
Persona 4 Arena
Twee maanden nadat Persona 4 stopte dient zich een nieuw gevaar aan, en die ga jij te lijf in Persona 4: Arena! Tijdens The Golden Week doet een nieuw gerucht de ronde over een mysterieus t ..
Full Auto 2 op Allemaal Speelgoed
Full Auto 2
Vernietig je tegenstander. Schep orde in de chaos. Omhels de vernietiging. De ooit zo prettige wijken van Staunton City worden tot gevechtzones, waar vernietiging door gemotoriseerde voertu ..
Castlevania Lords of Shadow op Allemaal Speelgoed
Castlevania Lords of Shadow
Castlevania, Lords of Shadow speelt zich af aan het einde der dagen. Het bondgenootschap van de aarde met de hemelen wordt bedreigd door een duistere en kwade kracht: de mysterieuze Lords o ..
Persona 4 Arena Ultimax (verpakking Frans, game Engels) op Allemaal Speelgoed
Persona 4 Arena Ultimax (verpakking Frans, game Enge ..
Deze game zit verpakt in een Frans-talig doosje met Frans-talige handleiding maar is in-game in meerdere talen in te stellen, waaronder Engels. Het verhaal gaat verder een paar dagen na de ..
Tears To Tiara 2 op Allemaal Speelgoed
Tears To Tiara 2
Het verhaal van een vergeten Godin en een Overlord. De provincie van Hispania lijd onder de wrede overheersing van de Divine Empire. In een van zijn dorpen is een jongen die Hamil heet, Ha ..
Tears to Tiara 2 + Artbook op Allemaal Speelgoed
Tears to Tiara 2 + Artbook
Het verhaal van een vergeten Godin en een Overlord. De provincie van Hispania lijd onder de wrede overheersing van de Divine Empire. In een van zijn dorpen is een jongen die Hamil heet, Ha ..
Enslaved (essentials) op Allemaal Speelgoed
Enslaved (essentials)
Enslaved, Odyssey to the West is een post-apocalyptische versie van het klassieke Chinese verhaal "Journey to the West". Het verhaal speelt zich 150 jaar later af, waar de wereld vernield i ..
MX vs ATV: Supercross op Allemaal Speelgoed
MX vs ATV: Supercross
Race hard, Finish als eerste! Nieuwe features in MX vs. ATV Supercross: - 17 Supercross Tracks voor zowel MX als ATV - Carrierre mode met 5 series (250 East, 250 West, 450 MX, 450 ATV, 450 ..
Portal 2 op Allemaal Speelgoed
Portal 2
Portal 2 breidt verder op de prijswinnende formule van innovatieve gameplay, verhaal en muziek. Het single-player gedeelte van Portal 2 introduceert nieuwe dynamische karakters, verse puzze ..
Hitman Absolution Professional Edition op Allemaal Speelgoed
Hitman Absolution Professional Edition
Hitman Absolution Professional Edition bevat: - De game, - Uniek artbook, - Making of DVD, - Unieke game case, Hitman Absolution is alweer het vijfde deel in de serie. Agent 47 keert terug ..
Madden NFL 12 (2012) op Allemaal Speelgoed
Madden NFL 12 (2012)
Madden NFL 12 bouwt voort op de rijke traditie van de legendarische Madden NFL-serie. In de nieuwe versie sta je als fan dichter dan ooit bij de NFL. Met alle 32 teams, stadions en favoriet ..
Lego Indiana Jones 2 The Adventure Continues op Allemaal Speelgoed
Lego Indiana Jones 2 The Adventure Continues
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues combineert de pret van het creatieve bouwen met LEGO-steentjes met de slimheid, moed en non-stop actie van een van de meest geliefde avonturenf ..
Killzone 2 (essentials) op Allemaal Speelgoed
Killzone 2 (essentials)
Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de Playstation 3 games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. De gebeurtenissen en vette actie van de eerste Killz ..
Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends op Allemaal Speelgoed
Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
It is an age of Kung Fu heroes, warriors, and best of all, LEGENDARY LEGENDS! Fight it out alongside Po, Tigress, Monkey, Tai Lung, Master Shifu, and all of your favorite Kung Fu Panda cha ..
Godzilla op Allemaal Speelgoed
Godzilla
Godzilla, de koning der Monsters werd als eerste gesignaleerd in 1954. Wetenschappers bestudeerde Godzilla en kwamen er achter dat ze energie van het monster konden generen. Ze noemde dit G ..
Yoostar 2 Move op Allemaal Speelgoed
Yoostar 2 Move
Met Yoostar 2: In the Movies kunnen spelers zichzelf met behulp van de Kinect-sensor in beroemde film- en televisiescènes plaatsen, naast hun favoriete acteurs. Acteer aan de hand van de a ..
Persona 4 Arena Ultimax First Print Limited Edition op Allemaal Speelgoed
Persona 4 Arena Ultimax First Print Limited Edition
Het verhaal gaat verder een paar dagen na de gebeurtenisse van Persona 4 Arena. De Midnight Channel zend weer uit en dit keer is het een vreemde reclame voor nog een toernooi genaamd P-1 Cl ..
Warriors Orochi 3 op Allemaal Speelgoed
Warriors Orochi 3
Warriors Orochi 3 combineert de geliefde helden van de Dynasty Warriors en Samurai Warriors series in een geheel nieuw verhaal. Het is voor het eerst ook mogelijk om te spelen als karakters ..
De Sims 3 Pets op Allemaal Speelgoed
De Sims 3 Pets
De Sims 3: Huisdieren biedt spelers de mogelijkheid om uitgebreid met hun virtuele huisdieren te spelen in de virtuele wereld van De Sims 3. Leer je hond trucjes, leid hem op tot waakhond e ..
Ski-Doo Snowmobile Challenge op Allemaal Speelgoed
Ski-Doo Snowmobile Challenge
Ski-Doo are synonymous with snowmobiles - they set the bar for which others aspire to by constantly innovating and delivering, consistently, snowmobiles that outperform any other. Ski-Doo C ..
The X-Factor (2 Microphone Pack) op Allemaal Speelgoed
The X-Factor (2 Microphone Pack)
In The X Factor moet je de strenge jury zien te overtuigen van je zangkwaliteiten met een echte microfoon. Net als in de tv-show kun je de verschillende rondes doorlopen om een kans te make ..
How to Train Your Dragon 2 op Allemaal Speelgoed
How to Train Your Dragon 2
Het verhaal van How to Train Your Dragon 2 begint vijf jaar nadat Hiccup en Toothless erin geslaagd zijn de draken en Vikings te verenigen op Berk Island. Astrid, Snotlout en de rest dagen ..
Persona 4 Arena Ultimax op Allemaal Speelgoed
Persona 4 Arena Ultimax
Het verhaal gaat verder een paar dagen na de gebeurtenisse van Persona 4 Arena. De Midnight Channel zend weer uit en dit keer is het een vreemde reclame voor nog een toernooi genaamd P-1 Cl ..
NBA 2K13 Dynasty Edition op Allemaal Speelgoed
NBA 2K13 Dynasty Edition
Het basketbalspel NBA 2K13 is terug van weggeweest! Na grote hits in 2011 en 2010 gaat 2K13 verder dan ooit tevoren. Zo is de My Player modus onder handen genomen en krijg je meer inzicht d ..
Jak and Daxter Collection op Allemaal Speelgoed
Jak and Daxter Collection
Geniet nu op de Playstation 3 van alle 3 de klassieke PS2 hits van Jak and Daxter op een schijfje. Jak en Daxter is een game van de makers van o.a. Crash Bandicoot en Uncharted! In dit Jak ..
Lost Planet 2 (essentials) op Allemaal Speelgoed
Lost Planet 2 (essentials)
Lost Planet 2 is een Third-Person Shooter die zich afspeelt op de planeet E.D.N. III. Dit is dezelfde planeet als in het eerste deel, Lost Planet: Extreme Condition. Toen was de planeet nog ..
Atelier Rorona Plus: The Alchemist of Arland op Allemaal Speelgoed
Atelier Rorona Plus: The Alchemist of Arland
Atelier Rorona is een vrolijke kleurrijke rpg van de makers van Atelier Iris 1 en 2. Het spel ademt in alle opzichten nostalgie uit en blijft trouw aan de japanse setting. Het combat systee ..
Ratchet & Clank A Crack in Time (greatest hits) op Allemaal Speelgoed
Ratchet & Clank A Crack in Time (greatest hits)
In dit gloednieuwe avontuur reist Ratchet samen met zijn robotvriend Clank door de tijd om de toekomst veilig te stellen. Tijdens het avontuur zullen beide helden de geheimen van hun afkoms ..
Magus op Allemaal Speelgoed
Magus
In een wereld van vuur en water ligt een enorme kracht verborgen. Magus is al jaren gevangen in een toren van het Waterfall Kingdom en ook al jaren gemarteld. Niemand weet waarom hij daar i ..
SingStar Ultimate Party op Allemaal Speelgoed
SingStar Ultimate Party
Lach samen met je vrienden om je SingStar-kapriolen of spontane gekweel en laat dan de beste stukken (en natuurlijk je epische faals) zien op Facebook en Twitter. Verzamel de beste hits bij ..
Cars 3 Driven to Win op Allemaal Speelgoed
Cars 3 Driven to Win
Dames en heren, start je motoren! Pixar brengt in 2017 de inmiddels derde film uit in de populaire Cars filmtrilogie uit. Fans zullen blij te horen zijn dat Avalanche Software (beter bekend ..
Rugby World Cup 2015 op Allemaal Speelgoed
Rugby World Cup 2015
Ervaar de passie van rugby in het officiële spel van de Rugby World Cup 2015! Kies uit de 20 teams van de wereldbeker en doe mee aan de meest prestigieuze rugbywedstrijd! - Vind de beste ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 207 resultaten)

Aanraders via Google!!