Facebook
Twitter
Google+

Nintendo Switch - Overzicht games

Overzicht van alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 8 (van de 8 resultaten)
Nintendo - switch: the legend of zelda: breath of the wild op Allemaal Speelgoed
Nintendo - switch: the legend of zelda: breath of th ..
The Ledgend of Zelda is een van de meest geliefde game series aller tijden, en heeft met Breath of the Wild een nieuw hoogtepunt bereikt. Het Fantasy Adventure spel biedt meer afwisseling e ..
3D Minigolf op Allemaal Speelgoed
3D Minigolf
Ervaar 3D Minigolf op de Nintendo Switch. Speel solo in twee verschillende speelmodi, of leuker nog, speel met tot maximaal 4 spelers. Kenmerken: - Ga op meer dan 50 verschillende banen de ..
Skylanders Imaginators (Starter Pack) op Allemaal Speelgoed
Skylanders Imaginators (Starter Pack)
Gebruik de kracht van je verbeelding om Imaginator Skylanders te maken. Vecht in het ultieme avontuur samen met de machtige Senseis om Skylands te redden. PACK BEVAT: - 1 game, - 2 Sensei S ..
Nintendo - switch: mario kart 8 deluxe op Allemaal Speelgoed
Nintendo - switch: mario kart 8 deluxe
Rij mee in spannende races waar en wanneer jij wilt! Met Mario Kart 8 en de Nintendo Switch is dat nu mogelijk! In de lokale speelmodus kan je met tot 8 vrienden spelen. Mario Kart 8 Deluxe ..
Pineview Drive op Allemaal Speelgoed
Pineview Drive
Een oude verlaten villa ligt aan het einde van de doodlopende straat Pineview Drive. Een man staat aan de poorten van de villa, kijkend naar het huis en de omliggende grond. 20 jaar geleden ..
Nintendo - switch: 1-2 switch op Allemaal Speelgoed
Nintendo - switch: 1-2 switch
1-2-Switch is het eerste Nintendo spel waarbij de spelers grappige activiteiten met elkaar moeten doen en daarbij niet alleen op het scherm hoeven te kijken. Je kan bijvoorbeeld een revolve ..
Airport Architect op Allemaal Speelgoed
Airport Architect
Ben jij er klaar voor om je eigen vliegveld te ontwerpen en te managen? Airport Architect is een geavanceerde simulatie game dat je een realistisch beeld geeft hoe het is om een vliegveld t ..
Axiom Verge: Multiverse Edition op Allemaal Speelgoed
Axiom Verge: Multiverse Edition
Welkom in Axiom Verge. Een mislukte wetenschapper sterft door een ongeluk, maar wordt dan wakker in een mysterieuze, buitenaarde wereld. Waar is hij? Hoe is hij hier gekomen? En waarom lijk ..

Aanraders via Google!!