Allemaal Speelgoed - Pc | Alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 542 resultaten)


Total War Shogun 2 (The Complete Edition)

Total War Shogun 2 (The Complete Edition) op Allemaal Speelgoed
Total War Shogun 2 (The Complete Edition) bevat: - Total War Shogun 2 full game, - Total War Shogun 2: Rise of the Samurai campaign pack, - Total War Shogun 2: Fall of the Samurai campaign ..

New York Bus Simulator

New York Bus Simulator op Allemaal Speelgoed
Bestuur je eigen bus in New York! Druk verkeer, eenrichtingswegen en een gigantische stad wachten op jou! Kruip achter het stuur en breng de inwoners van New York op hun bestemming. Let op ..

Might and Magic Heroes 6 (Gold Edition)

Might and Magic Heroes 6 (Gold Edition) op Allemaal Speelgoed
De Might and Magic Heroes 6 (Gold Edition) bevat: - Might and Magic Heroes 6, - Might and Magic Heroes 6 Pirates of the Savage Sea Adventure Pack, - Might and Magic Heroes 6 Danse Macabre A ..

The Elder Scrolls 5 Skyrim Dragonborn (Add-On)

The Elder Scrolls 5 Skyrim Dragonborn (Add-On) op Allemaal Speelgoed
In Dragonborn reis je af naar de kusten van Morrowind, naar het eiland van Solstheim. Je komt nieuwe dorpen en steden, kerkers en quests tegen terwijl je reist over het as overgoten eiland. ..

18 Wheels of Steel Extreme Trucker

18 Wheels of Steel Extreme Trucker op Allemaal Speelgoed
Jij bent de Baas! Vervoer alles beter en sneller dan je rivalen. Bouw je eigen reputatie op en breid je bedrijf steeds verder uit tot een groot vervoerdersbedrijf die alles vervoeren onder ..

Mining and Tunneling Simulator

Mining and Tunneling Simulator op Allemaal Speelgoed
Blaas door massieve rots en boor tunnels door bergen en onder steden. Om te beginnen is alles ongecompliceerd leg de TNT-springstoflading, blaas de ingang van de tunnel open en verwijder ve ..

Borderlands 2

Borderlands 2 op Allemaal Speelgoed
Borderlands 2 volgt het verhaal van 4 nieuwe Vault Hunters tijdens hun gevecht om Pandora uit handen te houden van Handsome Jack, de briljante, charismatische en uiterst krankzinnige CEO va ..

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider op Allemaal Speelgoed
Rise of the Tomb Raider neemt plaats na de gebeurtenissen uit het vorige deel. De game vertelt het verhaal van een jonge Lara Croft die uitgroeit tot de bikkelharde overlever zoals we haar ..

De Sims 4 Add-On Bundel Pack (vampieren, achtertuin, ..

De Sims 4 Add-On Bundel Pack (vampieren, achtertuin, kinderkamer) (Code in a Box) op Allemaal Speelgoed
Let op: om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates voor de game nodig. Enkel download codes, geen disk inbegrepen. Voeg meer manieren om te spelen toe met De S ..

FIM Speedway Grand Prix 3

FIM Speedway Grand Prix 3 op Allemaal Speelgoed
Race voor de FIM World Speedway Grand Prix met alle sterren van 2008 waaronder Nicholls, Rickardson, Crump, Gollob en Pendersen. Voel de adrenaline van de hoge snelheid als je door de bocht ..

Giants Pack (Traffic/Industry/Transport Giant)

Giants Pack (Traffic/Industry/Transport Giant) op Allemaal Speelgoed
3 Games in one Pack. Contains Traffic Giant Gold, Industry Giant 2 Gold and Transport Giant Gold

The Elder Scrolls Online: Morrowind (+ Discovery Pac ..

The Elder Scrolls Online: Morrowind (+ Discovery Pack DLC) op Allemaal Speelgoed
Keer terug naar Morrowind in dit nieuwe hoofdstuk van de veel bekroonde serie, The Elder Scrolls Online. Morrowind is in gevaar en het is aan jou om de wereld te redden van een dodelijke Da ..

Binding of Isaac v2

Binding of Isaac v2 op Allemaal Speelgoed
The Binding of Isaac is een traditionele dungeon crawler waarin hoofdrolspeler Isaac van zijn moeder vlucht, die hem na een openbaring wil opofferen aan God. De spelwereld van The Binding o ..

Earthlock

Earthlock op Allemaal Speelgoed
Betreed een prachtige wereld die nog altijd word achtervolgt door zijn verleden. Je speelt in Earthlock als Amon. Samen met een aantal onwaarschijnlijke vrienden ga je als Amon op zoek naar ..

Battlefield 3

Battlefield 3 op Allemaal Speelgoed
Battlefield 3 laat de concurrentie ver achter zich door de mogelijkheden van Frostbite 2, de krachtige, nieuwe game-engine van DICE. De geavanceerde technologie van deze engine vormt de bas ..

Life is Strange

Life is Strange op Allemaal Speelgoed
Volg het verhaal van Max Caulfield, een fotografie student die er achter komt dat ze de tijd kan terugdraaien wanneer ze haar beste vriend Chloe Price red. Het tweetal vind zichzelf al snel ..

Tropico 3 (Gold Edition)

Tropico 3 (Gold Edition) op Allemaal Speelgoed
Regeer met harde hand over je eigen tropisch eiland. Zet je vakantie oord op met alle luxe van dien of onderdruk je onderdanen met nucliaire wapens. Een goede sim met een sinister ondertoon ..

World of Warcraft Legion

World of Warcraft Legion op Allemaal Speelgoed
De tombe van Sargeras is opnieuw geopend en de demonen van de Burning Legion komen in hordes de wereld in. Hun volledige aandacht en macht gaat uit naar het oproepen van de Dark Titan naar ..

Gauntlet (Code in a box)

Gauntlet (Code in a box) op Allemaal Speelgoed
Gauntlet, developed by Arrowhead Game Studios, innovates on past titles while staying true to the brands legendary format. Players select from four classic fantasy-based characters: Warrior ..

Ship Simulator: Maritime Search and Rescue

Ship Simulator: Maritime Search and Rescue op Allemaal Speelgoed
Jij vaart uit wanneer anderen terugkeren naar het droge. Windkracht 12. Enorme golven slaan op de boeg, de wind blaast het water over de brug. Confronteer jezelf met de brute kracht van de ..

Pro Cycling Manager Tour de France 2012

Pro Cycling Manager Tour de France 2012 op Allemaal Speelgoed
Pro Cycling Manager: Tour de France 2012 laat jou een team van wielrenners managen en ze zo naar de victorie in de Tour de France 2012 te leiden! Je kunt uit een van de tientallen al bestaa ..

The Last Tinker City of Colors

The Last Tinker City of Colors op Allemaal Speelgoed
Help de jonge Koru om Tinkerworld te redden van de alles vernietigende Bleakness. Gebruik de kracht van de kleuren om je vijanden boos te maken (rood), bang te maken (groen) en te irriteren ..

Runaway 2 the Dream of the Turtle

Runaway 2 the Dream of the Turtle op Allemaal Speelgoed
Brian Basco en Gina Timmins zijn lekker op vakantie in Hawaii. Een dagtripje naar een onbewoond eiland loopt echter helemaal verkeerd af. Ze vliegen net over een eiland als de piloot overli ..

Sega Mega Drive Classic Collection (Volume 1)

Sega Mega Drive Classic Collection (Volume 1) op Allemaal Speelgoed
Herbeleef oude herinneringen en creeer nieuwe in de eerste van deze gloednieuwe pc-collectie van klassieke titels uit het gouden tijdperk van de SEGA MEGA DRIVE.Inclusief een geweldige verz ..

Divinity 2 The Dragon Knight Saga

Divinity 2 The Dragon Knight Saga op Allemaal Speelgoed
Divinity 2: The Dragon Knight Saga bevat Divinity 2: Ego Draconis aangevuld met de uitbreiding Flames of Vengeance. In Divinity 2: The Dragon Knight Saga krijg je een nieuwe epische verhaal ..

Close Combat First to Fight

Close Combat First to Fight op Allemaal Speelgoed
In Close Combat: First to Fight kruip je in de rol van teamleider en ervaar je aan den lijve hoe het US Marine Corps de zaken aanpakt. First to Fight is een action team-based 3D first-perso ..

Ride 2

Ride 2 op Allemaal Speelgoed
RIDE 2 breid het universum gemaakt in de eerste RIDE nog verder uit met meer motoren, meer customization en meer tracks. Met meer dan het dubbele in aantal ten opzichte van RIDE, dit zorgt ..

Battlefield 3 (Premium) (5 Add-ons)

Battlefield 3 (Premium) (5 Add-ons) op Allemaal Speelgoed
Let op: bevat geen disc, download code only! Installatie van Battlefield 3 is vereist om deze add-ons te kunnen spelen. Battlefield 3 Premium bevat: - Battlefield 3: Back to Karkand, - Batt ..

Up Video Game

Up Video Game op Allemaal Speelgoed
De game UP neemt spelers mee op een exotisch avontuur met Carl Fredricksen en zijn jonge helper Wilderness Explorer Russel. Spelers kunnen spelen als een van de vier hoofdkaracters van de f ..

Football Manager 2016

Football Manager 2016 op Allemaal Speelgoed
Deze versie heeft als extra nog een digitale code voor de documentaire: An Alternative Reallity. Football Manager is de meest meeslepende en uitdagende voetbal management simulatie beschikb ..

Mega Farming Collection 7 Pack

Mega Farming Collection 7 Pack op Allemaal Speelgoed
7 farming games in 1 Mega Pack! Bevat de volgende games: - Agricultural Simulator 12, - Agricultural Simulator 13, - Agricultural Simulator 13 (Add-on), - Agricultural Simulator Historical ..

Fallout 3 & Oblivion (Double Pack)

Fallout 3 & Oblivion (Double Pack) op Allemaal Speelgoed
Deze double pack bevat de volgende 2 volledige en originele games: Fallout 3, the Elder Scrolls IV: Oblivion. Fallout 3: 200 jaar lang diende Vault 101 trouw de overlevende bewoners van has ..

Football Manager 2012

Football Manager 2012 op Allemaal Speelgoed
In Football Manager 2012 kun je de leiding nemen over alle clubs in meer dan 50 landen ter wereld, met inbegrip van alle grote divisies in Europa. Jij zit in de hot-seat. Dat betekent dat j ..

Zoo Park

Zoo Park op Allemaal Speelgoed
Van enorme giraffen tot beminnelijke stokstaartjes, in Zoo Park verzorgt u meer dan 30 verschillende dieren, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld, zoals de leeuw, gorilla, coyote, poe ..

NBA 2K11

NBA 2K11 op Allemaal Speelgoed
NBA 2k11 is de laatst verschenen versie van de hoogst gewaarde game reeks op het gebied van basketball. Met NBA 2K11 heb je direct de beste realistische basketball game van het moment. Met ..

MXGP 2

MXGP 2 op Allemaal Speelgoed
MXGP2 is de evolutie van de vorige Milestone game MXGP The Official Motocross Videogame. De game is gebaseerd op de 2015 FIM Motocross World Championships. Je pakt de game zo op, en in no t ..

Batman Arkham City

Batman Arkham City op Allemaal Speelgoed
In Batman: Arkham City neemt Batman het opnieuw op tegen de gestoorde Joker, die samen met zijn handlangers de stad Gotham City terroriseert. Er is inmiddels een jaar verstreken sinds de ge ..

Mighty No. 9 (Retail Edition)

Mighty No. 9 (Retail Edition) op Allemaal Speelgoed
Pre-order nu en ontvangt zonder meerkosten de Retail Edition inclusief Artbook, Poster en Ray DLC. Mighty No. 9 is een 2D side-scrolling action game dat de beste elementen uit de oude 8 en ..

De Sims 3 Buitenleven Accessoires (Add-On)

De Sims 3 Buitenleven Accessoires (Add-On) op Allemaal Speelgoed
Je Sims kunnen voor de allereerste keer de mooiste spullen voor buiten in huis halen. Of ze nou de veranda willen opleuken, in de stemming willen komen met een nieuw bubbelbad of het ultiem ..

Rise of Nations Gold Edition

Rise of Nations Gold Edition op Allemaal Speelgoed
Rise of Nations Gold Edition bevat de originele game Rise of Nations en de uitbreiding Rise of Nations Thrones &. Patriots.

Civilization 4

Civilization 4 op Allemaal Speelgoed
Met meer dan 6 miljoen verkochte spellen is de Civilization-franchise de onbetwiste koning van de Turn Based Strategy games. Na lang wachten komt dan nu eindelijk het vierde deel. Civilizat ..

Homefront

Homefront op Allemaal Speelgoed
Noord Korea en Zuid Korea als bondgenoten. Dat klinkt onwerkelijk, toch zijn er bittere tijden aangebroken waarbij noord en zuid zijn verenigd. Het is 2027, nadat de wereld een decennium he ..

Sleeping Dogs Definitive Edition

Sleeping Dogs Definitive Edition op Allemaal Speelgoed
Sleeping Dogs Definitive Edition is een vernieuwde update van het veelgeprezen Sleeping Dogs, dat is uitgebracht in 2012. De mogelijkheden van moderne hardware hebben de levendige ervaring ..

Operation Flashpoint Red River

Operation Flashpoint Red River op Allemaal Speelgoed
Vecht samen met de US Marines en neem het op tegen de vijand. -Dichter dan dit kun je niet bij de US Marines komen zonder in het leger te gaan. -Ga de strijd aan als Grenadier, Scout, Rifle ..

Warhammer End Times Vermintide

Warhammer End Times Vermintide op Allemaal Speelgoed
Vermintide neemt plaats in en om Ubersreik, een stad die over is genomen door de Skaven. Je neemt de rol op je van 1 van de 5 helden, elk met een andere speelstijl, vaardigheden en persoonl ..

MX vs ATV Supercross Encore

MX vs ATV Supercross Encore op Allemaal Speelgoed
Race hard, Finish als eerste! Nieuwe features in MX vs. ATV Supercross: - 17 Supercross Tracks voor zowel MX als ATV, - Carrierre mode met 5 series (250 East, 250 West, 450 MX, 450 ATV, 450 ..

Anno 1404 (Gold Edition)

Anno 1404 (Gold Edition) op Allemaal Speelgoed
Maak de strateeg in je los en bouw een metropool. Om een succesvolle samenleving op te kunnen zetten zal je de kneepjes van de handel, diplomatie en economie onder de knie moeten krijgen. M ..

Fallout 3 Broken Steel & Point Lookout (Add-On)

Fallout 3 Broken Steel & Point Lookout (Add-On) op Allemaal Speelgoed
Broken Steel: gaat verder waar Fallout 3 is gebleven. Speel verder met je bestaande karakter. Ontdek geheel nieuwe delen van Wasteland. Speel met nieuwe wapens zoals een vlammenwerper.
Resultaten 1 tot 48 (van de 542 resultaten)